|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
blue
a gdzie pracujesz?ciastko do lekarza! no własnie ciekawe co z Siacha ![]() a te filmiki boskie
|
#1322 |
|
Rozeznanie
|
No idę, idę. W poniedziałek mam umówioną wizytę.
|
|
|
|
#1324 |
|
Rozeznanie
|
Blue, u Was też są takie jazdy ze zwolnieniami ?
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, za szybko się ucieszyłam, że będę miała wolne.
Nie ma kto za mnie przyjść i muszę iść na 19 do 3. Ch*j mnie strzeli dziś. Tutaj nie ma czegoś takiego jak zwolnienie lekarskie. Możesz wziąć sicka bez podania powodu i bez zaświadczenia od lekarza. A, że dziewczyna, która zawsze pracuje na noc idzie na urodziny do teścia, to za mnie nie przyjdzie. Nie ważne, że za każdym razem jak ona chciała wziąć wolne, bo ją dupa bolała, to kur*a ja szłam. No ale ona jest wielką przyjaciółką szefa, a ja jestem zwykłym szarym robolem. |
|
|
|
#1326 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
]:->a zdjęcia cudne pozdrowienia dla całej Waszej trójki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() zacytowałam jeszcze ten post z linkami zdjęć z porodu, bo fajnie w sumie wyszło, ale ja bym chyba nie chciała, żeby fotograf był ze mną na sali podczas porodu.. |
|||||
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam baaardzo ciężki weekend siedzę i się ucze a wiedza ucieka uszami
|
#1328 | |||
|
Zakorzenienie
|
Moi kochani
Cytat:
Cytat:
ale z drugiej jeżeli nie jesteś wcale szanowana, to szukaj pracy gdzieś indziej i uciekaj stamtąd... Zdrowiej szybko Ach, hormony... ![]() ![]() ![]() Cytat:
Spokojnie, napewno dowiemy się jak urodzi... ![]() Chyba została po wczorajszym ktg w szpitalu, albo po prostu nie ma czasu do nas póki co zaglądać Zresztą mam przeczucie, że to może stać się jutro ![]() Dzisiaj wolne, ale oczywiście Tż zabrał laptopa do pracy i znów korzystam z uprzejmości rodziców w ogóle mi jest przykro bo ma na mnie jakiegoś focha, nie dość, że mi za nim tęskno, to się nawet nie chce do mnie odzywać Nienawidzę facetów! (oprócz mojego Synusia )
Edytowane przez agaaga89 Czas edycji: 2012-01-28 o 14:38 |
|||
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Dziś byłam na zakupach z mamą. Masę czasu zmitrężyłyśmy na stanie w kolejkach Ale za to kupiłam sobie czerwoną, dopasowaną spódnicę w Orasay'u Jak znalazł do czarnego żakietu, czarnych rajstop i szpilek Lecę zbierać się na urodzinki buziaki |
|
|
|
#1330 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
Cytat:
. A wydaje mi się, że foto- profesjonalista jest dyskretny i stara się być "przezroczysty". Ale i tak nie wiem, czy by mi to odpowiadało. Na pewno wielkim plusem są wyrazy twarzy rodziców przy pierwszym spojrzeniu na dziecko- utrwalenie tych emocji- bezcenna pamiątka Cytat:
!A o co ma focha ?!Próbowałam się uczyć i prawie zasnęłam... Masakra. Jeszcze strasznie mi zimno! Siedzę w bluzce, bluzie i swetrze . Nie wiem, czy tu taka niska temperatura, czy coś ze mną nie tak .
|
||||
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Dalenka, no masakra z taka pracą, ale ja tez potrafię być chamska i będę zołzą! Nie dam się wykorzystywać za każdym razem. Umiesz liczyć? - licz na siebie! Moje motto od dziś.
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blue, a gdzie Ty mieszkasz ?
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, zawsze chciałam być miła. I jak dzwonili, żebym za kogoś przyszła, to szłam, bo myślałam, że w razie czego to będzie działało też w drugą stronę, no ale
![]() Kochana, ja mieszkam 100 km od Londynu, dokładnie w Wellingborough.
|
|
|
|
#1334 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ja bym nie chciała żeby fotograf mi towarzyszył podczas porodu- mimo wszystko przeszkadzałaby mi jego obecność, a chcę się cieszyć tą chwilą tylko z Tż-tem i wystarczą mi wspomnienia które zapiszą się w mojej pamięci ![]() Cytat:
|
|
#1335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie tak mi się wydawało, że nie w PL . A ślub w Polsce? Może pisałaś, ale nie pamiętam Cytat:
|
||
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Pokazałam mężowi kilka zdjęć z filmiku i moment kiedy jest krótkie nagranie- strasznie mu się spodobał i się rozmarzył
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wróciłam z ostatniego zjazdu, za tydzień mam jeden egzamin, za 2 tygodnie drugi i za 2tygodnie i 2 dni egzamin na prawko mój brat debil nie mógł się nauczyć na egzamin na prawko i za 3 razem teorię zdał to teraz zobaczy jak się zdaje egzaminy jeden po drugim hehe a później poprawia się je:Pide dupe wymoczyć bo już w tej chwili jest -13 bleee, a mąż po pizze pojechał mniam mniam chciałam przemalować włosy na taki lekko rudy ale monż nie pozwolił mi wrr... więc kupiłam jasny miedziany brąz, chciał mi schować bo myślał że jest to rudy (a na pudełku jest wyraźnie brązowy ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- matko mąż sprzątał, pierwszy raz, nic nie mogę znaleźć kura, jak nie znajdę koszulki do spania to nago będę musiała spać
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to trzymam za wszystkie egzaminy, bez wyjątku ![]() Też mnie nachodzi na rudy, ale boje się, że na moich włosach nie wyjdzie. W ogóle najpierw chciałam blond, ale musiałabym je potraktować rozjaśniaczem. Nie dobry ten twój małż, że Ci zafarbować nie da
|
|
|
|
|
#1340 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko ja kochana jestem w Uk. nie wiem czy tak samo jest w Pl.
Nie orientuje się jakby to było. Ale wydaje mi się, że nie powinien robić takich problemów. Na pewno ma na tyle ludzi, żeby kogoś za Ciebie wziąć i Tobie dać dzień wolny A jaką Ty masz umowę? |
|
|
|
#1342 |
|
Rozeznanie
|
Zlecenie jeszcze. A co do tego, że ja jestem w Pl, to wydaje mi się, że skoro to jest jedna wielka firma, to powinny być te same zasady. Ale... No Pl to Pl, tu nic nie jest logiczne
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
'Konsekwencją pracy na umowę zlecenie jest m.in. to, że pracodawcy nie obowiązują przepisy o minimalnym wynagrodzeniu za pracę, nie musi wypłacać dodatkowych pieniędzy za nadgodziny i nie ma obowiązku udzielić pracownikowi urlopu. Zdaniem Moniki i innych studentów zatrudnionych w KFC, to właśnie jest dla nich największym problemem.' - to znalazłam na necie.
Widocznie z tym, ze twój kierwonik nie dał Ci dnia wolnego, to po prostu był taki jego kaprys. Bo gdyby chciał, to bez problemu powinien Ci go dać |
|
|
|
#1344 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie tak. Aczkolwiek na szczęście to nie był kierownik restauracji tylko zmiany, a z kierowniczką restauracji mam dość dobry kontakt i jak do niej zadzwoniłam to powiedziała tylko,żebym zadzwoniła też do lokalu. Bo najpierw zadzwoniłam do niej co mam robić
|
|
|
|
#1346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dla facetów rudy to rudy, a czerwony to czerwony, a jak im sypniesz jakąś inną nazwą typu miedź, fuksja czy ecru to pojawia się problem ![]() A może mąż celowo schował tą koszulkę? ![]() ![]() Cytat:
![]() Idę oglądać film na TVP1 Tylko czekam jeszcze na męża, aż się wykąpie Dobranoc
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
alonka a moj mi sam farbe kupował , pół miasta objeździł
aniqa a co to za film?
|
#1348 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
ja pracuje na stacji PALIW i w sumie jak się bardzo źle czuję to moge zadzwonić ze nie dam rady przyjść i wtedy szukają zastępstwa.serio dzwonią! gorzej jak się nikt nie zgodzi ale to sie raczej nie zdarza bo wiedza wszyscy że to działa też w druga stronę wiec z tym nie mamy problemu pracując kiedyś w McDolnalds tez nie było problemu no i jak mieszkałam w UK też raczej się udawało to załatwić ale z tego co widze to zależy o szefostwa... ja widocznie trafiałam dobrze ![]() a filmiki z porodu super... łezka się w oku zakręciła ze wzruszenia
|
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() My dzisiaj byliśmy na urodzinach mojego taty. Nocujemy dziś u moich rodziców, więc TŻ jeszcze siedzi z moim tatą. ![]() a ja idę już spać, bo padam... Dobranoc. |
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
. My oglądaliśmy film z koleżanką i jej chłopakiem. Norweski (film, nie chłopak :P), taki nawet- nawet. Aniqa, no to musisz męża zagonić "do roboty", żeby się rozmarzał nad własnym :diabełek:. Alonka, hmmm, no to może też być u Was GORĄCO, skoro nie masz w czym spać . A co do koloru włosów, to jak zmienisz, to się nam pokaż .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

a gdzie pracujesz?

.

Nienawidzę takich sytuacji

Podobno karmienie piersia pomaga w zrzucaniu kg ? 
Ale za to kupiłam sobie czerwoną, dopasowaną spódnicę w Orasay'u
?!
za wszystkie egzaminy, bez wyjątku