|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
Dlatego chciałam je odżywić jeszcze galem, ale z odżywki eveline nie będę rezygnować (kupiłam kolejne opakowanie diamentowej ostatnio).Przyszedł do mnie zamówiony top coat megha shine SH i dostałam gratis lakier do paznokci
|
|
|
|
|
#2372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem z Ciebie dumna Ja w tym miesiącu zużyłam ponad 2 razy więcej niż kupiłam i to sprawia, że się dobrze czuję ![]() Cytat:
![]() Używałaś go już kiedyś? Jak oceniasz? Byłam wczoraj w Sephorze po kartę podarunkową dla koleżanki na urodziny i chciałam próbki jakichś podkładów matujących, ale oczywiście żadnych nie mieli... Dostałam 2 próbki kremu-żelu do skóry normalnej i mieszanej Skin Ergetic Biotherm i 2 próbki Photo Finish Foundation Primer Smashbox-a. |
||
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2374 |
|
Zadomowienie
|
Wpadam dziś tylko na chwilę, bo mam w domu gościa od wczoraj i nie mam zupełnie kiedy pisać. Zużyłam płukankę do włosów z YR. ![]() Buzi dla Was, zajrzę na dłużej chyba po weekendzie.
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
, prę do przodu bo chcę byc konsekwentna w zuzywaniu a nie tylko znosic do domu nowe opakowania.
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Realu.
Ilość kupionych maseł: 0. I muszę pochwalić Carrolę. Kusiłam ją balsamem bzowym Joanny ale się nie dała.
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
Został mi jeszcze tydzień sesji, ale mam nadzieję, że pójdzie już z górki, tak bardzo chciałabym nie mieć poprawek, ale nie wiem czy się uda.... Ze zużyć u mnie ostatnio cały czas idą próbki. Pewnie dlatego, że mieszkam u TŻ. Zaplanowałam więcej zużyć pełnowymiarowych a tu lipa... A więc poszło: Próbki: - Dax, Perfecta, gruszkowy żel do mycia twarzy - Biovax, serum na rozdwojone końcówki - Vichy, Normaderm, mini krem do cery tłustej - Lirene, krem-mus nawilżający (miniatura) - Clinique, żel do mycia twarzy |
|
|
|
#2378 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak samo ![]() Cytat:
![]() I dla carroli też ![]() Cytat:
![]() I jak film? TŻ strasznie chce go obejrzeć i ciągle mi o nim nudzi My byliśmy w środę na "Rzezi" Polańskiego - interesujący Która by chciała taką kuchnię? |
|||
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31821640]Tak, od 5 lat, ale powoli tracę do tego serce
![]() Zamówię to mleko i miód, ale nie dla siebie, niepotrzebne mi Może zrobię konkurs na blogu z nimi ![]() A tusz za 1zł to skąd? [/QUOTE]Oferta walentynkowa- przy zakupie kolorówki z określonych stron za 50zł tusz za 1zł . Nusia, to ja byłabym chętna na Color staya, jak Ci nie podejdzie - chciałabym wypróbować. Tylko jaki masz kolor? Ciemny/jasny? beżowy/różowawy? ![]() Co do tuszu avonowego, to wypróbuję, a jak mi nie podejdzie to dam mamie. Co do mebli kuchennych to uwielbiam takie kształty! Cuciola, wrzuciłabyś zdjęcie tych błyszczyków na ustach chodzi za mną ten fuksjowy, ale mam ciemne usta i wszystkie wyglądają za ciemno i wybija się kolor czerwony![]() Hosenko, ja zamówiłam z Demo Aspire, strasznie mocny. ostry, babciny zapach- jak były dawniej, a potem wąchnęłam w katalogu i jak dla mnie pachnie zupełnie inaczej. Może zamów najpierw próbkę. Zgadzam się z konikiem- jak ruskie perfumy! zywiec i jak ten film "w ciemności"? Też mam ochotę na niego iść! A my z TŻ oglądamy teraz serial na necie Odwróceni- rewelacja, polecam jeśli któraś nie oglądała. I utwierdzam się w przekonaniu, że Więckiewicz to paskudny, ale świetny aktor! Jutro mam pierwszą jazdę w mieście, gdzie zdaję prawko Przerabiałam już wszystkie parkowania i manewry, teraz tylko ćwiczyć, bo nie zawsze mi wychodzą...
|
#2380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Osobiście polecam. Długi, bo trwa 2,5 godziny, ale siedząc w kinie w ogóle nie czułam upływającego czasu.
|
||
|
|
|
#2381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się wkręciłam w oglądanie "Żony idealnej", jestem już prawie w połowie drugiego sezonu ![]() Na pewno pod koniec jazd będziesz mieć wszystkiego w najmniejszym palcu ![]() Cytat:
Zużyłam korektor Dermablend Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-01-27 o 18:23 |
||
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Uuu to Buff będzie dla mnie na pewno za jasny
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dalej bez zakupów
![]() Od wczoraj mamy pomalowany salon Tzn prawie, bo TZ "zapomniał", że jedna ściana miała być inna :axe: Ale to poprawi
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze ludziki, przez chwile zatrzesla sie tu ziemia! Nie wiem czy czytalyscie http://www.rp.pl/artykul/11,797603-T...cuy-Wloch.html
A dzisiaj powtorzyl sie wstrzas o sile 5,4 okolo 100 km ode mnie, ale na chwile zatrzeslo sie tak ze Tz-towi przesunelo krzeslo no i wszystkie zyrandole sie kolysaly...dziwne uczucie! Cytat:
Jeszcze nie probowalam tego fuksjowego na ustach, zrobilam tylko swatcha na rece i wydaje sie byc bardzo kryjacy i bez brokatu (ma tylko lekkie drobinki) wiec raczej sie polubimy. Ja tez mam dosc ciemne usta, dlatego lubie jak blyszczyk jest dobrze kryjacy. Dam znac ![]() ksiezniczko jak Ci idzie na Turbo fire? Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-01-27 o 19:59 |
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zakupy...Na razie dopiero złożyłam zamówienie w YR na szampon, żel pod prysznic, żel do twarzy, peeling do stóp i dezodorant. Jako gratis dostanę perfumy, tusz i maseczkę
|
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem dumna z siebie. ![]() Cytat:
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2012-01-27 o 20:22 |
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, no ale w takim razie trudno.
Cytat:
Jeszcze nie przejrzałam wszystkiego, ale raczej sobie odpuszczę.
|
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
W moim pudrze Sensique widac denko
|
|
#2394 |
|
Wtajemniczenie
|
gratuluje wszystkim zużyć, nie mam zbytnio czasu się udzielac a jak mam chwilke to nie mogę się wbić,
u mnie już 21 zużyć ale 14 zakupionych, więc rewelacja to to nie jest. wiecie może gdzie mogę sprawdzić wyniki kogo wybrali do testów Fenjal? |
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja skończyłam studia 2 lata temu i bardzo bardzo tęsknie za tym trybem nauki, ludźmi w ogóle za studiami. teraz dzień do dnia jest podobny: praca, bieganina, spac itp Mam maly zastoj w zuzyciach ale mam zamiar to nadrobic, zeby miesiac zakonczyc z sukcesem. Weszlam dzis do YR bo chcialam zrealizowac kupon 2 w cenie 1 ale okazalo sie ze rzeczy ktore mnie interesuja maja zielona kropke i nie sa objete promocja no to wyszlam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zalozylam bloga jak go dopracuje to pokaze
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A połączona z drugim kierunkiem to już w ogóle brak życia. Ciągle siedzę w książkach i ciągle mam wrażenie, że jestem w tyle... ![]() Ja dziś wróciłam do domu, a tam czekały na mnie wygrane Zestaw aloesowy w Garniera: balsam, dezodorant i krem do rąk w super kosmetyczce oraz tabletki CeraNova, bo zostałam ich Ambasadorką i będą mi przysyłać co miesiąc przez pół roku jedno opakowanie.
|
|
|
|
|
#2397 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do Moment de Bonheur to mam mieszane uczucia, raz zapach mnie przetłacza i są dni ,że nosa nie mogę oderwać od zapachowej chusteczki nasączonej tym zapachem i pragnę je mieć .![]() w moim pudrze brązującym z Vipery produktu zostało niewiele na obrzeżach Cytat:
![]() zywieczdroj ![]() byłam na zakupach i lista w bilansie styczniowym się wydłużyła
|
||
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koniecznie ![]() Po 9 przywożą nam lodówkę i pralkę
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie ja wcale za studiami nie tęsknię. Czasem mam chęć wybrania się na jakiś kurs, co pewnie zrobię kiedyś.
|
|
|
|
|
#2400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu tak tanio je sprzedałaś? Cena regularna to przecież 130 zł Kolejna blogerka na wątku, ale fajnie Ja sama się nad tym zastanawiałam, nawet sam TŻ mnie namawiał, ale na razie jednak nie planuję.Cytat:
Dostałam go gratis, miniaturkę 5 ml chyba.Chwal się, coś nakupowała A gdzie w ogóle będą? Bo nigdy nie wiem, gdzie takowych szukać ![]() Jaki? ![]() Siedzę właśnie w pracy, a wieczorem idę na urodziny koleżanki
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

Dlatego chciałam je odżywić jeszcze galem, ale z odżywki eveline nie będę rezygnować (kupiłam kolejne opakowanie diamentowej ostatnio).

Ja w tym miesiącu zużyłam ponad 2 razy więcej niż kupiłam i to sprawia, że się dobrze czuję 
, prę do przodu bo chcę byc konsekwentna w zuzywaniu a nie tylko znosic do domu nowe opakowania.

[/QUOTE]
chodzi za mną ten fuksjowy, ale mam ciemne usta i wszystkie wyglądają za ciemno i wybija się kolor czerwony

:axe: Ale to poprawi