|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Ale laski się rozpisałyście
![]() ![]() Mnie coś bierze przeziębienie a przede mną egzamin w niedzielę ![]() ![]() W pracy tak zimno było i już pewnie chora będę, przez dwa dni telepałam się z zimna ![]() ![]() ![]() Lecę zjeść kolację i do łożka z notatkami. A cieszyłam się, że piątek nadejdzie ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]() ![]()
#3092 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
a ja wlasnie przemeblowanie skonczyłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3093 |
Rozeznanie
|
Czesc
![]() Zimno strasznie, az nie chce sie wychodzic. U mnie w domu mam nieszczelne okna i zamarzam ![]() Kasia, co do zdjec, ktore maja moc motywowania ![]() ![]() Monia- fajne buty, tanie(!) i podeszwa bedzie super. Moja kolezanka w zeszylm roku kupila sobie z taka podeszwa i mowi ze rewelacja, nic sie nie slizga i jest "bezpiecznie" ![]() 1,5 tygodnia temu wazylam 63,3 a dzisiaj rano (bez zagoszczenia na dluzej toaleccie) i wypiciu szklanki wody waze 62,3 !!! ![]() Jestem w trakcie robienia czegos a'la kinder delice z Dukana (przepis znalazlam na http://basinepichcenie.blox.pl/html - blog Basi z MŻ WR. Poki co 'stygnie' mam nadzieje ze bedzie tak dobry jak pisala :d Poza tym chcialabym sie pochwalic- od niedzieli nie tknelam slodyczy! Ani jednego ! mimo ze moja mamuska kupila czekolade i polozyla mi ja na biurku a wczoraj mialam okazje zjesc michalka i tez sie oparlam ! ![]() ![]() ![]()
#3094 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() A weź mi przypomnij ile Ty ważysz i ile chcesz schudnąć? Bo musiałam gdzies to przeoczyć albo zapomniałam po prostu.
![]() |
#3095 |
Raczkowanie
|
Witam,
mialam Wam wkleić fotki-tak tak pamietam , tylko,że podczas zrzutu moje cudowne dziecko wszystko skasowalo ![]() ale obiecuje ,że jeszcze raz sie w to ubiore i zrobie fotke widze ,że planujecie niespodzianki walentynkowe....ja nie mam z tym problemu bo chwała Ci Panie nie obchodze tego święta ![]() Na wage nie wchodze, bo diety nie trzymam(poczekam na koniec sesji az emocje opadną).W wógóle ostatnio mam ochote na tłuste rzeczy!Mhm dziwne bo to słodycze od zawsze były moim przekleństwem .Dziś na kolacje pozarlam smażona kielbase, z cebula.I pprzyzanm sie Wam ,że jakbym miała Mc Donaldsa koło domu to poleciałabym tam juz dawno
#3096 | |
Zakorzenienie
|
Pierwsza laska za chuda, druga mogłaby być chudsza, trzecia jest idealna
![]() Ta trzecia ma fajny tyłek, też bym taki chciała ![]() Ja często oglądam sobie stroje kąpielowe na allegro i tam się motywuję ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() Co do butów to te i tak są mniej traperowate - widziałam z gorszym traperem ![]() Ja kolacją wszystko zawaliłam... ![]()
![]() |
#3097 |
Raczkowanie
|
Dla mnie wszystkie są sexi
![]() Aha zapomniałam napisać ![]()
#3098 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się własnie nad tymi butami. W sumie nie mogę patrzeć tylko na wygląd ale też aby były praktyczne i bezpieczne w tą ślizgawice. W takich pewnie będzie się wygodnie chodziło. No i gratuluję spadku na wadze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Ja to bym szału dostała jakby mi dziecko zdjęcia pokasowało :P no ale cóż, tak się nie raz zdarza ![]() Dlaczego nie obchodzisz Walentynek? Nic a nic? A Twój mąż? Przecież to takie fajne Święto ![]() Po diecie organizm próbuje nadrobić to co stracił dlatego chce Ci się tłustego. Ale kiełbase smażoną na noc? Najgorsze co może być. Ja jakbym miała McDonald'sa koło domu to bym była stałym klientem ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- No więc moje dzisiejsze menu! 1. płatki Just Fity+otręby+błonnik+mleko 2.mocna kawa rozpuszczalna z mlekiem+ 2 małe murzynki w polewie czekoladowej (jeden ma 68 kcal) 3. zupa ogórkowa - cała miseczka 4. śledzie w śmietanie !! 100 g ma 308 kcal! A ja zjadłam 250 g! Takie pyszne były... i do tego dwie kromki chleba razowego. Także zaszalałam na całego! ![]() W ogóle to 2-3 lutego powinnam dostac okres a tu nic! nawet mnie cycki nie bolą a zawsze 1,5 tygodnia wcześniej zaczynały juz boleć. Dziwne troche ![]() Byłam w Biedronce i kupiłam pierś z kurczaka i serek wiejski jutro na obiad ![]()
![]() |
#3099 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez mam ostatnio faze na obciecie wlosow zeby miec tak troszke za ramiona, bo w chwili obecnej mam do pasa i juz ich pielegnacja doprowadza mnie do szalu ![]() Chyba w poniedzialek sie wybiore podciecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana! Włosy masz do pasa i chcesz obciąć? No coś Ty! Takie długie włoski! JA też nie mam lekko z moimi włosami ale ich nie zetnę nigdy ![]() ![]() A z czym masz problem? Plączą się czy co? ![]()
![]() |
#3102 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Walentynki są przereklamowane, skomercjalizowane ![]() ![]() ![]() dobrze, że ja nie lubię McDonaldowego żarcia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no jeśli chodzi o antypoślizgowość to te buty powinny spełniać swoją rolę ![]() Cytat:
![]() ![]() jeśli Cię to pocieszy to ja też zjadłam za dużo ![]() ![]() Cytat:
![]() mówisz, że ma być zimniej?? ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciezko mi jest je utrzymac w idealnym stanie.. Pozatym cale zycie mam dlugie, teraz tez niechce robic drastycznej zmiany chcialabym je tylko sciac troszke zeby bylo mi wygodniej. Do tego ja mam malo wlosow, one poprostu nie nadaja sie do tego zeby byly takie dlugie. Nie wyglada to zdrowo. Pozatym mam je pocieniowane na rozne sposoby to tez mi juz nie odpowiada, zamierzam teraz dazyc do tego zeby wszytskie byly tej samej dlugosci i byly sciete na prosto, wtedy ani prostowanie ani ukladanie nie bedzie takie konieczne jak jest teraz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3104 |
BAN stały
|
Dziewczyny, zaczęłam dietę 1000 kcal, mam jednak pewien problem: są produkty, których kalorie ciężko mi policzyć, np. plasterek wędliny drobiowej, kawa z mlekiem, ciastka, które kupiłam na wagę i chciałabym zjeść tylko jedno, co według jadłospisu tej diety jest dopuszczalne. Powiedzcie, jak liczycie takie rzeczy? Wszystko ważycie na wadze? Będę wdzięczna za odp, bo Wy już bardziej doświadczone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Zakorzenienie
|
A ja się wykąpałam, umyłam włoski, nakarmiłam kota i ide się zaraz balsamować.
Chciałam Wam powiedzieć że kupiłam te kozaki ![]() Nie chce mi się w taki mróz chodzić po sklepach i szukać kozaków bo i tak nic ciekawego nie znajdę. A taki mróz że musiałam już kupić nowe buty. Te w których chodzę do tej pory są jesienne ( ale na prawdę ciepłe), lecz przeciekają i obcasy tak się zdarły że wstyd w nich chodzić. Także mam tylko nadzieję że rozmiarowo będą dobre ![]() A zapomniałam Wam napisać że wczoraj mój kocurek skończył 4 miesiące ![]() DSC00297.jpg DSC00306.jpg DSC00288.jpg
#3106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kocham McDonald'sa - bym mogła stamtąd nie wychodzić, siedzieć 24h/dobe i jeść jeść i jeść ![]() No już 6? oo szybko Ci to idzie ![]() ![]() Buty już zamówiłam ![]() ![]() Kolacja moja niby sporo białkowa no ale za dużo kcal... przesadziłam! Choć Ci powiem, że już robię się pomalutku głodna :P Oglądałam pogodę i w następnym tygodniu w nocy -20pare ma być! a w dzień poniżej -10! Masakra! Ferie dzieciakom się udały ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3107 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Jeszcze w kwestii walentynek- nie lubię tego święta i od kilku lat go nie obchodzę.A mojemu mężowi tez jest wszystko jedno. A co do włosów...mhm.. ja po prostu chciałam jakiejś radykalnej zmiany.w sumie ja bardzo lubie długie włosy, ale moje teraz sobie odpoczną i odrosną. Monia tak sobie mysle ,że gadamy o tym odchudzaniu a tu nic z tego nie ma , ja po przerwie zaczełam sie udzielać na pewno przed grudniem i guzik schudłam!Moje waga oscyluje w granicach 53, i to by było na tyle, a pamiętam jak pisałam ,że do końca grudnia ma byc 50 ![]() ![]()
#3108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3109 |
Raczkowanie
|
Tinek co u Ciebie?
![]() Ja dzis mam 2 zaliczenia poprawkowe, jutro 1.Za dwa tygodnie egzaminy i koniec.Po tym czasie zamierzam ostro wziąc sie za siebie!
#3110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewidentnie jest cos nie tak! Musimy naprawde ostro sie zabrac do pracy ![]() Ja to juz wyjatkowo daje sobie na luz, teraz choroba i znowu jest idealna wymowka. Mysle ze nawet troche oszukujemy same siebie... Musimy sie zmotywowac, wiosna lada moment nas zastanie chyba niechecmy kolejny raz poczuc gorzkiego smaku rozczarowania? Musze Wam powiedziec ze poprosilam ostatnio mamuske zeby zrobila mi male zakupy, chcialam zeby mi kupila prawdziwe oterby owsiane i zytnie, a tymczasem kupila mi zarodki pszenne... Mysle sobie no trudno niech beda i takie... Dzisiaj probowalam dodac ich do musli i wyszlo takie swinstwo ![]() Myslalam ze padne normalnie, fuuuuu! Wszystko wyladowalo w toalecie platki tez wyrzucilam, juz nigdy tego nie kupie a na sama mysl robi mi sie nie dobrze. Ze zlosci najadlam sie chleba razowego z miodem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Kamikadze Białaczekoladka macie rację odpuszczamy sobie i ciąglę znajdujemy jakieś wymówki nie chce nam się o tyle nic dziwnego jedzenie jest bardzo przyjemne ![]() Ja nie miałam w Warszawie wagi i dzisiaj jak weszłam o zgrozo jest 59 ![]() a było 57.5 ![]() Dlatego wczoraj już się pilnowałam i dzisiaj będę i już nie mogę odpuścić bo jak weszłam na wagę dzisiaj to doznałam szoku ![]() Od dzisiaj zaczynamy pełną parą nie od jutra tylko od dzisiaj! ![]() Lecę się uczyć pa kochane ![]()
#3112 |
Raczkowanie
|
biala czekoladko oczywiście ,że same siebie oszukujemy!każda z nas mysli,że do wiosny duzo czasu , wiec kazda wymowka jest dobra
![]()
#3113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bez wagi faktycznie ciezko jest cokolwiek zrobic, ja bym chyba w ogole nie potrafila. Ja osobiscie nie wazylam sie juz z 1.5tygodnia ![]() Nie wiem na co ja licze.. Dzisiaj zawalilam juz z samego rana, ale masz racje nie ma co sie poddawac i ogladac za siebie, tylko trzeba brac sie z miejsca od dzisiaj i tego momentu do pracy! Wszytsko w naszych rekach ![]() Cytat:
Ale chyba nie bedziemy czekaly na koniec kwietnia>? Zaczynamy od tej sekundy... Nie tracimi juz dnia ani nocy! Ja zjadlam 3 duze kromki chleba na sniadanie z maslem i miodem ![]() Ale dobrze ze to nie noc i moge jeszcze to wyregulowac do konca dnia. Musimy na nowo w siebie uwierzyc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3114 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() w moim rejonie też dzieci teraz ferie mają ![]() ![]() ![]() 'Julia' ![]() ![]() ![]() Ale to nie jest jakiś grzech na śniadanie ![]() Sama zamierzam właśnie takie zjeść ![]() Upiekłam chlebek z pełnoziarnistej mąki z myślą, że zjem go z miodzikiem na śniadanie! i tak właśnie zaraz zrobię! ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Rozeznanie
|
hello
![]() dopiero wstalam i moje sniadanko pozostawia wiele do zyczenia- pol bulki z maslem i serek wiejski ![]() wkurzam sie i cierpie z powodu usuniecia Megavideo ;( - jakis czas temu ogladalam SKINSow i skonczylam na 5 sezonie. Od kiedy sie dietkuje ogladam sobie jeden odcinek chodzac na steperku. Dzisiaj szukalam kolejnego odcinka i wszystkie sa albo wykasowane a te, ktore ocalaly sa platne :/ tak to jest, nasi rodacy zamiast udostepniac to, zeby reszta miala dobrze, sciagaja kase na ludziach :/ Dziewczyny, nie przejmujcie sie. Motywacja sie szybko znajdzie, tylko musicie to tak jakby przemyslec i od nowa sie "nakrecic" ![]() ![]() jakie plany macie na reszte dnia? ![]()
#3116 |
Zakorzenienie
|
Hej chudzinki ;* u mnie nadal waga bez zmian, już sama nie wiem czy to dobrze czy źle
![]() ![]() ![]() A dziś już się lepiej czuję, wczoraj wieczorem wypiłam ten coldrex i dziś rano też i od razu lepiej mi ![]() ![]() Agunia dziękuję ![]() Kamikadze kochana pokaż nam się koniecznie w nowej fryzurce ![]() ![]() Kasia ja miałam to samo z moim Tż, niby ciągle mówił że podobam mu się taka jaka jestem i nie muszę się odchudzać, ale widziałam że nie było już takiej zazdrości jak na początku związku ( kiedy ważyłam 50 kg i faceci się za mną oglądali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję i wierzę, że Tobie też się uda i pokażesz jaką jesteś atrakcyjną kobietą ![]() ![]() Monia Kociak śliczny ![]() ![]() Ja zawsze to mierzę dokładnie stopę i sprawdzam długość wkładki bo wiadomo, że numer numerowi nie równy ![]() ![]() Ja właśnie umyłam głowę i siedzę z maską na włosach, zaraz będę zmywać i szykować się na zakupki ![]() ![]()
#3117 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Jak na sobote wczesnie wstałam ![]() ![]() ![]() bialaczekoladka nie scianaj włosów..takie długie masz juz..szkoda ich...albo o wiem oddaj mi kawałek ![]() ![]() sanderaM dokładnie zbieramy tyłeczki i od dzisiaj sie bierzmy za siebie bo wiosna sie zbliza ![]() ![]() ![]() kamilon tez jestem wsciekła ze nie dziala megavideo, zawsze tam cos ogladalam jak jezdzilam na rowerku albo steperze a tu dupa;/;/;/ Miało byc lepiej...a jest coraz gorzej;/
#3118 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozatym miod na redukcji nie bardzo mi sie podoba, do tego zjadlam to z maslem! Na dodatek to byly trzy kosmicznie wielkie kromy jak dla konia i tak wlasnie sie czuje ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() Z ta motywacja mam nadzieje ze masz racje i faktycznie podejscie do tego jak do stylu zycia to priorytet jak widac madzi i moni to wyszlo bo utrzymuja wage co uwazam jest o wiele trudniejsze od samego schudniecia a ja nawet do tego etapu nie doszlam, wrr ![]() Teraz planuje wkoncu wygrzebac sie z lozka, bo od srody leze, poodkurzac pokoj ogolnie wysprzatac mieszakanie a pozniej znowu bede lezala ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() Tylko ja nie wiem czy Ty bys przyjela takie siano ![]() A teraz na powaznie to powiem tak one juz poprostu przestaly mnie zdobic, uwazam ze ich struktura poprostu nie nadaje sie na taka dlugosc. Pozatym nie wiem czy ja Wam w ogole o tym pisalam ale mam niedoczynnosc tarczycy i do tego trwale zapalenie tarczycy zwane Hashimoto i stad te moje wlosika cierpia.. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zresztą to śniadanie, które powinno dać energię na cały dzień! ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Rozeznanie
|
Agunia, mow szybko co to za tatuaz i jak i gdzie i wszystko powiedz
![]() ![]() Bialaczekoladka- razem bedziemy walczyc ![]() ![]() ![]() a co do wlosow- jesli uwazasz ze przestaly byc ozdoba- scinaj. odrosna i zrobisz dla nich cos dobrego, bo beda lzejsze i zrobia sie mocniejze ![]() ![]() Dzisiaj ide na impreze a przez noc wyskoczyly mi 3(!!!!!) pryszcze, te takie bolace, podskorne ;( bola jak cholera, nie wiem jak to zakryje. 2 na czole i jeden na policzku ;( musze ogarnac moj pokoj, bo przez tydzien ponad go nie sprzatalam- sesja (mialam jeden egzamin i moje kucie sie oplacilo- 4.0 dostalam ;d) i wyglada jak melina jakas ;o a pozniej stepper i obiadek i pazurami sie zajme i w ogole... ferie mi sie zaczely hihihihihi [od wczoraj ciesze sie jak glupek ze wszystkiego] ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.