|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
do 30 doszłaś czy więcej?
do 6? Redtube czy cuś? ![]() kup sobie,kup,kobieta musi mieć lakiery w każdym kolorze ![]() choinka rozebrana-ale łyso teraz i przy ubieraniu i przy rozbieraniu tak mi słońce jarało po oczach że szok ![]() teraz się pranko moczy w miskach,zaraz idę wyprać,potem odkurzanko i obiad ![]() Jamapka pewnie w swoim żywiole teraz ech ale bym zjadła takich specjałów
|
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
jakie zestawy
ja też znalazłam, ale nie zapisałam sobie - nie dałam się
|
|
|
|
|
#2583 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
są bardzo taktowne.To znaczy moja jest taktowna a teściówka "wytresowana" przez córkę, która pierwsza miała dziecko. Cytat:
Przepraszam , ale ta dwójka nie wiem jakim cudem dostała prowadzenie programu. Ona głupiutka, jak czasami coś powie, skomentuje czy zachichra, to żenada naprawdę. On też czasami jak coś powie... Dzisiaj faceta, który leżał pod gruzami hali dwa razy pytał czy był zasypany ![]() nie, gołębie na nim usiadły (ironia)
|
|
|
#2584 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
do 30 miałam 4 wywaliłam 1, teraz mam 7, dziś lub jutro dostanę 8my z ori, miałabym 11 ale 3 mi sie nie widziały i robię im papa ![]() 8 to jeszcze nie tak źle ale pewnie jeszcze coś kupię, mam w obserwowanych fajny brzoskwioniowy ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- nie wykupię nie mam kasiorki, a z essence podoba mi się kilka ale jak będę miała to podejdę do Natury i pomyślę, bo u mnie są aż 2 szafy
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę Was, pomóżcie z tym makijażem!
|
|
|
|
|
#2588 | |
|
szeryfcio
|
U mnie wszytko wychodzi dobrze, pomimo , że spodziewam się innych wyników
, bo czuję się już gorzej niż kiedyś... Te wątrobowe to moje pierwsze i jedyne badania, które wyszły nieprawidłowo, ale też niewiele powyżej granicy. Cytat:
ale zauważcie, że ludzie to nigdy nie wiedzą czego chcą jeśli chodzi o pogodę. Jak jest ciepła zima, to płaczą, że nie ma śniegu i mrozów. Ja są mrozy to płaczą, że za zimno. Jak leje latem, to płaczą za słońcem. Jak jest upalne lato, to płaczą, że za ciepło itd...
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-01-28 o 12:59 |
|
|
|
|
|
#2589 | |||
|
|
Cytat:
![]() nie chociaż czasem się coś tam znajdzie,ale nie lubuję się w takich filmach ![]() Cytat:
![]() ja każdy aplikator po użyciu myję-dlatego właśnie by mi się kolory nie mieszały,zreszta ja używam cieni na mokro więc po każdym użyciu muszę myć,bo robi się skorupa i potem drugi raz by się go użyć nie dało ![]() Cytat:
lubię wiosnę jak świeci słońce,lato upalne,jesieni nie znoszę![]() no,kolejna tura sprzątania-teraz odkurzanie i mycie podłogi
|
|||
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podobnie jak Sheryl uwielbiam ciepło, gorąco i upały też i narzekam tylko na zimno, a nie na każdą pogodę
|
|
|
#2591 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Ja dostałam po zaktualizowaniu danych. Nazwiska mi co prawda nie zmienili (co było zamierzeniem zmiany danych ) ale dostaję smsy zniżkowe. ![]() Ja miałam niewiele podwyższone, o 1 jednostkę, więc nic mi doktor nie zleciła, tylko powtórzyć badania po miesiącu. Ja, jak kiedyś robiłam pełne makijaże to rozświetlałam sobie pod łukiem jasnym cieniem (jakimś delikatnym białym i rozświetlającym). A pędzelków nie myłam po każdym razie. Miałam oddzielne do jasnych, inne do ciemnych i tyle. Po wytarciu pędzelka, czy gąbeczki nie przebijał kolor z poprzedniego makijażu.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-01-28 o 13:18 |
|
|
|
|
|
#2592 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
też ciekawi mnie ta książka i film |
|
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2595 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie pogoda do narzekania jest tylko jak do niskich temperatur wieje wiatr. Tego nie znoszę ![]() Jeszcze nigdy nigdzie nie było mi za ciepło Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2596 |
|
w krainie snu i marzeń
|
no właśnie Madzia, o której mamy się wbijać na imprezkę do Ciebie??
|
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam głównie poczwórne cienie z avonu, więc aplikatorami dałabym radę nie mieszać kolorów ale są nieporęczne dla mnie, za małe trzonki a za wielkie gąbki. Ukochałam pędzelek z avonu z taką małą gąbeczką na drugim końcu, czasem są po 9,90 poczekam i zrobię zapas!
|
|
|
|
|
#2598 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2600 |
|
szeryfcio
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej, heloł
![]() Wolne, wolne, wolne I tyle rzeczy chcialoby sie zrobic Nawet bez problemu wstalam dzisiaj, sama z siebie po 8! To szok dla organizmu normalnie
|
|
|
|
|
#2602 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- ją to lubię ale on to mi działa na nerwy czasami
|
|
|
|
|
|
#2603 | ||
|
|
Cytat:
ale robię tak od zawsze-oko jest ładnie otwarte wtedy i jakby większe,ale muszę mieć matowy cień-perłowym mi się nie podoba ![]() hej Mońka ![]() Cytat:
rewelka jeszcze chcesz więcej czy stop? ![]() no,ja odrobiona jeśli chodzi o sprzątanie teraz piszę do Was znaz żurku z kiełbasą potem farbowanko,jak będę czekać do zmycia włosów,wskoczę na stepper i obejrzę "Rezydencję"w necie
|
||
|
|
|
|
#2604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam takie, które mają dłuższe patyczki niż te od poczwórnych, wygodne są i tanieI bardzo fajny jest pędzelek z essence, z fioletową kitą ![]() Wkurzają mnie ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
Ja obudziłam się o 8, ale stwierdziłam, że za wcześnie i jeszcze chłodno w domu, więc pośpię A o 10 nie mogłam się zwlec z łóżkaZrobiłam cezara i teraz się przegryza w lodówce Tatusiek nie zadowolony z prezentu, bo piwa nie było Muszę mu jakiegoś "dziwaka" kupić w Ck
|
||
|
|
|
|
#2605 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Też używam gąbeczek, dają mocniejszy efekt niż pędzelki. Cytat:
Zapraszała na 14 ![]() Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-01-28 o 13:49 |
|||
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dzisiaj sobie pospalam, o 11 wstalam
potem godzinę moczylam sie w wannie i teraz zabieram sie za składanie prania ![]() U mnie dzis tez naleśniki, ale na obiad, bo Tż sobie zazyczyl
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2012-01-28 o 13:46 |
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Kat, a polecasz jakiejś konkretnej firmy, bo ja też lubię długie pacynki (bez skojarzeń
) ale kupowałam już nie raz takie tanie, bezfirmowe i szybko się rozlatywały
|
|
|
#2608 |
|
|
Nie cierpię Kini
a Bartosz ostanio podpadł z tym komentarzem z Ukrainkami,czytałyście? ![]() 14 dochodzi więc Jamapek i Mati nadchodzimy
|
|
|
|
|
#2609 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() A do kącika powieki tylko rozświetlający. Generalnie, w te miejsca, które wymagają rozświetlenia (kącik powieki, łuk brwiowy, okolice ust, nosa...) używam rozświetlacza.
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam podobne: http://trendypaznokcie.pl/produkt,10...m,+10+szt.html tylko z pomarańczową gąbeczką i patyczki był trochę dłuższe. Na pewno miały jakąś firmę, ale nie pamiętam z jakiej są |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

Redtube czy cuś?

są bardzo taktowne.
Przepraszam
, ale ta dwójka nie wiem jakim cudem dostała prowadzenie programu. Ona głupiutka, jak czasami coś powie, skomentuje czy zachichra, to żenada naprawdę. On też czasami jak coś powie...
Dzisiaj faceta, który leżał pod gruzami hali dwa razy pytał czy był zasypany
(ironia)

Klaudia 16.10.2009

rewelka
Kupiłam takie, które mają dłuższe patyczki niż te od poczwórnych, wygodne są i tanie