|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
Cytat:
Heloł ewrybady !! |
|
|
|
|
#3812 |
|
Polka Ogarniaczka
|
hellloooł
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
czesc tosia
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ładnie słonko świeci
I mam taki humor, że szok
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
crozee, nie rodzisz?
a ja chcę do domu ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- chcę zaręczynuf i ślubiku
|
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jest zły dzień
W końcu zaciągnęłam TŻ do łóżka, zebyśmy pooglądali tych "Spadkobierców" w pozycji przyjemniejszej, czyli przytuleni na leżąco. No i w trakcie reklam TŻ ciumknął mnie w szyję. A potem ucieszony, że zrobił mi malinkę Zwłaszcza, że chciałam go przed chwilą przytulić od tyłu, jak siedział przy stole i dostałam jego głową w oczodół...
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe![]() Ja w sumie to jeszcze nie chcę pierściania chyba Ostatnio mam wątpliwości bo nic się nie dzieje, nie ma żadnego postępu i cały czas tkwimy w martwym punkcie... Zero pomysłu co dalej
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Med, dostalas jego glowa w oczodoł? :P ciezko mi sobie to wyobrazic
![]() Naj, jeszcze nie ale coraz wiecej symptomow zblizajzacego sie porodu mam Tylko niestety nie daja one mozliwosci okreslic, kiedy porod nastapi- bo moze za kilka godzin, a rownie dobrze za 2 tyg nawet ale czuje podekscytowanie samym tym faktem
|
#3819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oczywiście jeśli zastój nie jest za długi, jest dobrze a u Ciebie na pewno niedługo coś ruszy, więc ciesz się tym, co masz ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
pamiętaj - powtarzające się co kilka chwil bóle brzucha nie są przejedzenia - to skurcze (siedzi mi w głowie ost. odcinek Przyjaciół ).
|
|||
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, a wiesz, że będzie -20 stopni wieczorem we wtorek?
Muszę zaplanować, w co się ubrać, bo nie wzięłam nic na takie mrozy kożuszka też nie...Zuken, zgadzam się z Naj Crozee, no normalnie. Ja zaszłam go od tyłu, a ten przechylił się do przodu głową, po czym odchylił w tył i uderzył mnie tuż pod okiem, w tą kość
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Med, zamarzniemy przytulone do siebie i niezaręczone
edit: zapomniałam wam powiedzieć, że wczoraj przez ten głupi protest paliwowy, jechaliśmy do centrum handlowego ponad godzinę, gdzie zwykle zajmuje nam to dwadzieścia kilka minut ja rozumiem blokowanie stacji, ale dwóch pasów drogi? oni myślą, że co? Rząd sobie ot tak obniży znacznie (bo nie chodzi o kilka groszy na litrze) akcyzę i nie podniesie ceny niczego innego w zamian? Że to takie łatwe i bezbolesne będzie? Niech się lepiej skupią na koncernach paliwowych dobrze, że zakupy poprawiły mi humor
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-01-29 o 16:42 |
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Możemy jeszcze usiąść i zamarznąć obok żaby, czekając razem z nią na swojego księcia
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
naj, zazdroszccze zakupow, bo w tym roku na wyprzedazach nic sobie nie kupiłam
![]() a co do torby, to ja mam juz wszystkie rzeczy zgromadzone w szafie, wystarczy je przełozyc do torby ciekawa jesetem kiedy urodze na razie mialam takie skurcze przepowiadajace, najczesciej jak bylam w ruchu. czasami wygladały one tak jak bol miesiaczkowy, czasami troche silniejsze. a skurczy porodowych nie da sie podobno pomylic z czymkolwiek innym na razie cierpliwie czekam i sie lenię![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki I gratuluję udanych zakupów. |
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mąż wziął urlop już? ![]() zakupów sama sobie zazdroszczę, uwielbiam dorwać coś w promocji
|
|
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
Naj Jesteś niemożliwa
No i pewnie macie rację Tylko wkurza mnie to wszystko bo ja bym chciała zamieszkać z Tż-tem jeszcze przed zaręczynami... A zanim to nastąpi to minie pewnie jeszcze dużo czasu:/ Do końca roku to nawet nie mam co marzyć no i tak cały czas myślę i się zadręczam![]() Ale wierzę, że będzie dobrze No bo wkońcu KIEDYŚ musi to nastąpić
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałam dzisiaj ambitnie podjechać do centrum handlowego. Ale przypomniało mi się że dzisiaj niedziela
i ludzie zamiast do kościoła to właśnie jak ja do centrum handlowego
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=YUrU2...layer_embedded#!
nie wiedziałam, że przemyśl jest taki ładny. i ciekawy pomysł na film szkoda, że nie mam dźwięku :/
|
|
|
|
#3830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogółem zazdraszczam wszystkim ciężarnym Niewiastom na tym wątku ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
no i tak jest wygodniej i zdrowiej dla psychiki A gdzie Ty dokładnie mieszkasz że masz do Rydzyny tak bliziutko mam krewnych w tamtych okolicach stąd pytam
|
|
#3831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie, że nastąpi i na pewno niedługo Cytat:
w weekend nienawidzę takich sklepów. Wczoraj były tłuuumyyy, ale na szczęście wpadałam do sklepu, kupowałam i wypadałam w tych, w których byłam dłużej, było w miarę luźno Zapomniałam wam powiedziec, że jak zobaczyłam w staniku miseczki (a raczej michy) E, to się przeraziłam - jak te babcine z targu te miski są, ogromne a mimo to stanik leży tak ślicznie zrobię focie jutro i Wam wrzucę, swetra też i włosów, bo się farbuję dziś wieczorem chyba że bardzo nie chcecie, to nie
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-01-29 o 17:21 |
||
|
|
|
#3832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a laski na balkonetce uparcie polecają mi jeszcze większeleżę z kapustą na nodze (mama mnie zmusiła a ja nie mam jak odmówić i uciec ) i piszę już czwartą pracę tego dnia, jutro egzamin to jeszcze muszę się pouczyć i przepisać trochę notatek na 3.02 na egzamin
|
||
|
|
|
#3833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Bo ja właśnie ostatnio uświadomiłam sobie, że noszę za małe No i teraz szukam jakiegoś 75E albo 70F Mogłabyś napisać w jakim sklepie kupiłaś i ile kosztował? I czy jest wybór w takich dużych rozmiarach? Bo ja zawsze uparcie twierdziłam, że mój rozmiar 75D ale za każdym razem się przekonuję, że jednak nie![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
Teraz jak ten kolega zostanie tatą to cały czas o tym myślę i mimo tego, że ma nieciekawą sytuację to cały czas myślę, że mają fajnie, że dzieciątko w drodze Wszystko jakoś samo im się układa... No bo musi![]() A ja mieszkam w Długich Starych Taka wioska pomiędzy Lesznem a Wschową Nie wiem, czy kojarzysz? W Rydzynie moi rodzice mają znajomych |
||
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Jestem śpiąca
przez tą chorobę nie mogę spać Ale mam kochanego TŻ Nie spał ze mną do trzeciej w nocy. Zrobił kanapki jak byłam głodna i wysmarował plecki maścią rozgrzewającą Opiekował się mną cudownie
|
#3835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy tutaj kilka twardych przykładów na to.chociaz tż kolega jak wyprowadził z domu ze swoją dziewczyną to w pierwsza noc na wspolnym mieszkanku klęknął.... its not fair ja chce zareczyn i ślubiku jak najka dzis ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- a teście już poszli sobie obiad wyszedł mi pyyyyyszny jestem z siebie dumna. a teraz piekę dla tż szarlotkę zaserwujemy na gorąco z lodami i bitą smietaną, zeby było miło ![]() kurde chwytam się desperackich metod przez żołądek do... kolan ale nie działa
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken, w Triumphie - szukałam miękkiego, najbardziej lubię tylko na fiszbinach i takie głownie mierzyłam. Ten akurat ma usztywnienie z dołu, ale akceptowalne dla mnie
no i szukałam czarnego ze wstawkami w innym kolorze. Mierzyłam jakieś 8 staników, niektóre były D, bo nie było E, ale ogólnie dało się znaleźć - zwłaszcza że chciałam stanik miękki i w danym kolorze, poza tym w promocji Mam taki plus, że mój biust jest na tyle mały, że da się ten rozmiar spotkać w sklepach tańszych niż Freya choc w zwykłych bieliźniarskich jak jest E to z 80 cm pod biustem no ale w Triumphie już jest nieźle jak jutro zrobię fotę, to Ci wyślę na PW, bo nie ma na necie tego modelu
|
|
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi mi tylko o to, że teraz i tak nie klęknie póki nie mieszkamy razem...Więc ja póki co zazdraszczam Wam wszystkim wspólnego mieszkania
|
|
|
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś boska! ja przez całe mieszkanie z P. tyle nie upiekłam, co Ty przez te parę miesięcy Mój mi jakoś po roku związku powiedział, że jeśli warunkiem na zaręczyny jest wspólne mieszkanie (tak mu mówiłam ), to co bym powiedziała, gdyby mi się oświadczył w dniu przeprowadzki. Powiedziałam, że byłabym na tak. Półtora roku później o tym już nie pamiętał |
|
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
a croze miałam się pytać nie boisz się porodu? ja to bym chyba się najbardziej bała bólu, ale jak już się chyba jest w ciązy to to patrzecie na poród itd sie zmienia zawsze byłam ciekawa jak to jest
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały najlepiej Tak jakoś się przyzwyczaiłam już... Mimo tego, że mam dosyć spore bimbałki![]() Boję się, że nie znajdę nic z dużą miseczką i z małym obwodem... 70 ewentualnie 75 Na allegro jest spory wybór i ogólnie w necie ale jednak wolałabym mierzyć To czekam jutro na wiadomość Powiedz mi czy są jeszcze wyprzedaże ogólnie w sklepach ? Bo chciałabym się wybrać na jakieś zakupy ale dopiero w piątek jakoś...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

I ja go ciumam, a ten się nie bierze do sekszenia 

Ostatnio mam wątpliwości bo nic się nie dzieje, nie ma żadnego postępu i cały czas tkwimy w martwym punkcie... Zero pomysłu co dalej

Muszę zaplanować, w co się ubrać, bo nie wzięłam nic na takie mrozy
kożuszka też nie...
na razie mialam takie skurcze przepowiadajace, najczesciej jak bylam w ruchu. czasami wygladały one tak jak bol miesiaczkowy, czasami troche silniejsze. a skurczy porodowych nie da sie podobno pomylic z czymkolwiek innym
13.03.2008
mamy tutaj kilka twardych przykładów na to.
jestem z siebie dumna. a teraz piekę dla tż szarlotkę
jesteś boska! ja przez całe mieszkanie z P. tyle nie upiekłam, co Ty przez te parę miesięcy