|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł IV cz. naszego wątku? | |||
Mamy majowo-czerwcowe imiona dla dzieci mają prawie gotowe. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 4,29% |
Majowo-czerwcowe mamy - imiona dla dzieci wybieramy. |
5 | 7,14% |
Jak ten czas szybciutko leci, wybieramy imiona dla dzieci. |
3 | 4,29% |
Minie zima, przyjdzie wiosna, każda mama będzie radosna. |
2 | 2,86% |
Zima minie, wiosna nadejdzie, przy każdej mamie dziecko będzie. |
5 | 7,14% |
Miną II, III, IV... W maju pierwsze dzieci ujrzymy na świecie. |
3 | 4,29% |
Co to pajac, rogal, pomocy! Plotkujemy od rana do nocy. |
7 | 10,00% |
Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! |
42 | 60,00% |
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
No właśnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dołączam się - Tacca wstawiaj tu swoje okazy będziemy podziwiać a co do Fridy ja kupuję zwykłą gruszkę - bo Fridą wciąga się glutki przez rurkę która ma filtr - ale dla mnie wygląda to obrzydliwie i bałabym się że zwymiotuje na swoje własne dziecko ![]() już normalnie siedzę jak na rozżażonych węglach - idę zakładać skarpetki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam podobny problem co szmaragdowykotek. Wczoraj z moim tez mielismy małe "swiętowanie" i od wczoraj wieczora mam skurcze w podbrzuszu. Jestem troche przerażona bo te skurcze mi się utrzymują i dziś jestem jakaś taka obolała i tkliwa a przeciez podczas, bylo na prawdę wszytsko ok. Chodze jak na szpilkach i nie mogę doczekać się jutra kiedy pójdę do lekarza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Wtajemniczenie
|
Ja też właśnie się brzydzę i zastanawiam się jak to przezwyciężyć.
Ale mnie wkurza ten internet!!! aaaaaaaaaaaaaaaa!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że idziesz jutro do lekarza, lepiej skonsultować czy te skurcze to nic poważnego.
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... Edytowane przez Dasti80 Czas edycji: 2012-01-29 o 18:06 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3578 |
Raczkowanie
|
Nie mam pojęcia czemu mnie złapały, moze to zbieg okolicznosci bo miałam ostatnio sporo stresu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Weż nospę i powinny przejść.
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Wtajemniczenie
|
Jeżeli masz skurcze - to weź koniecznie no-spę! W skurczach mam spore doświadczenie z poprzedniej ciąży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że te ogrodowe przyjadą dopiero w marcu albo kwietniu - zależy kiedy aura będzie sprzyjająca... Nie trzeba się martwić o przechowanie... ![]() Cytat:
![]() A to dracena 'Lemon Surprise', zakręcona jest... |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
Ładna
![]() Niestety nie mam ręki do kwiatów ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() w ogóle nadrabiam Wasze wpisy i zaskoczyło mnie że w nie wszytskich szpitalach dostepne jest znieczulenie... w życiu bym na to nie wpadła, myślałam że to już standard jeżeli kobieta jest zdecydowana to ma taką możliwość wszędzie. Nie to że jestem przekonana że chę mieć zzo czy inne znieczulenie ale jednak wolałabym mieć możliwość wyboru- już na miejscu, kiedy to wszystko się zacznie... Edytowane przez doris888 Czas edycji: 2012-01-29 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Konto usunięte
|
Ja też się nie nastawiam, dla mnie najważniejsze jest, aby było zdrowe - tym bardziej, że ciągle mam jakieś dziwne myśli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zakorzenienie
|
No ja tez mialam super przeczucie, ze bedzie dziewczynka, kupowalam rozowe ciuszki.
Mama i znajomi sie smiali, ze bedzie napewno chlopak no i w sumie mieli racje ![]() co do ciuszkow to spodnie ciazowe tez nosze bodajze od 10 tyg ciazy keidy juz mnie wszystko draznilo, normalne jeansy pochowane gleboko w szafe beda czekaly na okres pociazowy i przede wsyztkim na okres po-diecie bo inaczej nie ma szans je zalozyc ![]() Co do Fridy- pdoobno jest swietna, ale raczej jej nie zakupie bo zwyczajnie sie brzydze ![]() co do listy wyprawkowej to tez wydrukowalam z neta, odhaczam co juz mam, Na jutro tez zrobilam liste do tesco posprawdzac ceny... ![]()
#3588 |
Zadomowienie
|
GaTTa kupowałam od niego sporo rzeczy, oprócz tetrowych pieluch wzięłam też kilka flanelowych, takich z ceratką z drugiej strony, pieluchy z wycięciem na pępek, pampersy, podkłady poporodowe, podkłady do przewijania, butelkę jedną, smoczka, majtki jednorazowe, wielorazowe...nie wiem co jeszcze, ale paczka była spora.
Bardzo fajne te flanelowe pieluszki są, takie milutkie. SzmaragdowyKotek miejmy nadzieję, że to lekkie obtarcie, obserwuj czy nic się nie dzieje. Ja chodzę cały czas w jeansach tych co przed ciążą. Myślę, że jeszcze z miesiąc spokojnie pochodzę a potem coś muszę popatrzeć. Edytowane przez 8ewus8 Czas edycji: 2012-01-29 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;31929532]Ty to byś mogła z moją mama połazić po targach kwiatów, które są co roku w chorzowskim parku kultury i wypoczynku
![]() ![]() Bo ja latam po takich giełdach, targach i wystawach... ![]() ![]() Ciekawe jak u Kapukat... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Nooooo mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj wejdzie na wizaż i opowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może spróbuj zadzwonić do swojego dostawcy internetu. Może Ci telefonicznie pomoże pozmieniać jakieś ustawienia... Ja dla Maksia miałam zwykłą gruszkę i jej używanie, a raczej po prostu katar u niemowlęcia wspominam jako mękę... Niemowlę się wyrywa, wiadomo, to nie jest dla niego przyjemne od samego kataru jest rozdrażnione, zwykle dwie osoby są do tego potrzebne, w pojedynkę bardzo ciężko ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
Heh... Ja nie obstawiam... Tak jak ze swoim, nie mam przeczuć...
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;31931245] Nooooo mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj wejdzie na wizaż i opowie ![]() Też mam taką nadzieję.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Wtajemniczenie
|
możemy się pobawić w obstawianie
![]() ![]() Cytat:
Tacca, fajnie wygląda ten kwiatek. Dawaj więcej zdjęć swoich okazów ![]() Fridy też się na razie "brzydzę". Są też takie elektroniczne gruszki, ale cena wysoka ![]() http://allegro.pl/gruszka-do-nosa-el...050081253.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaram się coś wrzucać od czasu do czasu. ![]() Ja jakoś do fridy też się nie mogę przekonać... Pewnie kupię gruszkę. ![]() Edytowane przez Tacca Czas edycji: 2012-01-29 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Zakorzenienie
|
Z kolorowych wrzucę kilka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze jedna kordylina i hoye...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Konto usunięte
|
Ja nie mam w domu niestety żadnych roślin. Tylko na balkonie doniczkę z pelargoniami. Po pierwsze ja nie mam ręki do kwiatków, a po drugie koty mi wszystko doszczętnie poniszczyły, miałam kiedyś piękną Zamię... Miałam....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.