Styczeń, luty no i marzec... Czas przywitać się z bobasem! III-IV 2012 cz.7 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-30, 22:18   #3991
karolca
Zakorzenienie

Dot.: Styczeń, luty no i marzec... Czas przywitać się z bobasem! III-IV 2012 cz.7

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
poleccie cos na zgage bo sie przekrece dzis chyba
Mnie zgagi nie męczą... nie wiem co jeszcze poza tym co dziewczyny stosują jest skuteczne

Moja mama kupiła śpiworek do wózka
IMG20120130_001.jpg

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 00:58   #3992
monika_krk
Raczkowanie

Dot.: Styczeń, luty no i marzec... Czas przywitać się z bobasem! III-IV 2012 cz.7

U mnie na wizycie ok, lekarz powiedział, że od ostatniej wizyty nic się nie zmieniło z główką, ale szyjka ok więc nie ma obaw... Mam się tylko nie forsować, a poza tym to normalnie Cieszę się, bo będę mogła sprzątać, przynajmniej te lżejsze prace domowe ogarniać USG mam za 2 tygodnie.
aaa i dzisiaj zaczęłam 32 tc więc chyba 8 miesiąc

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
a ciekawa jestem jak z pępkami - wyszły Wam na zewnątrz?
mi nie i mam nadzieję, że już nie wydzie?
Mi pępek wychodzi ale kreski nie widzę...

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
sudocremu narazie nie kupuje bo mam w małych pojemniczkach chyba z 12szt. więc na początek starczy najwyżej później kupie
gaziki mam, kosmetyki dla dzieci mam poza czymś na tyłek i nie wiem co wybrać ? bo sudocrem chce używać tylko w nagłych przypadkach
nam położna na SR polecała na co dzień Alantan albo Linomag a jak coś się dzieje to wtedy Sudocrem dopiero...

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
cześc dziewczyny
byłam u gina dzisiaj.spóźnił się ponad 2 godz ogólnie wszystko ok. oczywiście mnie nie zbadał nawet. kazał mi brać nystatynę, bo byłam teraz na antybiotyku i tak profilaktycznie powiedział że trzeba. tylko recepty mi nie dał a ja przypomnialam sobie zbyt późno o niej.nie było sensu wracać i go szukać po całym szpitalu. w piątek do niego idę znowu, to się upomnę.a w piątek będę miala usg, ktg i będziemy się umawiać na cięcie a ciąć mnie będą w 37/38 t.c, żeby ulżyć sercu i zdążyć przed skurczami porodowymi. zaczęłam teraz 35, więc to prawie jużaż ciężko w to uwierzyć że jeszcze chwilka i będę tuliła mojego Maluszka
i u stomatologa dzisiaj byłam , zdejmowali mi szwy z dziąsła. na szczęście wszystko dobrze się goi po tym moim nieszczęsnym zębie.
to może rozpoczniesz porody na naszym wątku

Cytat:
Napisane przez MegMakeUp Pokaż wiadomość
Któraś z Was (przepraszam,że nie pamiętam pytała o termometr) ja zamówiłam z apteki taki http://allegro.pl/show_item.php?item=2064888131

Kilka razy już przetestowany i jak dla mnie na razie się sprawdza.Zobaczymy jak dla Tymona sie sprawdzi.
ja pytałam o termometr. Całkiem fajnie wygląda i cena rozsądna. Musze jeszcze na necie poszperać, to chyba dobra firma też.

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość

czy wy też miałyście coś z wizazem???
mi nie działał długo
monika_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 01:04   #3993
karolca
Zakorzenienie

a ja chyba znalazłam wózek na all
czekam tylko na odpowiedź od sprzedającego, pokazuję mężowi i podejmujemy decyzję. Cena atrakcyjna 330 zł - komplet (Chicco Enjoy), przesyłka za darmo

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-01-31, 01:25   #3994
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

karolca ładny śpiworek

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 01:28   #3995
karolca
Zakorzenienie

Widzę, że uaktywniają się nasze nocne marki

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-01-31, 06:22   #3996
88natka
Zadomowienie

Dzień dobry
Ja coś nie mogę dziś spać Mąż pojechał do pracy a ja od 4 nie śpię a w nocy co godzinę pobudka na siku
Karolca ładny śpiworek
Mi wczoraj wieczorem wizaż nie działał i nie mogłam wejść..
Miłego dniaJa spróbuję jeszcze zasnąć ale nie wiem jak to wyjdzie

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 06:34   #3997
aaagga
Raczkowanie

hej, a ja mam gości w tym tygodniu. jest u mnie kuzynka z córeczką 1,5 roku (moją chrześnicą) co by mnie wspomóc w ogarnięciu domu przed porodem no i wspomóc mnie psychicznie. Dominik dostał piękny błękitny kombinezon z pingwinkiem i inne ciuszki.
A mała jak żywe srebro, wszędzie jej pełno. Ale i tak dobrze bo potrafi się sama sobą zająć. oj nie będę się z nimi nudzić

aaagga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 06:47   #3998
88natka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaagga Pokaż wiadomość
hej, a ja mam gości w tym tygodniu. jest u mnie kuzynka z córeczką 1,5 roku (moją chrześnicą) co by mnie wspomóc w ogarnięciu domu przed porodem no i wspomóc mnie psychicznie. Dominik dostał piękny błękitny kombinezon z pingwinkiem i inne ciuszki.
A mała jak żywe srebro, wszędzie jej pełno. Ale i tak dobrze bo potrafi się sama sobą zająć. oj nie będę się z nimi nudzić
Fajnie, przynajmniej się nie będziesz nudzić Już nie długo chrześnica będzie miała nowego kuzyna do zabawy

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:14   #3999
Madziara 26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
ładny brzusio pempek Tak sobie myślę, że tą kreskę to pewnie u brunetek wyraźniej widać

a ja brunetka i kreski nie mam

ja na zgzge reni biore

wiecie co dziewczyny zakochałam się w moim maluszku mam nowe zdjecia z usg cudeńko jak sie dobudze to wrzuce na meila. na wizycie wszystko ok mały skopał pana doktora

Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj48aeu99g4kn.png
Madziara 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:19   #4000
Asika21
Rozeznanie

Dziewczyny co do termometrów to mogę Wam śmiało polecić ten z linku Microlife IFR 100 skroń-ucho-czoło. Chociaż tak naprawdę wszystkie z tej firmy się sprawdzają. Akurat tak się składa, że w pracy mam do czynienia z tą firmą i naprawdę klienci są bardzo zadowoleni

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:24   #4001
agnes99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pempek Pokaż wiadomość
oddziałowa powiedziała, że mam jechać we wtorek, ale ja już sama nie wiem... strasznie nie lubię tego oddziału patologii, ciągle za coś ochrzan dostaje.. nie chce mi się już z nimi gadać normalnie ostatnio mi lekarz powiedział, ze skoro nie schudłam przynajmniej 3-4 kg to złą dietę stosuję i dlatego takie cukry... a nie przytyłam nic od 2 miesięcy! a Twoje cukry w porządku?

ja już nie mam takich momentów, że mnie nie boli.. chciałabym tylko zeby się to dobrze skończyło, bo leczenie tego rozejścia z tego co słyszałam do przyjemnych nie należy... a czuję niestety pod palcem, ze jest tam jakiś rowek

ciekawe która z nas szybciej urodzi mam nadzieję, że mój wróż M. tym razem się myli, bo chciałabym mieć marcową córeczkę

u mnie cukry w porządku tzn. w normie jak się czasem na coś nie skuszę
od początku ciąży utyłam max. 2 kg (ale startowałam z nadwagą) i to w ciągu ostatnich 6-8 tyg. wiec chyba jest nieźle
do tego znalazłam fajnego diebetologa, z którym juz rozmawiałam i który pozbiera mnie pociążowo, zrobi badania ustawi wszystko itd.

u mnie z tymi bólami chwilowo się uspokoiło, ale w zeszłym tyg. naprawdę kiepsko było, ze 2 dni to myslałam, że szpital jak nic będzie grany

zobaczymy jak to bedzie z tym porodem, tak czy siak później niż w terminie lekarze nie dadzą nam urodzic

Edytowane przez agnes99
Czas edycji: 2012-01-31 o 07:26
agnes99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:47   #4002
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Witajcie z samego rana

Jak wczoraj miałam troszkę czasu,żeby z Wami pogadać na wizażu to mi nie działał ale może dzisiaj wieczorkiem wyskrobię wolną chwilę

Mam kolejne USG na 17.02 więc zobaczę jak tam mój Tymon wygląda.
A dzisiaj w planach mam ogarnięcie mieszkania oby tylko brzuch mnie dziś nie bolał.

Co do podrażnień okolic intymnych czytałam (i sama sobie to kupiłam na okres po porodzie), że pomaga rozpuszczenie w wodzie tabletki z nadmanganianem potasu tak,żeby woda miała delikatnie różowy kolor i polewanie sobie krocza, np. podczas siusiania.
Nie wiem czy się sprawdzi,ale czytałam o tym dużo pozytywnych opinii więc spróbuję.
Wstawiam link z apteki (ja kupiłam u siebie za podobną cenę) http://www.domzdrowia.pl/29404,kaliu...-tabletek.html

A w ogóle wczoraj miałam sobie kupić te grubsze podpaski Tena lady,ale one kosztują 24 pln za paczkę !! Troszkę mnie to zszokowało,a tych grubszych z belli nie mogę nigdzie dostać. Masakra jakaś cenowa.

I jeszcze jedno mam pięć opakowań Pampersów w tym najmniejszym rozmiarze. Myślicie,że wystarczy i później będzie można już na dwójki przejść czy jeszcze kilka paczek dokupić ? Sama nie wiem ...
MegMakeUp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:59   #4003
Asika21
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie z samego rana

Jak wczoraj miałam troszkę czasu,żeby z Wami pogadać na wizażu to mi nie działał ale może dzisiaj wieczorkiem wyskrobię wolną chwilę

Mam kolejne USG na 17.02 więc zobaczę jak tam mój Tymon wygląda.
A dzisiaj w planach mam ogarnięcie mieszkania oby tylko brzuch mnie dziś nie bolał.

Co do podrażnień okolic intymnych czytałam (i sama sobie to kupiłam na okres po porodzie), że pomaga rozpuszczenie w wodzie tabletki z nadmanganianem potasu tak,żeby woda miała delikatnie różowy kolor i polewanie sobie krocza, np. podczas siusiania.
Nie wiem czy się sprawdzi,ale czytałam o tym dużo pozytywnych opinii więc spróbuję.
Wstawiam link z apteki (ja kupiłam u siebie za podobną cenę) http://www.domzdrowia.pl/29404,kaliu...-tabletek.html

A w ogóle wczoraj miałam sobie kupić te grubsze podpaski Tena lady,ale one kosztują 24 pln za paczkę !! Troszkę mnie to zszokowało,a tych grubszych z belli nie mogę nigdzie dostać. Masakra jakaś cenowa.

I jeszcze jedno mam pięć opakowań Pampersów w tym najmniejszym rozmiarze. Myślicie,że wystarczy i później będzie można już na dwójki przejść czy jeszcze kilka paczek dokupić ? Sama nie wiem ...
Ja mam tylko jedną paczkę Pampersów do szpitala A podpaski też próbowałam kupić Belli, ale nie mogę dostać takich dużych :/

Stary 2012-01-31, 08:03   #4004
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Ja mam tylko jedną paczkę Pampersów do szpitala A podpaski też próbowałam kupić Belli, ale nie mogę dostać takich dużych :/
Mi chodzi o to czy na okres po szpitalny te jedynki też długo potrzebne bo do szpitala wezmę jedną paczkę.
Wiem,że każde dziecko rośnie w innym tempie,ale słyszałam,żeby właśnie jedynek za dużo nie kupować bo szybko stają się za małe.
A z tymi podpaskami bella to ja już nie wiem Może macie jakieś inne sprawdzone w takim większym rozmiarze ?
Stary 2012-01-31, 08:09   #4005
Asika21
Rozeznanie

Cytat:
Mi chodzi o to czy na okres po szpitalny te jedynki też długo potrzebne bo do szpitala wezmę jedną paczkę.
Wiem,że każde dziecko rośnie w innym tempie,ale słyszałam,żeby właśnie jedynek za dużo nie kupować bo szybko stają się za małe.
A z tymi podpaskami bella to ja już nie wiem Może macie jakieś inne sprawdzone w takim większym rozmiarze ?
My będziemy kupować na bieżąco, bo to nigdy nic nie wiadomo ile się zużyje i na ile starczy A co do podpasek to na szkole rodzenia odradzano nam kupowanie podpasek drainette i zapachowych. Bella w sumie są jednymi z lepszych. Jak na razie kupiłam tylko wkłady Belli takie mega duże.

Stary 2012-01-31, 08:35   #4006
iw32
Rozeznanie

Cytat:

Hej,

nie mam niestety innych sprawdzonych ale na aukcji poniżej możesz mieć 20 sztuk za 12 zł (razem z przesyłką).

http://allegro.pl/bella-mamma-podkla...080562745.html
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 08:42   #4007
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
Hej,

nie mam niestety innych sprawdzonych ale na aukcji poniżej możesz mieć 20 sztuk za 12 zł (razem z przesyłką).

http://allegro.pl/bella-mamma-podkla...080562745.html
O dziękuję. Jeżeli dalej nic nie będzie w aptece to pewnie się zaopatrzę
Stary 2012-01-31, 08:46   #4008
Asika21
Rozeznanie

Cytat:
O dziękuję. Jeżeli dalej nic nie będzie w aptece to pewnie się zaopatrzę
Tylko to są właśnie podkłady nieprzylepne i dlatego tańsze są, bo podobnie płaciłam w sklepie.

Stary 2012-01-31, 08:49   #4009
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Hej

wczoraj wieczorem naskrobałam posta, ale oczywiście wizaż padł

Ja tych wkładów belli kupiłam 3 paczki (przy okazji innych zakupów na all) i teraz się zastanawiam, że pewnie za dużo wzięłam

Karolca za kupno fury.

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 09:01   #4010
ivonka7
Rozeznanie

Hej!
Witam was po niestety nie najlepszej nocy. Budziłam się co godzinę-jak z zegarkiem w ręku, brzuch mnie ciągnął okresowo i w ogóle nie czułam się najlepiej. Zjadłam pyszne śniadanko, lecę pod prysznic i mam nadzieję że jakoś się rozkręcę. A brzuszek będzie grzeczny.

Karolca oby transakcja z wózkiem przebiegła pomyślnie

Wszystkie mamusie na mailu wyglądają super, wiadomo że figurki się zmieniają-ale to od nas zależy jak będziemy wyglądać po porodzie!Damy radę!
ivonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 09:10   #4011
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
poleccie cos na zgage bo sie przekrece dzis chyba
mieta, melisa, cieple mleko, wafle ryzowe (naturalne) i absolutnie nic z cukrem

sama sie lapie wielu sposobow

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Załącznik 4470182
ladny

Cytat:
na poczatek wystarczy... zreszta zobaczysz najpierw jaki duzy bedzie twoj maluszek

a co do podpasek, to juz po szpitalu proponuje najzwyklejsze "na noc"... i to tez nie za duzo... najgorsze krwawienie jest przez pierwsze 3-4 dni, a potem juz szybko sie zmniejsza... po tygodniu mozna smialo najzwyklejsze podpaski wziac..
fakt, ze kazda z nas moze przechodzic polog inaczej, ale po co macie niewiadomo jakie zapasy robic, kiedy moze sie okazac, ze nigdy tego nie wykorzystacie
poza tym w najgorszym wypadku wyslecie meza z pustym opakowaniem do sklepu, zeby kupil co trzeba

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

no i dzien dobry

ja dzis nawet sie wyspalam, Sandra obudzila sie dopiero o 5.30... wtedy tez jakos bylam bardziej przytomna niz pozniej o 7

i jest zimno... -9 a moj biedny maz dojezdza do pracy rowerem... brrrr...
Stary 2012-01-31, 09:12   #4012
Asika21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ivonka7 Pokaż wiadomość
Hej!
Witam was po niestety nie najlepszej nocy. Budziłam się co godzinę-jak z zegarkiem w ręku, brzuch mnie ciągnął okresowo i w ogóle nie czułam się najlepiej. Zjadłam pyszne śniadanko, lecę pod prysznic i mam nadzieję że jakoś się rozkręcę. A brzuszek będzie grzeczny.
Mnie też wczoraj brzuch bolał, nie wiedziałam czy coś zjadłam nieodpowiedniego czy coś innego się dzieje. Nawet nie mogłam bólu zlokalizować i myślałam, że zejdę z tego świata. Dopiero po godzinie przeszło.

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość

Załącznik 4470182

Śliczny śpiworek

Stary 2012-01-31, 09:19   #4013
karolca
Zakorzenienie

Hej
Niestety nie jest mi dane dzisiaj spać... ale chyba wiem czemu. Skończyła się woda w nawilżaczu i źle mi się śpi a poza tym mąż ma dać znać czy decydujemy się na wózek. Niby powiedział, że ładny, a ja boję się, że okazja przejdzie koło nosa. Z kasą jest krucho, bo był teraz dwa tygodnie na chorobowym, pracuje na miejscu bez nadgodzin... więc będzie licho... a ja nienawidzę robić poważnych zakupów na ostatnią chwilę. A jestem teraz do tego zmuszona

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-01-31, 09:28   #4014
Asika21
Rozeznanie

Dziewczyny a jakich firm kupujecie laktatory, sterylizatory, butelki, podgrzewacze, smoki? Bo mi polecono Tommee Tippee. Jak sądzicie, które są dobre?

Stary 2012-01-31, 09:30   #4015
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a jakich firm kupujecie laktatory, sterylizatory, butelki, podgrzewacze, smoki? Bo mi polecono Tommee Tippee. Jak sądzicie, które są dobre?
sterylizatora i podgrzewacza nie kupuję w ogóle. Wydaje mi się to zbędnym wydatkiem. Laktatora na początek też nie.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-01-31, 09:38   #4016
agnes99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Hej

wczoraj wieczorem naskrobałam posta, ale oczywiście wizaż padł

Ja tych wkładów belli kupiłam 3 paczki (przy okazji innych zakupów na all) i teraz się zastanawiam, że pewnie za dużo wzięłam

Karolca za kupno fury.

ja też 3 paczki belli kupiłam

Cytat:

butelki i smoczki mam aventu, laktator mam po siostrze jakis ręczny i jeden z tańszych (zobaczymy czy w ogóle bedzie mi potrzebny jakis wiekszy wypas), sterylizatora i podgrzewacza na razie nie kupuję
Stary 2012-01-31, 09:38   #4017
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Cytat:
Laktator - ręczny Avent kupiony (będę używała sporadycznie przy moich wypadach na uczelnię więc nie potrzebuję elektrycznego),

Sterylizatora nie kupuję.

Butelki - jedna samosterylizująca z Lovi (sterylizacja w mikorfalówce),a druga właśnie TT antykolkowa.

Podgrzewacza - nie kupuję.

Smoczek - mam dwa firmy Lovi

Chociaż mam nadzieję,że smoczek się nie przyda
Stary 2012-01-31, 09:41   #4018
Nikii89
Zakorzenienie

Witam
A ja od rana wkurzona Śpię sobie w najlepsze, ale spanie mi nie dane, bo na dół do dziadka przychodzi teściowa i gadka na cały regulator oczywiście nie wiedzą po co służą drzwi więc miałam po spaniu. Jak nie te rozmowy to telewizor bo dziadek też jak wstanie to je śniadanie u siebie przy zamkniętych drzwiach, ale jak TV to je otwiera chyba na złość robi. A jego pokój jest naprzeciwko naszej sypialni ehhh.... wolałabym abyśmy mieszkali sami.

Monika gratuluję 8 miesiąca Ja jutro zaczynam dopiero 30tc
Karolca aby zakup wózka się udał

Dziś jadę w końcu do tej kumpeli zawieźć mój PIT aby przyśpieszyła mi dostanie pieniędzy bo chcę się wybrać na ostateczne zakupy. Postanowiłam przeznaczyć na to kasę ze zwrotu podatku, aby nie brać od TŻ z wypłaty. No bo tylko niestety on zarabia.
Muszę zrobić ostateczną listę zakupów, prześledzić wątek i troszkę zasugerować się Wami

W sobotę czekają mnie urodziny szwagra... Ostatnio jakoś nie lubię takich spotkań rodzinnych, tego gwaru itp. też tak macie?? Mi się to jakoś zaczęło jak weszłam w ten ostatni trymestr.
Stary 2012-01-31, 09:46   #4019
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
czesc Dziewczynki

kupilam laktator, sterylizator, podgrzewacz wlasnie z TT (byla promocja dobra wiec skorzystalam). butelek mam troche aventa i TT. smoczkow nie kupuje bo mam zamiar nie uzywac w ogole, ale zobaczymy jak to bedzie w praktyce.

monika pytalas o termometr - wczesniej kupilam jakis niedrogi typu uszko i czolo (2w1), ale byl wyjatkowo niewiarygodny, wiec znalazlam browna do ucha w dobrej promocyjnej cenie i wyglada solidnie musze przyznac.

u mnie przespana noc byla, zero cisnieniowych schiz, ale za to snil mi sie moj dyrektor
o wlasnie musze sie zabrac za czyszczenie sluzbowego laptopa z prywatnych rzeczy.
o nie w niedziele mamy gosci, kolezanka nabuzowana energia przyjezdza i jeszcze moja kuzynka, bedzie nas 6 osob...to dla mnie juz tlum
wstalam 2h temu a juz zasypiam, szaro buro i ponuro a jeszcze musze pojechac do banku i zrobic przelew bow tym glupim banku mimo ze mamy opcje robienia przelewow zagranicznych online to cos nie dziala.
Milego ranka Wam zycze

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 09:53   #4020
Asika21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
czesc Dziewczynki

kupilam laktator, sterylizator, podgrzewacz wlasnie z TT (byla promocja dobra wiec skorzystalam). butelek mam troche aventa i TT. smoczkow nie kupuje bo mam zamiar nie uzywac w ogole, ale zobaczymy jak to bedzie w praktyce.

Ja smoczki mam z TT i pozostałe rzeczy też z TT chciałam zakupić, ale szukam jakiś fajnych zestawów, żeby było taniej. Nawet na allegro szukałam i jest troszkę taniej niż w sklepach, więc pewnie zamówię. Ale czy te wszystkie rzeczy są aż tak niezbędne?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości