![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
Tylko niestety u mnie pustki z kasą.Jeszcze lusterko mi się stłukło.
![]() ![]() ![]() Ale ten lakier jest taki pieeeeeeeeeeekny ![]() ![]() Ruda gratuluje! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
A nudzi mi się to opiszę wam wczorajszą kuriozalną wizytę u chirurga (właściwie chirurżki - więcej jej się nie należy :P sorry, lekarzy-mężczyzn w większości przypadków uważam za bardziej rozgarniętych - ot, doświadczenie). Wchodzę do gabinetu, mowię:
- skręciłam chyba kostkę - TO GIPS! - rzekła chirurżka. - a może pani chociaż na tę kostkę spojrzy? - no doooobra, niech pani pokaże nogę Popatrzyła, dotknęła z obrzydzeniem (nie, nie śmierdziały mi nogi) i mówi: - do gipsu! ja na to: - ale może chociaż prześwietlenie najpierw, przecież nie wiadomo czy mi tam coś nie pękło, nie przeskoczyło. Bo że spuchło, jak potłuczone, to chyba normalne. - no doobra, to dam pani skierowanie na rentgen. Widziałam, ze drzwi z napisem RTG są na przeciwko jej gabinetu, więc pytam czy to tam. - nie-e, trzeba przejść do innego budynku, gdzieś tam bramą wjazdową, na lewo, na prawo, jeszcze raz na lewo, bramą w doł do piekła i przy czwartym kraterze schodami do góry (dobra, przesadzam, ale z bolącą kostką tak postrzegałam ten dystans). No to poszłam. Jakieś 500-700m (odległość odczuwalna 10km), dodatkowo po śliskim, nierównym chodniku (dzięki czemu ze dwa razy dodatkowo źle stanęłam na tej stopie i mało się nie popłakałam). W RTG przemiłe (uff) babeczki zrobiły mi zdjęcie. No i wrócilam ze zdjęciem do gabinetu (nie było łatwo). - kości całe, staw cały, wszystko jest na swoim miejscu. DO GIPSU! (możecie się domyśleć, kto to powiedział) - no ale dlaczego, to każdego siniaka się powinno do gipsu wkładać? - no nie, ale jak pani tego nie unieruchomi to się pani nabawi nawracającego wywichnięcia - (włączyła mi się postawa wątpiąca) pani doktor, ale to nie dotyczy tych przypadków, gdzie jest uszkodzony staw? Gdzie kość z niego wypada i się przemieszcza i potem się musi z nim na nowo scalić? - no tak, dotyczy - no właśnie, a ja nie mam zwichniętego stawu, tylko naciągnięty. No i stłuczenie. Dodatkowo mi to puchnie, jak spuchnie w gipsie to chyba niedobrze? - no niedobrze. Ale założymy luźniej (wtf, to mi będzie spadał! - ale tego nie powiedziałam, bo nie mogłam podnieść szczęki) - czyli nie mam zwichniętej kostki? (triumfuję) - no nie - i nie grozi mi nawracające zwichnięcie? - no nie - no to po co gips? - BO TAK! no i tu już powiedziałam, że z wielu powodów nie mogę teraz mieć gipsu, że sesja, że sama mieszkam, nie mogę się unieruchomić. No to altacet, bandaż i idź już, kobieto, bo nie lubię jak ktoś wie lepiej niż ja. Kurna, fetyszystka gipsu mi się trafiła? WTF? |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |||||
Zakorzenienie
|
śliczne słodziaki
![]() Cytat:
![]() a ja się wyłamię i powiem że pękacz też mi się podoba! ![]() ![]() krejzolki moje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||
Rozeznanie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;31900235]Tylko niestety u mnie pustki z kasą.Jeszcze lusterko mi się stłukło.
![]() ![]() ![]() Ale ten lakier jest taki pieeeeeeeeeeekny ![]() ![]() Ruda gratuluje! ![]() ![]() u mnie też cienko z kasą... Lusterkiem się nie przejmuj ![]() A Wibo mnie urzekł. To 351 tak ? zalezy mi na kryjącym, po ilu warstwach będzie krył ? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ten nudziak beżowy z Wibo to 351 ? zależy mi na kryjącym beżowym ![]() ![]() Rudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa żeby nie mówić : "A nie mówiłyśmy..." ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
My Blue - niech sobie ten gips wsadzi w... ucho!
Na mnie nudziaki z wibo sa 3warstwowe, ale szybko schną. Beż to 396. |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
http://little-xxs.blogspot.com/2011/...bo-nr-351.html mi o tego chodzi.
![]() lolli ta babka jakas psychiczna. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Ten 351 u mnie kryje po 2 warstwach
![]() ![]() ![]() Wszem i wobec informuję, że kryzys słodyczowy pokonany i tym samym zaoszczędziłam 5 zeta na circus confetti ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | ||||
Rozeznanie
|
Witam się w nowym wątku, może uda mi się więcej udzielać
Cytat:
alezkrainy będziemy razem pokazywały ok ![]() Cytat:
Cytat:
GRATKI!!!! Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
To ja mam ten sam a ma inny numer
![]() swatch na dowód: ![]() A teraz idę (tfu, kuśtykam) zrobić zakupy. Trzymajcie kciuki ![]() Edytowane przez lolli_pop Czas edycji: 2012-01-28 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy Wam o tym opowiadałam, jak to moja koleżanka z pracy poszła do lekarza... A może to był inny wątek... Ja bym jej odpowiedziała, że nie mogę być unieruchomiona w gipsie, bo pracuję w prokuraturze i w związku ze swoją pracą nie mogę pozwolić sobie na uziemienie w gipsie. Może naciągane, ale dziś już wiem, ze słowo prokuratura działa na lekarzy jak ostrzegawczy dzwoneczek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Baba - jestem stanowczo za młoda na takie ściemy
![]() A o koleżance nie opowiadałaś - opowiedz! ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Elunia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Na początek: dziękuję wszystkim za gratulacje
![]() Teraz mogę zrobić imprezę, na której uwalę się do tego stopnia, że będę tańczyć na stole. Cytat:
O, przypomniałaś mi, że zjadłabym coś słodkiego ![]() (A dupa rośnie xD) Ja też wszystko przeliczam na lakiery. Na przykład prezent, który kupiłam chrześniakowi na urodziny to AŻ 6,7 lakieru z normalnej Essence ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;31900235]Tylko niestety u mnie pustki z kasą.Jeszcze lusterko mi się stłukło. ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] U mnie na koncie resztki i to takie smutne. Wierzysz w 7 lat nieszczęścia po stłuczeniu lusterka? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Przekonałyście mnie. Idę do Biedronki po draże. Muszę się teraz pocieszać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
MgielkaM sliczny frenczos, a kreska miodzio
![]() Śniegowa Ajaj, az tak w oczy sie nie rzuca, za to kolor na paznokciach... ![]() ewalucja Jakie slodkie cukiereczki! Mam slabosc do takich rozy ![]() alazkrainy fakt, kolor cudenko ![]() descentrada Nie dziwie sie, ze ulubiony! BArdzo ladny kolor, nie robi wrazenia 'rak u manekina' ![]() Pilar1899 Ten top... ![]() ![]() ![]() lolli_pop Ej, wyglada jak porcalanka z Orly ![]() ![]() Ufff, na jeden dzien Was zostawic i juz 4 strony nowego watku!!! Yey, znalazlam sie w top spamerkach ![]() ![]() Ja daje weekend odpoczynku moim paznokciom. Rosna sobie gole, co wcieram w nie jedynie rycyne, w niedziele dopiero bede malowac, a wiec zdjecia prawdopodobnie dopiero w poniedzialek ![]()
#106 | |
Zakorzenienie
|
Lolli no wyróżnienie za to że jestem częścią tego wątku od bodajże trzeciej części
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymaj się Lolli, ja miałam torebkę stawową naderwaną i też mi puchło i smarowanie i bandaż i leżeć 2 tygodnie musiałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale za to jest czekolada ![]() Cytat:
![]() Bziuuum, obiadek się tworzy ![]()
![]() Le coeur a ses raisons... Que la raison ne connaît pas. Edytowane przez queencarrot Czas edycji: 2012-01-28 o 11:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pocieszam się tylko myślą, ze kupię sobie lakier ![]() Ale to musiałabym jechać w poniedziałek, bo pewnie wykupią zaraz... A pewnie nie będzie mi się chciało... Wiec pewnie powinnam za to kupić draże... Kobieca logika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, idę skracać i malować. Mam nadzieję, że uda się zrobić sensowne zdjęcie i wrzucić potem ![]() Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2012-01-28 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dawno nie byłam w rossmanie jakies nowości?? DMkAnia pokaż swoje cuda jak skończysz, a ja miałam mieć wolny weekend,a tu mnie na 16 do pracy ściągają na 4 godz, pewnie z pracy popiszę do was, od Rudej można nauczyć się spamu, ja piszę jak mąż w pracy, teraz właśnie sama siedzę w pokoiku popijam kawkę, moja 3latka spi, obiadek na gazie wstawiony, ja oko malować kończe i z wami plotkuję lubię takie chwile z wizażem ![]() Edytowane przez elunia_r Czas edycji: 2012-01-28 o 12:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Kusicie tym Wibo...pewnie będę go szukać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Nie śmiej się, bo dobrze prawisz
![]() ![]()
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Agateczko no wiem, że lubicie bardziej uśmiechnięte, ale ja mam tylko takie paseczki
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio jak do niej pisałam to była chora... ale wiesz... sesja teraz a w dwóch szkołach to jednak ciężko. Napisze do niej to się dowiem co u niej i pozdrowię od was ![]() c.d.n ...
![]() |
#114 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Ratuuuunkuuu!
Mam takiego kaca, że nie moge się ruszać. Co robić, co robić?? ![]() Polazłabym po jakąś zupinkę ale nie moge wstać;( |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() brawo ![]() przepraszam, wiem, ze to wcale nie jest smieszne ale popłakałam się prawei... zwłaszcza tą końcówką. Baba okropna ale twoja reakcja na to zawodowa!
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
Ruda,nie wierze w 7 lat nieszczęścia,ale moja mama jak to zobaczyła to od razu tym tak powiedziała. Może w tygodniu kupie sobie 2 lakiery,a co !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Zobaczcie co mam dla was na zachętę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
lolli co to za cuda i te ceny??
Edytowane przez elunia_r Czas edycji: 2012-01-28 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Elunia - cuda od chińczyka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.