|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Cytat:
Dom weselny to Azalia w Podolu- niedawno otwarty, na dodatek niedaleko od domu i kościoła . Właśnie z makijazystką mam problem- chcialabym pooglądac jakieś galerie prac ale żadna nic nie ma. Koleżanki też różnie polecają. Podobno dobra jest p.Anita Wolak ale kto to i gdzie przyjmuje to nie wiem. A fryzura raczej w Revolution na Wólkach- słyszałam duzo pozytywów, dość dobrze mnie tam obcięto, ceny przystepne i galerie mają na stronie. A Ty? Masz kogoś na oku?
|
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też co chwilę wymyślamy nowe koncepcje co jeszcze nam by się przydało
|
|
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy
|
|
|
|
|
#4114 |
|
Raczkowanie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31931888]przyznaj się że Ty miałaś większą frajdę
Trochę też ale stres z powodu wysokości też był. Generalnie Mały miał radochę bo myślał, że będzie płasko a tu takie góry. |
|
|
|
#4115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspomnisz słowa Kooocura
|
|
|
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle tego potrzeba, że głowa mała. a i tak co chwilę się okazuje, że jeszcze czegoś brakuje
|
|
|
|
|
#4118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
#4119 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4121 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i proszę mi więcej nie znikać![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
góra 200zł a jeśli np ja ci bym go miała robić po cenie zakupu produktów to góra 100zł! 400 to wielka przesadaWłaśnie wróciłam od koleżanki która wypisywała mi koperty w których są zaproszenia (bo ja mam straszne pismo ) wypiłyśmy 2 winka było super
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31932518]najgorsze jest pierwsze 6miesięcy, te docieranie się
a później to jest fantastycznieU nas pierwsze poł roku było super...za to poźniej...nagle skonczyło sie tolerowanie pewnych przyzwyczajeń ![]() Teraz jest różnie ale zdecydowanie sie dotarlismy..mineły 2 lata mieszkania wspolnego
|
|
|
|
#4123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Siemaanko
![]() Wczoraj bylismy na tych urodzinach u kumpeli bylo faaaajowo o 1 w nocy poszlismy jeszcze na impreze, ale tam juz bylo gorzej, bo bylo sporo Litwinow i sie kleili.. jeden z nich taki obleśny chwytal nas wszystkie, chwytal "od tylu" pajac. Wkoncu moj TZ sie go zapytal czy chce wyjsc porozmawiac na zewnątrz i juz dal nam spokoj.. po tej "akcji" do mojego TZ podeszlo jeszcze 3 pijanych Litwinow i sie go pytali czy ja to Jego dziewczyna i czy mogą ze mną zatanczyc ale w domu wylądowalismy o 4:P a na 12 jechalismy do kosciola, na kacu po Mszy mielismy ostatnie nauki (bo ta nasza kumpela tez sie hajta w sierpniu) Ksiadz sie z nas smial, ze wyglądamy jakos dziwnie wypilismy z księdzem po 2 herbaty, pozartowalismy sobie Ksiadz powiedzial, zebysmy nie planowaly zbyt duzych dekoldow, bo to zawsze ksiedza rozpraszaCytat:
gratuluję! i ja tez zazdrosze.. ![]() wiesz jak bylam w 2 klasie podostawowki, to jeszcze cyfrowek nie bylo jak nie zapomne to kiedys zeskanuje i Wam wkleje:P posmiejecie sie![]() Cytat:
cos im sie przypomni, zle pokojarzą fakty i juz cos glupiego walną tym bardziej, ze tak jak piszesz Twoj TZ mial gorszy dzien ![]() Cytat:
Trzymam kciuki, zebyscie jednak nie musieli nic przekladac kooocurku super te torciki, i super cena! |
|||
|
|
|
#4125 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Weekend spędziłam z TŻcikiem - wczoraj po pracy byłam u Niego, spaliśmy do późna, a ja z łóżka wyszłam dopiero o 15.00, bo po obiedzie mi się usnęło... No i o 16.00 pojechaliśmy do mnie razem z TŻem, Jego siostrą i rodzicami - spotkanie numer II. Było ok, ale widać niesamowitą różnicę pokoleń i pochodzenia: rodzice TŻa przeżywają, jak nienormalni "co ludzie powiedzą".. A mnie i moich rodziców to nie obchodzi - zawsze ktoś będzie niezadowolony! Arletko, wszystkiego dobrego na nowej, lepszej drodze życia!! Chatko - powodzenia jutro w nowej pracy Ja chcę buty do ślubu - mamusia się zdeklarowała, że mi kupi, tylko problem w tym, że w sklepach są mega drogie i brzydkie, a mamusia się na buty z allegro nie zgadza.. (Ani na inne z internetu) I mam też problem z bransoletką: TŻ mi chce kupić na urodziny, ale nie wiem, czy taka będzie pasować na ślub?? (foto w załączniku)
Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-01-29 o 21:36 |
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i z głowy
|
|
|
|
|
#4127 |
|
Zadomowienie
|
my co prawda mieliśmy mieszkać u teściów ale zdecydowaliśmy się w okolicach ślubu coś wyznając.i wreszcie będziemy sami
![]() na kredyt póki co nie mamy raczej co liczyć może kiedyś. a w wynajmowanym tez można urządzić sobie własne gniazdko nie? jakie macie zdanie w tym temacie czy wynajem oznacza że nie powinniśmy traktować go jak dom czy własne m? a jak dziecko przyjdzie na świat? nie mam doświadczenia w tym więc licze na wasze opinie |
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musicie przeanalizowac wszystkie ZA i PRTZECIW i czy wolicie miec swiety spokoj i wynajmowac czy przebolec jakos mieszkanie z tesciami, ale za to odlozyc kase
|
|
|
|
|
#4131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejna sprawa z głowy i za hardość ducha twojego tżcika ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4132 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie na nich wzoruję nasze zaproszenia, które robię samodzielnie. Nasze będą ecru, a ten pasek na środku z kolei w kolorze żółto-złotym. I trochę inne ozdobniki wybrałam, ale ogólnie wzór Amareno urzekł mnie od samego początku ![]() Cytat:
Myślę, że w sumie wyjdzie ze 200zł za komplet.Cytat:
storczyki.jpg Ale stwierdziłam, że do mojej sukni lepiej będą pasować kwiaty o innym kształcie. Cytat:
Gratuluję załatwionych spraw i witam na wątku!
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jesli myślicie o wynajmnie na dłużej, to co innego. tylko wiesz, zawsze jest ryzyko, że właściciel może Wam z miesiąca na miesiąc kazac się wyprowadzić jesli chodzi o dziecko- ja na pewno nie zdecydowałabym się na dziecko mieszkając w wynajmowanym mieszkaniu
|
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kilka lat temu moj genialny fryzjer zwial z Krakowa, mowil mi wtedy ze do zony sie przeprowadza wlasnie do Nowego Sacza i teraz pytanie czy orientujesz sie moze czy jest u Was salon Framesi i czy jest tam fryzjer Karol? Byl genialny!! Odkad wyjechal ciagle szukam kogos podobnego ale ciagle bez rezultatu
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się jakoś nie widzi ona na ślub
|
|
#4136 |
|
Zadomowienie
|
jest jeszcze u nas opcja mieszkania w mieszkanku po babci jak kobitka (no wiecie) to jest 1/4 tej samej kamienicy co mieszkamy teraz z teściami taka spora kawalerka.albo rodzice do niej przejdą a my wrócimy do większego mieszkania.
na pewno i jedno i drugie jest do generalnego remontu. ale są plusy bo to dwa oddzielne mieszkania. i mielibyśmy teściów na oku czy pomóc wazie co. kamienica jest stara i z zewnątrz brzydka ale w środku byśmy mieli ładnie i to jest własność wiec czynsze i inne odpadają.tylko to co zużyjemy. do tego czasu moglibyśmy mieszkać u teściów ale jakoś nam sie juz ta wizja odwidziała. zresztą oni sa palaczami a my nie i jeszcze z dzidzia.... wiec niby jest jakieś światełko uzależnione niestety odejściem babci ![]() a teraz do okola jest super i ogródek i las.... |
|
|
|
#4137 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31932744]
Cytat:
Cytat:
Mi się od razu w takich sytuacjach agresor włącza. ![]() No ale Twój TŻcik w roli bodyguarda się sprawdził, więc możesz być o siebie spokojna ![]() A co do księdza, to kurcze super tam macie. Takich księży to powinno być więcej w PL
|
||
|
|
|
#4138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i część dodatków typu wstążki na zaproszeniach czy kolorystyka księgi gośći i moje dodatki o ile wybiorę suknie ecrui to powinno pasować a może do białego pomarańcz tez? |
|
|
|
|
#4140 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Dom weselny to Azalia w Podolu- niedawno otwarty, na dodatek niedaleko od domu i kościoła . Właśnie z makijazystką mam problem- chcialabym pooglądac jakieś galerie prac ale żadna nic nie ma. Koleżanki też różnie polecają. Podobno dobra jest p.Anita Wolak ale kto to i gdzie przyjmuje to nie wiem. A fryzura raczej w Revolution na Wólkach- słyszałam duzo pozytywów, dość dobrze mnie tam obcięto, ceny przystepne i galerie mają na stronie. A Ty? Masz kogoś na oku? 
my też co chwilę wymyślamy nowe koncepcje co jeszcze nam by się przydało

tyle tego potrzeba, że głowa mała. a i tak co chwilę się okazuje, że jeszcze czegoś brakuje

i proszę mi więcej nie znikać

góra 200zł a jeśli np ja ci bym go miała robić po cenie zakupu produktów to góra 100zł! 400 to wielka przesada
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

a jeszcze na początku stycznia dostał podwyżkę. Mamy odłożone pieniądze na koncie, ale to nie wszystko. Ja pracuje i tak odkładam prawie całą swoją pensję, zostawiam tylko na stałe opłaty. Ale tylko z mojej nie uda nam się uzbierać całej kwoty... Jedyna nadzieja w tym, że w przyszła sobotę ma testy do pracy, o którą się długo ubiegał, tylko tu też nie tak różowo, bo tych testów jest aż 3 i to w różnych okresach czasowych, a wiadomo, że praca w międzyczasie byłaby najlepsza. Tż stwierdził, że teraz weźmie taką, abym był jakiś grosz, tylko nie wiem czy tak od razu się uda
I mam też problem z bransoletką: TŻ mi chce kupić na urodziny, ale nie wiem, czy taka będzie pasować na ślub?? (foto w załączniku)