|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na kurs też się dodatkowo zapisałam. Będę mieć godzinę w tygodniu francuskiego i angielskiego dodatkowo... |
||
|
|
|
#2402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i niech tak zostanie bo nakupowałamw Rossmannie : -micel Bourjois, piankę do golenia Isana, płyn do kąpieli Wellness&Beauty , kapsułki Rival, lip smacker (dla córki), eyeliner z Wibo w Naturze - z limitowanki Essence Vampires - paletkę cieni, róż, lakier do paznokci, puder rozświetlający i błyszczyk z limitki Crystalliced, cień matowy z My Secret. czekam jeszcze na zamówienie z YR -tonik na dobranoc, krem na noc, błyszczyk , krem do rąk i żel oczyszczający pure system i na Avene- wode termalną, żel myjący i mleczko do demakijażu. wiem , że trochę przeholowałam ale oparłam się pokusie i nie wzięłam żadnej szminki z Kobo a w planach miałam 2 i nie kupiłam żadnego żelu pod prysznic, masła ani balsamu ani olejku z Alterry |
|
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Gabipati, co nie zmienia faktu, że i tak poszalałaś!
![]() zywiec, ja też skończyłam filologię (polską) i wiem, co to znaczy, dlatego nigdy nie zdecydowałabym się na 2 kierunki jednocześnie... Trzymam kciuki! ![]() Hosenko, zazdroszczę malowania i sprzętów! Pochwal się zdjęciami potem!Dziś jeździłam po dużym mieście pierwszy raz i REWELACJA! Nawet lepiej mi się jeździło niż po moim małym! Mam ochotę na nową torebkę- lakierowaną Nude...
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2012-01-28 o 14:17 |
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stad nie zdecydowalabym sie nigdy na 2 dzienne kierunki. Ja w tym roku zrobilam sobie rok przerwy od nauki bo zaraz po studiach (w zeszłym roku) poszłam na podyplomowe. Jest mi dobrze tak jak jest bo mam więcej kaski dla siebie no i czasu ale mam momenty kiedy przeglądam oferty studiów czy kursów w necie i mowie- co by tu jeszcze wybrać Gratuluje prezentow ![]() Ja dzis zuzylam szampon z YR z malwą - oj szkoda ze sie skończył bo fajny byl
|
|
#2406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na All widzę, że ceny wyższe, może uda mi się opylić za więcej niż 30 zł. O ile zrobię zamówienie Cytat:
![]() Cytat:
Ja marzę o takich szpilkach Właśnie przeczytałam na fb, że od 4 lutego będą podwyżki cen w sklepie internetowym Barbry. Więc zaraz po wypłacie zrobię zamówienie. Od nie pamiętam już kiedy wisi mi na tablicy korkowej lista rzeczy, które od nich chcę... Całe 4 ale jakoś wcześniej nie mogłam się zebrać do zamówienia.
|
|||
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie które z Was zamówiły nowego KissBoxa? Ja jednak zrezygnowałam z zakupu
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nie da sie zamowic nowego Kissboxa, maja rozwalone serwery i pracuja nad ich usprawnieniem.
Tak sie babsztyle rzucily wtedy, ze zablokowaly serwery i cala strone wywalilo ![]() Na Facebooku maja napisac, kiedy bedzie juz mozna zamowic, ja czekam
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
O nie, juz myslalam ze po ptakach i jestem uratowana a tu kuszenie kissboxem powrocilo
![]() Czy ktoras z was wie jak ustawic wpis zamiast linku? Korzystalam z pomocy na wizazu <jak zminic link w napis> i wyszlo i mi cos takiego: [URL="http://[URL=%22http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=14%22"]Wymianka Nie wiem co zle zrobilam ![]()
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-01-28 o 17:41 |
|
|
|
#2410 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ale teraz szkoda mi zostawić, któryś kierunek, chociaż mam 2 warunki i co semestr wrażenie, że w tym to na pewno odpadnę. W dodatku mieszkanie w akademiku nie sprzyja nauce. Ludzie mają jedno zaliczenie czy egzamin na 3-4 dni, a ja mam 5 w tygodniu. Rodzice mi nie pozwalają się przeprowadzić do TŻ do mieszkania, więc "waletuję" u niego przez sesję, bo inaczej bym nic nie zaliczyła...
Cytat:
![]() Ja mam 6 lutego urodziny i nie mam pojęcia co bym mogła sobie kosmetycznego zażyczyć na prezent od brata czy TŻ... Jakoś nie mam do tego nawet głowy. Cytat:
Mi się podobają te pikowane "chanelki" i chciałabym dużą w kolorze nude, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Cytat:
Też nigdy nie myślałam o 2 kierunkach. Po prostu głupia jak szłam na studia nie złożyłam na romańską, bo myslałam, że tam już trzeba znać biegle francuski, a składałam na jakieś sinologie i japonistyki, gdzie od razu wiadomo, że bez 100% ze wszystkiego z matury nie ma co liczyć na dostanie się, więc z braku laku poszłam na tą europeistykę, bo brzmiała fajnie i 2 języki obce były w lektoracie, a teraz żałuję...Cytat:
Chciałam się Wam pochwalić, że na styczeń mam już zużytych 23 próbek Ale pełnowymiarówek tylko 6...
Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2012-01-28 o 19:09 |
||||
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam dzisiaj z Karpacza. Ależ tam jest cudowna zima! ) pod nogami i błyszczał w słońcu. Strasznie szybko ten tydzień zleciał. Ze strony kosmetycznej dodam, że na wyjazd pakowałam się jak gapa i na miejscu musiałam kupić szampon, odżywkę i pomadkę do ust. A później bonusowo wzięłam jeszcze 3 maseczki saszetkowe.
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2012-01-28 o 21:55 |
|
|
|
#2412 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wszystkim, ja tak tylko w skrócie bo czasu nie mam zbytnio.już w tym miesiącu nic nie zużyje więc mój bilans wyglada następująco :
zużyte:25 kupione:14 z czego 1 rzecz potrzebna a reszta to zakupy żeby rozładować stresa mój synek skończył wczoraj 3 miesiące |
|
|
|
#2413 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, ze wyjazd Ci się udał Cytat:
![]() Zdrówka dla niego Wróciłam z imprezy o 5 nad ranem, teraz siedzę z bolącą głową i maseczką na twarzy Mój bilans: Wyszło: 1) Nail Tek II, Intensive Therapy, Odżywka do paznokci cienkich, miękkich, rozdwajających się, 15 ml 2) L’biotica, Regenerujący krem do rzęs, 10 ml – oddany 3) Oriflame, Beauty, Baza pod makijaż, 30 ml 4) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 5) KillyS, Żel do zmiękczania skórek, 10 ml 6) Eveline, Masło do ciała z ekstraktem z orzeszków makadamia, 200 ml 7) Bielenda, Bawełna, Skuteczny 2-fazowy płyn do demakijażu oczu, 125 ml 8) Ziaja, Maska nawilżająca z glinką zieloną, 7 ml 9) Fa, Yoghurt, Aloe Vera, Żel pod prysznic, 400 ml 10) L'Oreal, Extra-Volume Collagene Mascara, 9 ml 11) L’biotica, Biovax, Dwufazowa odżywka bez spłukiwania do włosów blond, 150 ml 12) Rossmann, Isana, Migdałowy zmywacz do paznokci, 250 ml 13) Kamill, Classic, Krem do rąk i paznokci, 30 ml 14) Cien, Żel do higieny intymnej, 500 ml – z mamą 15) Bioderma, Sebium H2O, Antybakteryjny płyn micelarny do oczyszczania twarzy, 250 ml 16) Vichy, Dermablend, Korektor miejscowy (10 Light), 15 ml 17) BeBeauty, Spa, Peeling do ciała Mango, 200 ml 18) Yves Rocher, Pure System, Maseczka głęboko oczyszczająca, 4 ml 19) Lirene, Odżywianie, Maseczka samowchłaniająca z witaminami E i PP, 10 ml - próbki: 1) Iwostin, Purritin, Krem na noc, 3 ml 2) Farmona, Dermacos, Anti-Redness, Krem ochronno-łagodzący SPF 15, 2 ml 3) Sephora, Smooothing and Mattifying Primer, Wygładzająca i matująca baza pod makijaż, 1,5 ml 4) Farmona, Dermacos, Anti-Spot, Aktywny krem do twarzy redukujący przebarwienia na noc, 2 ml 5) Avon, Podkład matujący (Nude) 6) Dax Cosmetics, Cashmere Secret, Baza wygładzająca, 1 ml 7) Dax Cosmetics, Perfecta Make-Up, Silikonowy fluid matujący (02 Natural), 2 ml Przyszło: 1) Mann & Schröder, Boccamint Med, Płyn do płukania ust, 500 ml 2) Bourjois, Dwufazowy preparat do demakijażu oczu, 200 ml 3) KillyS, Żel do zmiękczania skórek, 10 ml 4) Ziaja, Czekoladowy peeling myjący gruboziarnisty, 200 ml 5) Rossmann, Isana, Migdałowy zmywacz do paznokci, 250 ml 6) Yves Rocher, Culture Bio, Krem na dzień dobry, 50 ml 7) Yves Rocher, Płukanka octowa z malin, 150 ml - prezent / gratis: 1) Yves Rocher, Jardins du Monde, Żel pod prysznic Kwiat lotosu, 200 ml - próbki: 1-2) Smashbox, Photo Finish Foundation Primer, 1,5 ml 3-4) Biotherm, Skin Ergetic, Krem-żel do skóry normalnej i mieszanej, 1,5 ml Wydane: 115,85 zł Jestem bardzo zadowolona, zużyłam prawie 3 razy więcej niż kupiłam
|
|||
|
|
|
#2414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję bilansu tak trzymaćwitaj. z czym masz największy problem? Edytowane przez edyta29 Czas edycji: 2012-01-29 o 14:23 Powód: bład cytowania |
|
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napiszesz, jak oceniasz wyżej wymienione produkty?
|
|
|
|
|
#2416 |
|
Zadomowienie
|
Edyta masz sporo zużyć i tylko jedna zachcianka
![]() Nusia bilans rewelka, sporo zużyć w tym korektor z Vichy, co o nim sądzisz , ponowiłabyś zakup czy szukasz coś innego?Ma różne opinie - dla jednych porażka dla innych rewelacja.Ponoć mało wydajny - też tak uważasz ![]() u mnie kolejne zużycia -olejek do włosów Śródziemnomorski Avon 50ml -płyn do demakijażu z rumiankiem YR 125ml -błyskawiczna maseczka do włosów z wyciągiem z owsa YR 20ml w sumie 13 zużyć tak więc nie tylko szaleje z zakupami ![]() ale bilans wkleje we wtorek bo może się jeszcze coś zmienić. |
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bilans super ![]() ![]() Ja dziś zużyłam - Płyn do płukania ust - Colgate - Krem pod oczy Planet Spa Avon - Serum Antycell Lirene pomaranczowe - Ziaja Kozie mleko krem do twarzy Mam już 23 zyżycia z 13 kupionych wiec juz prawie osiagnełam swoj zamierzony poziom. Niusia - dzieki za pomoc, jestes wielka ![]() Dziewczyny, serdecznie zapraszam do mojego bloga (link w podpisie), co prawda dopiero zaczynam ale wszelkie komentarze i propozycje mile widziane. Wytypowałam pierwszą 10-tkę kosmetyków do recenzji - codziennie będą nowe wpisy. Jesli chciałybyście szybciej przeczytac recenzje jakiegos kosmetyku z listy lub spoza to napiszcie.
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-01-29 o 18:53 |
|
|
|
|
#2418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dwufaza Bielendy: dobrze zmywa, pozostawia tłustą powłokę (ale mi osobiście to nie przeszkadza, bo i tak po demakijażu myję twarz żelem). Ogólnie bardzo dobra, ale trochę lepsza od niej jest dwufaza z serii Awokado.
Tusz L'Oreal: najzwyklejszy w świecie tusz, nic szczególnego nie robił z moimi rzęsami, beznadziejna szczoteczka, więcej go nie kupię. Korektor Dermablend: niesamowicie wydajny, dobrze (choć nie rewelacyjnie) kryje zaczerwienienia i krostki. Niestety nałożony w większych ilościach bardzo się odznacza i po jakimś czasie zmienia się w "placek" na twarzy, strasznie go widać... Stapia się z cerą, ale niestety całego dnia nie wytrzymuje. Ogólnie jest ok. Maseczka YR: fajnie oczyszcza cerę, pozostawia zmatowioną i odświeżoną, nie wysusza. Plus, że nakłada się ją tylko na 3 minuty ![]() Cytat:
![]() O korektorze napisałam wyżej Cytat:
![]() Pisałaś chyba, ze chcesz mieć 2 zużycia na 1 zakup? Nie ma problemu Ale fajnie
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-01-29 o 18:51 |
||
|
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już działa link Dziękuję za spostrzeżenie
|
|
#2420 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz to wypatrzyłam , przynajmniej sama nie szalałam w tym miesiącu,za to na luty mam całkowity zakaz kupowania![]() czyli korektor jak wiele innych-dobry ale na chwilę. |
||
|
|
|
#2421 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Styczeń zakończę z 4 zakupami i 16 zużyciami.
Gratki dla wszystkich, którzy nie polegli na promocjach w tym miesiącu.
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
A ja:
0 zakupów ![]() zużycia: 1) żel zimowy - Isana ![]() 2) krem do ciała NutriExtra - Vichy 3) serum odżywcze Hydra Radiance - Avon 4) antyperspirant w kulce Activ - Ziaja 5) peeling do stóp - Avon 6) tusz Celebrities - Eveline ![]() i chyba tyle ![]() Jutro jeszcze wykończę winogronowy peeling z Biedronki. Myślałam, że pójdzie mi też micel Biodermy, ale jednak za wcześnie - niby resztka a dalej jest.
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ja, no to gratulacje!!!!! To nie takie łatwe nic nie kupić przez cały miesiąc. Ja stwierdzam, że Internet to straszny naciągacz... Weszłam na stronę Barbry o jaaaaa jakie kolory lakierów!!!!! Ale nie kupię nic, nie kupię. W ogóle na luty mam tyle pomysłów, co kupić, mam urodziny i tu będzie kupon zniżkowy i tam, ale już postanowiłam, że nie mogę kupić wszystkiego, bo pójdę z torbami
|
|
#2424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dokładnie Pięknie ![]() Wow ![]() Cytat:
![]() Ja w lutym kupię paletę Sleek Curacao, zrobię zamówienie w sklepie internetowym Barbry i być może złożę zamówienie w YR. Zakupów stacjonarnych nie planuję, no chyba że coś mi się skończy i nie będę miała nowego opakowania w zapasie. |
|||
|
|
|
#2425 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Hosenko zbieram szczękę z podłogi. Respect!
Wiedziałam, że remont odciąga od kosmetyków, ale że aż tak. Gratulacje.
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie srednio ale mam same nowe rzeczy pootwierane i nic sie nie chce konczyc:
Zuzyte styczen: -probka J'adore Dior -balsam Avon naturals waniliowy -tusz Diorshow Iconic -probka kremu na dzien Oriflame -balsam do ust Yves rocher winogronowy -Zel NATURALS AVON sliwka&wanilia -probka kremu rozswietlajacego pod oczy Nivea -probka kremu pod oczy Perfecta Zakupow nie spisalam ale tez nie bylo jakis mega-wybrykow bo zaspokoilam sie w Pl. Gratulacje tym ktorym sie udalo duzo zuzyc! I dla Hosenki za 0 zakupy!!! |
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będę miała wszystkie zdjęcia, to wrzucę. Jakoś ponad tydzień temu zaczęłam kaszleć, leczyłam się sama syropami i dalej bez zmian, więc dziś poszłam do lekarza. Mam antybiotyk na 10 dni i świsty w płucu. A tu jeszcze w ten weekend mamy wesele w rodzinie na drugim krańcu Polski i akurat tam mają być wtedy te największe mrozy. edyta, Nusia, Konik, nosek, Hosenka - jesteście niesamowite z tyloma zużyciami i małymi zakupami. Ja się zbilansuję jutro.
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, gratuluję świetnego bilansu!
U mnie też wyszedł nie najgorzej, gdyby nie Avonowe "prezenty" to kubiłabym tylko 1 lakier Bell ![]() Zużyte w styczniu: Eveline balsam do opalania SPF6 200ml odlewka Paco Rabanne Lady Million 5ml Got 2 B lakier prostujący 200ml Garnier próbka mleczka z syropem z klonu 6ml x2 próbka Bioderma Hydrabio legere 2ml próbka Natuderm botanics krem na noc 5ml ARTDECO- baza pod cienie do powiek 5ml Sprzedane: Avon Planet Spa maseczka z minerałami Morza Martwego 75ml Avon Naturals mus do ciała róża i brzoskwinia 200ml Oddane: Avon Aspire edt 50ml (babci) Avon Solutions Total Radiance krem do twarzy z granulkami koloryzującymi 50ml Avon Far Away Dreams edp 50ml Kupione:
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
U mnei to faktycznie nie lada wyczyn
Nie pamiętam, kiedy tak było ostatni raz ... Na pewno nie w 2011 roku ![]() Mnie zawsze na nogi stawia czosnek - tak tez teraz było. W czwartek i piatek miałąm gorączkę, kaszlała,, katar i ogólnie fatalne samopoczucie, zwalniałam się z pracy, dodatkowo w piatek przyszłam na totalnym luzie (bluza, sportowe, ale ciepłe spodnie, sportowe buty) a tu pech - prezes przyjechał Kurowałam się głównie czosnkiem - zrobiłam sobie masło czosnkowe (do masła tylkow cisnąć dużo czosnku, posolić) i stosowałam do kanapek jak samo masło, w sobotę mama zrobiła zupę czosnkową, no i na noc gorące mleko z czosnkiem
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

Pochwal się zdjęciami potem!

) pod nogami i błyszczał w słońcu. 

Gratulacje.