|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
Cytat:
czyli bedzie ![]() [QUOTE=karolinka86;3186870 1 Zgadujemy sie na przyszły weekend ![]() Zobaczymy...[/QUOTE]
|
|
|
|
|
#3482 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3483 |
|
Konto usunięte
|
dasz rade
|
|
|
|
#3484 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, może w końcu będzie ok
Ech... Jeden taki strasznie nalega na spotkanie...Ten co w moim mieście pracuje...Średnio mi sie che, ale mówi, ze nie odpusci poki sie nie zgodzę Ten drugi, z którym gadam głownie wydaje sie ok. Jest jeszcze trzeci...Sporo maili z nim wymienialm, trochę na gg... Całkiem spoko sie wydaje, ale wiecie co? On jest z maista 50 km ode mnie. Mówi, że to nie problem bo poki auta nie ma to autobusem by przyjechal... Ale on jest chyba bardzo na mnie nastawiony! On chce mnie zabrać na jakąś kolację z lampką wina i jeszcze cos kombinuje... Jakąś niespodziankę... Głupio mi, żeby tyle kasy wydawał... Inwestowal w dojazdy jakieś tam kawiarnie czy restauracje... Co spotkam sie parę razy i jak nie wyjdzie to jak to będzie wygladalo... ![]() A diewczyny te z was które mialay facetow z innego miasta: też na początku do nich jeździlyście?
|
#3486 |
|
Konto usunięte
|
moj mieszka 3h ode mnie wiec nie w Londynie nawet, a sam londyn tak wielki ze wiesz
![]() pojechalam do niego pierwsze po 2 tyg jak bylismy razem u nas wszystko poszklo szybko jego rodzice mili wszystko ok no i nie mialam watpliwosci dorosla jestem, trafil swoj na swojego to sie czuje
|
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
No tak sam Londyn wiem jaki jest
![]() Moje miasto jest nieduze ale jego już tak... Jakoś średnio mi się uśmiecha tam jechać na początku... A pewnie i on nie będzie chcial ciągle przyjeżdzać (o ile znajomość sie rozwinie ale on mowi, że tak)... Nie wiem kurcze czy w ogóle sie w to angażować... A tak w ogóle to mówię Wam z jaką szczroscią się spotkalam!! Z 2 tyg temu napisal do mnie taki chlopak, wymieniliśmy ze 3 maile i dzis mi napisal że nie mozemy już pisać ze sobą bo kogoś poznal a niechcialby mnie oszukiwać i robić nadziei! Bardzo mnie to zaskoczylo!! Pozytywnie!
|
#3488 |
|
Konto usunięte
|
karolina nie ma co zakladac czy bedzie przyjezdzal czy nie.
niech pokaze czy zalezy mu czy nie ale najpierw sie spotkajcie i poznajcie,nie ma co gdybac 'co by bylo gdyby' bo tak to stara panna zostaniesz ![]() jesli sie to rozwinie nie fair bylo by oczekiwac zeby tylko on do ciebie jezdzil, tak po mojemu, jak zalezy obie osoby powinny sie starac io tyle. |
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, pewnie że po jakimś czasie obie strony powinny jeździć do siebie
![]() Chodzilo mi o początki tylko, o to gdy się poznajemy
|
#3490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak wyszło,wiadomo ![]() Dlatego moja rada jest taka,nie przejmuj się odległością. Jak nic nie wyjdzie to mniejsze prawdopodobieństwo że go spotkasz na ulicy a jak wyjdzie to odległość będzie tylko chwilowa A 50km jest do przeskoczenia ![]() A co do zapraszania na kolacje...moje zdanie jest takie: skoro zaprasza to znaczy że finansowo nie jest to dla niego problem,więc tym bardziej nie powinien być dla CIebie. Jak masz ochote to idź i tyle
|
|
|
|
|
#3491 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Karola za dużo kombinujesz i rozmyślasz... zacznij działać, umawiaj się, poznawaj i zobaczysz jak się rozwinie wszystko... jak będziesz tylko gdybała i się martwiła to nic z tego nie będzie... głowa do góry i dasz radę ja trzymam kciuki... tylko pamietaj działaj a nie myśl tyle..
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|||
|
|
|
#3492 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie, jak tak będziesz wydziwiala to się nie dziw ze jesteś sama sorry bo jak chcesz to zawsze dziurę w całym znajdziesz jak nie odległość to dojazdy a już się martwisz a nawet kolesi nie poznalas..
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3493 |
|
zielony stworek
|
Jak chłopak fajny to odległość nie ma znaczenia
![]() Jak mu będzie zależeć to będzie przyjeżdżał Poznajcie się, potem się będziesz martwić...
|
|
|
|
#3494 |
|
Konto usunięte
|
zglaszam reklame
|
|
|
|
#3495 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem to, tym bardzieij że dojazd dość dobry Cytat:
Cytat:
Ale też powiem dlaczego... Oczywiście wiem, ze jestem dorosła i to moje życie...ale...rodzice moi (niby są ok i sie nie wcinają) oczywiście sie dopytują zawsze że jak chlopak nie z mojego miasta to jak my sie chcemy spotykać, a czy na pewno warto się w to angażować...a bo to koszty większe itp I to mi tak "podcina skrzydła"i w gowie miesza Póki co o niczym im nie mówiłam ![]() Zobaczymy co wyniknie i dopiero Mam jednak nadzieję, ze tym razem będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]() Ale ja chcę im dać szansę
|
|
#3496 |
|
Konto usunięte
|
nie patrz na rodzicow, matko ty Karola dorosla jestes niby bys chciala a sie boisz, a ja nie rozumiem czego, jak tak bedzie sz robic nic nie zyskasz..
|
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żebyś czasem nic na temat finansów nie mówiła, bo to sprawa honorowa dla faceta. Prędzej się zapożyczy, niż powie, że nie ma kasy."czy na pewno warto się w to angażować" - tego nie wiesz i się nie dowiesz, dopóki się nie spotkacie.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-01-29 o 18:44 |
|
|
|
|
#3498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście nie będę na nich patrzeć - wkurza mnie tylko to całe gadanie ![]() A w środę mam pierwsze spotkanie- z tym co w moim mieście pracuje... Ten najmniej mnie ciagnie, ale zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
![]() wiesz miałam kiedyś głupia sytuację z pewnym chłopakiem... Spotkalam sie z nim dosłownie 3 razy po czym powiedziałam, że niestety nic z tego...A on na mnie wyskoczył wtedy, że mogłam mu od razu powiedzieć!Że takto by nie przyjeżdząl itp Potem co prawda przeprosił, ale co z tego A ja mu niczego nie obiecywałam! wręcz przeciwnie: powiedziałam że musze sie zastanowić a on, że nie ma problemu... Ale niektórzy odwracaja kota ogonem otem ![]() Czy to jest normalne?! Od razu to raczej sie nigdy nie wie
|
|
#3499 |
|
Konto usunięte
|
ale po co sie przejmujesz glupi ze ci wyrzuty robil, a po co brac to do siebie?
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko, za dużo się przejmujesz, musisz wdrożyć się w naukę zwaną TUMIWISIZM
![]() Może to też odstraszać facetów
|
#3501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
No to dziewczyny na tapecie mam dwóch panów- z nimi najbardziej utrzymuję kontakt
Jesteśmy na etapie zgadywania sie co do spotkania Powiem Wam, że odkąd poznałam byłego "tż" mniej sie tych spotkań obawiam, mniej sie tremuję ![]() Bo jak to on powiedział "spotykamy się tam nie z przymusu, ale dla przyjemności i bo oboje tego chcemy"- prawda, ze święte słowa?
|
#3503 |
|
Wtajemniczenie
|
super.
jasne, że prawda powodzenia... zdawaj nam relacje
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście o wszystkim opowiem
Obmyślam, gdzie by tu z chłopakami wyskoczyć Tak sobie myślę, że póki zimno i dłuższy spacer odpada to fajnie skoczyć na jakąś kawkę czy pizze ![]() Oczywiście kwestia dogadania co kto lubi
Edytowane przez karolinka86 Czas edycji: 2012-01-30 o 18:47 |
|
|
|
#3505 |
|
Rozeznanie
|
Też myślę, że kawiarnia, czy tam pizzeria, to dobry pomysł. Można i pogadać i się ogrzać.
|
|
|
|
#3506 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem za pizzerią
kawiarnia też fajna a moze lodowisko, jesli jezdzisz na lyzwach. Ja nie potrafię i z Tż mogę co najwyzej popatrzec na innych....
|
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Otóż to
![]() Jeden proponuje kino - owszem czemu nie? Ale uważam, ze nie na pierwsze spotkanie ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
Ale ja nie umiem jezdzic Eh coś tam wymyślimy...
|
|
#3508 |
|
Wtajemniczenie
|
czemu kino nie?
obejrzycie sobie film, potem kolacja i rozmowy może być fajnie
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tam odrazu wolałabym iśc do jakiejś kawiarni czy gdzieś i sobie pogadac a nie siedziec w ciszy w kinie i film oglądac ale to tylko moje zdanie
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale już sie wyjaśniło- kino nie na pierwszy raz tylko jeden z nastepnych jeśli będą ![]() Dziś miało byś spotkanie z tym co tak nalegal a ja nie byłam przekonana Ale milczy- jakos nie żałuję ![]() Jak mówiłam "na tapecie" mam 2 chłopaków- z tym od kolacji mam sie spotkać w nast. weekend Ten mu nie pasuje bo szkoła Ale to nie ucieknie ![]() A drugi chłopak?hm...ma auto więc jak dzionek będzie mial wolny to przyjedzie ![]() Najlepsze jest to, że ten od kolacji pytal czy ma jeszcze jakiegoś konkurenta
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

czyli bedzie