Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~ - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-30, 22:18   #481
OneMoreDress
Zakorzenienie

Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
ani razu przez tyle lat mieszkania z facetem?! rozumiem, że to dlatego że na tamtym etapie nie wiedziałaś o takich cudach
Wiedziałam o cudach ale nie byłam tak skrupulatna W akademiku w ogóle o prywatność było ciężko więc maseczki nakładałam i zmywałam w trakcie brania prysznica...A później hmm ex miał co chwilę delegacje i na każdy weekend jeździł do mamusi

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
no właśnie szczególnie dlatego, że sesja jest!
Im więcej nauki tym więcej zagląda się na wizaż....Nie masz takiej zależności?
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 22:19   #482
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
1. Granatowo co do tych przedślubnych prowadzonych do dentysty - ja też kiedyś, już dawno, dawno, namówiłam K. żeby poszedł bo nie mogłam uwierzyć, że nigdy nie miał zęba leczonego. Prawie padłam z wrażenia i stwierdziłam, że jak pójdzie to będzie miał co najmniej kilka, bo ja mam prawie wszystki leczone. I okazało się, że ma zęby w stanie idealnym, dentystka stwierdziła, że nie ma co mu zrobić I u niego w rodzinie tak jest, a u mnie na odwrót To kwestia genetyki. Będę się modliła, żeby nasze dzieci to akurat przejęły po nim bo u mnie w domu za to co poszło na dentystów byłby pewno niezły samochód
A co do p. Ani - nie wiesz czy ona robi leczenie kanałowe tylko pod mikroskopem? Bo jak tak to pewno ktoś inny zrobiłby mi normalnie i byłoby dużo taniej...

2. Granatowo to śniadanie to chyba "na podłogę" a nie "do łóżka"
Swoją drogą to mój by mnie przeniósł i nie byłoby gadania
Dokładnie, genetyka Tzn jasne, systematyczne mycie nie pogarsza sytuacji że tak powiem, ale wiele zależy od genów.
Ja się martwię o stan uzębienia, gdy myślę o ciąży, bo podobno wielu kobietom leci wtedy na łeb na szyję
Co do zwykłego leczenia kanałowego u p. Ani to z tego co wiem, to nie lubi tego robić, ale czasem się podejmuje, więc najlepiej gdybyś wysłała maila z zapytaniem jeśli wstydzisz się zadzwonić

2. Mój nie dość, że nie przyszedł to jeszcze w trybie natychmiastowym przeniósł się na tę miększą stronę łóżka, którą zajmowałam (nie, że jestem hrabianka, ale akurat moja kolej wypadała )

Także Melko, księcia na białym koniu zgarnęła Emka

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
1. Granatowo, no to cudów nie będzie

2. MLH, a w takim razie mogłabyś dać twister Granatowej, jeżeli się będziecie widziały na fitnesie? Ja zabieram niebawem od Granatka skarpety, więc może w końcu by się udało tej wymiany dokonać...co wy obie na to?
1. Ciiiiiiii
2. Jak dla mnie nie ma problemu

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
Kto mnie będzie kiedykolwiek pytał o ustawę o instytucji kulturalnej albo o definicję działalności pożytku publicznego czy programy roczne... no kto?
Oooo, a ja właśnie w środę mam egzamin z rachunkowości organizacji działalności pożytku publicznego

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Kurcze, teraz to mi już na maila nie odpiszą, ale odpiszą pewnie rano, już do nich napisałam. Miałabyś w razie czego założyć za mnie ok. 40,00zł gotówką? Ja Ci je potem od razu przeleję. Gdybyś wybrała się koło 12:00 to zdążyłabym Ci wysłać sms'a z dokładnym adresem (jesteś wpisana w KKT?), zamówieniem i wartością. To jest jakieś 28 atomizerków

Będę mega wdzięczna
Jasne, nie ma problemu. Umówmy się Trust tak, że napisz mi sms-a (KKT) do godziny 12 jak sprawa wygląda. Jeśli będę miała co odbierać to w drodze powrotnej podjadę

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
granatowo - Polański nie zawiódł, choć to trochę inna bajka niż do tej pory.
Naprawdę? Ja tylko marzyłam, aby się skończył. W moim odczuciu jest dość nienaturalny, bo wydaje mi się, że większość osób po 5-10, no może 15 minutach takiej rozmowy/spotkania wyszłaby trzaskając za sobą drzwiami.
Stary 2012-01-31, 01:21   #483
banana split
Raczkowanie

Fajnie, że kicia znalazła dom. Jest przepięknie umaszczona, ciekawe jak będzie wyglądać jako dorosła kocica.

Chyba jak na złość dowiedziałam się dziś, że najdalej za kilka miesięcy będę musiała wynieść się z obecnego mieszkania. Może to nastąpić nawet w marcu. Wyć mi się chce, bo od 15 roku życia przeprowadzałam się chyba z 10 razy, a w ostatnich latach - co 2 lata... Wszędzie wożę swoje ukochane meble (sztuk 11), 20 wielkich kartonów ze szpargałami i książkami oraz tyleż niebieskich ikeowych toreb z resztą dobytku. Pochodzę z bardzo daleka, więc nie mam opcji wywiezienia części rzeczy do rodziców. Każde dotychczasowe mieszkanie traktowałam jak prawdziwy dom i przy każdej przeprowadzce czuję się jak drzewo wyrwane z korzeni. W nawale nieszczęść tylko tego mi było jeszcze teraz trzeba. Sorry, ale PIER***Ę.

A jeszcze zajrzałam na gumtree, w nadziei, że może ceny wynajmu mieszkań trochę spadły - i tylko się dodatkowo załamałam. Ktoś chciał wynająć samotnej osobie mieszkanie za 1700 plus opłaty.

Edytowane przez banana split
Czas edycji: 2012-01-31 o 01:24
banana split jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:11   #484
2016070953
Konto usunięte

banana wszystko będzie dobrze, w końcu znajdziesz mieszkanie na stałe
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:21   #485
Ineso
Matka Smoka

banana - ja przeżyłam wyrzucenie z mieszkania raz, i dobytku było trochę mniej, ale stwierdziłam, że nigdy więcej. Generalnie strach przed wyrzuceniem z mieszkania zamieniłam na strach pt. ,,co będzie jak mi nie wystarczy na ratę", ale jets lepiej.
Powodzenia.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:46   #486
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez banana split Pokaż wiadomość
Fajnie, że kicia znalazła dom. Jest przepięknie umaszczona, ciekawe jak będzie wyglądać jako dorosła kocica.

Chyba jak na złość dowiedziałam się dziś, że najdalej za kilka miesięcy będę musiała wynieść się z obecnego mieszkania. Może to nastąpić nawet w marcu. Wyć mi się chce, bo od 15 roku życia przeprowadzałam się chyba z 10 razy, a w ostatnich latach - co 2 lata... Wszędzie wożę swoje ukochane meble (sztuk 11), 20 wielkich kartonów ze szpargałami i książkami oraz tyleż niebieskich ikeowych toreb z resztą dobytku. Pochodzę z bardzo daleka, więc nie mam opcji wywiezienia części rzeczy do rodziców. Każde dotychczasowe mieszkanie traktowałam jak prawdziwy dom i przy każdej przeprowadzce czuję się jak drzewo wyrwane z korzeni. W nawale nieszczęść tylko tego mi było jeszcze teraz trzeba. Sorry, ale PIER***Ę.

A jeszcze zajrzałam na gumtree, w nadziei, że może ceny wynajmu mieszkań trochę spadły - i tylko się dodatkowo załamałam. Ktoś chciał wynająć samotnej osobie mieszkanie za 1700 plus opłaty.
to to już jest zdzierstwo...
choć z drugiej strony moi rodzice chcieli dwupokojowe meiszkanie (takie na 3, max 4 osoby ale lepiej 3) wyjąć za 1300 i nie mogli - bo się zgłaszały studentki, chciały mieć po jednym pokoju i placić za wszystko maksymalnie 500 na głowę. Ja tez bym tak chciała, ale wiem, że to jest niemożliwe.
Stary 2012-01-31, 08:41   #487
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Granatowo co do tych przedślubnych prowadzonych do dentysty - ja też kiedyś, już dawno, dawno, namówiłam K. żeby poszedł bo nie mogłam uwierzyć, że nigdy nie miał zęba leczonego. Prawie padłam z wrażenia i stwierdziłam, że jak pójdzie to będzie miał co najmniej kilka, bo ja mam prawie wszystki leczone. I okazało się, że ma zęby w stanie idealnym, dentystka stwierdziła, że nie ma co mu zrobić I u niego w rodzinie tak jest, a u mnie na odwrót To kwestia genetyki. Będę się modliła, żeby nasze dzieci to akurat przejęły po nim bo u mnie w domu za to co poszło na dentystów byłby pewno niezły samochód
A co do p. Ani - nie wiesz czy ona robi leczenie kanałowe tylko pod mikroskopem? Bo jak tak to pewno ktoś inny zrobiłby mi normalnie i byłoby dużo taniej...
Jakiś czas przed ślubem, po moich trzech latach marudzenia, wybraliśmy się razem do dentysty. Skubaniec miał mniej ubytków po 6 latach od ostatniej wizyty niż ja po 6 miesiącach - co to za sprawiedliwość?

MLH, granatowo - czyli więcej nas będzie w czwartek?

banana
- a szukasz pokoju czy miejsca w pokoju? Pytam bo jacyś znajomi znajomych szukają dziewuszki do mieszkania studenckiego

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 08:54   #488
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Naprawdę? Ja tylko marzyłam, aby się skończył. W moim odczuciu jest dość nienaturalny, bo wydaje mi się, że większość osób po 5-10, no może 15 minutach takiej rozmowy/spotkania wyszłaby trzaskając za sobą drzwiami.
Ja miałam lekki kryzys po 20 minutach - czułam się jakbym oglądała teatr telewizji a nie film, ale potem mnie wciągnęło. Dla mnie film pokazuje pewne ,,co by było gdyby" a niekoniecznie, co by większość ludzi zrobiła. Myślę, że taka sytuacja jest bardzo prawdopodobna. W tym przypadku to ,,zasługa" kobiet - najpierw jest pokazówka które z małżeństw jest bardziej cywilizowane i to im nie pozwala tego zakończyć, a potem jak przekraczają granicę, to albo już ciężko to powstrzymać albo jest to takie przyjemne i uwalniające po ciągłym udawaniu, że chcą wykorzystać i wypluć z siebie wszystko
Stary 2012-01-31, 09:10   #489
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:

Jasne, nie ma problemu. Umówmy się Trust tak, że napisz mi sms-a (KKT) do godziny 12 jak sprawa wygląda. Jeśli będę miała co odbierać to w drodze powrotnej podjadę
Tylko nie wiem, czy będzie co odbierać, bo wywindowali mi cenę ponad 2x ;/

Cytat:

Ja też się cieszę, zwłaszcza, że już się do niej przywiązałam i chcę, żeby miała jak najlepiej. Kicia już wychodzi z pudełka (wcześniej nie miała sił), ma apetyt (wcina mięcho jak talala), już tak bardzo się nie boi

A co do mieszkania, niewesoła sytuacja, ale mam nadzieję, że w końcu osiądziesz na dłużej

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 09:22   #490
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Granatowo, no to cudów nie będzie

MLH, a w takim razie mogłabyś dać twister Granatowej, jeżeli się będziecie widziały na fitnesie? Ja zabieram niebawem od Granatka skarpety, więc może w końcu by się udało tej wymiany dokonać...co wy obie na to?
prawie bym to ominęła... ale na szczęście przeczytałam i tak, wezmę

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 09:33   #491
Ineso
Matka Smoka

Hope - a czytałaś w wymiankowym moje zapytanie do Ciebie?
Stary 2012-01-31, 09:47   #492
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Wątek rozstaniowy uświadomił mi, że to "wiele" to sto osób na... milion
Cytat:
Kicia będzie piękna, aż żałuję, że to nie "nam" przypadła :P

2000 za mieszkanie, kto tyle wyrzuci na cudze?

Może czas pomyśleć o kupnie mieszkania? Wziąć kredyt z rodzicami? Mój były tak zrobił, jeden pokój wynajmuje siostrze i zrzucają się z rodzicami na ratę.
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
banana - ja przeżyłam wyrzucenie z mieszkania raz, i dobytku było trochę mniej, ale stwierdziłam, że nigdy więcej. Generalnie strach przed wyrzuceniem z mieszkania zamieniłam na strach pt. ,,co będzie jak mi nie wystarczy na ratę", ale jest lepiej.

Dlatego też nie chcę się wyprowadzać z obecnego, choć trochę za drogiego mieszkania - jest pewne.
Stary 2012-01-31, 09:53   #493
2016070953
Konto usunięte

szyrek, granatowo jakie spotkanie ma być we czwartek ???
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 10:03   #494
Malla
Nie depcze krokusów

Hard - idą na spinning
Stary 2012-01-31, 10:13   #495
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Coś mi się chce ale nie wiem co... Spać mi się chce, to na 100%... Spałam 5h, bo zachciało mi się oglądać nowy serial i mnie wciagnął na amen... Serial się "Rzym" nazywa, świetny.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 10:13   #496
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Oooo, a ja właśnie w środę mam egzamin z rachunkowości organizacji działalności pożytku publicznego
high five!

dziś się pięknie uczę, dziś mi wszystko wspaniale wchodzi do głowy. Pokonam niechęć, pokonam niechęć

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 10:34   #497
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja też się muszę zacząć uczyć W sobotę mam egz i piekielnie trudny materiał do opanowania

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-01-31, 10:52   #498
Malla
Nie depcze krokusów

Trust - czy mogę Cię prosić o przesłanie zdjęcia kici za jakiś czas, gdy już wyzdrowieje i się zadomowi?
Stary 2012-01-31, 11:06   #499
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Kicia idzie do siostry mojej mamy znajomej, poproszę, żeby zrobili jej zdjęcie za jakiś czas Smutno mi ją oddawać, bo jest cudna , ale tam jej będzie dobrze

Futerko zaczęło jej się świecić!

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-01-31, 11:06   #500

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31956889]Serial się "Rzym" nazywa, świetny.[/QUOTE]

Właściwie większość seriali opartych na historii jest wciągająca. Tudorowie, Rodzina Borgiów (jej akurat nie oglądałam, bo boję się teraz wciągnąć, ale słyszałam wiele opinii)...

Ja mam egzamin w czwartek, dlatego już zaczynam się tego uczyć, żeby po raz kolejny nie wyrzucać sobie, że mogłam zacząć wcześniej Później sobota, a kolejny (i ostatni!) w środę. Więc będę mieć trochę czasu na przygotowanie się.
A w czwartek impreza z lat 60.! W sumie wydaje mi się, że 60s to najczęstszy motyw prywatek, więc może się przejeść, ale ja jeszcze nigdy nie byłam na takiej i dodatkowo mam świetny, idealnie pasujący strój Tylko najpierw muszę pomyśleć, jak go z domu przywołać. Accio nie działa

Edytowane przez ville
Czas edycji: 2012-01-31 o 11:08
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 11:17   #501
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Kicia idzie do siostry mojej mamy znajomej, poproszę, żeby zrobili jej zdjęcie za jakiś czas Smutno mi ją oddawać, bo jest cudna , ale tam jej będzie dobrze
Futerko zaczęło jej się świecić!
Błyskawiczna akcja, a już jej znalazłam dom tymczasowy! Gdyby nie Ty, zginęłaby...
Ma ktoś jeszcze zmarzniętego kociaka w okolicy?
Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Właściwie większość seriali opartych na historii jest wciągająca. Tudorowie, Rodzina Borgiów (jej akurat nie oglądałam, bo boję się teraz wciągnąć, ale słyszałam wiele opinii)...
Fakt. Tylko jak tu teraz oglądać seriale?
Stary 2012-01-31, 11:20   #502
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo
Właśnie się tam umówiłam, zobaczę co powiedzą...
Pamiętasz u którego lekarza byłaś?

Cytat:
Dokładnie, genetyka Tzn jasne, systematyczne mycie nie pogarsza sytuacji że tak powiem, ale wiele zależy od genów.
Ja się martwię o stan uzębienia, gdy myślę o ciąży, bo podobno wielu kobietom leci wtedy na łeb na szyję
Co do zwykłego leczenia kanałowego u p. Ani to z tego co wiem, to nie lubi tego robić, ale czasem się podejmuje, więc najlepiej gdybyś wysłała maila z zapytaniem jeśli wstydzisz się zadzwonić

2. Mój nie dość, że nie przyszedł to jeszcze w trybie natychmiastowym przeniósł się na tę miększą stronę łóżka, którą zajmowałam (nie, że jestem hrabianka, ale akurat moja kolej wypadała )

3. Także Melko, księcia na białym koniu zgarnęła Emka
1. To mi w ciąży chyba wszystkie wylecą
Nie wstydzę się zadzwonić, zastanawiałam się tylko czy: A) ząb jest w tak złym stanie że można go leczyć tylko pod mikroskopem, B) ona wszystkie tak leczy. Zorientuję się jeszcze na Batorego i pomyślę. Szczerze mówiąc kwota mnie przeraziła, tym bardziej, że to nie tak jak niektóre pisały, że to raz na kilka lat bo ja wiecznie mam coś do zrobienia
2. Jak śpimy u moich rodziców to mamy takie połowy Ale za to ten kto śpi na tej miękkiej to pierwszy wstaje więc są plusy i minusy
3. To on mnie zgarnął. I nawet mu współczuję

Granatowo, śniłaś mi się dzisiaj pół nocy!

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Jakiś czas przed ślubem, po moich trzech latach marudzenia, wybraliśmy się razem do dentysty. Skubaniec miał mniej ubytków po 6 latach od ostatniej wizyty niż ja po 6 miesiącach - co to za sprawiedliwość?
U nas też tej sprawiedliwości nie ma. Ale dobrze, że chociaz jedno z nas nie musi wydawać na dentystę
Stary 2012-01-31, 11:22   #503
Soline
Zadomowienie

ville a im bliżej końca, tym bardziej się nie chce

ja mam pojutrze ostatni i czasem mnie tak już niechęć bierze, tak lenistwo, no brak sił. I w każdej sesji tak się dzieje. A tu trzeba się spiąć. No nic, do roboty!.

EDIT: ale mi normalnie interlinia 1,5 wyszła, jak przy pisaniu pracy dyplomowej

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people

Edytowane przez Soline
Czas edycji: 2012-01-31 o 11:23
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 11:35   #504
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Im więcej nauki tym więcej zagląda się na wizaż....Nie masz takiej zależności?
pewnie że mam

Cytat:
o rany, nie wiedziałam o tym...
w ogóle to ja zawsze zanim wezmę jakikolwiek lek (nawet typu witaminy czy suplement diety) to czytam ulotkę, i jestem w szoku że w ciąży i podczas karmienia nie można brać właściwie NIC nawet na pokrzywie do picia było napisane że nie zalecają

Cytat:
zero wyobraźni
trudno się rzeczywiście poczuć na 100% u siebie, jeśli jednak masz świadomość, że to mieszkanie należy do kogoś innego a Ty w nim jesteś bardziej lub mniej tymczasowo... mam nadzieję że coś znajdziesz!

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 11:35   #505

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość

EDIT: ale mi normalnie interlinia 1,5 wyszła, jak przy pisaniu pracy dyplomowej
Studia wyżerają mózg Mnie skrzywiły trochę prace semestralne, bo podczas wykładów chciałam dopisać jakieś informacje gdzieś w środku kartki (gdyż azaliż się coś wykładowcy ważnego przypomniało), to zamiast napisać i wcisnąć tekst na marginesie - robiłam przypisy
Stary 2012-01-31, 11:38   #506
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Błyskawiczna akcja, a już jej znalazłam dom tymczasowy! Gdyby nie Ty, zginęłaby...
Ma ktoś jeszcze zmarzniętego kociaka w okolicy?

Gdyby nie mój tata, zlitował się nad nią. Po prostu przewróciła się na bok na jego oczach i nie mogła już wstać. Gdyby była bliżej samochodu to by jej nie zauważył... Ja się nią tylko zaopiekowałam

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-01-31, 11:42   #507

trust, zmalowałabyś coś na blogu.

Tak, tak, już idę się uczyć
Stary 2012-01-31, 11:49   #508
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Trust ma sesję i jej się nie chce Cały Wiedeń malowałam się tylko przy użyciu eyeliner'a i tuszu do rzęs Spoko, po weekendzie może powstanie jakiś bardzo prosty dzienniak. Albo seria dzienniaków

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-01-31, 11:55   #509
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Dobra idę się do klubu tłumaczyć

W ramach krótkiego wyjaśnienia tu ja napisałam tylko o niespodziance, choć większość dobrze jej znaczenie zinterpretowała
gratuluję!!

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
w ogóle to ja zawsze zanim wezmę jakikolwiek lek (nawet typu witaminy czy suplement diety) to czytam ulotkę, i jestem w szoku że w ciąży i podczas karmienia nie można brać właściwie NIC nawet na pokrzywie do picia było napisane że nie zalecają
oj tam, oj tam
Pokrzywa jest w prawie każdej herbatce laktacyjnej.
Fakt jest sporo ograniczeń ale od czego jest metoda prób i błędów?
ja pomału próbuje wszystkiego i nie wiem po czym mała ma wysypke

Zastanawiam sie tylko czy mogę łykac belissę hydro bo mam okropnie suchą skórę..
A co do zębów ja mam strasznie słabe,dzieciństwo kojarzy mi sie z ciągłymi wizytami u dentysty. Kilka lat temu męża siostra mi poleczyła i mam na razie spokój. Też się obawiałam co bedzie w ciąży ale jest ok. Podobno gorzej jest po karmieniu gdzie z mleczkiem ubywa wapnia przez co osłabiają się zęby i kości. A i włosy zaczynają mi wypadać
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 11:57   #510
ecrulo
moderatorka też wizażanka

6xm
Nie wiem kto mi zęba wyrywal,bo robią to tam tasmowo. Sadzaja na fotelach trzy osoby i jazda. Zespół ok 6-7 os. przy tym pracuje. A na wizytę w czwartek jestem zapisana do dr Schultz czy jakoś tak

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości