![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chce zmienic swoj wyglad
moim zdaniem fryzurka rihanny nie przejdzie chyba że będzie prostowała codziennie włosy, z tego co widzę masz kręcone włoski dlatego lekko skróć i będzie ok
dużo też daje dobry make up, kolor włosów i może zmiana stylu ubierania? Co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Dot.: ;););)
Kochana moja kolezanka miała ten sam problem kręcone włosy i przez pare lat miała tą samą fryzurkę
![]() ![]() ![]() więc tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- A mam jeszcze drugą kolezanką która jest bardzo dobrą fryzjerką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Co tu zmieniac masz sliczne rysy i piekny kolor wlosow odradzalabym metamorfoze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Jestes bardzo ładna dziewczyna... I dla twojej jasnej karnacji pofarbowala bym wloski na jasny braz np.
-a grzywke na bok ... i makijaz jasny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem masz za cienkie brwi a tak to ładna jesteś powinnaś sama kręcić włosy i dodać pasma a makijaż w brązie cie widzę a co do ubioru stawiaj na ciemne kolory lub morski morski do każdego pasuje jako kolor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Chce zmienic swoj wyglad i wizerunek
Witam wszystkich moze tez mi pomozecie???chce zmienic wyglad tylko nie wiem na jaki od jakich 5 lat wygladam tak samo a chce o wiele lepiej pomocy!pomozcie zalanczam moje zdjecie bede bardzo wdzieczna za rady
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Zacznę może od tego iż wlośy kreca ci sie od polowy u góry masz proste wiec zrobilabym sobie na twoim miejscu taka grzywke na bok tu masz lin z fotka takiej grzywki
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CB8Q9QEwAw odswiezylabym kolor rowniez wlosow i jakis makijaz mocniejszy podkreslajacy twoje oczy bo masz bardzo piekne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Ja doradzałabym Ci zmienić kolor włosów na bardziej naturalny, ten kasztanowy odcień dodaje Ci lat. Najbardziej podobasz mi się na zdjęciu nr 1, tam jest fajna fryzurka, bo loki są nieco luźniejsze. Co do predyspozycji Twoich włosów to tutaj nie warto nic zmieniać - jeśli się kręcą to trzeba to tylko podkreślać. Kolor - ciemny blond, zrobiłabym parę bardzo cieniutkich delikatnych pasemek rozjaśniających twarz w kolorze jasny i średni blond, by włosy wyglądały naturalnie (http://static.becomegorgeous.com/img...herylcole2.jpg. ). Jeśli chodzi o ścięcie włosów to obawiam się, że mogłyby Ci się gorzej układać, gdyby te loki znajdowały się na wysokości ramion. Makijaż - w brązach, masz bardzo ładne oczy i przy tak ciemnym kolorze włosów muszą być mocniej podkreślone, żeby były zauważalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Pobaw się kolorami, może okaże się,że w którymś jest Ci wyjątkowo ładnie. Tak samo z ciuchami, przymierz od czasu coś innego, może odkryjesz siebie na nowo. A tak poza tym masz bardzo ładą buzię, jest w niej coś, co przyciąga
![]()
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Mysle, ze moglabys byc swietna modelka, masz nieziemska urode...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Witam.
Odwiedza ktoś jeszcze ten wątek??? także chciałabym coś zmienić....... mam jasną cere, długie za łopatki blond włoski, jasne oczy. Wyglądam tak dziewczęco a chciałabym jakoś kobieco, może nawet drapieżnie hehe jest mi w stanie ktoś doradzić??? wkleje zdjęcia jak ktoś odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.