|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Mój tata to już wyjścia nie miał
Jest agentem pierwsza klasa ![]() Rok temu jak jechał na nartach uderzył w niego facet i noga obróciła się o 180 stopni z nartą... Agent tata poszedł do lekarza jak już mówić z bólu nie mógł (2 miesiące po fakcie) potem pół roku rehabilitacji a tata... poszedł pograć w piłkę... chrupnęło i padł. To było jakoś w sierpniu od tamtego czasu to już nie agentuje bo się boi że z wnuczką na nartach nie pojeździ. Dowiedział się w piątek że jako ostatni załapał się na zabieg z funduszu, szpital nie podpisał nowej umowy czy coś... Po wtorku postaram się opisać jego wrażenia. Aha, groziła mu jakaś totalna masakra na kolanie, ale wysępił tą artro. |
|
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3183 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
mikrodermabrazję, rozjaśniający krem i kiedyś płatki z kwasem glikolowym - cuda mi z buzią zrobiły. A na przykład program liftingujący pod oczy nic specjalnego u mnie nie robi. Cytat:
Cytat:
Mam super buźkę po niej. Ale nie byłam jeszcze na ostatnim poziomie.
|
|
|
#3184 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dziekuje Dziewczyny za wsparcie! Na razie przelozylam ja do lozeczka i zobacze jak jutro bedzie sie zachowywac i wtedy zadzialam.
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
dokladnie. Wydaje mi sie, ze to ze stresu. Wojtek placze sie w zeznaniach, wiec moze jutro dowiem sie jak bylo. Jesli spadla z lozka to byl to pierwszy raz i mogla sie zestresowac |
|
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Musze to wkleić- więc z gory sorry: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?...20071021063043 tak wygladała moja szyja, jak leżąc na plaży się spiekłam. Leczyli mnie różnymi maściami, specyfikami ale w ogóle się goić nie chciało. Najpierw na te ropne stany ( nie wiem czy takie masz) stosowałam Bedicort G, potem jak przestało ropieć rzuciłam się na inne specyfiki, ale nie pomagały. Nasz krem to był raczej taki kaprys, bo w działanie nie wierzyłam i chyba nikt ze znajomych, kto t.ą szyję widział, nie dawał mi szans na to że nie będzie blizny. Do dziś są w szoku. ( Ile czau upłyneło zanim zaczęłam go stosować, poparzyłam się na koniec sierpnia, jeszcze w pażdzierniku miałam ropę, na pewno w listopadzie tak pod koniec już używałam tego kremu)
|
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się boję tej artrospokii, bo moja mama miała i cały czas narzeka na kolana ![]() więc ja na razie sie bronię, bo nie wiem czy po tym zabiegu będe mogła jeździć na nartach a uwielbiam ![]() fakt, kazdy ma inne schorzenie i inaczej na każdy zabieg reaguje dziewczyna z moją mamą miała robią artro i za dosłownie trzy dni poleciała do usa i nic się jej nie działo, a moja mama długo o kulach chodział i wogóle ech szkoda gadać ona sama mi mówi, żebym sie nie bała tylko robiła lekarz u mnie stwierdził, że zrobiłby artro, żeby zobaczyć co sie dziej w kolanie a póki co to lecę na rehabilitacji i nawet jakieś zastrzyki w kolano odżywcze brałam Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2012-01-29 o 23:10 |
|
|
|
|
|
#3187 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
A może są zapowietrzone?
|
|
|
#3188 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
ale Cię musiało boleć....a teraz mały bacik za co? za zapisanie na wish list kremu rozjaśniającego podjęłam decycję o rezygnacji z biżu Martine...mam w sumie inną czarno-białą więc Pamiętaj o moich kolczykach Seraphine ok? jejku zaraz się idę położyć,ostatnio ciężko mi wytrzymać do 23...a dawniej się kładłam 1-2 i wstawałam o 6 |
|
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Wątpię. Blok należy do wspólnoty mieszkańców, w piwnicy jest piec, nie wiem kto go obsługuje, ale dziwnie to robi
Jak jest zimno, to kaloryfery słabiej grzeją, jak cieplej aż parzą W ciągu dnia czuć różnicę w "poziomie ciepła".
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
jakie?
![]() ja nie robiłam nigdy żadnej mikro dermabrazji, bo się boję , że mi skora całkiem zejdzie |
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Raz na sto się nie wypnie i to był ten nieszczęśliwy raz
![]() Wiesz, tata ma 51 lat, lepsza artro niż operacja na otwartym kolanie chyba? Nie wiem, wiem że taka już teraz ze strachu najchętniej by się tylko z Kaszką bawił i nie odpowiadał na pytania. Dorosły facet... |
|
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
We wtorek puszczam zamówienie. Biorę dla Mamuśki zestaw genics z am: krem pod oczy i do buzi
Spodobały jej sięI mam zamówienie na krem matujący z sztyftem ochronnym z avon sun. Klientka napaliła się, bo koleżanka jej poleciła
|
|
|
|
|
#3193 |
|
w krainie snu i marzeń
|
a ile ten kremik kosztuje? W ktorym katalogu jest dostepny? Moze i ja sie skusze, bo mam na twarzy pod oczami male przebarwienia od slonca z okresu ciazy i dziadostwo nie chce zejsc!
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą mina mojej dermatolog, do której poszłam już bez rany, a która twierdziła, ze nauczka w postaci blizny zostanie- była bezcenna. A może wspólnota oszczędza? |
|
|
|
|
|
#3196 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
jak pierwszy raz jechalam na nartach to sie tak wyp.irtni.czylam, ze masakra! Nogi prawie polamalam, bo narta mi sie nie wypiela.. |
|
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3198 | |
|
|
Cytat:
![]() Nie chodziłabym po nim na solarium,na solarium się smaruję avonowym przyspieszaczem a rozjaśnić co chcę...niech pomyślę no niech mi wyrówna koloryt cery,stosowałabym go na noc,taką małą kurację jednym miniaturkowym kremem...
|
|
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Prawdopodobnie. Nie podoba mi się to
Dogrzewam sobie przenośnym grzejniczkiem
|
|
|
|
|
#3200 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3201 |
|
|
Już odpisałam,dzięki Neyra
Majka wsiada na sprzęt i wróci jutro z rańca |
|
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie: http://allegro.pl/www-topobuwie-pl-z...073945027.html i tzw. zwyklaczki: http://allegro.pl/www-topobuwie-pl-b...074360711.html Może zbyt piękne nie są, ale za tą cenę nadadzą się do biegania na wczesną wiosnę
|
|
|
|
|
|
#3203 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
A napiszę wam co kiedyś u nas się wydarzyło. Mój mały też nie raz spadł z łóżka niestety i jak był mniejszy nic się nie działo. A kiedyś jak był większy (miał jakieś 1,5 roku albo więcej) też spadł ze swojego łóżka, które było już dla niego bardzo niskie, wiec tym bardziej nie baliśmy się, że coś mu się stało... Płakał bardzo i przyszedł spać z nami. Wszystko było ok. A następnego dnia był jakiś dziwny, jakby osłabiony, nie chciał stać na nogach, płakał jak go stawiałam i cały czas spał. Kręciło mu się w głowie. Potem oglądał bajki, ale był jakiś osowiały. Dałam mu bidon z piciem, dużo wypił i jak nie chlusnął... Po zwymiotowaniu zupełnie inne dziecko. Zaczął skakać, śmiać się, jakby coś się odblokowało i było już wszystko w porządku. Zastanawiałam się co to było, zatruć się nie miał czym, bo nie jadł nic podejrzanego. Same pewne rzeczy. Dzisiaj, jak już bardziej orientuję się w temacie, na 90 % jestem pewna, że miał (lekkie) wstrząśnienie mózgu. Mam nadzieję oczywiście, że Wikusi nic nie będzie. W większości przypadków upadki dzieci, nawet takie ze śliwami na czole nie są groźne. Trzymam kciuki mocno.
|
|
|
#3204 |
|
w krainie snu i marzeń
|
7ml? To na ile mi on starczy? A jakiejs wiekszej wersji niema, wycofali czy co?
|
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jakby zaczęła Ci wymiotować to wzywaj lekarza do domu nawet w nocy - wtedy nie czekaj |
|
|
|
|
|
#3206 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a może to Ress... porwała- ona chciała w ciąży być |
||
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam spać
|
|
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc Laski
|
|
|
|
|
|
#3210 |
|
w krainie snu i marzeń
|
kolorowych!
Ja nie wiem, czy dzis usne, wiec jeszcze tu posiedze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

Jest agentem pierwsza klasa 

a ja chciałam ja brać z netto i teraz nie wiem...
Niby grzejnik jest na maxa ustawiony, ale nie grzeją tak jak trzeba

ale Cię musiało boleć....
za co? za zapisanie na wish list kremu rozjaśniającego
podjęłam decycję o rezygnacji z biżu Martine...mam w sumie inną czarno-białą więc 
Jak jest zimno, to kaloryfery słabiej grzeją, jak cieplej aż parzą
W ciągu dnia czuć różnicę w "poziomie ciepła".