|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
Cytat:
w ogole powinnam miec w genach kolor skory - opalony, a nie jakies bladzizny ze strach sie bac ![]()
![]() |
#4202 |
Zakorzenienie
|
Kasia, powodzenia w dochodzeniu swojego! a to dziad
![]() Ania, ja przemywałam normalnie gazikiem. Ile Wasze bobasy ważą? Antosia i Ola? |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Zakorzenienie
|
Sosno dzięki, babeczka napisała do mnie, ja jej odpowiedziałam że chcę zwrot kasy (bo ona proponowała czekanie, ale boję się że zabawka będzie na świętego dygdy czyli nigdy
![]() ![]() U nas -10. Zrobiłam właśnie sałatkę z tuńczyka, nastawiłam ciasto na pizzę i idę na spacer, ale myślę że dość szybko wrócę ![]() ![]()
#4204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Antosia za duzo nie wazy, jakos miala okres, ze malo jadla. Teraz ok 8,5kg,a 30-go konczy 10miesiecy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zakorzenienie
|
hello
Cestia jeszcze sie na nic nie załapałam było potwierdzenie adresu do kaszek nestle, ale był napis ,że to nic wiążącego jeszcze, więc nie wiem o co im chodzi a co do fotelika to tak już jest , że te 9-36 kg, tańsze, to raczej z 3 gwiazdkami ![]() 15-36 kg to już można tanie wyszperać z 4* Takuśna może macie jakieś mocno wyprofilowane kanapy w samochodzie, że coś nie teges z fotelikiem mój Olciuszek to ciężarowiec, miesiąc temu jak miał pół roku ważyła 8,200 kg, teraz pewnie już więcej, po długości miała 74 cm, jak przejdzie jej katar to pójdę na szczepienie więc zobaczę jak grubieje ![]() Ola skończy 5-go, 7 miesiecy ![]() moje dzieciaki są ciężkie, nie widać po nich otyłości , ale takie zbite w sobie jak rzepa ![]() Olka już przeskoczyła do pieluszek rozmiar 4 , bo ją obściskały za bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaa
![]() ![]() Mati mimo, że jest dość wysoka(na pewno ponad 100cm... ciuchy na 104-110) to wydaje mi się, że na przypinanie zwykłym pasem się jeszcze nie łapie ![]() ![]() Mnie też przyszło potwierdzenie adresu z tetrapak, ale od razu z gratulacjami więc myślę, że się łapłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Zakorzenienie
|
hej, no wiec tak z tym fotelikiem
na wysokosc idealny, juz nawet nie ma najnizszego poziomu ustawionego wiec na oewno nie jest za duzy. Natomiast, jest juz postawiony ze tak powiem na tylnej kanapie i tylko przypięty pasami jak juz dziecko siedzi. Nie ma jakiegos mocowania zeby pasy były na sztywno wiec jak sie go poruszy to sie rusza ![]() ![]() ![]() ![]() Anisia co to za chmurkami nas raczysz? ![]()
#4208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kod bez spacji: [m y s l e] blablabla [/ m y s l e] bo byl juz podobny ze pisac mozna w tabliczkach [t a b] blablabla [/ t a b] no i se chmurke sprawdzilam
![]() |
#4209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4210 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hej witam
u nas nadal -9 rano było -12 ma tak jeszcze kilka dni trzymać ja też potwierdzałam adres ostatnio jak potwierdzałam w sprawie nivei adres to mi przysłali wiec
Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2012-01-27 o 13:58 |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4212 | |
Zakorzenienie
|
i sie stare baby bawia jak dzieci
![]() ale ☠☠☠☠ziawka dzis ![]() Kasiulka ja tez czekam na ksiązkę z all ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze sie trzymam poki co ![]() Ide na fitness na 17, takusna chooo ze mną, poskaczemy sobie ![]() jak czekalam na wampiry, to oplacilam kuriera, i przesylka dotarla po 2 upomnieniach telefonicznych z 10dniowym opoznieniem. Po to ma koles opcje przesylka kurierem, zebym na towar czekala 2 tyg ![]()
![]() |
#4214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja mam darmowe wejscie (sponsoruje moje biuro) do PURE w forum ![]() moze sie przejdziemy kiedys? ![]() a jesli chodzi o kondycje na fitnessie, to zalecam sprobowac i sie sprawdzic, nie taki diabel straszny jak go maluja, ale 0,5l wody warto miec ze soba, bo pic sie chce ![]()
![]() |
#4216 |
Raczkowanie
|
Ale zimno. Dziś na spacerze z psem wytrzymałam tylko 30 minut. Myślałam, że mi dłonie odpadną (a rękawiczki mam grube).
Paulina nadal kaszle, siedzi w domu od czwartku, dostała Pulneo, robi inhalacje z Mucosolvanu. Nie wychodzimy na zewnątrz, apetyt jej dopisuje, przed chwilą zjadła dwie kromki chleba ze śmietaną i cukrem ![]() ![]() Veronka fajna sukienka ![]() Kasiulka mam nadzieję, że szybko ci oddadzą kasę. Ja się też ostatnio nacięłam - zrobiłam zakupy na Allegro (w aptece) i przesyłka kurierska dotarła dokładnie po tygodniu, wrrr
#4217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do fitnessu to byłam tylko raz kiedys i jakos mnie to nie wzięło. Raz byłam tez na spinningu i myslałam ze zejdę z tego świata ![]() na siłownie chodziłam kilka lat, praktycznie 5 dni w tygodniu, i to akurat mi odpowiada. Pominę fakt ze sobie obiecałam ze jak Wiki pojdzie do przedszkola to znowu zaczne ![]() ![]()
![]() |
#4218 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
A moje najmłodsze szkraby zakatarzeni, psia mać ![]() ferie się zaczęły, a ci się rozkładają Wychodzicie z dzieciakami na taki mróz. Zastanawiam się czym im baniek nie postawić zawczasu bo w piątek następny mamy jechać do gór. |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kristi, ja bym banki postawila na twoim miejscu ![]() A na mroz warto na 15-20 min wychodzic.
![]() |
#4220 |
Zakorzenienie
|
eloł. u mnie do jutra są rodzice. niestety na spotk. z psiółami nie jadę, jedna wczoraj została pozbawiona wyrostka,a inetersuje nas komplet osób
![]() mój orgaznizm przyzwyczaja się do wczesnego wstawania, właśnie walczę z sennością ![]() ![]() co będzie z Igą od pon. - boję się myśleć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Zakorzenienie
|
Anisia jesli potrzebujesz towarzystwa na siłownie to oczywiscie bardzo chętnie, tylko nie wiem jakbysmy sie zgrały razem, bo pewnie ja bym w większosci do południa chodziła
![]() Kristi ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- help ![]() ![]() http://www.godealla.pl/zakup-promocj...dbitek-15x21cm http://www.godealla.pl/zakup-promocj...66-zl-za-22-zl
#4222 |
Zakorzenienie
|
siedzę i tak czytam te komentarze do tej sytuacji z porwaną dziewczynką
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...age=2#opinions Takuśna nie pomogę ja zamawiałam rok temu pakiet zdjęć z allegro, wyszły spoko jak do domowych naszych i dziadkowych albumów http://allegro.pl/show_user.php?uid=6698237 jak poskładam i obrobię fotki to znowu u niego zamówię ![]() ps. dobrze , że Miki nie ma problemów z porannym wstawaniem, bo bym się chyba wykończyła Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2012-01-27 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4224 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witam
znów pustki dziś Jowiszku nie zazdroszczę porannych cyrków ze wstawaniem//choć
Cytat:
Oczywiście postawiłam im bańki Troche sie przy nich nerwowałam bo Karolek taki chudzielec, że mu ciągle spadały Krystianowi ładnie się trzymały i jakie mu kółka powychodziły ( z lewej strony to aż bordowe, a z prawej takie normalne ) Choć nie wiem czemu akurat z lewej strony takie ciemne wyszły Ledwo skończyłam z bańkami to przyszli znajomi - Przynieśli jakiś trunek więc posiedzieliśmy do północy ![]() Ale mnie po drugiej dawce zaczęła boleć głowa ![]() jestem na tabletkach więc trochę ulżyło Co do wywołania zdjęć to ja wolę iść wywołać u nas na mieście biorę jakie mam bez żadnej obróbki i zanoszę za 10/15- płacę chyba 60 gr. jeden dzień zanoszę a na drugi dzień mam już do odbioru Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2012-01-28 o 12:39 |
|||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Zakorzenienie
|
Kristi kolorowo nie będzie
![]() no naprawdę tylko Mała by mnie zrozumiała bo Majka taki sam śpioch ![]() sen nocnu Igi to to od zawsze ok. 12h, taki jej urok ![]() ![]() no ale trzeba przetrwać ![]() moi rodzice pojchali godzinę temu. my wprosiliśmy się do znajomych i jedziemy na 16stą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zakorzenienie
|
Hej babencje
Takuśna trzymam kciuki, żeby Twoja kniga też dotarła jak najszybciej. Ciekawe kiedy ja dostanę zwrot kasy ![]() Co do wychodzenia na mróz to jesteśmy z Olgierdzianą ekspertkami, wychodzimy na ok 1-1,5 h. Ola jest cały czas w ruchu, najgorsze że biega jakby miała motor w zadku i przez to oddycha ustami i muszę ją non stop kontrolować ![]() Takusna przez Ciebie ja też z wielką niecierpliwością czekam na ten film ![]() ![]() A pochwalę się, że upolowałam sobie sweterek w Mohito za 50 zl (w pierwszej wersji kosztował 90 zł) później przeceniali go o 10 zł, ale doczekałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2012-01-28 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() pospałysmy znowu po południu i Wiki jeszcze szaleje ![]() Kasiulka pisałam do babki, napisała ze wysłała książkę, podała mi nr nadania wiec mam nadzieje ze dojdzie w przyszłym tygodniu ![]() bylismy dzis ogladac mieszkanie. Cena z kosmosu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Kasiulka poka sweterek ![]() ![]()
#4229 | |
Zakorzenienie
|
pokaż Kasia
![]() my wróciliśmy ok.21szej, wypad był autobusem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() u mnie na wsi to zdaje się ok. 5tys. za metr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zakorzenienie
|
chyba 7 tys. za metr??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.