|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
http://www.volleywood.net/leagues/tu...ns-fenerbahce/
zbroją się przylazłam życzyć Wam udanego wyjazdu no i przegranej Skry... oglądały może mecz Novak-Andy? 5 setów świetny mecz
|
#2342 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
Cytat:
![]() na yt nie widziałam, więc chyba nie ma wiadomo ![]() Cytat:
![]() ja zawsze jestem skromna :sole: no ![]() Cytat:
tyle pieniądzów ![]() i to jeszcze niedziela ![]() Cytat:
ucieka z Italii ![]() połowę tylko, ale mecz genialny ![]() i zaczajam się na finał
|
||||
|
|
|
#2343 | ||
|
Zakorzenienie
|
czyściutka i pachnąca mogę witać Bełchatów
Skrzaty, Andrea-nadchodzimy :sole:jeszcze tylko pomaluję paznokcie ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() x 41354131354135Cytat:
![]() uuu ze mną niby wszystko okej, ale i tak się wywalę pewnie ![]() jadę na płaskim, ale na mecz biorę drugie buty ![]() no dokladnie lato ♥ nic specjalnego nie będzie, Reso znowu przegra
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
||
|
|
|
#2344 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko. Dżony już prawie wolny, to mogę się brać Harry'ego to nie wiem, czy bym Pottera nie wolała No, ale przecież jest wypełniona głupotą ![]() Wiem, dużo ![]() Wolę nie przytaczać, bo boję się, że się spełni Cytat:
Kocham spaghetti, mogłaś mi zrobić ![]() ![]() Fu ^^ Cytat:
Cytat:
Jaki mózg? ![]() Cytat:
![]() Jak ja Go teraz będę podglądać? aaaaaa, wiem! Przeca na pewno TC wrócą
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zepsułaś moje marzenie ![]()
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spoko moge cie asekurować ![]() w sumie jak tu sie prawie wywaliłam, to znając życie w Bełchatowie będzie gleba jak sie paczy spodobała mi sie Coppernicana Eneja ![]() M. Telo na 1 miejscu poplisty
Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2012-01-27 o 22:54 |
|
|
|
|
#2347 | ||
|
Zadomowienie
|
mi to szkoda Andy'iego było
no ale Nole to Nole. Zabił go dystansem.Cytat:
pffffffffffffffffffffffff ffffffffffff Cytat:
zły on! Ardżentińska drużyna by się nam we Włoszech zrobiła ale fajnie fajnie by było
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie strach wyjść na ten mróz....
co to ja chciałam<myśli> a, miłego weekendu
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię, kiedy robię sobie plany we głowie, a los ma je w
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Los, jak los. Ja nienawidze kiedy się z kimś umówię a potem ten ktoś mnie wystawia i ma
Co do spaghetti to mam jeszcze makaron i sos. Mięsa brak (a i tak jadłam z kurczakiem ) zapraszam zatem Ja czekam kiedy nam sie sesje skończą tylko, to moze w końcu się uda wyskoczyć na jakieś piwo albo do kina ( jutro sie wszystkie dowiem. Mam nadzieje że bilety będą ważne od lutego Ahh jaki piękny dzień mnie czeka Muszę napisać esej o wybranych przez siebie serialach i nagrać zajawe do programu, poszukac te nieszczęsne dźwięki, napisać tekst lektorski i zająć się licencjatem ( mam już kilka książek A jutro mam szkolenie w pracy
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Barney
Najmniej lubię Lily
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Matko co tu tak cicho. Śpicie?
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Reso, jak tak mozna?!
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Już myślałam,że odsubowałam wątek, a tu zastój jest
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
siemacie laski, przeżyłam niedawno istne PIEKŁO, leżałam 4 dni w szpitalu i miałam operację, wyłam z bólu, dostałam zapalenia żyły od kroplówek i mało nie zeszłam, zostałam nazwana "szybką" bo jak szybko im zaczęłam zgonować to tak szybko wróciłam do żywych (ale wiecie jakoś tego nie czuję, że byłam blisko) po prostu jestem cała mega OBOLAŁA. Ale żyję
PW wygrało wczoraj za 3 pnkty i tymczasowo jest na 6 miejscu trener i kapitan z Olsztyna nawet nie przyszli na konferencję.
|
#2356 |
|
Zadomowienie
|
co to był za mecz!
Novak
“ Prawdopodobieństwo każdego zdarzenia jest odwrotnie proporcjonalne do stopnia, w jakim jest ono pożądane. ” Edytowane przez kaska31_ Czas edycji: 2012-01-29 o 15:47 |
|
|
|
#2357 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Dzień doberek
![]() ![]()
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję strasznie. Szpitale nigdy nie są chyba miłym przeżyciem. Tak czy inaczej mam nadzieję, że to nie było nic bardzo poważnego ![]() No co Ty? Kurde. Dobrze, że oglądałam dopiero od 2. seta, bo wstaliśmy o 11 Nie wytrzymałabym chyba całych tych 6 godzin przed tv. A tak to zdążyłam się ogarnąć, zjeść, wrócić do domu i jeszcze spokojnie dokończyć mecz
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, dziewczyny, załapałyście się na ładnych parę zdjęć!
![]() Fotograf widać za nic ma nasze noł fotos, noł pres, noł interwjus ![]() Szkoda, że Jarzomby przegrały Ale mecz był ekstra ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Dobra. A teraz powiedzcie mi, która wiedziała, że Konina gra w Montpellier i nic nie powiedziała?
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Przyszłam napisać, że żyję... Chociaż psychika cierpi ![]() Wracam do Was jutro... Przyszykujcie się na sikanie w gacie. Wkleję Wam zdjęcie, które zrobiłam Winiarowi ![]() Będziecie zgonować. Zobaczyta ![]() PS: Polecam "chińczyka" w Bełchatowie ![]() Ale żarcie Jedna porcja spoko styka na 3 osoby ![]() PS 2: Nasza komunikacja na hali mnie powaliła Stef: Ale Zator przyjął. Karola: Jak Igła- na klatę. Stef: Co? Siurak lata? Karola: Siura klata????GDZIE!?!?! ![]() Karola: O kur*a powiedziałam kur*a. Karola: LEGIA!!! ludzie dookoła: yyyy <śmiech> Karola: Yyy. A to nie ten mecz? <zgiełk i hałas na hali> Karola: RESOVIA PANY! <nagła cisza> ![]() ochrona: picia i jedzenia w torbie nie ma? Karola: Nieee. Ja kulturalna jestem. Ze swoim jedzeniem na halę nie przychodzę ochroniarz, który akurat jadł popcorn: ![]() Karola: Tylko do kina zawsze ze swoim idę ![]() Stefan: Ale tylko Resovia może od tyłu ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Jak mi się coś przypomni to dopiszę. Urwa. Za dużo tego było Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-01-29 o 21:14 |
|
|
|
#2361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ojj tam ojj tam Cytat:
to ja dodam od siebie tyle, że jak założyłyśmy czułki, to Bed wybrechał Możdżon, mnie Alek... wjeżdżamy do Bełchatowa i ja: RESOVIA PANY!! i nagle j.eb od Marti w łeb rękawiczką ![]() stałyśmy przed halą dobre 1,5 minuty, zanim załapałyśmy, że drzwi były otwarte ja podchodząc do kasy w sklepiku Skry i podając Pan plakaty: tylko ja brzydko zwinęłam... Karola: ale za brzydkie płacisz tyle samo... ![]() nie wspomnę już o Panu, który obsługiwał Nas w Macu chińczyk naprawdę godny polecenia tylko fakt, porcje mega za dużo ![]() z resztą widać na zdjęciach, że japy Nam się cieszą aaaa, jeszcze kasa biletowa w Łodzi na autobusowym ![]() i: Beeed, Winiaaar! ![]() ogólnie no tym miłym akcentem się witam, kapibara jest bardzo zadowolona z wyjazdu, choć w Bełchatowie przez jakiś czas się nie pokażę dobrze, że teraz to Oni przyjeżdżają do mnie i już się boję, co będzie tym razem ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- aaaa, i gust muzyczny Winiara
|||
|
|
|
#2362 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewoje
![]() Cześć Kapibara ![]() Idę Was nadrobić i ogarniam zdjęcia. Muszę je trochę przyciemnić, bo w Bełchatowie mają za dużo prądu i jest strasznie jasno na hali ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
Znaczy gile? ![]() Dziękujemy ![]() Był udany ![]() Nie od serca życzyłaś bo się nie spełniło ![]() Prawie jak z szarlotką O. To już prędzej Cytat:
![]() ![]() Nie. O tej godzinie właśnie szargałyśmy sobie reputację na hali ![]() Matko bosko! Mam nadzieję, że już wszystko dobrze. Nienawidzę szpitali. Współczuję strasznie! Cytat:
![]() I tak Stefan na jednym wymiata Posikałam się prawie jak zobaczyłam ![]() Yyyy. Nie bij. ja nie wiedziała
|
|||
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na razie obracam i muszę je przepuścić przez filtr niedługo zapomną...a nie, przecież w lutym znowu się widzimy ![]() ![]() na moim ulubionym zdjęciu ♥
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wcale Im się nie dziwię x 894572658926087 Epicka akcja. Ale podziałało. nawróciłaś się ![]() Bo pani przed nami nas zmyliła. Myślałam, że próbowała otworzyć te drzwi... Z resztą ojj tam ojj tam - Ale ja tak brzydko zwinęłam... - Za brzydko zwinięty płacisz tyle samo co za ładnie zwinięty pan: Bardzo proszę. ja: Podziękuj ładnie. Gdzie Twoja kultura pan: Może być na jednej tacy z koleżanką ja: tak, oczywiście pan <położył wszystko na tacy> ja: Bjuti. Zanieś! Bjuti: A co Ty myslisz, że swojego murzyna masz? ja: nie pozwalaj sobie! ten sam pan (podchodząc do naszego stolika): Czy tu ktoś zamawiał kanapkę jakąś tam... My: Nieeee Ja: Ale możemy wziąć Ale ta babka była super lajtowa. Też się śmiała z NamiBed: Miejski za 2,40zł i do Bełchatowa poproszę Bjuti: Miejski ulgowy i do Bełchatowa poproszę Marti: Miejski za 2,40 i do Bełchatowa poproszę ja: Miejski za 2,40 poproszę... pani: I do Bełchatowa? ![]() ja: Tak. I ta za mną też wszystkie zaczęły wyć ja: Przepraszam za nie Stefan: Do Bełchatowa poproszę.. pani: I miejski za 2,40? Stefan: Nie. Miejski nie. ja: Oszczędza I Bed jak Nam zawał zaserwowała. Stoimy i czekamy juz na autobus do Bełka a ta: No to teraz mogę wam powiedzieć, że mecz jest w niedzielę o 18:00 my: ![]() Bed: Ten z Częstochową ![]() Taaak! Akcja z Winiarem x 589735808964Bed i Jej ogarnięcie. Loffciam Cię. Winiarowi na rozgrzewce piłka zwiała w trybuny. Akurat koło Nas. Bed ją wzięła i trzyma. Winiar podchodzi do band i macha, żeby mu oddała. ta nic. Winiar znowu macha my: Bed! Winiar <nadal macha> my: BED! Winiar: Tutaj! Halo my: BEEED!!! WINIAR!!! Winiar <usmiecha się pod wąsem> Bed: AAAA. <odrzuca piłkę> Rano się śmiałam, że powinna odmachać Winiarowi a piłkę schować Chyba by zezgonował a my razem z Nim Tak! ![]() Akurat wczoraj puszczali Jego ulubione nagrania. Dirty Diana I musze się dowiedzieć co to było to nagranie. To pierwsze jeszcze przed meczem
|
|
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez jaki filtr? Może i ja coś pokombinuję Co to daje. Mów mnie I tak najlepsze jest to, gdzie wszystkie 5 z aparatami siedzimy jak jakieś paparazzi
|
|
|
|
|
#2366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiecie, tak to jest wśród swoich... znaczy w Bełchatowie oczywiście ![]() nooo też jestem ciekawa strasznie ![]() Cytat:
![]()
||
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaa. To to wiem Lubię się tym bawić Juz zaraz wrzucam Winiara
|
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam coś porobić ze zdjęciami, ale nie mam weny jakoś... ![]() może wieczorkiem
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
matkobosko! Jaki Aleks w avie!
![]() Ej. Zapomniałyśmy się przylansić, że Manuel Nas na pasach przepuścił
|
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() nie cytuje bo korzystam z tableta i za chwile sie wkurze... jesli chodzi o akcje z Winiarem to zanim Bed zlapala pilke zdarzylam nia oberwac ![]() wychodzac z Eneretyka w niedziele zlamaly mi sie stalki w butach w Macu mialysmy standardowo ubaw ze wzystkiego nawet ze zjezdzalni ![]() ofk w trainie do Bed mialysmy zabawe-przez pewien czas bylo cicho i na koniec pochwale sie-zaliczylam egzamin
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

zbroją się
świetny mecz 

Normalnie dopiero bym zaczynała w poniedziałek - a to już pierwszy tydzień skończony 

Dlaczego mój mUSK mi to robi
no 
x 41354131354135

Nie mam na czym sprawdzić. jedyne co mam do czytania w pracy to ulotka z Pizzy na telefon 

Nie wytrzymałabym chyba całych tych 6 godzin przed tv. A tak to zdążyłam się ogarnąć, zjeść, wrócić do domu i jeszcze spokojnie dokończyć mecz
Ale mecz był ekstra