|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31865081]w jakim mieście mieszkasz?[/QUOTE]
Andrychów
Ślub 27. X. 2012Laura http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png Edytowane przez justyna_g4 Czas edycji: 2012-01-26 o 18:13 |
|
|
|
#3512 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jestem gotowa na kolacyjkę i czekam sobie grzecznie na Tżta, a wyglądam tak https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=32442&zid=0 |
|
|
|
|
#3514 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Przynajmniej mamy to już za sobą jednak czułam się bardzo niekomfortowo gdy siedzieliśmy jak na przesłuchaniu... ![]() Cytat:
Super wyglądają, a ten kolor bardzo ładnie się prezentuje .Cytat:
|
|
|
#3515 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Rozumiem że to będzie kolacja ze śniadaniem? |
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam przyjaciela ktory jest prawnikiem i zawsze jak mam jakis klopot z roznymi sprawami to wystosuje specjalnie dla mnie pismo i w wiekszosci przypadkow ludzie sie boja zacytowanych paragrafow (strach wynika glownie z ich nieznajomosci) ale mimo wszystko moge sluchac godzinami jak on opowiada o tych paragrafach i poprostu kocham ludzi ktorzy maja na ten temat ogromna wiedze i padam do Waszych stop ps. mam ten sam naszyjnik od Kaski
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do prawniczego bełkotu, to szkoda że nie posłuchałaś kiedykolwiek wykładu z logiki dla prawników albo teorii prawa, to jest dopiero hardkor. Ja tam lubię jak ktoś po francusku do mnie gada, może nawet mówić same przekleństwa albo alfabet, a i tak jestem zafascynowana |
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Udanego randkowania Gratulacje z okazji 10-tej rocznicy!
|
||
|
|
|
#3520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu jest ich strona http://www.venecja.bnx.pl/news.php
Ślub 27. X. 2012Laura http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png Edytowane przez justyna_g4 Czas edycji: 2012-01-26 o 17:58 |
|
|
|
|
#3522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Nena sukinka booooska! Widzialam ja ostatnio na allegro. A jak z jakoscia? Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2012-01-26 o 17:53 |
|
|
|
|
#3523 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynyyyyyyy!
![]() Mam do Was pytanie bo akurat się zapisałam do ginekologa a mam do Was pytanie jakie stosujecie tabletki anty? a może ktoś stosuje krążki dopochwowe? wiem że takie tabletki nie wybiera się od tak o bo mi "koleżanka doradziła" i ze lekarz musi zbadac doradzić itp.. ale poprostu chciałabym znać wasze opinie może jakieś pozytywne albo bardzo negatywne... może tematyka odbiega troche od forum ślubnego ale przygotowania do nocy poslubnej muszą być więc może teraz poruszymy taki temat
|
|
|
|
#3524 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny mam taki problem moze to glupie pyt ale kto mi nie pomoze jak wy
mama kupila mi dzis w ramach przygotowan do slubu lancuszek zloty i do tego zlote kolczyki wszystko super pieknie zestaw jest piekny |
|
|
|
#3525 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31863348]maszeruj do lekarza
jesteś nianią? [/QUOTE]to przeziebienie jest, wiec co mi lekarz powie. Tak, jestem niania pilnuje roczna Julke, wczoraj zrobiła swoje pierwsze kroczki dopiero wrocilam z pracy, wstawilam karkówke do piekarnika i czekam na TŻ. Jak zjem to musze do nauki sie brac i tez biore Mercilon tak jak Ty
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3528 |
|
Zadomowienie
|
ja brałam kiedyś Novynette i teraz właśnie jestem na diecie i zrzucam to co mi zrobiły
|
|
|
|
#3529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nena skomentowałam wieszak ![]() Lady 65 D na bank znajdziesz w Esotiq, ja kupuje tam 65 C , D też widziałam
|
|
#3530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3531 | |
|
Rozeznanie
|
Ale sie tu romantycznie zrobiło..
Cytat:
A niestety mój gorset nie jest tak supersztywny żeby mogła nie mieć biustonosza. Musiałabym jechać do Katowic specjalnie żeby przymierzyć. Czy jest tu ktoś z dużym biustem kto miał kontakt z tymi strapless'ami ? http://www.ewa-michalak.pl/product-p...Strapless.html W ogóle dziewczyny jestem wykończona i mam serdecznie dosyć. Sypiam po 4 godziny w tym tyg. Wczoraj nawalił mi program i poznikały mi dane ze wszystkich raportów które mieliśmy oddać dzisiaj na zaliczenie i nie mogłam nic zrobić. Dobrze, że koleżanka mnie poratowała. Jutro mam poprawkę zaliczenia z tej pieprzonej statystyki i muszę to zdać.. więc idę się uczyć dalej.
|
|
|
#3532 |
|
Zadomowienie
|
Ja brałam Yasmin i Yasminelle i po obu straciłam libido do zera bolał mnie brzuch w końcu przestałam brać.
Jak opowiadam TŻtowi o tych wszystkich protokołach przedślubnych i kalendarzykach to powiedział, że on nigdzie nie idzie ![]() Dziewczyny a pamiętacie Brydzie?? Co się z nią dzieje?
|
#3533 |
|
Rozeznanie
|
ehm odbiegam troche od tematu chciałam sie wam pochwalić co mi kupił ostatnio mój Tż : bucika na pierścionki
jak się wam podoba bo mi bardzo ehm |
|
|
|
#3534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nena juz widze odstrzelona na randke wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Jagodzia jak tam z tym poreczeniem, bo nie wiem czy nie doczytalam czy jeszcze nie wiesz? Lily ja pamietam Brydzie, ciekawe co sie z nia dzieje... Slonce 88 kolczyki tego typu otwiera sie tak jakby "do gory" i dopiero w bok, musisz sposobem do nich podejsc |
|
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Tym co się podoba bełkot prawniczy wklejam odpowiedź Pani na maila napisanego na temat tego co nena radziła:
Droga pani prawo konsumenta przedstawione przez art. 8 ust. 1 w zw. z art. 4 ustawy z dnia 27 lipca 2002 r. lub prawo do odstąpienia od umowy na podstawie art. 7 ust. 1 ustawy o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny którego wyszukała pani z jednej ze stron prawnych w wyszukiwarce internetowej mówi o zwrocie za towar zakupiony jako nowy pełnowartościowy wiedząc również ,że został on oznaczony w regulaminie sprzedawcy do zwrotu wtedy owszem podlega pani 14 dni na jego zwrot bez podania przyczyny. A towar ze sklepu polikwidacji z wyprzedaży nie jest towarem pełnowartościowym wiedząc ,że obniżka ceny nastąpiła przez ( zamknięcie firmy sprzedającego/produkującego dany towar ) oraz z ostatniej seri lub rozmiaru/ rodzaju gdzie cena została obniżona o procent wat i cene zarobkową oraz sprzedany za mniejszą wartość rynkową niż należała do zakupu/produkcji nie podlega on zwrotowi o czym informowałam panią podczas zakupu czyli kupując poprzez wysyłkę była pani świadoma tego iż sukni nie można zmierzyć dotchnąć ani sprawdzić stanu. Zakupując na własne ryzyko po to jest udostępniony odbiór osobisty oraz zaproszenie do przymiarki aby z niej skorzystać a skoro pani nie przyjechała przed zakupem aby zmierzyć zamawianą suknie są tego teraz konsekwencje ,że kupiła pani ją z pełną świadomością ryzyka złych wymiarów a to ,że suknia jest na panią za mała nie wiąże się z jej zwrotem gdyż towar nie jest uszkodzony co mogło by jedynie zaświadczyć o jej niezgodności z opisem wiec co mogę pani zaproponować to wymiane na większoł ale nie raczyła mi pani podać dokładnych wymiarów jaki oczekuje pani od sukni wiec takiej możliwości wymiany na inną suknie nie mogę pani zaproponować. Po przedstawieniu sprawy współwłaścicielce salonu doszliśmy do wniosku iż możemy zaproponować zwrot części pieniędzy za suknie traktując ,że kwota 200zł byla zadatkiem na suknie który bowiem przepada w przypadku odstąpienia od umowy przez kupującego. Zgodziłam się bo lepiej stracić 200zł niż całą kwotę.
|
#3536 |
|
Rozeznanie
|
ehm.. siedze i się nudze nie wiem co ze sobą zrobić mój TŻ fuguje płytki u mnie w suszarni i nie wiem kiedy skończy a mi sie nudzi już bym się poprzytulała itp... ehm
|
|
|
|
#3537 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3538 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nienawidzę jak dorosłe osoby robią takie błędy wypowiadając się i szanowna pani chyba nie wie także, cóż to ttakiego interpunkcja ![]() Ale ile Kochana jej wpłaciłaś za suknię? Współczuję Ci sytuacji ps. swoją drogą pomyślcie - jakby któraś zamówiła taką suknię na chwilę przed ślubem? ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3540 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki idę się wykąpać i lece oglądać film z TŻ będziemy się przytulać
do juta moje kochane wizażanki papa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

Ślub 27. X. 2012

. Przynajmniej mamy to już za sobą jednak czułam się bardzo niekomfortowo gdy siedzieliśmy jak na przesłuchaniu... 

chyba zmecznie materialu 
mama kupila mi dzis w ramach przygotowan do slubu 

Nienawidzę jak dorosłe osoby robią takie błędy wypowiadając się