|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Cytat:
śledztwa okazało się że firma już nie istnieje, ogłosiła upadłość, ale sprzedaż internetowa nadal funkcjonuje, więc nie tyle odradzam, co osobiście ZABRANIAM ![]() Cytat:
nadal w trzymaniu ![]() Ja własnie wróciłam z imprezy, ale oczywiście nie mogłam iść spać nie pisząc relacji z spotkania z teściówka. Więc przyjechała, kulturalnie przywiozła dla mojej mamy Martini Bianco, co było bardzo miłe z jej strony. Chwaliła mnie do mamy że jestem bardzo samodzielna i że jak jej córka wychodziła za mąż to wszystko musiała ona za nią załatwiać, a ja wszytko robię sama. Nie spodobała jej się szczególnie idea ślubu na wolnym powietrzu, co mnie szczególnie nie zdziwiło, ale i mało mnie to obchodzi wiec luzik. Posiedziała, wypila z tatą 3 lampki metaxy, w głowie się jej zaczęło kręcić i poprosiła TŻta o odtransportowanie do domu obyło sie bez uwag i wcinania w jej stylu więc jest zadowolona ![]() Idę spać bo TŻt już sie tuli mi do ramienia i cięzko pisać, a jutro po południu idziemy z przyjaciółmi na łyżwy, a później na kulig Dobrej nocki PMki
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jeszcze raz dziękuje za wszystkie życzenia Arletko wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, szczęścia, miłości i samych słonecznych dni i oby problemy omijały Was szerokim łukiem Mamy zaproszenia W sensie zamówiliśmy Ale byliśmy tak podjarani tym, że zapomnieliśmy w formularzu napisać gdzie odbędzie się ślub i wesele |
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
macie jakieś zaproszenia na oku? ona8686 trzymam kciuki, żeby TŻ przeszedł pozytywnie wszystkie testy i dostał tę pracę zobaczysz kochana, ze wszystko się jeszcze ułoży i ślub odbedzie sie w 2012 a u d r e y no i super, że spotkanie przebiegło bez zakłóceń jakie wybraliście? |
|
|
|
|
#3994 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana, ja wpadam tylko na chwilkę pochwalić się, że właśnie zamówiliśmy fotografa, będę miała zdjęcia plenerowe, co jest dla mnie nowością...
Później lecimy na otwarcie Stadionu Narodowego w Warszawie, choć za oknem siarczysty mróz, bo aż -12. Arletko, życzę Ci na nowej drodze wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń ( te trochę się spełniły), szampańskich nocy poślubnych, udanego planowania życia, dużo uśmiechu i wspaniałych wspomnień z każdego dnia. |
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
hejkaaaa
jajuż po imprezce u MagdziS ![]() normalnie tż mi się nawalił
|
#3997 |
|
Zadomowienie
|
I jak było? Ale ja dzisiaj mam dobry humor, chociaż miałam straszny koszmar nocny, zapomniałam iść do kosmetyczki, do fryzjera a zorientowałam się że do ślubu została mi godzina, poza tym nie wiem czemu, kiedy wsiadłam do auta, ten pomylił drogi i wywiózł mnie do miejscowości obok i ja wysiadłam z auta zrozpaczona i zaczęłam biec co sił w nogach w tej sukni ( stwierdziłam, że szybciej biegnę niż auto jedzie), w połowie drogi do Kościoła zaczął padać deszcz a ja już w sukni byłam kiedy już myślałam, że nie zdążę to na drodze pojawiło się auto mojej siostry i ta spokojnie wysiadła z auta, zadzwoniła że mnie znalazła, że za pół godziny będziemy na miejscu...i się obudziłam, najlepsze jest to, że jak się obudziłam to nie wiedziałam, gdzie jestem...dziewczyny przecież to jest straszne, jeżeli tak będzie do ślubu to przecież idzie zwariować...
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Ale nie mogłam wstać to masakra. Wczoraj wypiłam sobie piwko wieczorem po nauce i tak dobrze mi się spało. Teraz wpadłam do was na chwilkę i zmykam znów do nauki. Strawa z Tż się wyjaśniła. Miał masakryczny dzień w pracy nic mu nie wychodziło, wszystko mu leciało z rąk. Generalnie sobie porozmawialiśmy i wszystko sobie wyjaśniliśmy. Mam nadzieję, że nie będzie robił więcej scen, a to, że jest zazdrosny to i tak wiem. ![]() Cytat:
|
|
#3999 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wprost kocham Naszych przyjaciół!
o 2 w nocy dzwoni telefon TŻta... dzwonią kumple że zaraz będą po niego bo jest za☠☠☠isty śnieg i jadą jeździć na quadach po lesie.... o 2 w nocy ...o ile latem szło to zrozumieć, to przy -15 jest jednak lekkim przegięciem
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co, pojechał TŻ ?
|
|
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł lejdis!
![]() Ale dziś u mnie piękna pogoda! Szkoda, że mrozisko taki, bo bym na spacer poszła Ale nie da się wyjść z domu, wiec chyba będę dalej randkować z UE ![]() Ciekawe jak tam nasza PIERWSZA ŻONKA Chyba nie doczekam się jej relacji :PChatko: Trzymam kciuki za jutrzejszy start Na pewno sobie poradzisz, dopytasz tamtej kobitki i będziesz wszystko wiedzieć Ona sobie poradziła więc Ty tym bardziej Jak coś to wiesz- wizaż jest od rzeczy niemożliwych, żadna praca nam tu nie straszna, będziemy pracować on-line z Tobą ![]() Witam wszystkie nowe PM, bo ostatnio jakoś mi to umknęło, a kilka nowych Pań się pojawiło Witajcie, czujcie się jak w domu i spędzajcie na najlepszym wątku długie godziny ![]() Ona8686 - Przyko mi ![]() Mam nadzieję jednak, że wszystko się ułoży Wiesz, 2013 nie jest też zły, wiem co mówię :PMelody - Trzymam kciuki dalej
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-01-29 o 10:35 |
|
|
|
#4002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jak ładnie słoneczko świeci, śnieg się iskrzy, witam Was moje PM i pierwszą żonę Arletkę w to niedzielne przedpołudnie, a może jeszcze rano :P
Cytat:
Cytat:
![]() jak on mógł? :P dobrze, że ma Anioła Struża = Ciebie Cytat:
|
|||
|
|
|
#4003 |
|
Zadomowienie
|
Audrey powiedz, że pojechał, ja bym pojechała, jednak od jakiegoś czasu moi szaleni koledzy nie mają takich zwariowanych pomysłów, może dlatego, że starzejemy się z każdym dniem a może z innego powodu...ech...ja z miłą chęcią bym się wybrała na jakiś kulig czy coś w tym stylu...
|
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szalone pomysł |
|
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Ale zimno lubię zimę ale do -5 stopni. ona mam nadzieję że wszystko się ułoży po waszej myśli melody ![]() Zapewne na relacje arletki trochę poczekamy bo po pierwsze zaraz po ślubie to wiadomo jest zamieszanie itp a po drugie i tak rzadko miała czas wpadać. Ale i tak nie mogę się doczekać
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka,
obiecałąm podzielic się forka zaproszenia więc wstawiam Zrobiłam tez zdjęcie obrączke, trochę srednie Mam nadzieję, że jednak cos widać
|
|
|
|
#4007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
alufa to którą ma datę? |
||
|
|
|
#4008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się.Cytat:
|
||
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Drugą żoną będzie marylka bo mają ślub w walentynki!
|
#4010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
a raczej już w południe![]() Trochę mi tylko kiepsko to pojąć, że praca w tej firmie, zależała od "tajemniczych klientów" a nie od przełożonego. Cytat:
takie małe a cieszy ![]() Cytat:
za obrączki, mnie też się w tym stylu marzą
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-01-29 o 11:19 |
||
|
|
|
#4011 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A może Ty masz jakieś kenijskie korzenie i zamiłowanie do maratonów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do mojego sierpnia będzie tyle relacji, że ja chyba emocjonalnie nie wytrzymam. Co chwilę będę się wzruszać Trzeba będzie dodatkowe zapasy chusteczek poczynić ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A alufa jak ostatnio tu była miała wybrany tylko miesiąc
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-01-29 o 11:34 |
|
|
|
|
#4013 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fryzjera mam na 11.00 a pewnie nie będę mogła spać więc co zrobię?? pojadę na salę :P bożesz jaka ja jestem chora ![]() Cytat:
a jak źle to nie no żart :PCytat:
i trzymam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
kochanie trzymam aby jednak się poukładało żebyście nie musieli przekładać ślubu ![]() Cytat:
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego nikt tego kalendarza nie uzupełnia?
kooocur, zdaj relazję z Twoich zaproszeń, jak wyglądają na żywo Oglądałam "Boso przez świat" Pan Wojtek leży w hamaku i mówi, "Europejczyk nie potrafi się cieszyć chwilą i rozriągać ją w nieskończoność, europejczyk ma zegarek (zrywa się z hamaku) i trzeba kończyć program teraz" Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2012-01-29 o 11:48 |
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Marylka prosiła o wpisanie, więc nie wiem, po prostu może ktoś nie zauważył
Nie wiem kto zajmuje się kalendarzem
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze się naśmieję, jak oglądam jego program.
|
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ty zadowolona jesteś z nich??
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Kindzia się zajmuje ale tak to jest jak się prosi na wątku. Najlepiej napisać na PW a marylka jest wpisana pod data kościelnego a widać kindzi umknęła jej prośba
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli dobrze widzę że środek obrączki złoty a boki z białego złota ![]() za zaproszenianiusia jakiś problem? bo przeczytałam pobieżnie
|
|
#4020 |
|
Wtajemniczenie
|
kooocurku przepiękne obrączki!!
~~~~ Ależ jestem padnięta - dopiero z tz wstalismy Dwa dni imprezy za nami - Afryka reggae festiwal Było meeega
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

śledztwa okazało się że firma już nie istnieje, ogłosiła upadłość, ale sprzedaż internetowa nadal funkcjonuje, więc nie tyle odradzam, co osobiście ZABRANIAM 

nadal w trzymaniu 

...
Witajcie, czujcie się jak w domu i spędzajcie na najlepszym wątku długie godziny 

a jeszcze na początku stycznia dostał podwyżkę. Mamy odłożone pieniądze na koncie, ale to nie wszystko. Ja pracuje i tak odkładam prawie całą swoją pensję, zostawiam tylko na stałe opłaty. Ale tylko z mojej nie uda nam się uzbierać całej kwoty... Jedyna nadzieja w tym, że w przyszła sobotę ma testy do pracy, o którą się długo ubiegał, tylko tu też nie tak różowo, bo tych testów jest aż 3 i to w różnych okresach czasowych, a wiadomo, że praca w międzyczasie byłaby najlepsza. Tż stwierdził, że teraz weźmie taką, abym był jakiś grosz, tylko nie wiem czy tak od razu się uda

A może Ty masz jakieś kenijskie korzenie i zamiłowanie do maratonów

18.08.2010 - zaręczyny