|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Cytat:
-Boże ale ja mam małe cycki.. -Ty masz małe cycki?Jakiego ja mam małego penisa, a jądra? tycieńkie! -Co tam jadra ja mam trądzik straszny -A ja zęby krzywe, żółte - Ja nawet talii nie mam -A ja mam talię jak kobieta! Mogliby sobie razem pojęczeć, razem popłakać Ona by była za luźna on za mały, mieliby okropne pożycie ale jacy by byli dopasowani charakterem!
|
|
#2402 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A w ogóle to... jesteście okropni. "My nigdy nie zrozumiemy"?! Otrząśnijcie się z tego egocentryzmu, bo kobiety mają MILION razy gorzej jeśli chodzi o swój wygląd i kompleksy. Kobiety się ocenia na podstawie ich wizerunku, ba, nawet uzależnia się od tego pracę i płacę. Kobiety są ZAWSZE na świeczniku i w grę wchodzi każdy najdrobniejszy szczegół ich wyglądu on cech genetycznych które nie zawsze są zachwywające przez makijaże fryzury i ubiór po problemy zdrowotne nadwagę i tysiąc innych. Codziennie poddajemy się kilkudziesięciu zabiegom poprawiającym nasz wygląd nawet już nie przywiązując do tego wagi. I musimy to robić, bo innych dzisiejszy świat nie toleruje a my się przyzwyczaiłyśmy i nawet polubiłyśmy zdrowe jedzonko (czyt. katorżniczą dietę) latanie po fryzejrach i nakładanie paskudnych mazi na twarz i smarowanie codziennie kremami antycelulitowami, nie wspominając o ćwiczeniach by ciałko było piękne i jerdne. A wy, mężczyźni, nie musicie robić w stosunku do nas praktycznie NIC. Jedyne co musicie zrobić to się umyć, i nikogo nie obchodzi że macie cienie pod oczami po niewyspanej nocy albo złą fryzurę. NICZYM nie musicie sę przejmować bo na wygląd mężczyzn nikt nie zwraca takiej uwagi jak kobiet. Facet ma być silny, odpowiedzialny, kompetentny, odważny, a nie PIĘKNY. I wszystkich po prostu WALI czy macie lekką nadwagę. JEDYNYM waszym problemem jest ten nieszczęsny penis któremu poświęcacie tyle uwagi, że nagle urasta do rangi problemu życia. Żałosne. Jakbyśmy się każdym problemem podobnej rangi (a mamy ich mnóstwo, drodzy egocentrycy, a wy nawet o tym nie wiecie) to byśmy do końca życia nie wychodziły z domu. Zamiast jęczeć zbierzcie dupę w troki bo takiego faceta to kant dupy rozbić. Niektórzy się rodzą uprzywilejowani - z dużymi penisami, z dużymi piersiami, z piękną talią, wyrzęźbionymi pośladkami i prostymi zębami. A inni nie i już. Trzeba to zaakceptować i walczyć, zamiast załamywać nad sobą ręce. Jakbym miała mieć faceta który tak maudzi jak wy, to choćby miał idelnego penisa o perfecyjnych proporcjach i technikę seksualną niczym bóg, to bym go rzuciła i zwiała jak najdalej. Normalnie krew mi się burzy, jak czytam te wasze wypociny bo próbujemy was pocieszyć i wytłumaczyć ze penis to nie wszystko, że jeszcze jest dla was szansa żeby być szczęśliwymi z kobietą, dajemy wam rady co zrobić, jak się poprawić, jak zmienić swoje myślenie. Tłuczemy wam tu do głów, jako kobiety, że mały penis to nie jest dla nas NAJWAŻNIEJSZA RZECZ, mówimy od serca i z rozumu, my, kobiety. A wy... a wy dalej swoje. I tak wiecie lepiej. To może pójdźcie pogadać do lustra jak to wasze penisy i testosteron są dla was bardzo ważne. Ze swoim odbiciem na pewno się dogadacie, bo widać z nami jakoś nie możecie. |
||
|
|
|
#2403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma ludzi, których wszyscy lubią i jakoś niewielu ma z tym problem. Tylko nie można się usprawiedliwiać się tym, że skoro 97 osób nas nie akceptuje, to i 98 będzie taka sama. |
|
|
|
|
#2405 |
|
Rozeznanie
|
arsea a jak ty byś się czuła wiedząc że dla 99% mezczyzn nie jestes prawdziwą kobietą. A tylko dla 1% którzy wolą oral niż seks. To nie jest zbyt budujące.
|
|
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak pisałam ci wczesniej wszedzie można znlaeść pozytywy.jeden zobaczy jack-a pirata,pewnego siebie hulakę,który jest bożyszczem kobiet,a drugi zobaczy jacusia wróbla o śmiesznym nazwisku . |
|
|
|
|
#2407 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I co masz na myśli mówiąc "prawdziwa kobieta"? Mi bober chodzi o to, że skoro jesteś leniem i nic w sobie nie zmienisz, to przestań narzekać. Sam wybrałeś bycie "nieprawdziwym mężczyzną". Ja kiedyś narzekałam, że jestem za chuda, aż ktoś mi powiedział: to zrób coś z tym. A ja: nie chce mi się. I wtedy dostałam kopa w dupę, żebym w takim razie siedziała cicho. ![]() I skoro nadal mi się nie chce, to zwyczajnie się z tym pogodziłam, a właściwie to przestało mnie to obchodzić. I problem zniknął. |
|
|
|
|
#2408 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2409 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A skoro mężczyzna by mógł, to kobieta też. Jakaś na pewno. Nie wiem, ile można w kółko pisać o tym samym. Ty w ogóle czytasz (ze zrozumieniem!) to co piszemy? Bo chyba nie. |
|
|
|
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tarzacie się w tym swoim nieszczęściu i czujecie się dopasowani. a może obaj się spotkajcie i zadowalajcie ,bo przecież syty głodnego nie zrozumiem,nie? |
|
|
|
|
#2411 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2412 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja jestem zbyt dumny, Ty powiesz, ze głupi ja nie zaprzeczę. Choć nie trzymam się ze wszystkich sił życia to raczej nie chciałbym go przez pare najblizszych lat stracić. Dla mnie problem jest usuniecie stulejki, wiec wyobraz sobie co dopiero bym przezywal przed jak i po zdjeciu spodni, zapewne wypadloby fatalnie i czulbym sie z tym okropnie. Ogolnie jak cos robie nawet pierwszy raz to w ogole nie zakladam, ze zrobie to źle, ma być zrobione swietnie. " Tłuczemy wam tu do głów, jako kobiety, że mały penis to nie jest dla nas NAJWAŻNIEJSZA RZECZ, mówimy od serca i z rozumu, my, kobiety" Mowa tu o beznadziejnym a nie tylko o małym ;> Lanavera Humor najwazniejszy
|
||
|
|
|
#2413 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Skoro to tak jakbyś go nie miał,to po co Ci on,obetnij go nie będziesz, musiał się nad nim użalać i patrzeć na niego. Kobieta to nie facet,więc nie porównuj. Bober Ty nie odpychasz dziewczyn swoim wyglądem,czy wyglądem penisa,tylko SWOJĄ OSOBĄ,sorry,ale ja bym nie chciała być,z kimś tak niezaradnym życiowo,nie potrafiącym nic zrobić żeby się zmienić,Ty nie walczysz jak mężczyzna,nawet kobiety ba dzieci mają w sobie więcej walki niż TY.Twoim celem w życiu jest użalanie się nad sobą,więc ok nie rób nic,ale też nie miej pretensji do całego świata,bo powiedz mi co ma powiedzieć dziecko,które rodzi się,narkomanem,czy ma raka.Bober Ty do końca życia,będziesz się użalał nad sobą,bo to jest wygodne dla Ciebie.Więc ja od siebie życzę Ci powodzenia,a i w cale nie jest mi Cię żal,bo wyjątkowo nie lubię ludzi,którzy mogą coś zmienić,a nic nie robią,bo tak im wygodnie. |
|
|
|
|
#2414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2415 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2416 | |||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Do tego mały penis może byś sporym atutem przy seksie oralnym i analnym Cytat:
Cytat:
Cytat:
Krzywe zęby mnie nie ruszają, kobiece biodra u facetów mi się podobają, mały penis nie byłby problemem, gdyby facet umiał się mną zająć w łóżku, skolioza też by mnie nie ruszyła. Ale narzekanie? Odstraszyłoby mnie na amen. Tego nie wiesz, bo nie sprawdziłeś. A nie ma się co sugerować tym, co piszą w necie. Równie dobrze można by zrezygnować z seksu analnego, „bo tyle osób pisz, że boli”. A nie musi boleć. Cytat:
Ale to już kwestia mojej wysokiej samooceny, której nie uzależniam od tego, co myśli o mnie x obcych osób.
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zgodzę się tylko z fragmentem, że Ci co mają duże piersi, duże penisy są szczególnie uprzewilejowani. Dla mnie to żadna wada i taka różnorodność jest piękna. To w naszych głowach rodzą się kompleksy, małe piersi czy nieduży penis są tak samo fajne -moim zdaniem, no i jakby nie patrzeć, jest to kwestią względną, bo np dla jednego kobitka powiedzmy będzie miała spore piersi, dla innego małe ![]() no i zgadzam się, tak społecznie rzecz biorąc na kobietach społecznie jest większa presja na wygląd abstrahując od tego, że np nie każda się maluje (np ja się nie maluję), to generalnie większość uważa, że nieumalowana= niezadbana itp, przez co dużo kobiet wpada w pułapkę perfekcjonizmu itp Ty nie musisz się malować [tzn nikt nie musi, ale mówię o tym jak jest to społecznie odbierane], itp itd Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-01-31 o 00:30 |
|
|
|
|
#2418 |
|
Konto usunięte
|
Ty w ogóle nie czytasz tego, co ci piszę! Seks nie jest ważny dla wielu osób, które nie stawiają seksu na pierwszym miejscu. Przykład: mój facet. A jak naprawdę nie potrafisz tego pojąć, to pozostają osoby aseksualne.
|
|
|
|
#2419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2420 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2421 | |||
|
Rozeznanie
|
Partnera wybiera się za zalety a nie wady. Mam wad więcej jak inni i zalet mniej więc dlaczego ktoś miałby mnie wybrać. Od kiedy penis nie nadający się waszym zdaniem do seksu pochwowego nie jest wadą. I niby dlaczego miałby byc zaleta przy oralu albo analu. Rozumiem duży boli ale mały to żadna przyjemność. Polecasz osoby asseksualne a co jak jej libido wróci. Pozatym nie jestem asseksualny i chcę uprawiać normalny seks. Nie ma takich małych pochw żeby cienki penis 11cm wchodził ciasno. Pozatym skąd mam wiedzieć która kobieta ma taką a przebierać z takim wyglądem nie moge. Wy też czułybyście się źle gdyby 99% kobiet było ładniejszych od was i lepszych w łóżku. Dobrze wiem że kobieta nie będzie chciała być z kimś kto jest beznadziejnym kochankiem a nawet jak to frustracja rozwali związek. Piszę o małym penisie bo to wyrok na samotność.
A tak wogóle chatul to dziwnego masz faceta. Cytat:
Cytat:
Cytat:
chatul naprawdę podobają ci się szerokie biodra u faceta i może dodatkowo jeszcze wąskie ramiona. czy myślisz że jest na świecie kobieta której podoba się facet z kobieca-eunuchową sylwetką http://upload.wikimedia.org/wikipedi...inefelter2.jpg |
|||
|
|
|
#2422 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I czemu zignorowałeś fragment o aseksualnych? Specjalnie gasisz sobie światełko w tunelu, by móc więcej narzekać?Cytat:
Chwila, czekaj chyba że ją zmienisz. Ale nie zmienisz. Więc tak, wróżę marność.
|
||
|
|
|
#2423 | |||||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
2. A jakim problemem jest mały penis przy seksie oralnym? Można go głębiej do ust włożyć, trudniej się nim zakrztusić... Same zalety. Dla kobiety i dla mężczyzny. 3. Nie wiem jak mały musiałby być penis żeby nie było go czuć podczas seksu analnego. Często nawet standardowej wielkości członek potrafi sprawiać ból przy takim seksie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ponadprzeciętny wzrost — nie przeszkadzałby mi raczej, choć duża różnica wzrostu nie jest fajna podczas całowania się. Brak owłosienia twarzy — uwielbiam to Ograniczone owłosienie ciała — jak wyżej. Ginekomastia — kwestia wizualna mnie nie rusza ani trochę. Co najwyżej martwiłabym się, że partner ma jakąś chorobę, którą warto leczyć (np. nadczynność tarczycy). Osteoporoza — martwiłabym się co najwyżej o zdrowie partnera. Kobieca sylwetka — pasuje mi to. Małe jądra — jest mi to obojętne. Tylko wąskie ramiona nie są w moim typie. Za to znam dziewczyny, które lubią wąskie ramiona u facetów.
|
|
#2424 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nam chodzi o to, że z małymi, cienkimi i słabymi (przynajmniej ja) czujemy się jakby one nie istniały. Chyba chcesz, żeby seks zadowalał Ciebie i partnera i pomyśl sobie jakbyś się czuła gdybyś nie mogła zaoferować mężczyźnie normalnego seksu, nie od dziś od zawsze. Nie czułabyś się gorsza od innych dziewczyn? ;> Cytat:
Cytat:
"problem jest w tobie,a nie w kłopotach.kłopoty są tylko efektem ubocznym twojego zachowania ,kompleksach i podejściu do życia . Moim problem jest świadomość, ze penis jest mały i bardzo szybki do tego nawet pelni nie staje = nie nadaje ze do niczego innego niz oddawanie moczu. Z taką wiedzą byłbym normalnie sparaliżowany przed naga dziewczyna. Do tego jestem chyba już za stary, żeby dopiero zaczynać przygode z seksem. Po żenującym występie normalnie bym się załamał i nigdy bym nie mogłbym spojżeć jej w oczy. Chyba bym wykręcił kilkadziesiąt tysięcy, wyjechal gdzies i wykonczyl się jak Nicolas Cage w Las Vegas :
Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-01-31 o 13:13 |
|||
|
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiele kobiet nie potrzebuje sexu z penetracją ,aby zaspokoić swoje pragnienia.dają go,aby miec potomstwo i dać zaspokojenie mężczyźnie. tylko od mężczyzny z małym,średnim , czy dużym zależy w jaki sposób chce osiągnąć satysfakcje sexualną.może miec orgazm poprzez masturbację przez kobietę,pieszczoty oralne,waginanlne,czy analne. sposobów jest wiele i wystarczy chcieć odczuwac spełnienie. ja rozumiem,że czujecie się gorsi,boicie się spróbować,żeby nie zostac wyśmiani i dlatego tak w kółko wam powtarzamy. NIE DLA KAŻDEJ KOBIETY/MĘŻCZYZNY CIELESNOŚĆ JEST WAŻNA.LICZA SIĘ EMOCJE,UCZUCIA I POMYSŁOWOŚĆ. jeśli twój wacek ma taki wpływ na twoje życie i przysłania ci wszystko to wybacz,ale nikt z tobą nie bedzie .nie przez wacka,ale przez ciebie i twoje zachowanie Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-01-31 o 11:46 |
|
|
|
|
#2426 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach najpierw jest sex a pozniej milosc, a co za tym idzie mniejsza wyrozumiałość i mniejsze poczucie bezpieczenstwa, ze w swiat sie nie rozejdzie jakim jest sie bezwartosciowcem... a to napewno nie zacheci do dalszych działan i obrzydzi zycie. |
|
|
|
|
#2427 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nawet jak miłość jest przed seksem, to nieudane pożycie może zabić nawet bardzo silne uczucie. I nie chodzi tylko o rozmiar (chociaż mnie by było bardzo ciężko z partnerem zbyt hojnie wyposażonym), ale o ogólne dopasowanie.
Nie ma reguły.
|
|
#2428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2429 |
|
ma zielone pojęcie
|
U jednych najpierw jest seks, a potem miłość, a u innych najpierw miłość, a potem seks. Ja wolę kolejność najpierw miłość, a potem seks. Znam zresztą wiele kobiet, które również wolą taką kolejność.
|
#2430 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo kobieta z wysokim libido, choćby nie wiem jak kochała, jeśli nie zgra się w łóżku, nie wytrzyma z narastającej frustracji, po prostu. Jak się w łóżku nie układa, nie układa się też w życiu codziennym, trzeba się po prostu dopasować i tyle. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

Specjalnie gasisz sobie światełko w tunelu, by móc więcej narzekać?