|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już myślałam, że się obrazisz a tu taka miła niespodzianka Cytat:
|
|
#1234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1235 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dlatego ja noszę czapkę tylko przy związanych włosach. Jak mam rozpuszczone, to zastępuje mi ją kaptur. Cytat:
Podobają mi się, tak samo, jak te pierwsze szpilki z linka od choracome. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1236 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.chociaz moja kolezanka nosi czapke wlasnie dlatego, zeby sie jej fryzura nie rozwalila, bo chodzi piechota do pracy i twierdzi, ze jak idzie w rozpuszczonymi wlosami, to po calej drodze jej wlosy wygladaja niechlujnie^^. Cytat:
.
|
|
|
#1237 |
|
Perfume Lover
|
Podczytuje Was od zawsze, ale do tej pory nic nie rozwaliło mnie na tyle, by się tu odezwać... aż do wczoraj. Na ulicy zobaczyłam panią w krótkiej kurtce, mini spódniczce, cieniuteńkich rajstopach i adidaskach do kompletu. I cóż, nie byłoby to może jakoś ekstremalnie rozwalające, gdyby nie fakt, iż pani miała również krótkie skarpetki, założone pod rajstopy. Kilka razy spoglądałam, żeby się upewnić, że może mam omamy i skarpetki są jednak założone na rajstopy, ale nie. Kolejność wkładania była taka: skarpetki, rajstopy, adidasy. Skarpetki sięgały aż za kostkę i naprawdę bardzo rzucały się w oczy. Wyglądało conajmniej dziwnie
|
#1238 |
|
Zadomowienie
|
beyza chciałabym to zobaczyć
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
o matko ostatnio widziałam to samo, pod cieliste rajstopy skarpety, nie pisałam tu o tym bo to jakies niedorzeczne jest, ale skoro juz ktoś to widział to może nowa moda
|
|
|
|
#1240 |
|
Perfume Lover
|
Kochana, ja z Twojego miasta jestem, także możliwe, żeśmy tą samą agentkę widziały.....
|
#1241 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
#1242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
padłam Mnie dodatkowo bawi, jak te dziewczyny chcą być takie ostrrre, charakterne, i zakładają ćwieki i skórę, i myślą, że są takie rockowe To jest jakaś profanacja ![]() *** Co do czapek - ja nie noszę czapek z 2 prostych przyczyn a) mam taki kształt twarzy, że mało która mi pasuje, tak samo jak okulary, b) jak już nawet znajdę taką, co mi pasuje, to okazuje się za duża i spada mi z głowy (mam bardzo mały łeb ). Mi się bardzo podobają czapki (i okulary), ale kurde no, nic mi nie pasuje
|
|||
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
nie, ale im więcej blogów oglądam (głównie skandynawskich, bo u nas z kolei pokutuje styl na pensjonarkę), tym większe mam wrażenie, że blogerki chyba mają jakiś swój wewnętrzny ranking i prześcigają się - która ma tragiczniejszą opaleniznę
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
o tak, ja ostatnio przeglądałam te skandynawskie blogi i taką skwarkę znalazłam:
http://nyheter24.se/modette/fridagra...tfit-lunch.jpg tylko, że ona chyba tak na słońcu, bo bardziej brąz niż pomarańcz. |
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1246 | ||
|
Zakorzenienie
|
O to to
Cytat:
Trzeba było walić fotę bo wyobraźnia mnie zawodzi ![]() Cytat:
|
|
#1247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Stroje też, bardzo lubię takie luźniejsze, niecodzienne fasony + legginsy, świetne buty mają, mogłabym się przyczepić biżuterii, bo sama prawie nie noszę, ale u tych pań nie razi. Moim zdaniem ciekawy blog, dobrze wyglądają, zdecydowanie. A co do czapek - ja nie noszę, chyba ,że przyciśnie mróz powyżej -10 i wiatr. Albo jak idę na spacer w głuszy i wiem, że nie będzie ludzi. Tak, wyglądam źle, albo przynajmniej tak mi się wydaje i pokutuje we mnie wciąż przekonanie rodem z przedszkola, że czapki są frajerskie Kiedy jest chłodno to zarzucam komin na głowę, czasem do tego kaptur i to mi wystarcza. Na razie nie odbiło się to negatywnie na moim zdrowiu, myślę, że brak czapki przy temperaturach w zakresie 5 do -5 stopni to nic szkodliwego.
|
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie rozwaliła koleżanka, która na egzamin przyszła w białej, obcisłej bluzce ledwo zakrywającej tyłek i...fioletowych, pół-kryjących rajstopach, do tego krótkie botki. Pomijam fakt tego, jak wyglądała i że to egzamin. Na dworze było mniej niż -10 stopni :P
|
|
|
|
#1249 |
|
Konto usunięte
|
A ja znowu rozwalam. Nie noszę czapki nigdy. W ogóle nie mam czapki.
|
|
|
|
#1250 |
|
Zadomowienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;31899426]A ja znowu rozwalam. Nie noszę czapki nigdy. W ogóle nie mam czapki.[/QUOTE]
Ja też nie mam czapki. Nie (z)noszę czapek.
|
#1251 |
|
Konto usunięte
|
Żaden mróz w naszej strefie klimatycznej nie jest tak upierdliwy jak czapka
|
|
|
|
#1252 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1253 | |
|
nyan nyan ^^
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przebiła tę faszynelke?
Edytowane przez hey Czas edycji: 2012-01-28 o 10:03 |
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo, ale to bardzo rozwala mnie moda na pozowanie z otwartymi ustami
Wcześniej był ten nieszczęsny dziubek a teraz otwarta buzia, aż chce się powiedzieć - zamknij te usta bo ci zaraz mucha wpadnie Zauważyłam to nie tylko u niektórych blogerak, ale także wśród celebrytek/gwiazdeczek ...
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zauważ, że dziubki nigdy nie były lansowane przez prawdziwą fotografię i nie pojawiły się nigdy na żadnej okładce pisma. |
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia Anji Rubik są tu najlepszym przykładem - na tych, które oglądałam na Pudelku (a było ich trochę, bo ten serwis strasznie ją lansuje) ma otwarte usta. Na absolutnie wszystkich! Nie widziałam jeszcze ani jednego z nią zdjęcia z sesji, żeby miała zamknięte. Mnie to strasznie śmieszy. Bo rozumiem, że trzeba pozy i miny wszelkimi sposobami dywersyfikować, żeby sesja była ciekawa, ale jak na wszystkich usta są otwarte, to skutek jest wręcz odwrotny.
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
sorry, byłam pewna, że połączy posty...
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;31899540]Żaden mróz w naszej strefie klimatycznej nie jest tak upierdliwy jak czapka [/QUOTE]Zgadzam się! Też nie znoszę czapek, jak już muszę ubrać, to mam jedną, taką którą ubieram na narty i ewentualnie na spacer z psem (ewentualnie, bo jak jest duży mróz, to z psem też daleko nie chodzę, więc czapka niepotrzebna), ale na uczelnię już jej nie ubiorę, bo wygląda tak jak w załączniku. Studenci by chyba zeszli ze śmiechu i nie miałabym życia.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

Bo mi się ciągle wydaje, że takie kozaki to nie chronią przed mrozem.

). Mi się bardzo podobają czapki (i okulary), ale kurde no, nic mi nie pasuje

Zdjęcia Anji Rubik są tu najlepszym przykładem - na tych, które oglądałam na Pudelku (a było ich trochę, bo ten serwis strasznie ją lansuje) ma otwarte usta. Na absolutnie wszystkich! Nie widziałam jeszcze ani jednego z nią zdjęcia z sesji, żeby miała zamknięte. Mnie to strasznie śmieszy. Bo rozumiem, że trzeba pozy i miny wszelkimi sposobami dywersyfikować, żeby sesja była ciekawa, ale jak na wszystkich usta są otwarte, to skutek jest wręcz odwrotny.