Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-27, 19:04   #3091
Gosia2011
Rozeznanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Ale laski się rozpisałyście nie da rady nadrobić
Mnie coś bierze przeziębienie a przede mną egzamin w niedzielę i 27 str. do nauki... jejuuu!
W pracy tak zimno było i już pewnie chora będę, przez dwa dni telepałam się z zimna coś im się popsuło, nie było ciepłej wody z jednej strony sufit się zawalimasakra w tym sklepie!
Lecę zjeść kolację i do łożka z notatkami.
A cieszyłam się, że piątek nadejdzie bo będzie nowy odcinek Pamiętników a tu nie ma Wampirów moich dopiero 2 lutego ojś...

Buziaki

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 19:31   #3092
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

a ja wlasnie przemeblowanie skonczyłam dzisiaj przyszla mi lawa i to siedzisko "Sako" co Wam wysylalam linka i jestem bardzo zadowolona z niego jest meeeega wygodnezmeczylam sie troche, ale to dobrze, bo przynajmniej spalilam kcal z krokietów , ktore po poworcie do domu zjadłam

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 20:01   #3093
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Czesc

Zimno strasznie, az nie chce sie wychodzic. U mnie w domu mam nieszczelne okna i zamarzam

Kasia, co do zdjec, ktore maja moc motywowania - ja sobie zalozylam caly folder z takimi zdjeciami ;d jak mam dol to ogladam i czasem jak nie chce mi sie cwiczyc to zeby sie zmotywowac

Monia- fajne buty, tanie(!) i podeszwa bedzie super. Moja kolezanka w zeszylm roku kupila sobie z taka podeszwa i mowi ze rewelacja, nic sie nie slizga i jest "bezpiecznie"

1,5 tygodnia temu wazylam 63,3 a dzisiaj rano (bez zagoszczenia na dluzej toaleccie) i wypiciu szklanki wody waze 62,3 !!! Tak sie ciesze!

Jestem w trakcie robienia czegos a'la kinder delice z Dukana (przepis znalazlam na http://basinepichcenie.blox.pl/html - blog Basi z MŻ WR.
Poki co 'stygnie' mam nadzieje ze bedzie tak dobry jak pisala :d

Poza tym chcialabym sie pochwalic- od niedzieli nie tknelam slodyczy! Ani jednego ! mimo ze moja mamuska kupila czekolade i polozyla mi ja na biurku a wczoraj mialam okazje zjesc michalka i tez sie oparlam !

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 20:43   #3094
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia niee Niki to nigdy nie mówiłam może Nikuś ? No ale to bardzo podobnie przecież
No możliwe że Nikuś i mi się skojarzyło jakoś z Nikim bo na tego mojej babci psa też wołaliśmy Nikuś

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiaaa178 Pokaż wiadomość
monia moze to glupie ale ja tez chce zrobic komus moze nie nazłość ale zeby go poruszylo... tż.... ostatnio zaczął mnie troche olewać i wogóle to ciężki temat ale kocham go bardzo. i wydaje mi sie ze moze juz nie jestem dla niego atrakcyjna itp itd wogole ostatnio zrobilam sie troche skryta i stronie od ludzi bo mam ich dosyc w pracy. chce jemu pokazac ze jeszcze nie jeden facet sie za mna obejrzy tak jak to bylo kiedys, ze ja tez moge byc atrakcyjna jak jego kolezaneczki z pracy.... niech poczuje sie troszke ,,zagrozony,, ogolnie to jestem len i szybko trace motywacje dlatego jestem tutaj z wami a jak mam ochote na cos slodkiego, albo siegam po czipsy to sobie mysle,, o nie, nie zjem tego, zrobie tz na zlosc ,, moze to smieszne ale dziala;p
No i masz rację! Pokaż mu na co Cię stać! Pokaż że możesz być znowu piękna i że facetom się podobasz! Będzie zazdrosny a przy okazji będzie mu bardziej zależało na Tobie.
A weź mi przypomnij ile Ty ważysz i ile chcesz schudnąć? Bo musiałam gdzies to przeoczyć albo zapomniałam po prostu.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 20:43   #3095
Kamikadze1706
Raczkowanie

Witam,
mialam Wam wkleić fotki-tak tak pamietam , tylko,że podczas zrzutu moje cudowne dziecko wszystko skasowalo(wyszłam na chwile do kuchni, a on powciskal cos i ak wróciłam to juz nic nie było)
ale obiecuje ,że jeszcze raz sie w to ubiore i zrobie fotke

widze ,że planujecie niespodzianki walentynkowe....ja nie mam z tym problemu bo chwała Ci Panie nie obchodze tego świętaPewnie to dla Was dziwne ale tak juz mam.
Na wage nie wchodze, bo diety nie trzymam(poczekam na koniec sesji az emocje opadną).W wógóle ostatnio mam ochote na tłuste rzeczy!Mhm dziwne bo to słodycze od zawsze były moim przekleństwem .Dziś na kolacje pozarlam smażona kielbase, z cebula.I pprzyzanm sie Wam ,że jakbym miała Mc Donaldsa koło domu to poleciałabym tam juz dawno
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 20:52   #3096
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaaa178 Pokaż wiadomość
a dla zmotywowania polecam ogladac zdjecia
Pierwsza laska za chuda, druga mogłaby być chudsza, trzecia jest idealna , a czwarta jak anorektyczka wygląda.
Ta trzecia ma fajny tyłek, też bym taki chciała
Ja często oglądam sobie stroje kąpielowe na allegro i tam się motywuję

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

No dużo nie obejrzałam, ale zaraz nadrobię mam nadzieję, że się wciągnę chociaż i tak już dużo seriali oglądam

Obcas bardzo fajny, ale podeszwa nie w moim guście nie lubię takich 'traperowych' ale ogólnie bardzo ładnie wyglądają, czarne, klasyczne, do wszystkiego się nadadzą, no i są tanie

A u mnie dzisiaj byłoby ładnie z jedzeniem gdyby nie kolacja... ale takiego jakiegoś ssania na węgle dostałam zaraz porobię brzuszki
No nadrabiaj nadrabiaj! Serial jest na prawdę fajny
Co do butów to te i tak są mniej traperowate - widziałam z gorszym traperem chodzi o to aby na lodzie się czuć bezpiecznie choć mi tez trapery sie nie podobają. Cały czas się zastanawiam czy je kupić....
Ja kolacją wszystko zawaliłam... zjadłam z 1000 kcal na samą kolację.... a w dzień było tak pięknie!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-27, 20:53   #3097
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dla mnie wszystkie są sexi
Aha zapomniałam napisaćbcięłam włosy, zdecydowalam bo chcialam cos zmienic .
WALCZYMY

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-27, 21:07   #3098
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Czesc

Zimno strasznie, az nie chce sie wychodzic. U mnie w domu mam nieszczelne okna i zamarzam

Monia- fajne buty, tanie(!) i podeszwa bedzie super. Moja kolezanka w zeszylm roku kupila sobie z taka podeszwa i mowi ze rewelacja, nic sie nie slizga i jest "bezpiecznie"

1,5 tygodnia temu wazylam 63,3 a dzisiaj rano (bez zagoszczenia na dluzej toaleccie) i wypiciu szklanki wody waze 62,3 !!! Tak sie ciesze!
Na dworze strasznie zimno... u mnie na razie -10.
Zastanawiam się własnie nad tymi butami. W sumie nie mogę patrzeć tylko na wygląd ale też aby były praktyczne i bezpieczne w tą ślizgawice. W takich pewnie będzie się wygodnie chodziło.
No i gratuluję spadku na wadze super!

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Witam,
mialam Wam wkleić fotki-tak tak pamietam , tylko,że podczas zrzutu moje cudowne dziecko wszystko skasowalo(wyszłam na chwile do kuchni, a on powciskal cos i ak wróciłam to juz nic nie było)

widze ,że planujecie niespodzianki walentynkowe....ja nie mam z tym problemu bo chwała Ci Panie nie obchodze tego świętaPewnie to dla Was dziwne ale tak juz mam.
Na wage nie wchodze, bo diety nie trzymam(poczekam na koniec sesji az emocje opadną).W wógóle ostatnio mam ochote na tłuste rzeczy!Mhm dziwne bo to słodycze od zawsze były moim przekleństwem .Dziś na kolacje pozarlam smażona kielbase, z cebula.I pprzyzanm sie Wam ,że jakbym miała Mc Donaldsa koło domu to poleciałabym tam juz dawno

Ja to bym szału dostała jakby mi dziecko zdjęcia pokasowało :P no ale cóż, tak się nie raz zdarza
Dlaczego nie obchodzisz Walentynek? Nic a nic? A Twój mąż? Przecież to takie fajne Święto
Po diecie organizm próbuje nadrobić to co stracił dlatego chce Ci się tłustego. Ale kiełbase smażoną na noc? Najgorsze co może być.
Ja jakbym miała McDonald'sa koło domu to bym była stałym klientem

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

No więc moje dzisiejsze menu!
1. płatki Just Fity+otręby+błonnik+mleko
2.mocna kawa rozpuszczalna z mlekiem+ 2 małe murzynki w polewie czekoladowej (jeden ma 68 kcal)
3. zupa ogórkowa - cała miseczka
4. śledzie w śmietanie !! 100 g ma 308 kcal! A ja zjadłam 250 g! Takie pyszne były... i do tego dwie kromki chleba razowego. Także zaszalałam na całego!

W ogóle to 2-3 lutego powinnam dostac okres a tu nic! nawet mnie cycki nie bolą a zawsze 1,5 tygodnia wcześniej zaczynały juz boleć. Dziwne troche no jaką mam ochotę na ryby... masakra!

Byłam w Biedronce i kupiłam pierś z kurczaka i serek wiejski jutro na obiad kupiłam też kalafior, śledzie w śmietanie, śledzie w sosie pomidorowym, paste jajeczną, chleb razowy i jeszcze jakies tam pierdołki. Na dworze tak zimno jak na Syberii. A ma być jeszcze zimniej!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-27, 21:29   #3099
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja też bym chciała zabrac mojego na jakieś wyjście-niespodziankę.. .do fajnej restauracji np w domu bym coś chętnie romantycznego zorganizowała, ale to środek tygodnia i wgl..
wiem . ale ja go wezmę pewnie wcześniej nie lubie prezentów kupować ! bo sie zawsze boje że w gust nie trawie a z Tż to zawsze ja go zabieram na zakupy albo On Mnie i kupujemy co chcemy a płaci on lub ja jeśli go zaproszę
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 21:42   #3100
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie wszystkie są sexi
Aha zapomniałam napisaćbcięłam włosy, zdecydowalam bo chcialam cos zmienic .
Moze nam sie pokazesz

Ja tez mam ostatnio faze na obciecie wlosow zeby miec tak troszke za ramiona, bo w chwili obecnej mam do pasa i juz ich pielegnacja doprowadza mnie do szalu

Chyba w poniedzialek sie wybiore podciecie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 21:53   #3101
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Moze nam sie pokazesz

Ja tez mam ostatnio faze na obciecie wlosow zeby miec tak troszke za ramiona, bo w chwili obecnej mam do pasa i juz ich pielegnacja doprowadza mnie do szalu

Chyba w poniedzialek sie wybiore podciecie

Kochana! Włosy masz do pasa i chcesz obciąć? No coś Ty! Takie długie włoski! JA też nie mam lekko z moimi włosami ale ich nie zetnę nigdy Faceci kochają jak kobieta ma takie długieee włosy Zresztą ile koleżanek mi zazdrości moich włosków!
A z czym masz problem? Plączą się czy co?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-27, 22:03   #3102
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym chcialabym sie pochwalic- od niedzieli nie tknelam slodyczy! Ani jednego ! mimo ze moja mamuska kupila czekolade i polozyla mi ja na biurku a wczoraj mialam okazje zjesc michalka i tez sie oparlam !
no super

Cytat:
Witam,

o kurde, gdyby mi ktoś skasował fotki to też bym się wkurzyła

Walentynki są przereklamowane, skomercjalizowane dla mnie to raczej święto symboliczne no i dla mnie to jest bardziej nasza rocznica zaręczyn

dobrze, że ja nie lubię McDonaldowego żarcia

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No nadrabiaj nadrabiaj! Serial jest na prawdę fajny
Co do butów to te i tak są mniej traperowate - widziałam z gorszym traperem chodzi o to aby na lodzie się czuć bezpiecznie choć mi tez trapery sie nie podobają. Cały czas się zastanawiam czy je kupić....
Ja kolacją wszystko zawaliłam... zjadłam z 1000 kcal na samą kolację.... a w dzień było tak pięknie!!!
obejrzałam już 6 odcinków rozkręca się faktycznie krótko trwa i przyjemnie się ogląda

no jeśli chodzi o antypoślizgowość to te buty powinny spełniać swoją rolę

Cytat:
No więc moje dzisiejsze menu!
1. płatki Just Fity+otręby+błonnik+mleko
2.mocna kawa rozpuszczalna z mlekiem+ 2 małe murzynki w polewie czekoladowej (jeden ma 68 kcal)
3. zupa ogórkowa - cała miseczka
4. śledzie w śmietanie !! 100 g ma 308 kcal! A ja zjadłam 250 g! Takie pyszne były... i do tego dwie kromki chleba razowego. Także zaszalałam na całego!
eee, nie jest taki zły kolacja rzeczywiście obfita, no ale raz na jakiś czas można

jeśli Cię to pocieszy to ja też zjadłam za dużo kolacja węglowodanowa, masakra

Cytat:
Byłam w Biedronce i kupiłam pierś z kurczaka i serek wiejski jutro na obiad kupiłam też kalafior, śledzie w śmietanie, śledzie w sosie pomidorowym, paste jajeczną, chleb razowy i jeszcze jakies tam pierdołki. Na dworze tak zimno jak na Syberii. A ma być jeszcze zimniej!!!!!
no to się obkupiłaś
mówisz, że ma być zimniej?? o nie!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 22:20   #3103
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana! Włosy masz do pasa i chcesz obciąć? No coś Ty! Takie długie włoski! JA też nie mam lekko z moimi włosami ale ich nie zetnę nigdy Faceci kochają jak kobieta ma takie długieee włosy Zresztą ile koleżanek mi zazdrości moich włosków!
A z czym masz problem? Plączą się czy co?
Kochana mam z nimi masakre, po pierwsze sa cienkie to juz samo mowi za siebie. Placza sie nie milosiernie, robia mi sie kołtuny to mnie strasznie wkurza
Ciezko mi jest je utrzymac w idealnym stanie..
Pozatym cale zycie mam dlugie, teraz tez niechce robic drastycznej zmiany chcialabym je tylko sciac troszke zeby bylo mi wygodniej. Do tego ja mam malo wlosow, one poprostu nie nadaja sie do tego zeby byly takie dlugie. Nie wyglada to zdrowo. Pozatym mam je pocieniowane na rozne sposoby to tez mi juz nie odpowiada, zamierzam teraz dazyc do tego zeby wszytskie byly tej samej dlugosci i byly sciete na prosto, wtedy ani prostowanie ani ukladanie nie bedzie takie konieczne jak jest teraz.
Stary 2012-01-27, 22:35   #3104
Aleksandrai1
BAN stały

Dziewczyny, zaczęłam dietę 1000 kcal, mam jednak pewien problem: są produkty, których kalorie ciężko mi policzyć, np. plasterek wędliny drobiowej, kawa z mlekiem, ciastka, które kupiłam na wagę i chciałabym zjeść tylko jedno, co według jadłospisu tej diety jest dopuszczalne. Powiedzcie, jak liczycie takie rzeczy? Wszystko ważycie na wadze? Będę wdzięczna za odp, bo Wy już bardziej doświadczone
Aleksandrai1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 23:05   #3105
monika01011986
Zakorzenienie

A ja się wykąpałam, umyłam włoski, nakarmiłam kota i ide się zaraz balsamować.
Chciałam Wam powiedzieć że kupiłam te kozaki
Nie chce mi się w taki mróz chodzić po sklepach i szukać kozaków bo i tak nic ciekawego nie znajdę. A taki mróz że musiałam już kupić nowe buty. Te w których chodzę do tej pory są jesienne ( ale na prawdę ciepłe), lecz przeciekają i obcasy tak się zdarły że wstyd w nich chodzić. Także mam tylko nadzieję że rozmiarowo będą dobre
A zapomniałam Wam napisać że wczoraj mój kocurek skończył 4 miesiące

DSC00297.jpg

DSC00306.jpg

DSC00288.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-27, 23:39   #3106
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, że ja nie lubię McDonaldowego żarcia

obejrzałam już 6 odcinków rozkręca się faktycznie krótko trwa i przyjemnie się ogląda

eee, nie jest taki zły kolacja rzeczywiście obfita, no ale raz na jakiś czas można

jeśli Cię to pocieszy to ja też zjadłam za dużo kolacja węglowodanowa, masakra

no to się obkupiłaś
mówisz, że ma być zimniej?? o nie!

Ja kocham McDonald'sa - bym mogła stamtąd nie wychodzić, siedzieć 24h/dobe i jeść jeść i jeść

No już 6? oo szybko Ci to idzie ale faktycznie przyjemnie się ogląda bo odcinki nie są długie

Buty już zamówiłam więc czy będą antypoślizgowe to się okaże ale nawet jak nie będą to i tak się cieszę bo będzie w nogi ciepło i wygodnie

Kolacja moja niby sporo białkowa no ale za dużo kcal... przesadziłam! Choć Ci powiem, że już robię się pomalutku głodna :P

Oglądałam pogodę i w następnym tygodniu w nocy -20pare ma być! a w dzień poniżej -10! Masakra! Ferie dzieciakom się udały bo u nas od poniedziałku się zaczynają

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Cytat:
Kochana mam z nimi masakre, po pierwsze sa cienkie to juz samo mowi za siebie. Placza sie nie milosiernie, robia mi sie kołtuny to mnie strasznie wkurza
Ciezko mi jest je utrzymac w idealnym stanie..
Pozatym cale zycie mam dlugie, teraz tez niechce robic drastycznej zmiany chcialabym je tylko sciac troszke zeby bylo mi wygodniej. Do tego ja mam malo wlosow, one poprostu nie nadaja sie do tego zeby byly takie dlugie. Nie wyglada to zdrowo. Pozatym mam je pocieniowane na rozne sposoby to tez mi juz nie odpowiada, zamierzam teraz dazyc do tego zeby wszytskie byly tej samej dlugosci i byly sciete na prosto, wtedy ani prostowanie ani ukladanie nie bedzie takie konieczne jak jest teraz.
A to faktycznie podetnij. Wtedy na pewno odżyją i zrobią się gęściejsze Podobno jak włosy są pocieniowane to sie bardziej plączą ale nie wiem czy to prawda. Ja mam pocieniowane i tak mi się najbardziej podobają choć też się strasznie plączą.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-28, 06:52   #3107
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dzień dobry

Jeszcze w kwestii walentynek- nie lubię tego święta i od kilku lat go nie obchodzę.A mojemu mężowi tez jest wszystko jedno.
A co do włosów...mhm.. ja po prostu chciałam jakiejś radykalnej zmiany.w sumie ja bardzo lubie długie włosy, ale moje teraz sobie odpoczną i odrosną.
Monia tak sobie mysle ,że gadamy o tym odchudzaniu a tu nic z tego nie ma , ja po przerwie zaczełam sie udzielać na pewno przed grudniem i guzik schudłam!Moje waga oscyluje w granicach 53, i to by było na tyle, a pamiętam jak pisałam ,że do końca grudnia ma byc 50 Owszem mamy zime , jest ciężko ale co to za odchudzanie jak jeden czy dwa dni dietujemy a potem zremy.Cos jest nie tak, gdzie nasza motywacja?
WALCZYMY
Stary 2012-01-28, 06:53   #3108
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:

O jakim serialu piszesz?

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 06:55   #3109
Kamikadze1706
Raczkowanie

Tinek co u Ciebie?
Ja dzis mam 2 zaliczenia poprawkowe, jutro 1.Za dwa tygodnie egzaminy i koniec.Po tym czasie zamierzam ostro wziąc sie za siebie!
WALCZYMY

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-28, 08:56   #3110
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Jeszcze w kwestii walentynek- nie lubię tego święta i od kilku lat go nie obchodzę.A mojemu mężowi tez jest wszystko jedno.
A co do włosów...mhm.. ja po prostu chciałam jakiejś radykalnej zmiany.w sumie ja bardzo lubie długie włosy, ale moje teraz sobie odpoczną i odrosną.
Monia tak sobie mysle ,że gadamy o tym odchudzaniu a tu nic z tego nie ma , ja po przerwie zaczełam sie udzielać na pewno przed grudniem i guzik schudłam!Moje waga oscyluje w granicach 53, i to by było na tyle, a pamiętam jak pisałam ,że do końca grudnia ma byc 50 Owszem mamy zime , jest ciężko ale co to za odchudzanie jak jeden czy dwa dni dietujemy a potem zremy.Cos jest nie tak, gdzie nasza motywacja?
Kochana ja moge pwiedziec o sobie to samo, na watku jestem z Wami juz od dluzszego czasu a wagowo niewiele sie zmienilo...
Ewidentnie jest cos nie tak!
Musimy naprawde ostro sie zabrac do pracy
Ja to juz wyjatkowo daje sobie na luz, teraz choroba i znowu jest idealna wymowka. Mysle ze nawet troche oszukujemy same siebie...
Musimy sie zmotywowac, wiosna lada moment nas zastanie chyba niechecmy kolejny raz poczuc gorzkiego smaku rozczarowania?

Musze Wam powiedziec ze poprosilam ostatnio mamuske zeby zrobila mi male zakupy, chcialam zeby mi kupila prawdziwe oterby owsiane i zytnie, a tymczasem kupila mi zarodki pszenne...
Mysle sobie no trudno niech beda i takie...
Dzisiaj probowalam dodac ich do musli i wyszlo takie swinstwo
Myslalam ze padne normalnie, fuuuuu!
Wszystko wyladowalo w toalecie platki tez wyrzucilam, juz nigdy tego nie kupie a na sama mysl robi mi sie nie dobrze.
Ze zlosci najadlam sie chleba razowego z miodem
Stary 2012-01-28, 09:10   #3111
sanderaM
Rozeznanie

Hej
Kamikadze Białaczekoladka macie rację odpuszczamy sobie i ciąglę znajdujemy jakieś wymówki nie chce nam się o tyle nic dziwnego jedzenie jest bardzo przyjemne
Ja nie miałam w Warszawie wagi i dzisiaj jak weszłam o zgrozo jest 59
a było 57.5
Dlatego wczoraj już się pilnowałam i dzisiaj będę i już nie mogę odpuścić bo jak weszłam na wagę dzisiaj to doznałam szoku
Od dzisiaj zaczynamy pełną parą nie od jutra tylko od dzisiaj!
Lecę się uczyć pa kochane
Stary 2012-01-28, 09:10   #3112
Kamikadze1706
Raczkowanie

biala czekoladko oczywiście ,że same siebie oszukujemy!każda z nas mysli,że do wiosny duzo czasu , wiec kazda wymowka jest dobra jakbysmy miały 28.04 a nie 28.01 to to migusiem bysmy sie wzieły do roboty!
WALCZYMY
Stary 2012-01-28, 09:23   #3113
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej
Kamikadze Białaczekoladka macie rację odpuszczamy sobie i ciąglę znajdujemy jakieś wymówki nie chce nam się o tyle nic dziwnego jedzenie jest bardzo przyjemne
Ja nie miałam w Warszawie wagi i dzisiaj jak weszłam o zgrozo jest 59
a było 57.5
Dlatego wczoraj już się pilnowałam i dzisiaj będę i już nie mogę odpuścić bo jak weszłam na wagę dzisiaj to doznałam szoku
Od dzisiaj zaczynamy pełną parą nie od jutra tylko od dzisiaj!
Lecę się uczyć pa kochane
Kochana to świetnie że mozesz sie zmobilizowac
Bez wagi faktycznie ciezko jest cokolwiek zrobic, ja bym chyba w ogole nie potrafila. Ja osobiscie nie wazylam sie juz z 1.5tygodnia
Nie wiem na co ja licze..
Dzisiaj zawalilam juz z samego rana, ale masz racje nie ma co sie poddawac i ogladac za siebie, tylko trzeba brac sie z miejsca od dzisiaj i tego momentu do pracy!
Wszytsko w naszych rekach

Cytat:
biala czekoladko oczywiście ,że same siebie oszukujemy!każda z nas mysli,że do wiosny duzo czasu , wiec kazda wymowka jest dobra jakbysmy miały 28.04 a nie 28.01 to to migusiem bysmy sie wzieły do roboty!
Oo tak!
Ale chyba nie bedziemy czekaly na koniec kwietnia>?
Zaczynamy od tej sekundy...
Nie tracimi juz dnia ani nocy!

Ja zjadlam 3 duze kromki chleba na sniadanie z maslem i miodem
Ale dobrze ze to nie noc i moge jeszcze to wyregulowac do konca dnia.
Musimy na nowo w siebie uwierzyc
Stary 2012-01-28, 09:57   #3114
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
A zapomniałam Wam napisać że wczoraj mój kocurek skończył 4 miesiące
ale z niego przytulak słodki!

Cytat:
No już 6? oo szybko Ci to idzie ale faktycznie przyjemnie się ogląda bo odcinki nie są długie
No szybko idzie, bo krótkie wiesz inne oglądam co odcinek trwa dwa razy tyle więc ten szybko nadrobię

Cytat:
Buty już zamówiłam więc czy będą antypoślizgowe to się okaże ale nawet jak nie będą to i tak się cieszę bo będzie w nogi ciepło i wygodnie
na pewno będzie w nich ciepło no i obyś trafiła w rozmiar bo, właśnie zapomniałam Wam powiedzieć, wczoraj byłam w kilku sklepach obuwniczych przy okazji i blada wszystko poprzebierane... na początku zimy byłam w takim jednym sklepie co mieli boskie buty (fakt, że drogie jak cholera po 450-500 zł ale widać, że solidne), no i wczoraj tam poszłam z myślą o jakichś wyprzedażach owszem są wyprzedaże, ale tych butów co ja chciałam nie było były inne, nawet fajne, ale no właśnie do czego dążę: mój numer buta to 36, zazwyczaj zawsze; no a te były za duże nawet jakby grubą skarpetę założyć czuję, że by spadały no i nie kupiłam... chodzę w tych jesiennych, mało się nie zabiłam wczoraj, tak mi się ślizgają... w sumie one są na koturnie więc tylko w palce mi zimno, no ale liczyłam na to, że jednak coś znajdę... w sumie noszę mały rozmiar...

Cytat:
Oglądałam pogodę i w następnym tygodniu w nocy -20pare ma być! a w dzień poniżej -10! Masakra! Ferie dzieciakom się udały bo u nas od poniedziałku się zaczynają
ło jesu
w moim rejonie też dzieci teraz ferie mają wczoraj już nieźle dawali na sankach pod moim mieszkaniem aż sama miałam iść ochotę pozjeżdżać

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
O jakim serialu piszesz?
'Julia' Monia mi poleciła ale ja mnóstwo seriali oglądam

Cytat:
Ze zlosci najadlam sie chleba razowego z miodem
Ale to nie jest jakiś grzech na śniadanie

Sama zamierzam właśnie takie zjeść
Upiekłam chlebek z pełnoziarnistej mąki z myślą, że zjem go z miodzikiem na śniadanie! i tak właśnie zaraz zrobię!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-01-28, 10:58   #3115
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

hello

dopiero wstalam i moje sniadanko pozostawia wiele do zyczenia- pol bulki z maslem i serek wiejski

wkurzam sie i cierpie z powodu usuniecia Megavideo ;( - jakis czas temu ogladalam SKINSow i skonczylam na 5 sezonie. Od kiedy sie dietkuje ogladam sobie jeden odcinek chodzac na steperku. Dzisiaj szukalam kolejnego odcinka i wszystkie sa albo wykasowane a te, ktore ocalaly sa platne :/ tak to jest, nasi rodacy zamiast udostepniac to, zeby reszta miala dobrze, sciagaja kase na ludziach :/

Dziewczyny, nie przejmujcie sie. Motywacja sie szybko znajdzie, tylko musicie to tak jakby przemyslec i od nowa sie "nakrecic" nie myslcie o diecie jako diecie tylko raczej jak o stylu zycia- z reszta co ja Wam bede mowic, same wiecie lepiej co trzeba robic patrzac na ilosc zrzuconych przez Was kilogramow )

jakie plany macie na reszte dnia?

mż-wr
Stary 2012-01-28, 10:59   #3116
meeedzik
Zakorzenienie

Hej chudzinki ;* u mnie nadal waga bez zmian, już sama nie wiem czy to dobrze czy źle bo jak sobie myślę, że nie idzie do góry to pozwalam sobie na więcej a tak być nie może! I w ogóle nie ćwiczyłam już od paru dni zwalam na chorobę :/
A dziś już się lepiej czuję, wczoraj wieczorem wypiłam ten coldrex i dziś rano też i od razu lepiej mi wypiję jeszcze w południe i na wieczór i mam nadzieję, że do jutra będzie już całkiem dobrze

Agunia dziękuję
Kamikadze kochana pokaż nam się koniecznie w nowej fryzurce mnie też korci, żeby zrobić coś z włosami ale poczekam do wiosny
Kasia ja miałam to samo z moim Tż, niby ciągle mówił że podobam mu się taka jaka jestem i nie muszę się odchudzać, ale widziałam że nie było już takiej zazdrości jak na początku związku ( kiedy ważyłam 50 kg i faceci się za mną oglądali ) a od kiedy schudłam to wszystko zmieniło się o 180 stopni! Jakby się na nowo we mnie zakochał teraz gdy jestem szczupła, Tż co chwila gdzieś mnie podszczypuje, dotyka brzuszka itp widzę, że mu się podobam no i często mówi mi że ślicznie wyglądam itp, co chwilę prawi komplementy a kiedyś już tego nie było i właśnie tego mi brakowało. Widzę też, że faceci zwracają na mnie uwagę a Tż jest zazdrosny
Mam nadzieję i wierzę, że Tobie też się uda i pokażesz jaką jesteś atrakcyjną kobietą i Tż znów poczuje się zazdrosny
Monia Kociak śliczny a co do butów to mam nadzieję, że fajne przyjdą i będziesz zadowolona, bo ja też ostatnio mam problem z trafieniem w numer. Ostatnio zamawiałam adidasy na allegro i wzięłam taki numer jak zawsze czyli 39, a jak przyszły to okazały się za duże i musiałam wymieniać na 38 :/ dobrze, że sprzedający bez problemu się zgodził i pokrył jeszcze koszt wysyłki
Ja zawsze to mierzę dokładnie stopę i sprawdzam długość wkładki bo wiadomo, że numer numerowi nie równy Daj znać jak przyjdą i koniecznie pokaż na nóżce

Ja właśnie umyłam głowę i siedzę z maską na włosach, zaraz będę zmywać i szykować się na zakupki pójdę jeszcze raz do Rossmana, może dziś nie będzie tyle ludzi i uda mi się coś kupić
Stary 2012-01-28, 11:03   #3117
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

dzien dobry
Jak na sobote wczesnie wstałam a nawet podciełam juz sobie koncówki włoskow bo strasznie przesuszone miałam Teraz sie bede ogarniac pomalutku i zamierzam na zakupy pojechac do studia tatuazy wpłacic zaliczke i na solarium

bialaczekoladka nie scianaj włosów..takie długie masz juz..szkoda ich...albo o wiem oddaj mi kawałek

sanderaM dokładnie zbieramy tyłeczki i od dzisiaj sie bierzmy za siebie bo wiosna sie zbliza chociaz u mnie dzisiaj -7 ale ani sie obejrzymy a sie cieplutko zacznie robic

kamilon tez jestem wsciekła ze nie dziala megavideo, zawsze tam cos ogladalam jak jezdzilam na rowerku albo steperze a tu dupa;/;/;/
Miało byc lepiej...a jest coraz gorzej;/

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 11:14   #3118
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Ale to nie jest jakiś grzech na śniadanie

Sama zamierzam właśnie takie zjeść
Upiekłam chlebek z pełnoziarnistej mąki z myślą, że zjem go z miodzikiem na śniadanie! i tak właśnie zaraz zrobię!
Kochana zawsze jadlam musli na sniadanie
Pozatym miod na redukcji nie bardzo mi sie podoba, do tego zjadlam to z maslem! Na dodatek to byly trzy kosmicznie wielkie kromy jak dla konia i tak wlasnie sie czuje

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
hello

dopiero wstalam i moje sniadanko pozostawia wiele do zyczenia- pol bulki z maslem i serek wiejski

wkurzam sie i cierpie z powodu usuniecia Megavideo ;( - jakis czas temu ogladalam SKINSow i skonczylam na 5 sezonie. Od kiedy sie dietkuje ogladam sobie jeden odcinek chodzac na steperku. Dzisiaj szukalam kolejnego odcinka i wszystkie sa albo wykasowane a te, ktore ocalaly sa platne :/ tak to jest, nasi rodacy zamiast udostepniac to, zeby reszta miala dobrze, sciagaja kase na ludziach :/

Dziewczyny, nie przejmujcie sie. Motywacja sie szybko znajdzie, tylko musicie to tak jakby przemyslec i od nowa sie "nakrecic" nie myslcie o diecie jako diecie tylko raczej jak o stylu zycia- z reszta co ja Wam bede mowic, same wiecie lepiej co trzeba robic patrzac na ilosc zrzuconych przez Was kilogramow )

jakie plany macie na reszte dnia?
To tak jak moje sniadanie
Z ta motywacja mam nadzieje ze masz racje i faktycznie podejscie do tego jak do stylu zycia to priorytet jak widac madzi i moni to wyszlo bo utrzymuja wage co uwazam jest o wiele trudniejsze od samego schudniecia a ja nawet do tego etapu nie doszlam, wrr

Teraz planuje wkoncu wygrzebac sie z lozka, bo od srody leze, poodkurzac pokoj ogolnie wysprzatac mieszakanie a pozniej znowu bede lezala

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość

bialaczekoladka nie scianaj włosów..takie długie masz juz..szkoda ich...albo o wiem oddaj mi kawałek
Kochana z przyjemnoscia bym Ci oddala!
Tylko ja nie wiem czy Ty bys przyjela takie siano
A teraz na powaznie to powiem tak one juz poprostu przestaly mnie zdobic, uwazam ze ich struktura poprostu nie nadaje sie na taka dlugosc. Pozatym nie wiem czy ja Wam w ogole o tym pisalam ale mam niedoczynnosc tarczycy i do tego trwale zapalenie tarczycy zwane Hashimoto i stad te moje wlosika cierpia..
Stary 2012-01-28, 11:24   #3119
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej chudzinki ;* u mnie nadal waga bez zmian, już sama nie wiem czy to dobrze czy źle bo jak sobie myślę, że nie idzie do góry to pozwalam sobie na więcej a tak być nie może! I w ogóle nie ćwiczyłam już od paru dni zwalam na chorobę :/
A dziś już się lepiej czuję, wczoraj wieczorem wypiłam ten coldrex i dziś rano też i od razu lepiej mi wypiję jeszcze w południe i na wieczór i mam nadzieję, że do jutra będzie już całkiem dobrze
widzę, że coldrex pomógł

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
dzien dobry
Jak na sobote wczesnie wstałam a nawet podciełam juz sobie koncówki włoskow bo strasznie przesuszone miałam Teraz sie bede ogarniac pomalutku i zamierzam na zakupy pojechac do studia tatuazy wpłacic zaliczke i na solarium
robisz tatuaż? w którym miejscu i co to takiego?

Cytat:
Kochana zawsze jadlam musli na sniadanie
Pozatym miod na redukcji nie bardzo mi sie podoba, do tego zjadlam to z maslem! Na dodatek to byly trzy kosmicznie wielkie kromy jak dla konia i tak wlasnie sie czuje
Ja też zazwyczaj jem co innego na śniadanie, ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić zresztą muesli też ma sporo cukru, a miód jest dodatkowo zdrowy chora byłaś, więc też na przeziębienie dobry
Zresztą to śniadanie, które powinno dać energię na cały dzień!
Stary 2012-01-28, 11:39   #3120
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Agunia, mow szybko co to za tatuaz i jak i gdzie i wszystko powiedz kocham tatuaze! postanowilam sobie ze jak schudne i osiagne moj cel to sobie zrobie

Bialaczekoladka- razem bedziemy walczyc trzeba sie przestawic i juz! bo schudnac 15 kg w 3 tyg to nie jest problem, glodzic sie i juz, ale trzeba po prostu jesc to co sie lubi (cale szczescie ze kocham warzywa i moge jesc salatki zdrowe bez majo na miliard sposobow), robic jedzonko pod siebie i wypracowac pewne nawyki czesc mam juz wyrobionych ale to przez lata mi sie formowaly- np nie lubie juz innego sosu czosnkowego oprocz tego z samego jogurtu, nie lubie kupnych sosow i potraw, wole sama wszystko robic i takie tam ;d ostatnio ucze sie pic szklanke wody rano po przebudzeniu i przed kazdym posilkiem. na sniadanie jadam owsiankea [raz lub w tygodniu robie wyjatek od tego- weekend].. tylko do tego trzeba duzo czasu i cierpliwosci (tak mysle). nie martw sie, razem wypracujemy sobie nowy styl zycia!
a co do wlosow- jesli uwazasz ze przestaly byc ozdoba- scinaj. odrosna i zrobisz dla nich cos dobrego, bo beda lzejsze i zrobia sie mocniejze tylko nie rob radykalnej zmiany, z reguly takie koncza sie zalamaniem i wyrzutami sumienia

Dzisiaj ide na impreze a przez noc wyskoczyly mi 3(!!!!!) pryszcze, te takie bolace, podskorne ;( bola jak cholera, nie wiem jak to zakryje. 2 na czole i jeden na policzku ;(

musze ogarnac moj pokoj, bo przez tydzien ponad go nie sprzatalam- sesja (mialam jeden egzamin i moje kucie sie oplacilo- 4.0 dostalam ;d) i wyglada jak melina jakas ;o a pozniej stepper i obiadek i pazurami sie zajme i w ogole... ferie mi sie zaczely hihihihihi [od wczoraj ciesze sie jak glupek ze wszystkiego]

mż-wr
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości