|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
dobry wieczór
![]() ja już po urodzinkach Kicia - kurdeeeee jakoś mi net zamula wrrrr ![]() Aaa i ja również proszę o kciuki!! Po pierwsze jutro zamierzam zacząć pisać moją pracę mgr (która leeeeży i lży mi odłogiem) Po drugie, wybieram sie z mamą jutro na salony dobrej nocki
|
|
|
|
#1382 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to jest imię Marceli? A Marcel to inne? Mojemu się podoba "Marcel", ale Jemu w ogóle się podoba milion imion męskich, a tylko jedno damskie Cytat:
![]() ![]() Przekonałaś mnie ostatecznie do pokrzywy Cytat:
pewnie zadowolona, w końcu zostanie "babcią" ?Cytat:
w porywach ciemny Myślę, że musisz potrząsnąć swoim Tżtem raz a porządnie ![]() ![]() Narazie cisza, wygląda na to, że nie spełni się moje proroctwo, że urodzi 29 stycznia ![]() chociaż ostatnio też pomyliłam się tylko o jedną bramkę, powiedziałam, że Polacy przegrają 25:26 a przegrali 25:27 Kochana, dopiero wróciłam z pracy, wpadłam na sekundę i idę spać jutro Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Śpię na siedząco, buziaki
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalenka - no wlasnie moja znajoma zajmuje sie fotografia wiec moze ja poprosze o taka sesje Super pamiatka z porodowki ... ale ja osobiscie chyba bym nie chciala takich zdjec ![]() Hej dziewczyny Ale najlepsze jest to jak kolezanka wstala i mowi " Prosze o cisze , mam pytanie kto uwaza ze Karolina jest w ciazy z Pawlem ... " wszyscy w smiech a poznie dokonczyla " i beda mieli dziewczynke niech podniesie reke albo zamilknie na wieki" Jedyny minus to taki ze dzisiaj rano mialam pierwsza klase Baby Boot Camp i ... nie poszlam
|
|
|
#1384 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Twojego Tż-ta to cóż, sama nie tolerowałabym takiego zachowania i też swojemu bym powiedziała co o tym myślę, mam nadzieję, że w końcu to do niego dotrze Trzymam kciuki za egzaminy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hehe fajną imprezkę mieliście ![]() A dlaczego nie poszłaś ? ![]() Dzień dobry
|
|
#1385 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
!!!!!! Musisz się wieczorem pochwalić, sasasa .Moja praca też leży odłogiem, będę ją musiała pisać przez "ferie" .Cytat:
?W sumie nawet jak już urodziła, to możemy o tym nie wiedzieć . A macie z Siachą jakiś kontakt, albo gdzieś się udziela i można to sprawdzić ?Cytat:
. A ten tekst koleżanki: . Ale fajnie musiało być . Za to bardzo nieładnie, że nie poszłaś na te zajęcia .Dziewczyny, ja dziś też o 10 mam zaliczenie (genetykę ). Módlcie się, żeby było proste i żebym zaliczyła . To już końcówka, jutro wracam do męża .
|
||||||
|
|
|
#1386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tekst wyśmienity, widać humor wszystkim dopisywał 2 dni i poznacie całą prawdę, ale Żabciu jeżeli trzymać się zabobonów to wyglądasz tak ładnie jakbyś miała w brzuchu chłopca ![]() Cytat:
![]() Chyba na wątku mamuśkowym nie ma Siachy, ale mamy z Nią kontakt, także może w każdej chwili podzielić się z Nami Dobrą Nowiną albo po prostu jest tak przejęta, że odezwie się jak wróci dopiero na spokojnie do domu z Malutką To trzymam kciuki!! To już jest koniec, nie ma już nic czas na Męża przestanie Ci brakować jak znajdziesz się w objęciach Tżta Dzień Dobry
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo prosto, do kolacji było wino a ja oczywiście nie piłam.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak planujecie powiedzieć najbliższym? Wspólna kolacja? Czekacie na jakieś święto?
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1390 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
dasz radę! Przyszłam jako kolejna błagająca o kciuki - o 11 mam egzamin z kierunków rozwoju psychologii
|
||
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz liczyć na moje kciuki! Chociaż już brakuje mi dla Was rąk dziewczyny ![]()
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
morsi
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
No pieknie! Dobrze wiedzieć, że wygladałam jak maszkara nosząc dziewczynkę w brzuchu! Nie ma to jak szczerość koleżanek
nic tylko się pochlastać! Poza tym dzień dobry ![]() Żabko to już tylko dwa dni?! ciekawość mnie zżera;D No Siacha jest jedynie na wątku młodych mam, ale tam też nic nie wiedzą, poza tym Karo się tam udziela więc jakby co to mamy tam wtyczkę ![]() dla potrzebujących!
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Agula misiu kochany
![]() nie bierz tego do siebie
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Lizus, lizus, lizus!
![]() Jak patrze za okno i widzę jaka tu pogoda to nie chce mi się wracać do PL Wszyscy poszli do pracy a my z Lilą same może pójdziemy niedługo na spacer bo piękna pogoda jest |
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie i Karo i Ty wyglądacie dobrze z dziewczynkami ![]() To jaka jest u Was pogoda? U mnie -9 i wiatr, jest przeraźliwie zimno, chyba dziś w ogóle nie wyjdziemy z Filem na dwór ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Filu niedługo padnie to siądę do pisania
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Rano było -4, świeci przepiękne słońce i normalnie w powietrzu czuć wiosnę! nawet te żółte krzewy już kwitną - takie z małymi żółtymi kwiatkami, typowo wielkanocne
![]() A u nas w PL rano było -21, śniegu tyle że płotu nie widac A Lili własnie wstała
|
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
A Filutek za to za nic nie chce usnąć
powinien spać już 2 h temu, ale zjechało się do nas trochę rodziny (mamy niestety dziś pogrzeb w rodzinie) i jest taki przejęty, że już się przewraca, ale nie uśnie
|
#1400 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć!
Cytat:
Cytat:
Czasem sama z siebie się śmieję, na podstawie jakich faktów wydedukuję, że któraś jest w ciąży ![]() Dziewczyny zdające dziś jakieś egzaminy - jak Wam poszło? Zrobiłam sobie mini przerwę w pisaniu
|
||
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiadomość od Siachy, pisze, że dobrze się czuje, jest podłączona pod oksytocynę i spaceruje
póki co nic się nie dzieje, i każe Was pozdrowić
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my ruszamy na Wiedeń! tzn na spacer
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1404 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Cytat:
Wcale nie wyglądałaś jak maszkara, przecież widziałyśmy zdjęcia! Dziwnie Miałam fajny temat wypracowania, ale nie wiem czy wszystko napisałam ![]() Cytat:
Niech jej pójdzie w miarę łatwo!Ale jestem głodna! |
|||
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napewno elegancko wszystko napisałaś ![]() Ja też jestem głodna jak wilk!! Co robisz dobrego? Podziel się ![]() Możesz mi powiedzieć jak płukałaś włosy pokrzywą? Kupowałaś w aptece w saszetkach, ostudzonym naparem włosy po myciu czy przed? Spłukiwałaś? ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Dziewczyny, pamiętacie jak szukałam kiecki na karnawał? Żadnej nie kupiłam, ostatecznie przerobiłam jedną starą i było okej... a dziś się dowiedziałam, że to bal przebierańców ![]() ![]() mam 5 dni na zamotani przebrania i 0 pomysłów
|
|
#1406 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Co do pokrzywy - przepraszam, że wcześniej nie odpisałam myłam włosy normalnie, nakładałam odżywkę i po dokładnym spłukaniu odżywki polewałam włosy naparem i nie spłukiwałam już Za kogo się przebieracie?
|
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za odpowiedź, napewno lepsza jest taka "swoja" a nie ta apteczna, ale chyba póki co bym nie znalazła ![]() ![]() No właśnie w tym rzecz, że nie mam w ogóle pomysłu, weny ani materiału, taka jestem zła
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
hej, hej
![]() Ja właśnie smażę placki ziemniaczane na obiad, a na 17 zmykam do pracy ![]() Poczytałam Was Dobrze, że z Siachą wszystko w porządku! Trzymam żeby wszystko przeszło szybko i w miarę bezboleśnie |
|
|
|
#1409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za komplement :P ale chyba tak dobrze to nie wyglądam Cytat:
![]() kurcze to już nie długo Aga jesli chodzi o przebranie na bal przebierańców to zapytaj Zabci, ona ma zawsze fajne pomysły Dzień dobry ja dzisiaj kończyłam zaproszenia od rana, bo chciałam dzisiaj to wysłać, potem obiadek i dopiero teraz chwila czasu na odpoczynek Dzisiaj nam przyszło nosidełko i łóżeczko
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to kciuki za szybki poród dal morsi ![]() ja wam dziękuje Kochane moje za kciuki booo dostałam dopuszczenie do egzaminu no i poranny egzamin też poszedł mi nieźle... także jeszcze dwa i sesja do przodu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.

a zaszkodzić sobie nie zaszkodzisz
może dlatego, że kiedyś fajnego znałam
A co do bardzo niskich temperatur - moja ciotka brała ślub zimą, było -20 i do kościoła (5km) jechali saniami, to dopiero hardcore!

chociaż ostatnio też pomyliłam się tylko o jedną bramkę, powiedziałam, że Polacy przegrają 25:26 a przegrali 25:27

). Módlcie się, żeby było proste i żebym zaliczyła 

nic tylko się pochlastać! 

Zakończone: 2