|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
Cytat:
I to wcale nie są pierdoły!
|
|
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ładnemu we wszystkim łądnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
khem.... uśpiłam córkę mą Mozartem
![]() ![]() Motylku tak mi się przypomniało: Ty swojego męża trułaś o dziecko i dostałaś kota, a ja swojego trułam o kota, a dostałam .... ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- ooo ja Cię, jak ja się nie mogę doczekać jak winko sobie machnę...
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie to pewnie dopiero po balu, bo jutro będziemy się ubierać dopiero w jakimś pensjonacie, gdzie P. zarezerwował nocleg, a wcześniej jedziemy do mamy na obiad
![]() Mam nadzieję, że będę jakoś się prezentować i nie przyniosę P. wstydu ![]() A najlepsze jest to, że jemu też wcale nie chce się na ten bal iść
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
to co to za niechciany bal jest?
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- nie mogę się doczekać zlotu...
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Egzamin był trudny, tresc w połowie nieadekwatna do tego, co mielismy na cwikach, przez co nie do konca czaiłam wszystkie zadania... (nie było z tego wykladow, wiec nawet nie mialam innego punktu odniesienia niz to co mielismy na cwiczeniach...)a zaliczyłam ledwo , ale ważne ze zdałam Bo juz sie na poprawke nastawiałam..![]() Naj, tez tak sobie pomyslałam, że juz moge rodzic i jestem bardzo ciekawa, kiedy to nastąpi, bo mam wrażenie, że mały sie przesunął już głową bardzo w doł (wyszedł mi rozstęp na bobrze..... tak wzdłuz.. czyli juz musi byc napięta atmosfera:P)pytałas mi sie ostatnio jak sie czuje chyba- czy sie tocze jak kulka czy jest normalnie i ci zapomniałam odpisac Generalnie wiekszosc czasu leze, tocze sie jak kulka, bolą mnie biodra i ogolnie juz cięzkooo... A jak gdzies musiałam isc, np na uczelnie, to zajmowało mi to dwa razy wiecej czasu i byłam zmeczona jak po maratonie. z jednej strony chciałabym już urodzic- przytulic go do swojej piersi... w ogole dla mnie noszenie dziecka w brzuchu to abstrakcja. wiem, ze tam jest, rusza sie, ale ciezko sobie uzmysłowic, ze to dziecko wygląda już tak dokladnie, jak sie urodzi- ze ma włosy, rzęsy, paznokcie bardzo czekam na ten moment kiedy go zobacze i wiem, ze bede ryczeć ![]() ale z drugiej strony- nie spieszy mi sie jeszcze do porodu Bo wiem, że to ostatnie chwile takiej beztroski, że mam jeszcze pare spraw do zrobienia i wolalabym zrobic to przed porodem, mam nadzieje zacząć pisać licencjat jeszcze przed urodzeniem.. itd. do porodu mam nastawienie pozytywne w praniu wyjdzie jak to bedzie, ale nastawiam sie, żeby maksymalnie skupic sie na dziecku, na tym, by mu ułatwić to przyjscie na swiat. Mam nadzieje, ze nie bede bardzo krzyczec Czytałam, ze wiekszosc kobiet skupia sie na tym bólu rodzenia (logiczne..), ale że zapomina o dziecku. że w chwili porodu to dziecko jest same, kobieta o nim nie mysli i skupia sie tylko na sobie. i że potem np niedotlenione, wymęczone dziecko moze byc tego skutkiem. nie wiem na ile to jest prawda, nie mialam jeszcze okazji sprawdzić Ale nastawiam sie pozytywnie, bede wspołpracowac z położną, starac sie skupić na tym, zeby jak najszybciej go zobaczyc. Siostra mi sie zapytala ostatnio, czy sie nie boje. a ja w sumie nie boje sie.. wiem, ze to mnie czeka, jest nieuniknione i teraz kazdy dzien przybliza mnie do porodu, a w tym dniu kazdy skurcz bedzie mnie przyblizał do synka wiadomo, ze boleć bardzo będzie napewno. Ale tyle kobiet rodziło i rodzi- nie ja pierwsza![]() szpital mamy wybrany, torba nie jest spakowana, ale rzeczy przygotowane leżą juz w szafie ![]() Motyl, fajna kicia Zuzia, super, że jestes taką kreatywną nianią! peach, ale chamsko sie zachowali....... trzymam kciuki za CIebie i Aleks, zebyscie znalazły fajne pracebył u nas dzisiaj facet z ING, bo do mnie dzwonił, proponował spotkanie w sprawie ubezpieczenia na zycie, a tym aktualnie jestesmy zainteresowani. My mamy konto w ING, wiec myslalam, ze stamtad miał numer do mnie.. A okazało sie, ze wział go z portalu o korepetycjach z angielskiego... ogłoszenie tam zamiesciłam rok temu i nie podawałam numeru nigdzie w oficjalnym miejscu, tylko przy rejestracji... dziwne ![]() Tz mi dzisiaj zrobił zdjecia z brzuchem, ale wygladam jak pasztet
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak a jak długo masz zamiar karmić piersią Mrówencję?
|
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że P. krótko pracuje, a u nich bardzo stawia się na pozytywną atmosferę i bycie miłym dla innych, to nie wypadało nie iść P. mówi, że będzie ok. 20 par, a pracowników jest ok. 40, więc wszyscy nie idą, no ale on za krótko pracuje Zresztą póki co ma umowę do końca stycznia ![]() I też nie mogę się doczekać zlotu
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
pony, ale Wam fajnie
jaka jest Simply opowiesz coś? crozee, jak Ciebie się cudnie czyta, taka spokojna, pokorna jesteś. Niezwykłe I pokaż fotki, na pewno nie jesteś pasztetem! |
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
crozee ale słodko
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
Crooze, spakuj torbę
Mówię Ci bo potem na bank czegoś zapomnicie Gratuluję egzaminu Takie uczucie, jakby się Mrówka mocno przesunęła w dół też miałam tak ok. 2 tyg. przed porodem Tyle, że z tego co piszesz ja się znacznie lepiej czułam, bo normalnie egzystowałam Ale też z tego co piszesz nastawienie do porodu masz znacznie lepsze niż ja miałam I też mi się abstrakcyjne wydawało, że jest we mnie człowiek. teraz mi się wydaje totalnie abstrakcyjne, że był we mnie człowiek Daj znać jak się zacznie, będę trzymać kciuki do samego konca ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- własnie sama nie wiem Chciałam pół roku, ale teraz, jak ona ma 5 miesięcy i trochę, to jakos mi się nie spieszy, żeby kończyć Ona się uspokaja jedząc, ja to polubiłam Tak mam trochę nadzieję, że się sama odstawi. Już jest tak, że coś ją tam interesuje wokoło, to się przestaje mną interesować., także może, jak zacznie jeść inne rzeczy (już za miesiąc ), to stanie się dla niej na tyle ciekawe, że sama porzuci cyca. Jak nie, to będę się zastanawiać.Chciałabym w wakacje juz nie karmić, żeby się móc sangrii napić
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rodzice chcą żebym na egzamin szła w bucie więc idę w jednym glanie a jednym jakimś taty kajaku 45 bo tylko w to się mieszczę razem z usztywniaczem. Do tego sukienka żeby mieć pod nią ściągi bo nie wolno im mnie prosić o pokazanie co mam pod sukienką liczyć umiem ale jednak ma być też teoria :/
|
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee jak to szybko zleciało... jejku... dla mnie nadal bycie w ciaży to straszna abstrakcja
wiem, że w środku jest dziecko, wiem że to ono sie rusza, że zaczyna słyszeć itp itd...ale praktycznie cały czas "zapominam" o tym że jestem w ciaży...biegam do autobusu, zapominam się żeby nie dźwigać - chociaż teraz jak już widzę swój brzuch to szybciej sie opanowuję ![]() ciekawa jestem kiedy do mnie dotrze, że za 4 miesiące będzie nas troje... ![]() jestem wykończona! zakładałam poszewkę na poduszkę PÓŁ GODZINY!!! wyobrażacie sobie! i to mnie tak zmęczyło, robiłam to na siłe i wspomagałam się kolanem i udami ale udało się |
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Simply jest... No bardzo fajna jest
Po prostu żadna z nas cicho nie siedziała, miałyśmy o czym gadać ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- O, wiem! Czasami tak słodko zaciągała przez to mieszkanie w UK
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak to trzymam kciuki za wypicie drinka w wakacje
![]() Tżta ciągle nie ma. Napisał, że musi iść do sklepu, a teraz jeszcze się okazało, że zahaczył o nowy fitness klub jego znajomych... Dobrze, że chociaż @ przyszła, to nie jestem całkiem samotna
|
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
crozee, niektóre kobiety rodzą szybko i bezboleśnie, w dodatku dostaniesz znieczulenie
a P. będzie przy Tobie ? A jak masz krótką szyjkę to pójdzie to szybciej czy nic nie zmienia ?i bardzo się cieszę że zdałaś egzamin bo masz rację, najważniejsze to zaliczyć i nie mieć w plecy semestru |
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Maya Ty już wiesz czy będziesz miała córkę czy synka?
|
|
|
|
#3530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaaa, chciałabym ją usłyszeć Cytat:
4 miesiące tylko? Dziewczyyyynyyyy, a propos odmówienia przyjścia na ślub dziś miałam koszmar i mnie naszło znów na rozmyślania enyłej: 1. jeśli dostaniemy zaproszenie do rąk własnych, to wypada odmówić od razu? Nie chciałabym, żeby sytuacja była niezręczna, wiecie, ja tu parzę kawę, dziękuję za zaproszenie i mówię, że nie przyjdziemy - może się zrobić niekomfortowo, tym bardziej że nie mamy o czym gadać 2. jak już się odmówi, to wystarczy wysłać w okolicy ślubu gratulacje czy jeszcze coś? i jeśli jeszcze coś, to co takiego? kwiaty? czekoladę z napisem: "gratulacje"? ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Naj wiem, że mam Was, ale mam już dość takiego życia, że zawsze wracam do pustego domu i siedzę sama do 22-23. W weekendy często też jestem sama. To jest strasznie dołujące.
|
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi my jesteśmy z Tobą
![]() boli mnie gardło buuu
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Twoje posty najlepiej mi to obrazują, bo moja dzidzia byłaby tylko dwa tygodnie starsza od Twojej
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, co doradzić, przecież już z nim wielokrotnie rozmawiałaś |
|
|
|
|
#3535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam dokładnie tak samo. Zapominałam, że jestem w ciąży do samego porodu, a i jak rodziłam, to średnio sobie zdawałam sprawę, że zaraz będzie Mrówa...Cytat:
![]() matko... to macie na kogo z @ ponarzekać DObrze, że my tu jesteśmy
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jak nie zmieni to co? Mam odejść? Nie chcę o tym myśleć. Hawwuś przytulam Cię mocno i wiem, że już niedługo spełni się Twoje marzenie
|
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudna sytuacja kurczę.... Hawwa
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie pisz, przytul
![]() Skoro ja nie potrafię na to nic poradzić, to co dopiero Wy. |
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi :przytulam: mocno
Oby było lepiej
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

I to wcale nie są pierdoły!

o musiała właśnie nim wracać
Granatową, do kolan, trochę marszczoną - P. się podobała
Nie mogę znaleźć jej w necie, a na zdjęcia póki co nie mam siły 

przyszedł i mówię, że ze mną to nie ma o czym gadać, a on że gadali na męskie tematy