XXL-ki chudną do M-ki :) - Strona 170 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-29, 15:16   #5071
happenstance
Raczkowanie

Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

Cytat:
Napisane przez f_ola Pokaż wiadomość
Happenstance brawo za odwagę

Ja musze jutro wyjść po rajstopy. Rany nie wiem jakie kupić- ja zamarznę idąc na uczelnię.
Strój- biała koszula, spódnica ołówkowa czarna, czarne botki za kostkę.( nie mam wyższych butów tutaj) HELP! Co mogę do tego założyć by przeżyć drogę na uczelnię?
ja zima zamiast rajstop noszę do spódnic legginsy, ale takie miękkie jakby z polarkiem od środka...idealne na taka pogodę
happenstance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 15:45   #5072
bassienkaw
Zakorzenienie

A niby czemu dzisiaj biedronka nie czynna? Czy ogólnie u Was w niedzielę jest nieczynna? Bo ja chcę później skoczyć...

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 15:57   #5073
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
A niby czemu dzisiaj biedronka nie czynna? Czy ogólnie u Was w niedzielę jest nieczynna? Bo ja chcę później skoczyć...
nie wiem

Happenstance kurdeee ale na egzamin w legginsiakach? *myśli*
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 15:58   #5074
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
na codzień tzn w niedzielę zawsze byla czynna,ale teraz remont. podejrzewam, że w związku ze zmiana image i do 31.01 zamknięta, ale nie wiem czy wszystkie czy akurat ta najbliższa mi

fOla mojenie wygladają jak legginsy. tylko jak mega grube kryjace rajstopy. mam też takie jakby dziecięce oczywiście w moim rozmiarze, ale materiałowe. i szczerze powiedzawszy mi to nie przeszkadza. Ok ide na galowo, biała bluzka itp ale w prześwitujących rajstopkach w taki mróz? ani ciepłe, ani mądre a jakoś super mojego szacunku do wykładowców nie pokazuje.

jak dla mnie najważniejsza biała góra czarny doł, wszystko ładnie schludnie i ok

Edytowane przez happenstance
Czas edycji: 2012-01-29 o 16:01
Stary 2012-01-29, 16:09   #5075
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

perfekcjonizm.
Stary 2012-01-29, 20:52   #5076
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez happenstance Pokaż wiadomość
lady fajnie, że sie dobrze bawiłaś. stopy bola od tańca? bo ja na 2 dzień nie mogłam chodzić, bo miałam odbite pięty (ale to raczej przez buty)
Trochę boolą, ale ja chyba jestem jakaś niezniszczalna; dosłownie wszystkie tańczyły na bosaka już prawie na starcie, a ja (choć wcale nie byłam nachlana, bo nie piłam dużo, więc to nie mogło uśmierzyć bólu ) do samiutkiego końca w butach. A mnie uciskały trochę z przodu, ale widocznie je rozlazłam, bo elegancja francja i spokojnie wytrzymałam do końca. Jak kiedyś kupiłam sobie pierwszy raz buty na obcasie, to też na pierwszej imprezie, na którą je ubrałam, dotrwałam do końca na loozie, ale już na następnych wymiękałam. Więc może z tymi będzie tak samo i następnym razem nie dadzą mi żyć.
Ale z kolei jestem poturbowana trochę, bo się rypłam/ktoś mnie rypnął w paru miejscach i siniaki się pojawiają.
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 20:56   #5077
bassienkaw
Zakorzenienie

Wrzucam Wam kobiety moje jedzonko z dzisiaj... teraz popijam kolejny kubek owocowej herbaty, a od jutra cieszyć się będę smakiem pokrzywy... ponoć dobra jest na przetłuszczające włosy i ogólnie ma wiele właściwości. Zobaczymy czy coś pomoże

Jedzenie na jutro mam naszykowane, a teraz uciekam do meża. Dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obiii.jpg (65,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sa.jpg (87,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg podwie.jpg (51,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sala.jpg (75,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pest.jpg (56,1 KB, 8 załadowań)

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 23:11   #5078
LadyTo0fat
Rozeznanie

Smakowitości, Basienka!

A ja tak sobie myślę, że jutro jak starczy mi rano czasu, to się jednak zważę <odważny>

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Przepraszam, dzisiaj jakiś słaby humor i ciągle od rana żarcie za mną łaziło, ale trzymałam się ostro, a teraz wpieprzam (a żeby było śmieszniej z braku laku nawet nic wybitnie smacznego, byleby jeść -> np. białe pieczywo) Żaaaal.

No nic, na jutrzejszy ranek już pęcznieje owsianka i byle do przodu.
Stary 2012-01-29, 23:36   #5079
f_ola
Zakorzenienie

A mnie żołądek boli. Choć zjadłam to co na blogu +bułka z masłem i jajecznica.
Stary 2012-01-30, 08:36   #5080
grita88
Raczkowanie

Witam o poranku!

W sobote rano weszłam na wagę a tam 90,8....

W sobotę wieczorem poszłam na imprezę urodzinową, wytańczyłam się za wszystkie czasy - jeszcze am zakwasy, ale wypiłam też duuużo alkoholu i soków.................... ......

Dziś rano z ciekawości weszłam na wagę, a tam znowu 93 kg
A tak sie ucieszyłam ...

Cóż, pozostaje mi wziąć się w garść i przede mną kolejny tydzień racjonalnego odżywiania w niewielkich ilościach.

Zakup bieżni stał sie mnie realny, bo troche przytłoczyła nas styczniowe opłaty.... no i nowy wózek młody dostał.... ech..........

NIezbyt optymistycznie...........

LadySlim, super spadek, z Twoja determinacją w sobotę będzie 65....
grita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 10:14   #5081
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grita88 Pokaż wiadomość

Dziś rano z ciekawości weszłam na wagę, a tam znowu 93 kg
nie wiem, czy dobrze kombinuję, ale to może być woda wypita w alkoholu i zapitkach. tak czy siak szybko zejdzie

co do biezni w internecie jest sporo ćwiczeń ,,schudnij z jilian'' i inne tego typu programy ułożone, więc jakaś alternatywa jest do czasu tej biezni. ja od dzisiaj ćwiczę, to już oficjalne, wieczorem będzie wycisk

a teraz ide na śniadanie a później całeczki
Stary 2012-01-30, 10:25   #5082
f_ola
Zakorzenienie

Cytat:
a teraz ide na śniadanie a później całeczki
u mnie ustrój prlu, II rp, sądownictwo XIX wieku i prawo nowożytne. Zdążę do rana co nie? xD

Miłego dnia laski!
Stary 2012-01-30, 10:35   #5083
grita88
Raczkowanie

happenstance może to woda.......

Muszę w końcu zacząć ćwiczyć!!!
Stary 2012-01-30, 11:49   #5084
czwarta_plaga_egipska
Raczkowanie

Zdałam, zdałam, zdałam! A wraz ze mną pozostałe osiem osób. Na ponad 150. Nigdy wcześniej nie cieszyłam się tak z trójki.

Co się dzieje z Tyszką, ja pytam?!

Dzisiaj zeżarło/zeżre tak:
I śniadanie (7:20): płatki z mlekiem, mały banan w biegu
II śniadanie (11:20): 100g jogurtu naturalnego zmiksowanego z pięcioma truskawkami i pół szklanki soku pomarańczowego z sokowirówki
obiad (14:30): bulionówka pomidorowej z makaronem razowym, do tego mikrofilet z kurczaka i fasolka szparagowa na parze
kolacja (18:30): dwie kanapki z jajkiem, szynką z indyka i ogórkiem

W przybliżeniu będzie to 1070 kalorii, 65g białka, 156g węgli, 19g tłuszczu.

Edytowane przez czwarta_plaga_egipska
Czas edycji: 2012-01-30 o 11:52
czwarta_plaga_egipska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 13:03   #5085
grita88
Raczkowanie

PLAGO, prymuska z Ciebie, gratuluję
Stary 2012-01-30, 14:43   #5086
f_ola
Zakorzenienie

Gratki Plago! Wiem jak to się cieszyć z trói
Gdyby jutro dostać 3PIekne zielone 3....zielooooonoooooootró jkowy wpis do Elektronuskowego Indeksu. O mamooo!

Idę się uczyć. Rano grzeszyłam plackami z masy makowej.
W ch...kaloryczne ale zdrowe
Stary 2012-01-30, 15:28   #5087
_wanilka_
Raczkowanie

GG do _wanilka_ Wyślij wiadomość przez MSN do _wanilka_

Czesc Dziewczyny,
ja sie nie odzywalamw weekend bo byl to baaardzo dlugi weekend. wliczajac 2 urodziny dziecka znajomych.
no wiec bylo pyszne jedzenie bo mama dziewczynki jes hiszpanka...i slodkosci!!! i zadnych cwiczen..tzn wczoraj moj TZ (tak dobrze slyszycie) zaciagnal mnie na silownie. A on nie jest zadnym czestym bywalcem i nigdy nie byl ale wykupil karnet zeby mnie wspierac..bo ja jestem mistrzem w wymowkach. Tak wiec wylalam 7 poty wczoraj dzieki niemu.
Dzis w domu siedze...i zazdroszcze wam sniegu i mrozu!!! tutaj leje, jest szaro, 4 stopnie wiec tak ni jak :-S
_wanilka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 16:03   #5088
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Wrzucam Wam kobiety moje jedzonko z dzisiaj... teraz popijam kolejny kubek owocowej herbaty, a od jutra cieszyć się będę smakiem pokrzywy... ponoć dobra jest na przetłuszczające włosy i ogólnie ma wiele właściwości. Zobaczymy czy coś pomoże

Jedzenie na jutro mam naszykowane, a teraz uciekam do meża. Dobranoc
aż mi się jeść zachciało ślinka cieknie !!!
Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat Pokaż wiadomość
Trochę boolą, ale ja chyba jestem jakaś niezniszczalna; dosłownie wszystkie tańczyły na bosaka już prawie na starcie, a ja (choć wcale nie byłam nachlana, bo nie piłam dużo, więc to nie mogło uśmierzyć bólu ) do samiutkiego końca w butach. A mnie uciskały trochę z przodu, ale widocznie je rozlazłam, bo elegancja francja i spokojnie wytrzymałam do końca. Jak kiedyś kupiłam sobie pierwszy raz buty na obcasie, to też na pierwszej imprezie, na którą je ubrałam, dotrwałam do końca na loozie, ale już na następnych wymiękałam. Więc może z tymi będzie tak samo i następnym razem nie dadzą mi żyć.
Ale z kolei jestem poturbowana trochę, bo się rypłam/ktoś mnie rypnął w paru miejscach i siniaki się pojawiają.
twarda sztuka , ja też zawsze w butach do końca na pewno tańcami spaliłaś to co wypiłaś i zjadłaś nie daj się temu białemu chlebkowi po tylu zgubionych kg
Cytat:
Napisane przez czwarta_plaga_egipska Pokaż wiadomość
Zdałam, zdałam, zdałam! A wraz ze mną pozostałe osiem osób. Na ponad 150. Nigdy wcześniej nie cieszyłam się tak z trójki.

Co się dzieje z Tyszką, ja pytam?!

Dzisiaj zeżarło/zeżre tak:
I śniadanie (7:20): płatki z mlekiem, mały banan w biegu
II śniadanie (11:20): 100g jogurtu naturalnego zmiksowanego z pięcioma truskawkami i pół szklanki soku pomarańczowego z sokowirówki
obiad (14:30): bulionówka pomidorowej z makaronem razowym, do tego mikrofilet z kurczaka i fasolka szparagowa na parze
kolacja (18:30): dwie kanapki z jajkiem, szynką z indyka i ogórkiem

W przybliżeniu będzie to 1070 kalorii, 65g białka, 156g węgli, 19g tłuszczu.
bravo gratulację zdania
Tyszka wyjechała i zaginęła w akcji

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez _wanilka_ Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny,
ja sie nie odzywalamw weekend bo byl to baaardzo dlugi weekend. wliczajac 2 urodziny dziecka znajomych.
no wiec bylo pyszne jedzenie bo mama dziewczynki jes hiszpanka...i slodkosci!!! i zadnych cwiczen..tzn wczoraj moj TZ (tak dobrze slyszycie) zaciagnal mnie na silownie. A on nie jest zadnym czestym bywalcem i nigdy nie byl ale wykupil karnet zeby mnie wspierac..bo ja jestem mistrzem w wymowkach. Tak wiec wylalam 7 poty wczoraj dzieki niemu.
Dzis w domu siedze...i zazdroszcze wam sniegu i mrozu!!! tutaj leje, jest szaro, 4 stopnie wiec tak ni jak :-S
4 stopnie ło matko u mnie z minus 7 albo 6 mróz że wyjść się nie chce brrrr . A jeszcze mam nieszczelne okna

wróciłam bo weeeeeeeekendzie nauk przed małżeńskich , też dlatego nie miałam siły wchodzić,wczytań nadrabiać ...wykończyli mnie . Dupa mnie bolała od siedzenia , głowa od słuchania i mózg mi spuchł od tych bzdur tragedia nigdy więcej naÓÓÓÓk i 2 stówki mniej w portfelu ...jeszcze spotkania w poradni rodzinnej co też uważam za porażkę ... badanie śluzu i tym podobne czego uczą . 3 spotkania
papierów jak co najmniej 3 tomy i za wszystko zapłać kartą Master
do wagi powoli wracam ,muszę się zaopatrzeć w witaminy lub magnez bo nie mam sił , wstań nie mogę rano (tzn o 9) po postu padam
Stary 2012-01-30, 16:58   #5089
LadyTo0fat
Rozeznanie

Dziewczyny. Pałujcie po japie ile wlezie. Jestem nienormalna, a mój kolejny cheat day, rozpoczęty niemiłą niespodzianką rano, a co za tym idzie dniem z humorem z du*y (co było pretekstem pt. "zajadanie doła"), okazał się ogromną wyżerką smakołyków (naprawdę ogromną; na dodatek sama to wszystko nakupowałam i zjadłam na raz... kto by pomyślał, że tyle się zmieści w moim prawie-płaskim bebzonie?), po którym brzuch mi rozsadza. I nie idę na fitness z tego powodu, bo z tak pełnym żołądkiem to kolka po minucie i ogólny dyskomfort max. A na tym pewnie dzisiaj nie koniec, bo jestem nienormalna i jeszcze będę jadła. Idę się chyba powiesić. CO JEST ZE MNĄ, KURDE!? Wpieprzam, choć tak źle się z tym faktem nażarcia czuję. I jak na złość żaden z tych smakołyków nie powalił mnie na kolana.
P.S. Nie motywuje mnie hasło, że szkoda zgubionych kilosów, bo szóstka z przodu to wszystko, czego chcę, a do siódemki aż nie podskoczę tak w mig. CHYBA.
Potrzebuję jakiegoś egzorcyzmu na ten zanik mózgu.

Edytowane przez LadyTo0fat
Czas edycji: 2012-01-30 o 17:23
Stary 2012-01-30, 17:49   #5090
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez _wanilka_ Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny,
Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat Pokaż wiadomość
Dziewczyny. Pałujcie po japie ile wlezie. Jestem nienormalna, a mój kolejny cheat day, rozpoczęty niemiłą niespodzianką rano, a co za tym idzie dniem z humorem z du*y (co było pretekstem pt. "zajadanie doła"), okazał się ogromną wyżerką smakołyków (naprawdę ogromną; na dodatek sama to wszystko nakupowałam i zjadłam na raz... kto by pomyślał, że tyle się zmieści w moim prawie-płaskim bebzonie?), po którym brzuch mi rozsadza. I nie idę na fitness z tego powodu, bo z tak pełnym żołądkiem to kolka po minucie i ogólny dyskomfort max. A na tym pewnie dzisiaj nie koniec, bo jestem nienormalna i jeszcze będę jadła. Idę się chyba powiesić. CO JEST ZE MNĄ, KURDE!? Wpieprzam, choć tak źle się z tym faktem nażarcia czuję. I jak na złość żaden z tych smakołyków nie powalił mnie na kolana.
P.S. Nie motywuje mnie hasło, że szkoda zgubionych kilosów, bo szóstka z przodu to wszystko, czego chcę, a do siódemki aż nie podskoczę tak w mig. CHYBA.
Potrzebuję jakiegoś egzorcyzmu na ten zanik mózgu.
bo może podświadomie chciałaś schudnąć dla tej studniówki i udowodnić wszystkim że potrafisz a jak się udało to pies to je***
ja się po części na tym złapałam że tam właśnie chce ...\
i staram się zmienić swoje myślenie o tym żeby schudnąć na ślub tylko dla siebie .
też mam gorsze dni . nie ma co się przejmować .zjadłaś jutro spalisz na fitnesie
Stary 2012-01-30, 17:55   #5091
happenstance
Raczkowanie

Właśnie zjadłam opakowanie wafelków czekoladowych. RODZINNE OPAKOWANIE.
jest mi teraz niedobrze. wniosek: nie kupować słodyczy. nie miec ich w mieszkaniu. amen, dziekuję
Stary 2012-01-30, 17:57   #5092
LadyTo0fat
Rozeznanie

Dzięki wyborowa

Cytat:
jest mi teraz niedobrze. wniosek: nie kupować słodyczy. nie miec ich w mieszkaniu. amen, dziekuję
Dokładnie, amen amen amen. Ale nie martw się, ja zjadłam duuuuuużo więcej.
Stary 2012-01-30, 17:58   #5093
Eldo_rado
amor vincit omnia

LadyTo0fat to normalny krzysy u osoby, która tak wiele kg już zgubiła... najwazniejsze jest teraz nie to, by bóg wie jak CIę zbesztać, ale to, zebyś Ty sama nie pozwoliła sobie z czasem na ap-ranoiczne mysli, krążące tylko wokół tego że 'ja chcę schudnąć. muszę'...nie myśl o tym, spraw sobie mała chwilę przyjemności, zrób coś dla siebie.. .teraz musisz oczyścić umysł, na spokojnie... to ciężki moment, gdy człowiek przychodiz przez takie napady, je mimo że nie ejst głodny. ale wiele osób przez to przechodzilo/przechodzi i wiele osób ma to jeszcze przed sobą... zbierz w sobie siłę, oczyść umysł i nie zapominja że jesteś piękna
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 18:38   #5094
f_ola
Zakorzenienie

Cytat:
masz sesję *tuli*
Stary 2012-01-30, 18:47   #5095
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez f_ola Pokaż wiadomość
masz sesję *tuli*

no właśnie rzecz w tym, że ona jest wszystkiemu winna. zamiast iść do znajomych, na spacer, oglądnąć film siedze i znajduje wymówki żeby coś zjeść i odejść od notatek...

a teraz zapijam redbullem i sama się smieje z tego powtarzanego tutaj ,,zdrowe i rozsądne odżywanie. jaaasne
Stary 2012-01-30, 19:17   #5096
f_ola
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie rzecz w tym, że ona jest wszystkiemu winna. zamiast iść do znajomych, na spacer, oglądnąć film siedze i znajduje wymówki żeby coś zjeść i odejść od notatek...

a teraz zapijam redbullem i sama się smieje z tego powtarzanego tutaj ,,zdrowe i rozsądne odżywanie. jaaasne
Przestań gadać że się śmiejesz - jakoś w większości wszystkie dajemy radę. Jest cieżko wierzę. Wiem jaka jest polityka na studiach. Stres, brak czasu itd. Zjadłaś. Trudno. Widocznie miałaś potrzebę.
Staramy się wesprzeć, ale szlag mnie trafia gdy ktoś jęczy o rozrywkach
a rozrywki? Sorry zakuwam do sesji od listopada i z przerwą na melanże sylwestrowe zakuwałam równo.
Film? Spacer? Rany masz 5 lat? Ucz sie i koniec. Z tego co czytamy Ciebie znajdujesz czas na spacery i spanie itd.Jak już tak bardzo chcesz to obejrzyj coś idź na spacer itd. Zdasz poprawkę będą przyjemności
Stary 2012-01-31, 06:53   #5097
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
LadyTo0fat to normalny krzysy u osoby, która tak wiele kg już zgubiła... najwazniejsze jest teraz nie to, by bóg wie jak CIę zbesztać, ale to, zebyś Ty sama nie pozwoliła sobie z czasem na ap-ranoiczne mysli, krążące tylko wokół tego że 'ja chcę schudnąć. muszę'...nie myśl o tym, spraw sobie mała chwilę przyjemności, zrób coś dla siebie.. .teraz musisz oczyścić umysł, na spokojnie... to ciężki moment, gdy człowiek przychodiz przez takie napady, je mimo że nie ejst głodny. ale wiele osób przez to przechodzilo/przechodzi i wiele osób ma to jeszcze przed sobą... zbierz w sobie siłę, oczyść umysł i nie zapominja że jesteś piękna
Oczyścić umysł to przydałoby mi się ogólnie, nie tylko pod względem odżywiania, bo syf mam w tej głowie, eh. I raczej czuję się ładna (co może potęguje chęć jedzenia, bo skoro jestem, to co mi zaszkodzi trochę żarła? ),

ale co z tego, że dobrze wyglądam, jak moje otoczenie nie docenia tego, jaka jestem (wewnętrznie) i wszyscy mają mnie gdzieś... Chyba liczyłam na rewolucję pod tym względem, na nagłe olśnienie i obrót o 180 stopni, że jak będę chuda, to i bardziej pewna siebie, a ludzie zaczną mnie akceptować/lubić. Taaaaaaaa, ah naiwność. Tymczasem nawet bliższe mi osoby wystawiają mnie do wiatru i zostaję sama pośród czterech ścian.

Chyba było mi potrzebne takie przeżarcie się do granic możliwości (byłam baaardzo senna i z okropnym bólem brzucha położyłam się spać już przed 22), bo dzisiaj nawet nie mam ochoty na śniadanie. Nie mam ochoty patrzeć na jedzenie. Właśnie wciskam w siebie mini-owsiankę i parzy się Saga owocowa. Coś jeszcze muszę wcisnąć, bo to dopiero 85kcal...

Edytowane przez LadyTo0fat
Czas edycji: 2012-01-31 o 07:01
Stary 2012-01-31, 08:38   #5098
grita88
Raczkowanie

Lady Slim
może otoczenie zazdrości Ci tej siły woli, jaką msuiałaś posiadać, żeby tam pięknie schudnąć!
A może trochę sie zmieniłaś???

Nie mówie, że na gorsze!!!

Myślę, że musisz być cierpliwa, ludzie muszą się przyzwyczaić do nowej, nadal wspaniałej TY

Bądź dumna z siebie, bo jest z czego i się nie smuć bez sensu!
Dla mnie jesteś wzorem
Stary 2012-01-31, 12:53   #5099
czwarta_plaga_egipska
Raczkowanie

<fanfary> To już pół roku! </fanfary>

Dzisiaj mija sześć miesięcy początku mojego nowego życia. Z tej okazji chciałabym Wam podziękować za to forum, bo jestem przekonana, że gdyby nie Wy - Wasze rady, wsparcie, mobilizacja i nawet sama obecność (bo wstyd odpaść, skoro Wy tak dzielnie przecie do celu ) - nie miałabym dziś powodów do radości, a jedynie ponad 110 na wadze. Zapraszam dziewczyny, które nas czytają do aktywności na forum i składania publicznej deklaracji o odchudzaniu!

Statystyka 6-miesięcznej walki:
Spadek na wadze ze 108 do 75,2, a to -32,8 kg.
Wymieniłam ubrania w rozmiarze 48 na 42.
Zgubiłam zapiski z początkowymi obwodami, więc nie mogę sobie policzyć zgubionych centymetrów. Ale w tej chwili wynik początkowego obwodu w pasie mam w biodrach.
Mój otwór gębowy przyjął około 273 000 kalorii mniej.
Nie mam cholesterolu jak przedzawałowiec.
Jeszcze dyszka!

czwarta_plaga_egipska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 13:43   #5100
grita88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czwarta_plaga_egipska Pokaż wiadomość
<fanfary> To już pół roku! </fanfary>

Dzisiaj mija sześć miesięcy początku mojego nowego życia. Z tej okazji chciałabym Wam podziękować za to forum, bo jestem przekonana, że gdyby nie Wy - Wasze rady, wsparcie, mobilizacja i nawet sama obecność (bo wstyd odpaść, skoro Wy tak dzielnie przecie do celu ) - nie miałabym dziś powodów do radości, a jedynie ponad 110 na wadze. Zapraszam dziewczyny, które nas czytają do aktywności na forum i składania publicznej deklaracji o odchudzaniu!

Statystyka 6-miesięcznej walki:
Spadek na wadze ze 108 do 75,2, a to -32,8 kg.
Wymieniłam ubrania w rozmiarze 48 na 42.
Zgubiłam zapiski z początkowymi obwodami, więc nie mogę sobie policzyć zgubionych centymetrów. Ale w tej chwili wynik początkowego obwodu w pasie mam w biodrach.
Mój otwór gębowy przyjął około 273 000 kalorii mniej.
Nie mam cholesterolu jak przedzawałowiec.
Jeszcze dyszka!

Szacuneczek i podziw Plago!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości