|
|
#3331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
|
|
|
|
#3332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szukam powoli czegoś innego ale ciężko jest. |
||
|
|
|
#3333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętaj, że jutro weekend Cytat:
wiesz zawsze ja tak myślałam, ale sama widzę po sobie - że w wieku prawie 28 lat dojrzałam do tego więc głowa do góry i nie zamartwiaj sięCytat:
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2012-01-27 o 12:49 |
|||
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Z każdym dniem czuję się coraz gorzej.Jak to możliwe?
Dzisiaj całą noc kaszlałam i smarkałam,więc żeby nie budzić męża przeniosłam się na kanapę w salonie.Tam jednak mój kochany kot nie dawał mi spać,więc poszłam do gabinetu, a tam Mania nie dawała mi spać. Masakra ![]() ![]() Kot spał na oparciu kanapy i nagle słyszę tylko łup-spadła A my mamy 27 marca 6 rocznicę ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Aleks na Twoim miejscu nie odbierałabym telefonów.A L4 chyba nic Ci nie da skoro masz wynagrodzenie prowizyjne? Carmi i Frezi ale Wam zazdroszczę Byłam kiedyś na Sylwestra w NS i okolicach i fajnie tam jest I tych relacji oczywiście też zazdroszczę![]() SImply,Rain i Pony-miłego spotkania
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
aleks już niedługo
L4 to nie jest zły pomysł. Mi chyba chodzi o to, że ja ciągle się czuję jak 19-latka. Z tą różnicą, że zamiast do szkoły/na uczelnię chodzę do pracy i mama nie wisi nade mną I jak wczoraj napisałam w klubie, że myślałam o macierzyństwie jak będę mieć 27-28 lat (chciałabym przed 30), to sobie uświadomiłam, że to tuż-tuż. Ja mam w tym roku 25 lat. Nie będę młodsza. Nie czuję się teraz gotowa, może jakbym miała własne mieszkanie (choćby na kredyt) i była po ślubie, to myślałabym inaczej, ale w sumie nie wiem tego. W każdym razie wiem, że nie chcę teraz dziecka. A w ciągu dwóch-trzech lat, nawet jeśli zmieni się wiele w mojej sytuacji, to nie jestem pewna, czy moj instynkt będzie obudzony. W ciągu ostatnich lat ledwo drgnął i nic nie wskazuje na to, by miał być silniejszy...Baj de łej: Za mej młodości myślałam o ślubie w wieku 23-24 latach i macierzyństwie z dwa lata później. Teraz nie wiem, czy nawet jeśli się wkrótce pobierzemy, to ze względu na moją niepewność nie zostanę matką dopiero po 30. Albo wcale... I to mnie smuci i przeraża. Wiem, że teraz nie jestem gotowa, że prawdopodobnie jeszcze długo nie będę, a jak będę gotowa, to kto wie, czy to nie będzie, jak stuknie mi czterdziestka oczywiście wyolbrzymiam, no ale... Poza tym u mnie w grę wchodzi tylko świadoma decyzja o macierzyństwie, nie ma szans na wpadkę, co tak naprawdę jest w pewnym sensie minusem. Jak się wpadnie, to jest, stało się i hura ale do zdecydowania o zaprzestaniu stosowania antykoncepcji trzeba dojrzeć... ale smęcę ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
mnie pomaga fervex Przypomniałaś mi o kocie wczoraj wracał ze mną z pracy kot przypałętał się i szedł mi koło nogi, cały czas coś miaucząc, ostatecznie w połowie drogi wymiękł i pobiegł gdzieś. Był czarny i jestem przekonana, że to Luna chciała mi powiedzieć, że jestem Sailor Moon A P. to Taxido, którego nie poznam, bo będzie wkładać opaskę na oczy
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Da mi tyle, że nie będę męczyć się w pracy z którą nie wiążę przyszłości. Po co mam zamarzać biegając po mieście jeśli od 12 grudnia nie zarobiłam ani złotówki? I to nie tylko ja. Tak wiele osób jest w takiej sytuacji, że w lutym nie dostaną kasy choć przepracowały styczeń. Wolałabym do 12 lutego posiedzieć w domu nad magisterką bo byłby większy pożytek z tego.
|
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks strasznie mi Ciebie szkoda
|
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak - to czekamy na Was w następnym sezonie
![]() rozczuliło mnie, że Kawa trzyma na zdjęciu przypinkę kilka zdjęć Faudera, jego kolegi i zimowego szaleństwa.... a potem już odpoczynek w domu
|
|
|
|
#3339 | ||
|
Zakorzenienie
|
z
Cytat:
Cytat:
Wprawdzie znany jest jeden legendarny przypadek na tym wątku, rodzaju męskiego, który czuł sie niedojrzały, wahał sie, a potem cos sie w nim zmieniło i jest idealnym ojcem i męzem Moze po prostu pewnego dnia obudzisz sie i stwierdzisz, ze to juz i jestes gotowa, moze wpłynie na ciebie jakas sytuacja (byc moze tak jak mowisz, mieszkanie, kredyt, praca? ciezko przewidziec co sie bedzie czuło i myslało za kilka lat ) a nawet jesli nie, to urodzisz dziecko po 30 i tez bedziesz szczesliwą i spełnioną mamą nic na siłe i nie ma sie co na zapas przejmowac ![]() dzisiaj wykorzystalam pierwszy raz swoj brzuch i czuje sie troche podle Pojechalam z tztem na pobranie krwi, patrze, a tu 20 osob w kolejce, a za 45min mam egzamin ( a droga wynosiła 20min na uczelnie samochodem). zapytalam sie, czy ktos mnie przepusci, bo zle sie czuje. przepuscila mnie taka młoda kobieta, przed nia było 2 facetow ok 60- oni oczywiscie nie przepuscili, wiec weszłam przeed ta młoda kobieta a tak to kurcze bym stała normalnie we kolejce i na egzamin bym nie zdazyła...
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak byłam młodsza to obstawiałam ślub z bajki na 4 czy 5 roku studiów.. A dziecię powiedzmy z rok później. I też z jednej strony zdaję sobie sprawę że młodsza nie będę, z drugiej nie jestem gotowa na swoje dzieciątko, mimo że bobaski czyjeś mi się podobają ![]() Zawsze jak widzimy gdzieś na mieście z TŻ dziecię to mowie: patrz patrz kuci kuci bobaseq
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
aleks, taka praca to czysty wyzysk, darmową siłe robocza maja.. to jest w ogole zgodne z prawem? pracowac bez wynagrodzenia, nawet minimalnego?rozumiem, ze masz prowizje od transakcji, ale przeciez musialas nie tylko oprowadzac ludzi po mieszkaniach, ale tez pracowac w biurze..
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Szef juz poszedł do domu, ja zrobiłam co miałam zrobić,więc mam weekend
![]() Cytat:
Dobrze, że go kolega nie zjadł ![]() Eluś, B. wolałby przyjechać w piątek wieczorem, żeby w sobotę spokojnie pojechać na narty. Co o tym sądzisz? ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- crozee no i bardzo dobrze, że zapytałaś czy ktoś Cię przepuści! Nikogo nie okłamujesz, nie wkładasz sobie poduszki pod kurtkę, więc czemu ma być Ci głupio? Niech tym niewychowanym ludziom będzie głupio. Ty jesteś w zaawansowanej ciąży i masz prawo być traktowana wyjątkowo. |
|
|
|
|
#3343 |
|
MBZ♥
|
Zlotowiczki Warszawskie pieknie wyglądacie
![]() Aleks spróbu jz tym l4 ![]() Frezyjko jak Fauder fajnie lezy z tymi stópkami tylnymi wyciągniętymi ![]() Motylku zdrówka ![]() Naj ja w wieku 25 lat nie myślałam o macierzyństwie z różnych względów instynkt poczułam mając 28 lat ,może poczułam się bezpiecznie? myśle, że Ty też poczujesz duzo wcześniej niż ok czterdziestki![]() pierogi zrobione, golonka zamarynowana ![]() jeszcze parę godzin i będe Go mieć |
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
na 2. zdjęciu jaki szogunek kochany
|
|
|
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no od początku o tym pisałam ![]() super! to będziemy na Was czekać w piątek wieczorkiem z delikatną kolacją
|
|
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i bardzo dobrze! takie są Twoje prawa! a te stare dziadki to ^^$&$&#, bo jak patrzę na mojego teścia, jest od nich starszy, to w chłop w sile wieku i zawsze ustępuje i pomaga innym.... ciule głupie ![]() nasza 19-tka najeczka
|
||
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
croze na miejscu tych dziadków bym się spaliła ze wstydu:/ naprawde mi się to w glowie nie mieści
|
|
|
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo wszystko przez to, że dopiero do mnie dotarło, że te 27 lat będę mieć już niedługo - to tylko dwa lata nie docierało do mnie chyba, że jestem taka stara i bardzo dobrze zrobiłaś aleks, to weź L4 |
||
|
|
|
#3351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I możemy wziąć PS3 jak chcecie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle ostatnio czytałam artykuł chyba w gw, że tylko w polsce są takie zwyczaje, że baaardzo duzy procent ludzi pracuje na umowę zlecenie/dzieło. w innych krajach europejskich to jest nie do pomyślenia i nawet pracując w budce z kebabami masz umowę o pracę, a tu @$#5 obiecują, że po 3 miesiącach umowa i G się z tego wywiązują
niby weszło to nowe prawo, a i tak będą kręcic ile wlezie
|
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej wkurzaja mnie faceci, dotychczas tylko jeden ustapił mi miejsca w tramwaju, reszta olewka. Tzta brat ma dziewczyne. (ja ich swatałam) i jak tzta mam zmarła, to do ich domu przyjechali rodzice tej laski. facet mnie pierwszy raz na oczy widział i wypalił z tekstem :"jak chciało sie, to sie cierpi" (tak skomentował moją odpowiedz na pytanie kogos o moje samopoczucie). byłam w takim szoku, ze nie wiedziałam co powiedziec i załuje, ze nie mialam na tyle refleksu, by mu cos ciętego powiedziec. po prostu cham i burak i niestety takich facetow, szczegolnie starszych jest duzo.
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po zaliczeniu, myślę, że napisałam nieźle, ale u tego pana to nic nie wiadomo, wszystko może się zdarzyć
Ciekawe, kiedy będą wyniki, w zeszłym roku, jak pisali na początku lutego, to wyniki były w połowie maja ![]() Skończyłam się uczyć po 2, a potem nie mogłam spać i teraz padam... Nadrobiłam, ale nie mam siły odpisywać, powiem tylko, że zazdroszczę pierogów Teraz muszę sobie skombinować fryzjera na jutro i idę się zakopać w pościel
|
#3356 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ogóle to nic jej się nie stało?Cytat:
Cytat:
a z czym? Udanego dnia z mężem Cytat:
zabierzcie mnie ze sobą
|
|
|
#3357 |
|
Polka Ogarniaczka
|
to podejście leży chyba w cwaniactwie, jako cesze narodowej niestety
![]() byliśmy wczoraj ze znajomymi w knajpie, potem padło hasło, że do K. do domu, gdzie siedział Czarek. Wyszłam na chwilę do łazienki, a jak wróciłam to zastałam... Mojego Narzeczonego, w najlepiej gadającego sobie z Cz. - zero pretensji i chamskich tekstów ze strony tego drugiego, jak to atmosfera, a potem wódka ludzi umiem łączyć :cojes:
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Frezzi Fauder jest cudowny
Muszę poszperać za zdjęciami kota Motylka, bo wcześniej czytałam tamten post na telefonie, a na nim zdjęć nie widać.
|
#3359 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Zapisałam się na czwartek na fish pedicure
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

a bardzo chcę być kiedyś mamą... 
wiesz zawsze ja tak myślałam, ale sama widzę po sobie - że w wieku prawie 28 lat dojrzałam do tego 

ale do zdecydowania o zaprzestaniu stosowania antykoncepcji trzeba dojrzeć...

nie docierało do mnie chyba, że jestem taka stara
a z czym?