|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Moje wczorajsze dbanie o ciało:
ćwiczenia, balsamowanie ciała, pomalowanie paznokci, kremowanie buźki rano i wieczorem. Mało tego w porównaniu do was. Ale ja jakoś chęci nie mam. Musze was poczytać, żeby nabrać motywacji. |
|
|
|
#3362 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Kobieto ja jestem z okolic slaska/zagłebia ![]() Angel.. tak mi przykro, az mnie scielo jak to przeczytalam Musze sie pochwalic, jestem juz po fryzjerze i mam piekna zloto-chlodna góre włsow i niestety koncowki z resztkami pasemek... Porobilam troche zdjec, ale zadne nie oddaja wygladu. Załzoylam zeszyt i wypisuje sobie na razie rozne musthave itp Od poniedzialku planuje zaczac mocna suplemetacje na poprawe wlosow ![]() Zakupilam olejek anty cellulit z altery, bede uzywac zgodnie z przeznaczeniem, jak i na wlosy. Tylko ze mam problem kompletnie nie potrafie zmyc oleju z włosow... Macie jakies porady? |
|
|
|
#3363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba bać się nie muszę ?Oddalam referat i mam weekend
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ParoleParole jak zobaczyłam Cię na zdjęciach to Cię poznałam, bo znamy się przecież z innego wątku i na dodatek mam Cię w znajomych na fb. Nie wiedziałam, że Ty to Ty bo zmieniłaś nick Cześć!
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ja dzis sie wybieram do kina a wczoraj na empiku zamowilam sobie ksiazke kocham czytac
|
#3366 | |||
|
Zakorzenienie
|
zaakceptowałam
![]() Cytat:
zaakcetowałam ![]() Cytat:
ale w sumie moją jedyną intensywną szminką jest pomarancz z rimmela w którym wyglądam zabawnie ![]() Cytat:
ale znacznie lepiej Ci w prostych włosach i grzywce odgarniętej na b0k ![]() dzień dobry
|
|||
|
|
|
#3367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Cytat:
A co oleju to normalnie zmyjesz go szamponem. ![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, tak, ja psuje atmosferę, oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Chociaż moze nie do końca bo jeszcze Was linkami nie straszę że udowodnię jak strasznie zmieniacie zdanie ![]() Jeszcze co do prostackiej wypowiedzi - gdy poznasz prawdziwe życie i przekonasz się jakie ono jest brutalne, prostackie i chamskie wówczas zobaczysz że moja wypowiedź nie była prostacka.
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2012-01-27 o 12:13 |
|
|
|
|
#3369 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3370 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Nie pisalam bo od soboty leze - doslownie. Tak mnie rozlozylo (zatoki i gardlo) ze nawet plakalam z bolu. Dzis mi lepiej (w koncu po 7 dniach) a nawet nie mam jak Was nadrobic bo skonczyl mi sie limit na neta - strona laduje mi sie wieeecznosc a zdjecia w ogole, o youtubie, blogach itp moge pomarzyc Wiec tylko sie melduje i nadrobie Was po 1 ![]() Milego dnia
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od rana siedze z kokosem na głowie. Zaraz idę go zmyć i wybieram się do Rossmana po olejek z Altery, trzeba wkońcu wypróbować
Dziewczyny wieczorem postaram się dodac fotki moich włosów, bo nie jestem pewna czy pasuje mi taki blond co mam. Wogóle zastanawiam się nad blondem Liczę na waszą porade.Party, te buty cudowne !!! i na codzień też , super wybór ! ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Zawsze podobały mi się krórtkie włosy, i do tego rude Ale jakoś bałabym się takiego radykalnego cięcia
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3374 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze tylko jedno napisze - E.J. - odnoszac sie do Twojej wypowiedzi:
"Jeszcze co do prostackiej wypowiedzi - gdy poznasz prawdziwe życie i przekonasz się jakie ono jest brutalne, prostackie i chamskie wówczas zobaczysz że moja wypowiedź nie była prostacka." Jak mozesz twierdzic ze Marta nie zna prawdziwego zycia? Moze je zna lepiej od Ciebie? Na jakich podstawach tak sadzisz? Bo wiesz, ja znam prawdziwe zycie. Mieszkam juz od jakiegos czasu sama (teraz z TZ), utrzymuje sie calkiem sama, prace zdobylam sama ciezko do tego dazac i nie uwazam zeby prawdziwe zycie bylo brutalne czy chamskie, a na pewno nie prostackie. Moze Twoje takie jest bo Ty taka jestes. Kazdy kowalem wlasnego losu. Napisalas ze otaczaja Cie psychopaci w zyciu codziennym - wiesz, jest powiedzenie - kto z kim przestaje takim sie staje. Wiec daj sobie spokoj raz na zawsze, najpierw zadarlas z Caate, postem ze mna a teraz czepiasz sie Dianuli, po co? Czy Twoje zycie jest tak marne ze musisz wyladowywac swa frustracje na forum? Zal mi Ciebie. Angelinmyheart - bardzo dziekuje Nadrabiam troche od rana, ale pooowoli i chcialam jeszcze napisac ze bardzo, bardzo mi przykro z powodu smierci Twojej Babci Przyjmij prosze moje kondolencje
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2012-01-27 o 12:32 |
|
|
|
#3375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdrówka ![]() Jeżeli tu też są psychopaci, to po co ona w ogóle się udziela A o moich problemach wiedzą tylko niektóre osoby
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-01-27 o 13:05 |
|
|
|
|
#3376 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() wlasnie ogladam filmiki na youtube http://www.youtube.com/user/nguerrie...eature=g-all-u widzialyscie ten kanal ? fajna i ladna dziewczyna![]() Tull - duzo zdrowia jakis czase temu tez mnie rozlozylo na jakis tydzien i to konkretnie takze wspolczuje..kurde, chcialabym sie wiecej udzielac ale po 1 ogranicza mnie brak czasu a po 2 pewien brak anonimowosci ktory mnie dosyc mocno wkuurzaaa
|
#3377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
angelinmyheart taka
http://www.empik.com/zbieracz-burz-t...0245,ksiazka-p
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() mala czarna slicznotka z Ciebie! niepotrzebnie masz kompleksy ![]() talu zdrowka ![]() ja zrobilam porzadek w szafie, czesc rzeczy ktore nie nadaja sie juz do niczego wystawie dla potrzebujacych jak beda znowu zbierali sprzed domow, czesc sprobuje na all wystawic, 2 pary butow letnich tez do wyrzucenia. Od razu sie miejsce zrobilo wczoraj bylam z bratem na zakupach bo chcial sobie cos do ubrania pokupowac i jest bardzo zadowolony, ogolnie fajne przeceny choc rozmiary przebrane w bershce niezle okazje, jakie butki piekne ale obcas chyba 13-15cm... masakra, ale na pewno gdyby byly tam malenkie rozmiary to bym sie zastanawiala nad nimi widzialam tez ladne futrzane kamizelki za 25zl ale w kolorze bordo, gdyby byly kremowe brala bym od razu. Inne kamizelki z jeansu tez byly za 25zl. Ale ze to byl wyjazd z bratem to nic sobie nie kupilam bo bylam nastawiona zeby jemu cos doradzic, moze dzis jeszcze podejde do sklepow bo jade na meeting z kumpela, idziemy na kawe i owoce z fontanny czekoladowej do nowej kawiarenki, ciekawe jak bedzie smakowalo![]() u mnie dzis mrozno, -10 rano bylo, chyba pierwszy taki porzadny mroz tej zimy.
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-01-27 o 13:21 |
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w bershce?
|
|
|
|
|
#3381 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny sorry że spamuje ale sie zakochałam w tej dziewczynie, oczach, fryzurze ! Szkoda że ja nie moge być taka
|
|
|
|
#3382 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zapraszam do klubu..... :/
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ghana ładniutka jesteś Słodką masz buźkę
|
|
#3384 |
|
Wtajemniczenie
|
Talullah wracaj jak najszybciej do zdrowia
|
#3385 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i dlaczego masz taki smutny opis pod postami, coś się stało? Cytat:
|
|
|
#3386 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
śliczny kolor włosów
![]() Cytat:
Cytat:
![]() o co chodzi z pogrubionym? hmm chyba mogę swoją sesję uważać za misję zakończoną!
|
||
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() miałam ochotę kupić sobie dzisiaj kilka kosmetyków, ale na szczęście rozsądek podpowiedział mi, że ich nie potrzebuję ![]() Cytat:
o co dokładnie chodzi, bo nie rozumiem... |
|
|
|
|
#3388 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
choć nie powiem, czasem zdarzy mi się kupić coś, co już mam, no ale, coraz rzadziej |
|
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() a tymczasem idę do lekarza - nie lubię
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

?

Zdrówka