|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
Cytat:
Matka tego chłopaka się wypowiadała, że syn był u nich po drewno do pieca, wrócił do domu, zadzwonił, że wszystko jest ok, a pół godziny później już dzwonił, że jego żonę napadli a dziecko porwali...Nie wiem, ale Twoje teorie mnie przerażają, zwłaszcza, że nie znasz sytuacji - nawet na tyle, na ile przedstawiają ją media
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
buu. a mi się nie udało się z wami spotkać.
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to bardziej chodzi o to, jakie wnioski mogą z tej sytuacji wyciągnąć inni rodzice dla siebie. Jak się ma walizkę z pieniędzmi to często nawet kajdankami się ją przyczepia w innych krajach, jak się jest Beyonce i ma pierścionek za 2 miliony to nosi się kopię a prawdziwy chowa się w sejfie. Jak się ma taki skarb jak dziecko to lepiej chodzić z mężem czy wystawiać je na balkon. Kobitka jest bez pracy, bez studiów, mogła do rodziców iść wcześniej. I to nie jest coś złego co zrobiła tylko nieostrożnego no i tym razem zaskutkowało to porwaniem
|
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ciekawa, czy jak będziesz miała dziecko, to będziesz wystawiała je na balkon, jak mąż będzie zajęty. I czy będziesz siedziała w domu.
Ona miała prawo wyjść z domu o 18 z dzieckiem, to ten ktoś nie miał prawa jej tknąć, o żadnej porze. W biały dzień też wypadki się zdarzają... I nie sądzę, że była nieostrożna - jakby człowiek wiedział, że się przewróci, to by usiadł, nie?
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Mrówka gada do jablka
Carmi, Frezi, ale ja Wam żałoszczę takiej fajnej relacji no i weekendu Ja o 18 kończę moją ranną zmianę |
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3157 | |||
|
Zakorzenienie
|
pakuj Mrówce narty i wpadaj! ciocie będą uczyć - i już w jednej chwili Mrówka zacznie chodzić, jeździć na nartach itp
![]() Cytat:
![]() masakra!! ja to się boję obojętnie o której godzinie, ale co zrobić jak człowiek musi rzeczy na mieście pozałatwiać i trzeba wyjść.... Cytat:
już myślę co ugotować, żeby pokazać taką samą klasę jak Ty ![]() Cytat:
słodko
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- ale dlaczego to jest paranoja ? Lepiej tak jak inni dziecko zostawiać przed sklepem razem z uwiązanym psem ? |
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
No i ja nigdzie nie słyszałam, że szła do rodziców - wczoraj słyszałam, że wracała od rodziców do domu...
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
carmelini to złoto nie dziewczyna i loffciam ją, do tego to moja Panna Młoda (mega brokat) z tobą gdybym mogła, też mogłabym przesiadywać godzinami (brokat2) |
|
|
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popadamy z paranoi w głęboką paranoję?
|
|
#3163 |
|
MBZ♥
|
Ilsa gdziej ja napisałam, że nie wolno zakładać kaptura???
dziwne masz teorie naprawdę. jak Twój mąż pojedzie w delegację, czy gdziekolwiek indziej to nie będziesz wychodzić na spacery??? zgadzam się z Dziewczynami nikt nie miał prawa tak postapic, a znieczulica ludzka jest przerażająca:/poza tym niestety jak się okazuje, i w dzień po ulichach chodzą debile:/
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#3165 |
|
MBZ♥
|
teraz do każdego sklepu mozna wejść z wozkiem także wątpię żeby mysląca mama zostawiła dziecko pod budynkiem i sobie beztrosko poszła stać w kolejce po mielone
|
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
A samotne matki mają dzieci na balkonie trzymać? Czy ochroniarza zatrudnić żeby samej z wózkiem nie wracać? I nie porównuj wyjścia samej z dzieckiem do zostawienia dziecka bez opieki. Bo to zupełnie coś innego.
|
|
|
|
#3167 |
|
MBZ♥
|
co mogła zrobić żeby zapobiec nieszczęściu? najlepiej zamknąć się wiezy jak Roszpunka albo zamontować z tyłu 3 oko i widzieć że ktoś Ją chce uderzyć i zabrać Małą
![]() to nie jest Jej wina, w żadnym najmniejszym nawet stopniu |
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę,że to nie była przypadkowa ofiara bo ktoś idzie i myśli ooo porwę dziecko? Czy by wyszła o 12 czy o 19 to i tak ktoś by je zaatakował.
|
#3169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mówią, że ona po południu spacerowała z małą. Pewnie o tej 18 wracała już do domu, ale nie słyszałam całości.
|
#3171 |
|
MBZ♥
|
pisząc o znieczulicy miałam na mysli, że nikt się nie zainteresował , że na ulicy lezy nieprzytomna kobieta, obok stoi pusty wozek.
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi ja Ciebie też uwielbiam :tęcza: :brokat: :jednorożec:
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mowisz, ze trzeba wyciagac wnioski, ze doswiadczenie uczy. To idąc twoim rozumowaniem, dlaczego nie chodzisz wszędzie z bodyguardem/ ojcem/ Mateuszem? Kimkolwiek, bo samej jednak niebezpiecznie. skoro zdarzyło ci sie to co opisywałąs w klubie, gonili Cię i rzucili butelką to powinnas teraz z przezornosci chodzic z kims, a nie sama. Sorry za ironię, ale tak to wyglada ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- a w poznaniu rzucali butelkami w policje dzisiaj....
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorry ...
|
|
|
|
|
#3175 |
|
Wtajemniczenie
|
hej melduje sie z domu, znowu padam
i mam dylemat czy smazyć rybe i zjesc pierwszy raz w tym tygodniu coś ciepłego, czy chrzanić jedzenie i iść spać![]() Hawanka ja sie chyba własnie przekonuje do elektronicznego czytnika książek. Widziałam, ze mam ponad tysiac postów i płakałam, bo przegapiłam ten tysięczny na temat ACTA sie nie wypowiadam, bo w redakcji ten temat jest co 10 minut poruszany... bleeee Jusia idź go zmolestuj, już sobie ulżyj, wszystkie wiemy, że na niego lecisz ![]() ![]() ![]() Hawwa rozumiem wkurzenie na TŻta |
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
No mój TŻ też chciał dzisiaj iść tam i manifestować... pokojowo tylko.
I skutecznie mu to wybiłam z głowy bo mógłby nawet przypadkiem dostać czymś w głowę
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, miałam sobie iść, to idę, bo serio się nie nauczę
![]() Przypominam o kciukach między 11 a 14 ![]() Do jutra
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam od razu brokaciki
Ja po prostu lubię uśmiechniętych i pozytywnie nastawionych ludzi Maruderów jest w naszym otoczeniu zdecydowanie za wielu, więc wyłapać taką perełkę jak Frezia to skarb ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Hawwuś będą kciuki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

cała sprawa jest strasznie dziwna i dziecko już dawno jest pewnie u swoich nowych rodziców
Matka tego chłopaka się wypowiadała, że syn był u nich po drewno do pieca, wrócił do domu, zadzwonił, że wszystko jest ok, a pół godziny później już dzwonił, że jego żonę napadli a dziecko porwali...

a i temu podołałaś nie dalej jak 2 dni temu 

to bardziej chodzi o to, jakie wnioski mogą z tej sytuacji wyciągnąć inni rodzice dla siebie. Jak się ma walizkę z pieniędzmi to często nawet kajdankami się ją przyczepia w innych krajach, jak się jest Beyonce i ma pierścionek za 2 miliony to nosi się kopię a prawdziwy chowa się w sejfie. Jak się ma taki skarb jak dziecko to lepiej chodzić z mężem czy wystawiać je na balkon. Kobitka jest bez pracy, bez studiów, mogła do rodziców iść wcześniej. I to nie jest coś złego co zrobiła tylko nieostrożnego no i tym razem zaskutkowało to porwaniem
13.03.2008
no i weekendu 
słodko