|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dzidziusia - część II
Witam Was gorąco
Nie przeczytałam dwóch części bo jest tego masa, ale mam nadzieje że powoli Was poznam No więc o mnie. Nigdy nie byłam, nie jestem ale mam wielkie marzenie że będe w ciąży. Jeszcze się z TŻ nie staramy, planujemy zacząć po połowie roku. Mam nadzieje że się uda za pierwszym razem.... Serdecznie gratuluje i zazdroszcze jednocześnie wszystkim obecnym tu mamusią, i życze powodzenia tym które się starają i mooocno trzymam za Was kciuki |
|
|
|
#2432 |
|
Rozeznanie
|
przespalam cale popoludnie, wstaję, czytam, a tu co? piekna niespodzianka! Promykas GRATULACJE
juz się pogubiłam ile tych fasoleczek się pojawiło w styczniu ![]() I Elmirka sie ujawnila w koncu szukaj szybko nowego lekarza kochana!Kami, ja Ci dam posuchę w lutym! razem z Natalą przyjadę nakopać Ci do tyłka! |
|
|
|
#2433 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie,ze mozecie dolaczyc przyjmiemy Was z mila checia rozgoscie sie
|
|
#2434 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Wtajemniczenie
|
oczywiscie, ze black poda kawe-troche pozno,ale slaba
czasami mozna![]() a kto woli prosze herbatke
|
#2436 |
|
Rozeznanie
|
Serdecznie witam nową staraczkę
Dziewczyny, a mnie dziś pobolewa dość wyraźnie podbrzusze, doszedł ból w krzyżu. Piersi wielkie, aż się nie mogłam napatrzeć w lustrze na fitnessie Temperatura mierzona dowcipnie (ale ok. 17) 37,6. A na papierze toaletowym zauważyłam plamkę krwi. Czyżby to na @? Ale u mnie zwykle zaczyna się od beżowego plamienia... 27 dzień cyklu, jakieś 3-4 dni do @, zwykle przychodzi później niż wcześniej.
|
|
|
|
#2437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Wtajemniczenie
|
misia nie uciekaj od nas
|
|
|
|
#2440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze @ nie przyjdzie....moze ta plamka nic nie znaczy o @.... Owulacje mialas tak jak zawsze?? Tzn objawy, mieszysz caly czas temp?? ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- na zdrowko
|
|
#2441 | |
|
Rozeznanie
|
Nue, nie bede Cie nakrecać jak natali, ale...
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() dzieki
|
|
|
|
|
#2442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skoro maja takie wziecie
|
|
#2443 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny. Jestem juz po pracy w domu
Najlepsze jest to, ze i w pracy nie moge sie oderwac od wizazu i czas lunchu i przerwy spedzam z komorka w reku Na poczatek chcialam pogratulowac naszemu Promyczkowi Piekne dwie kreski ![]() Mlodaj piekny dzidzius ![]() Natalia Ty tam sie nie doluj spadkiem tempki, taki spadek to nie spadek Jak dla mnie to Ty juz jestes w ciazy i wiecie co cos czuje, ze Vajolka rowniez zaciazyla ( nie wiem czemu, ale jak czytam Twoje posty vajolka to mam wrazenie, ze juz nosisz fasolke- ta sennosc i humory )Kammi a Tobie to ![]() To na tyle... a i witam nowe staraczki na forum ![]() Black ja poporsze herbatke z miodem i cytrynka, bo kawy o tej porze nie pije
|
|
|
|
#2444 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny już na wstępie was pomęcze pytaniami
wiem że jeszcze ok 7 miesięcy aż będziemy się mocno starać o dzidzie, ale czy powinnam zrobić jakieś badania przed? w sensie sprawdzić czy ze mną wszystko ok? No ogólnie jestem zdrowa, oprócz problemów kardiologicznych ale tak profilaktycznie powinnam zrobić??? Brałam plastry antykoncepcyjne przez dwa lata, odstawiłam w lipcu, @ mam regularnie ale szczerze to oprócz cytologii i usg to nic nigdy nie robiłam w tym temacie, a i to nawet dość dawno...
|
|
|
|
#2445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2446 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wlaśnie z kawka siedze
|
|
|
|
#2447 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
U mnie 9 dni zostalo do testowania chyba sie przebiegne do Polski i z powrotem aby czas szybciej minal
|
|
|
|
#2449 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i dogorywam w łózku ![]() ale tak naprawdę, to liczę na to, że Twoje przeczucia będą trafne juz jestem po owulce dawno, teraz (nie)czekam na @ Może wyślę zdjęcie swoich oczu Nue, żeby przekazala mężowi... |
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to trzymam a kiedy ma nie przyjsc @?
|
|
|
|
|
#2451 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A dlaczego jeszcze czekacie? |
|
|
|
|
#2452 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jesli cytologia jest ok to mozesz dla swojego spokoju badanie krwi i moczu zrobic. no i jesli masz problemy kardiologiczne to koniecznie z lekarzem prowadzacym skonsultuj starania, ciaze. tyle sama wiem,wiec tyle tlyko moge napisac,ale mysle,ze wiekszosc to samo Ci napisze. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez black secret Czas edycji: 2012-01-27 o 20:24 |
|||
|
|
|
#2453 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2454 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2455 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez wiaze z tym cyklem ogromne nadzieje, tak naprawde to byl nasz pierwszy cykl powaznych staran. Miesiac temu byl moj brat u nas i nie moglismy zbytnio szalec a poza tym nie mialam sluzu plodnego. W tym cyklu bylo piekne bialko kurze, wiesiolek, witaminy, kwas foliowy, zel "dokarmiajacy" plemniki ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
Po kilku minutach drapania go pomyslalam sobie, ze moze byc to przeciez objaw zafasolkowania |
||
|
|
|
#2456 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i wyniki TZ srednie :/ no ale co tam, nadzieje i tak mam ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
Edytowane przez vajolka Czas edycji: 2012-01-27 o 20:12 |
||
|
|
|
#2457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Zadomowienie
|
Czekamy tyle dlatego że zaczynamy generalny remont domu, w zasadzie można napisać że budowe bo od "gołych ścian", już marzec/kwiecień remont pełna parą i bedziemy się tułać z kąta w kąt z materacem pod pachą no i najpierw postanowiliśmy urządzić się, przygotować i urzadzić pokój dla malucha. No i marzy mi się że dzidzia przyjdzie na świat w ciepłych miesiącach... wiec tak to sie poukładało. Duzo mam na głowie... ustalamy jeszcze datę ślubu
|
|
|
|
#2459 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Zadomowienie
|
witam was z wieczora
![]() skoro tak za mna tesknicie to wróciłam hehea tak powaznie to wróciłam bo mój R. wrócił przed 19 ale tylko umył sie szybko i pościeliłam mu łożeczko bo biedak jest po służbie i nie dało sie nic spać i chodził tak 48h bez żadnej drzemki... wiec on nie miał na nic siły (nawet na kolacje i moje gołąbki) a ja nie miałam sumienia żeby go męczyć... ale może jutro rano nadrobimy? nie lubie z rana bo zawsze jestem jeszcze półprzytomna przez jakiś czas no ale moze sie poświecę jak najdzie nas ochota![]() a tak co u mnie to dzis mam 14dc! i kurcze owulki nie ma! nic nie boli, jajniki siedzą cicho, tempka 36,9 tak rano jak i wieczorem, posucha w majtkach!!! a jezeli juz cos jest to troszke ale takiego bardzo mlecznego... zero płodnego... ja to juz nie wiem wcale co to bedzie w tym cyklu zaczełam brac wiesiołek co prawda mało go wziełam bo tylko 30tabl. ale zawsze to coś, a jest tam bardziej sucho niz w poprzednich cyklach przed owulką... co ja mam robic?!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

Nie przeczytałam dwóch części bo jest tego masa, ale mam nadzieje że powoli Was poznam
No więc o mnie. Nigdy nie byłam, nie jestem ale mam wielkie marzenie że będe w ciąży. Jeszcze się z TŻ nie staramy, planujemy zacząć po połowie roku. Mam nadzieje że się uda za pierwszym razem.... Serdecznie gratuluje i zazdroszcze jednocześnie wszystkim obecnym tu mamusią, i życze powodzenia tym które się starają i mooocno trzymam za Was kciuki 

. To nasz 2cs z Tz. Śledzę to co piszecie już od około miesiąca . Razem z wami śmieję się , płaczę i ciszę.Gratuluję wszystkim dziewczyną którym udało się zafasolkować w styczniu.
Ja obecnie czekam na @ i na TZ który wróci dopiero 19 lutego z pracy. Jestem już mamusią 14-latki i 10- latka .
Temperatura mierzona dowcipnie (ale ok. 17) 37,6. A na papierze toaletowym zauważyłam plamkę krwi. Czyżby to na @? Ale u mnie zwykle zaczyna się od beżowego plamienia... 27 dzień cyklu, jakieś 3-4 dni do @, zwykle przychodzi później niż wcześniej.

)