|
|
#2521 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dzidziusia - część II
Cytat:
biedna ta wasza fasolka - tyle razy dzis po głowie dostanie
|
|
#2522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zadomowienie
|
dlaczego? za dobra jestem? ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
dobre, dobre |
|
|
|
|
#2524 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2525 |
|
Rozeznanie
|
Ok dziewczyny ja spadam powoli. Jutro niestety ide do pracy wiec trzeba sie wyspac. Milej nocy wam zycze. I dziekuje za rozmowe i wsparcie
Dobranoc kochane
|
#2526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Gratuluje kolejnym mamom!
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Zadomowienie
|
przepis na SPA dla Vajolci :
+ze 3 swieczki- zapal je of course +kominek zapachowy +machnij se róże do wanny - a co!!! +ciepła woda-z płynem nawilżającym- a co! +maska na facjate +słuchawki z zamulająca muza w ucha-co by nic nie słyszeć... +zamykasz oczy (broń Cię Jezu zasypiać) +...uśmiechasz się do siebie i mówisz w myślach "ha! głupie baby za to yle płacą, a ja mam na chacie za fryty " a póxniej wychodzisz otylona ręczniczkiem i juz twój prywatny masazysta się toba zajmie...
Edytowane przez kamimidu Czas edycji: 2012-01-27 o 21:34 |
|
|
|
#2528 |
|
Zadomowienie
|
ide cos zjeść... zjadłam dwa talerzyki ogromnej porcji mojego gyrosika ale ide na kolejna porcyjke
to nic, że sama połowe zjadłam to za sniadanie, bo sniadań w ogóle nie jadam, dopiero gdzieś przeważnie o 12 cos zakąszę...
|
|
|
|
#2529 | ||
|
Zadomowienie
|
kocham mrożona pizze!!! w ogóle kocham szytko co syfiaste jesc
p.s. ta z lidla kocham!!! ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
ale przezde mna jeszcze długa noc- w sumie to niem czy mi sie opłaca kłaśc ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
podziel sie... ja co prawdza najedzona, ale ja mam co odkryłam - żołądek 4komorowy-wszytko wlezie!!!! chociaz jak ma do mnie dotrzec taki krier jak do istry to ja to pierdziele-pewnie by m wszystko zrzarł!!!
|
|
#2530 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do masazysty. to wiecie jaki mój R. jest świetnym masazysta? właśnie zaczełam go mordowac juz od poczatku związku prawie o to żeby sie poswiecił i wymasował mi plecki (ze wzgledu na wade kregosłupa-bo boli) no i tyle gości co mnie wymasowało na tych wszystkich rehabilitacjach, sanatoriach to nie maja przy nim szans! ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
no moje jedzonko to pewnie tak
|
||
|
|
|
#2531 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego mój mąz przechodzi odrazu niżej misia a ty uwazaj- bo jak ktos ma wade kregosłupa to naprawde mozna ja pogłebić jak ktoś nie wie jak masować... no chyba ze to nie zbyt wielka wada...
|
|
#2532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2533 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=emillia006;31894310]Jestem juz
Byl tylko szybki prysznic, do wanny przeciez laptopu nie wezme ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- heh,jakbym nie brala do wanny lapka to bym w zyciu nie nadazyla z czytaniem watku. Ja to juz chyba nienormalna jestem,albo uzalezniona
|
|
|
|
#2534 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=salud;31895590]
Cytat:
ja po prostu zbyt ciekawa jestem c u dziewzyn zeby tu nie zajrzec-a ze komp u mnie wiecznie odpalony to co mi szkodzi ;P jak bylam w pierwszej ciazy o tez byłam na forum-kwitło do póki sie dzieci nie porodziły...a pozniej umarło-kompletnie a szkda bo do niektórych dziewczyn sie przyzyczaiłam...
|
|
#2535 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=salud;31895590]
Cytat:
![]() Ide spac bo padam na pyszczek Milej nocki
|
|
|
|
|
#2536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wada duża... w szegóły tuttaj nie bede sie wdawać. ale wiem jak powinno sie masowac plecy inwiem napewno ze mój R robi to dobrze, tak jak inni masazysci zawodowi tyle ze oni sie do niczego nie przykładają (oczywiscie nie wszyscy) a mój R robi zawsze jak sie należy
|
|
|
|
|
#2537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zastosuje jak tylko minie choróbsko i chęci najdą
|
|
|
|
|
#2538 |
|
Zadomowienie
|
Dobra kochane,przeczytalam wszystko i ide wyprostowac kosci,mezus juz czeka w lozku
. Zycze dobrej nocki i obiecuje czesciej sie odzywac. W miare mozliwosci
|
|
|
|
#2539 |
|
Zadomowienie
|
ale kurcze on chrapie! normalnie tv nie słysze!
|
|
|
|
#2540 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=kamimidu;31895783]
Cytat:
choc nie wiem czy zauwazylyście, ale wydaje mi się że zafasolkowane dziewczyny coraz rzadziej zaglądają... z wyjatkiem Martarynki oczywiscie
|
|
|
|
|
#2541 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=emillia006;31895880][QUOTE=salud;31895590]
Ja sie boje, ze jakbym zaczela sie smiac to moglby wpasc do wody ![]() Ja sobie stawiam na krześle |
|
|
|
#2542 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=vajolka;31895994]
Cytat:
no zdecydowanie tak! tez zauwazyłam to. pewnie siedzą na innych wątkach tych o mamusiach.. ale wiekszosc z nich tez sie sennie czuje wiec spią teraz pewnie jak niedzwiedzie, jeszcze w takim mrozie?! to juz napewno![]() pierwsze tygodnie sa najtrudniejsze i pewnie siły nie mają... |
|
|
|
|
#2543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to pozazdrościć- ja wydaję majątek na dobrych masażystów-i niestety nie jest to nic przyjemnego jakby się mogło wydawać... sorry ze smęcę ale niestety mam nie miłe doświadczenia w tej "dziedzinie" i jestem przeczulona wr.....
|
|
#2544 |
|
Zadomowienie
|
ale mi sie strasznie pić chce! to pewnie na mróz który ma przyjść! brrrr..
|
|
|
|
#2545 | ||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=misia20l;31896089]
Cytat:
ale tez tak sądze.... z reszta... te co będa chciały utrzymywac kontakt to będą nie potrzebne przeciez forum... po to mamy klub---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
a teraz sacze sklaneczke martini mmmm.... zawsze mi sie lepiej wtedy pracuje.... hm... klient wysłał mi swoje zdjęcia-musze stworzyć dla niego album- i skifa bo wiekszosc zdjec sie nie dadaje no i jak mu to powiedziec ![]() wr... a projekt musze wysłac na jutro- jak ja kocham takie zabawy
|
|
#2546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi masaze przynosza wielka ulge-choć jak mówią lekarze najmniej pomagaja. najwiecej rezultatu przynosza regularne ćwiczenia (które juz dawno zaniedbałam-a przecież mam czas!) mam skrzywienie duże przez co uciskają kręgi na nerwy międzykręgowe no i wtedy właśnie boli kregosłup a jak masazysta mi rozmasuje te miesnie które otaczają kręgi to czuje sie o niebo lepiej! |
|
|
|
|
#2547 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=kamimidu;31896194]
Cytat:
|
|
|
|
|
#2548 | |
|
Zadomowienie
|
... ej nie wiem czy to tez za sprawa wiesiołka ale ...
śluz płodny zakończył sie w środe... a dziś fontanna jakas-muze z władką śmigać...(ale juz nie płodny tylko mleczny) kurde... co jest :/ ble.... ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
ja ćwicze codziennie rano i powinnam wieczorem ale nie zawsze mi sie to udaje.... nie mam wyboru-inaczej nie chodziłabym ...
|
|
#2549 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

Poki co dalej nie mam@. Stiwerdziłam że poczekam do niedzieli lub poniedzialku i jak nie bede miala @ to znow zatestuje. Ale przez to ze byla I to sie boje znow rozczarowania. Ktoś mi napisał raz ze mogla wyjsc I bo moze bylo za wczesnie, bo po odstawwieniu tabletek dni plodne mog sie przestawic. Ale wydaje mi sie ze nie jestem....No ale jak nie dostane to zrobie znow test.

25.10.2014