|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Byłam na dworze - ale zimno! Zaszłam do Biedronki na zakupy, odebrałam synka z przedszkola i szybko do domu! Brrrr jak ja bym chciała juz lato :P no albo chociaż piekną wiosnę
![]() Idę jakiś obiad robić.... ale nie mam pomysłu co zrobić. Może jakies gofry z dżemem :P hihihi przed okresem to ma się te zachcianki! ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
![]() Niemcy ponoc bardzo czyści są i dbają o swój kraj... nie to co w Polsce, worki ze śmieciami przy drogach leżą :/ ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
Szczerze? Ten orbitrek wydaje się mało solidny.... ten jest super i koło zamachowe 7 kg! : http://allegro.pl/promocja-markowy-o...081357220.html Kupuj i się nie zastanawiaj nawet ![]() Pojadę... i zobaczę jak to będzie ![]() ![]() Mąz mówił że tam wszędzie tak czyściutko i zadbane wszystko. ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-01-30 o 15:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Myślisz że będzie dobry? Co prawda przewyższa mój budżet na orbitreka ale mężowi podbiorę coś z kieszeni i zakupie go ![]() ![]() To dobrze tam jest, Niemcy dbają o swoje środowisko... Nie to co w Polsce. A i życie na wyższym poziomie można tam mieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3243 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to leniuch jestem i jak wracam z imprezy to zawsze marze tylko o łóżeczku a rano jak wstanę to ide się kąpać ![]() Ojj zwiedzania to tam jest mase ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3244 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3245 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz za każdy miesiąc w przedszkolu płacę 270 zł i mimo, że zerówka jest obowiązkowa w Polsce to i tak trzeba płacić 270 zł!!!! Jakbym od września dała młodszego synka tez do przedszkola to łącznie płaciłabym 540 zł!!!!! Wracając jeszcze do lekarstw to są strasznie tutaj drogie... jakis zwykły syrop dla dzieci od kaszlu kosztuje ponad 10 zł, antybiotyki czasami nawet po 30-40 zł, czopki przeciwgorączkowe ok. 15 zł.... A jak jeszcze lekarz przepisze kilka lekarstw na raz to czasami i prawie 100 zł wydawałam. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3246 |
Rozeznanie
|
Siemanko laseczki
![]() Ja dzisiaj cały dzień nauka i dopiero teraz przerwa jej juz mi sie tak nie chce ... Jak nie zalicze tej matmy to bede wkurzona ![]() Wczoraj na imieninach skusiłam się na ciasteczko i tyle więc sukces ![]() Ale powiem wam że w czasie sesji trudno o trzymanie diety ![]() Moje menu: ś : płatki + mleko o: kotlet kromka chleba 2 ogórki kiszone p: grejfrut k: bułka z czymś a nutella stoi w szafce ![]() Monia to naprawdę o wile lepsze warunki niż w Pl ![]() Madziu a kiedy masz egzamin? Kamikadze pytałam już wcześniej ale nie odpowiedziałaś co studiujesz? Murka czytasz nas napisz chociaż co u Ciebie jak przygotowania do matury? Już po 100? ![]()
#3247 | ||||||
Zakorzenienie
|
Kurde, coś wizaż nawala
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja bym chciała żeby przynajmniej trochę cieplej było! a nie taki mróz, że nie ma się ochoty nosa wyściubić ![]() a u Was nie ma ferii teraz? ![]() goffffffryyyyyy ![]() Cytat:
![]() ![]() no z tymi śmieciami to prawda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() o lekach to już w ogóle szkoda gadać... a teraz jeszcze po tych zmianach w refundacji to dramat... ![]() Cytat:
![]() tak jak mówisz, zamówisz sobie na innej aukcji ![]() Cytat:
![]() no i wielkie brawa za powstrzymanie się na imieninach ![]() ![]() dobrze, że stoi w tej szafce ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Nadrobiłam wszystko co napisałyscie , odpisałam i wizaz przestał mi działac podczas dodawania posta ![]() Przepraszam , ale zmeczona jestem i nie napisze wszystkiego drugi raz ![]() W kazdym badz razie jakis dzien lipny miałam, ciagle byłam głodna i miałam ochote rzucic sie na slodycze i czipsy, ktore namietnie wszyscy jedza u mnie w pracy, ale na szczescie sie opanowałam i tradycyjnie zapychałam sie woda na zmiane z herbatka ![]() ![]() I teraz jestem z siebie dumna ![]() Jejuuu ale mi zomno cos , siedze pod kocykiem i mnie telepie ![]() ![]()
#3249 | |
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze jedzonko:
ś: mandarynka+ gruszka (nie miałam na nic innego ochoty... ![]() o: zupa krem z buraczków z 1 łyżką jogurtu naturalnego i 1 jajkiem; kanapka z chlebka chrupkiego z twarożkiem i plasterkiem wędliny k: pomarańcza+6 daktyli+łyżka słonecznika+ 2 łyżki jogurtu naturalnego Kolacja wiem, średnia, ale jakoś mnie naszło na owoce dzisiaj... w ogóle mam ochotę na jabłko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() brawa za powstrzymanie się od chipsów i słodyczy! ![]() ![]() Kurde mi też zimno ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny mam pytanie
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Zakorzenienie
|
ooooo tez bym zjadła jabłuszko, takie duze zielone, pyszne sa
![]() ![]()
#3253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Zadomowienie
|
no to może w końcu i ja się odezwę co u mnie, jeśli można jeszcze?
![]() sandera a no czytam codziennie co tam słychać u Was, jak taki podglądacz jestem ![]() ![]() Może zacznę od diety. Przyznaję się bez bicia że nie mam absolutnie ŻADNEJ motywacji od jakichś 2 tygodni i nawet nie próbuję tego zmienić. Po prostu jem na co mam ochotę i ufam że Tż nie kłamie mówiąc że nic nie tyję, bo na wagę nie wchodzę (tchórzę). Wpłynęła na ten stan rzeczy na pewno sytuacja w domu, jaką miałam ostatnio. Ojciec dobitnie dał mi do zrozumienia co myśli o mnie, moim wyglądzie i tym, że jestem jego córką.. Nie chcę się zagłębiać w szczegóły, tylko powiem że nigdy nie pozwólcie swoim dzieciom mieć agresywnego ojca, to naprawdę niszczy poczucie własnej wartości i bezpieczeństwa. I wychodzi dopiero po latach, naprawdę. Szczerze nie wiem kiedy się zważę, chyba wolę żyć w błogiej nieświadomości. Obawiam się nawet że wróciłam do wagi sprzed diety, ale jakoś mnie to nie rusza. Ot, kolejny problem do życiorysu. Ale żeby nie było tak przygnębiająco to powiem, że w końcu zdecydowałam co zrobię po szkole. Dotąd się wahałam, ale teraz już na 100% wyjeżdżamy do Niemiec z Tż na stałe. Powoli sobie planujemy co i jak, na tyle na ile się da bo oczywiście nie wiem jak to tam wszystko dokładnie wygląda. Ale jestem już pewna że nie zostanę w Polsce po pierwsze ze względu na to co się w tym kraju dzieje, nie ma tu ŻADNEJ przyszłości, a po drugie dlatego że chcę być z dala od mojego domu i rodziny. I czuję taką ulgę że Tż mnie wspiera i równie mocno chce wyjechać. To jedyna osoba na której nigdy się nie zawiodłam. Ze spraw codziennych, to.. zapuszczam włosy ![]() ![]() Wiele z Was pewnie myśli co ta dziwaczka się wcina ![]() ![]() monia bardzo się cieszę że zdecydowałaś się na wyjazd, doradziłabym Ci to samo. może nie jestem obiektywna, ale tam naprawdę jest lepiej, można przede wszystkim godnie żyć bez proszenia państwa o każdą złotówkę, którą dają nam z wielkim bólem. Zobaczysz sama, że kiedyś chłopcy będą Ci wdzięczni że zapewniłaś im takie warunki do rozwijania się, że dzięki Tobie będą mogli coś osiągnąć. Myślę że sama szybko się tam zaaklimatyzujesz tym bardziej że Niemcy są naprawdę mili, mój znajomy mówił że nawet w urzędach Panie są bardzo pomocne i chętnie tłumaczą jak są jakieś problemy, a nie tak jak tutaj wszystko z wielką łaską. Na pewno będzie Wam się dobrze żyło, a przede wszystkim będziecie razem ![]()
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-01-30 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
Matko kochana, znowu wizaż nie działał
![]() ![]() ![]() ![]() Eldo, szkoda, że nie wiesz co to za jabłka... ![]() ![]() Murka, nie znamy się, ale powiem Ci, że bardzo Ci współczuję tej sytuacji w domu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co? Piekę chleb ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | |||
Zakorzenienie
|
nooo w końcu!!!!!!!!!!
pół dnia próbowałam coś tu napisać i dupa!! ciągle Error mi wyskakiwał!!! nooo ale w końcu jestem ![]() Dziś na obiad gofrów nie zrobiłam tylko zjadłam dwie grahamki z serem :P, na kolację zjadłam jajecznicę na mleku ![]() ![]() Oglądałam dzisiaj meble na niemieckiej stronie Ikea i powiem Wam że spodziewałam się wyższych cen a na prawde można kupic dużo tanich i fajnych mebli ![]() ![]() Właśnie się wykąpałam i siedzę w ręczniku. Chester mi nie daje pisać bo chce abym go głaskała :P co za szalony kot ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() U mnie stoją dwie Nutelle bo moje dzieci uwielbiają ![]() ![]() Ojj warunki o niebo lepsze! Żyć nie umierać no ale to nigdy nie będzie mój dom.... będę tam tylko obcokrajowcem .... ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No meble z Ikea są tanie ![]() ![]() skoro już podjęłaś decyzję to super! Jedź! ![]() ![]() ![]() no to rzeczywiście szalony kocurrr z niego ![]() mam nadzieję, że już nie będzie nawalał ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja mam tak samo! Siedziałam na allegro z nudów i szukałam sama nie wiem czego :P Ja też wszystko w nocy robię ![]() ![]()
![]() |
#3260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no sowy sowy jesteśmy ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |||||
Zakorzenienie
|
jak Ci posta wcina tzn. wyskakuje np. Error tak jak dziś, to wystarczy wziąć WSTECZ i powinno wszystko być to co napisałaś. Ja zawsze tak robię
![]() Cytat:
![]() od poniedziałku są ferie ![]() ![]() ![]() gofry sa pyszne... ja uwielbiam ale staram sie ich nie robić bo nie potrafię zjeść tylko jednego :P najlepiej samkuja mi latem takie z budki z owocami i bitą śmietaną ![]() Cytat:
W Niemczech dbają o segregację śmieci. Tam przy sklepach stoja takie maszyny które za to że wrzucisz butelki (plastikowe, szklane i aluminiowe) dają bony na zakupy w sklepach. Super sprawa ![]() Cytat:
Cytat:
Co do leków to najbardziej mi staruszków szkoda ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3262 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie by to też była katastrofa stracić tak cudowne koleżanki z tego wątku! Cytat:
![]() ![]() A pewnie, że pojadę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Póki co Wizaż działa i mam nadzieję że tak zostanie ![]()
![]() |
#3263 |
Rozeznanie
|
AAAAAA W KONCU
uff, juz myslalam ze tylko mi sie psul wizaz. A nagle musialam na nim "tyle rzeczy sprawdzic" a tu ![]() Dziewczeta, nie nadrobilam tego co pisalyscie, bo ciagle boje sie ze mi sie popsuje wizaz. Powiem tyle: Monia, takiego smaka mi narobilas na te Niemcy... na prawde. Zycie na poziomie. I fajnie, ze w koncu zobaczylas "jasna" strone tego ![]() Kasia, pytalas o silownie- chodze do Pure do Renomy. Uwielbiam ja! ![]() Medzik, dasz sobie rade z tym prawkiem! Spokojnie , madra dziewczyna jestes a jak jeszcze teraz meczysz te testy i ogolnie nauke do teorii to juz w ogole ![]() Murka, bardzo Ci wspolczuje. Ale mam nadzieje, ze bedziesz silna, ze Twoje plany z TZ'em sie powioda i ze schudniesz spokojnie. Tak jak mowi Heroine- zagladaj tutaj jak bedziesz potrzebowac ![]() Wlasnie, Heroine, zmeczona po silce? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmmm...cos jeszcze. A! Moj jadlospis , jesli ktoras z Was ma uwagi- zapraszam do komentowania i besztania mnie ![]() S: owsianka [3lyzki na noc moczone w wodzie] z mieszanka kupna ![]() silka po wyjsciu z silowni, jakies 20 minut: IIS: 2 kromki chlebka razowego na zakwasie [robionego przez najlepsza kucharke na swiecie- Babcie moja ![]() O: zapiekanka skladajaca sie z : brokuly, pomidory, piers z kurczaka, cebula, makaron razowy, serek wiejski, kilka oliwek [bede miala na obiadek jutro bo zostalo hihihi] pozniej poszlam spac :/ K: kromka , wybralam ta jedna z poczatkowych, bo nie bylam glodna, niestety pszennego, bo babciny sie skonczyl, z pasztetem z drobiu i szczypiorem. Kompletnie nie mialam weny na kolacje + jestem poklocona z TZ ![]() Kolacje zjalam ok 20. Wiec chyba nic sie nie stanie od tego chleba paskunego? Poza tym, chcialam Was zapytac o zdanie. Bo tak jak pisalam nie mam kompletnie weny na kolacje, na nic nie mam ochoty,a musze cos przeciez na kolacje zjesc, jajka samego bez chlebka nie przelkne, jajecznicy tez [od dziecka mam tak, ze mnie po tym muli i musze miec cos na zagryche], a ilez mozna jesc serek wiejski/twarog ze szczypiorem. No dobra, koncze gadac, krotko- co myslicie o tych koktajlach bialkowych dla sportowcow na kolacje kilka dni w tygodniu? One maja bardzo duza zawartosc bialka i malo wegli a tego mi trzeba przeciez. I jedna rozrobiona porcja ma bodajze 150kcal. Patrzylam w decathlonie na dziale dla KOKSOW ![]()
#3264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na Wirtualnej tez siedziałam ![]()
![]() |
#3265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kocur kochany! <3 a znasz to uczucie kiedy chcesz posiedziec nad laptopem, cos napisac a tu nagle taka kupa futra uwala sie na klawiature, patrzy na Ciebie wzrokiem mowiacym "Paziu, drap!" ? ![]()
![]() |
#3266 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja niestety jutro już muszę iść na zakupy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale dobrze, nie będzie Ci rozrabiał w domu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A busem to masakra tyle wysiedzieć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale nie wiem jak oni tu mieszkali, zimno jak choleraaa!
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3267 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi też się bardzo podobają ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ważne, że ćwiczysz cokolwiek ![]() ![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On po prostu nie docenia tego co ma. Teraz w tych czasach dziewczyny są straszne... łażą po dyskotekach, palą fajki, chleją, puszczają sie na prawo i lewo... nie uczą się itd. Same wiecie bo na pewno widzicie co się dzieje. U mnie w mieście dziewczyna zaszła w ciążę w wieku 11stu lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! urodziła gdy miała 12. Najlepsze jest to, że na swoim profilu na nk ma zdjęcia jak z okładek pornola.... a w tej chwili ma 13 lub 14 lat. I nie jest z jakieś patologicznej rodziny! Mieszka z mamą i dziadkami w bardzo ładnym domu. Teraz mojego męża siostrzenica chodzi do klasy z dziewczyną która też jest w ciąży a ma 14 lat!!! W tamtym roku była też sytuacja że dziewczyny które skończyły podstawówkę chciały to jakoś uczcić i w cztery udały się na działki ogródkowe do jakiejś tam altanki z jeszcze dwoma chłopakami z klasy. Tak się wszyscy nawalili, że pousypiali i gdy nastała noc rodzice zaczęli sie martwić gdzie ich dzieci! Policja ich szukała i jakoś rano dopiero ich znaleźli. Sami nie wiedzieli że przespali całą noc tak im się film urwał.... Na prawdę teraz młodzież jest straszna i Twój tata powinien po rękach Cie całować.Ale kochana nie martw się ![]() Nikt o Tobie nie mysli że "dziwaczka sie wcina" !! nawet tak nie mów!! Ja strasznie byłam ciekawa co u Ciebie słychać i nawet nie wiesz jak się ciesze że się odezwałaś ![]() Dziewczyny pewnie nie wiedzą, że Ty na tym wątku byłaś jako PIERWSZA ![]() ![]() ![]() ![]() Co do mnie to na pewno chcę spróbować. Pojadę i się przekonam jak tam jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jadłospis bardzo smaczny! ![]() ![]() a o co poszło z TŻ-tem? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja nie zawsze mam białkowe kolacje jak widzisz ![]() Co do koktajli białkowych, to nie doradzę bo nie piłam nigdy i raczej nie będę ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie codziennie wieczorem mam takie atrakcje z moim kotem ![]() ![]() Ahhh te kociska nasz kochane ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.