|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() ![]() Monia, prawdę piszesz o dzisiejszej młodzieży... ![]() ![]() Dobra, chlebek wyciągnięty, można iść spać ![]() ![]() ![]() Jeszcze tylko nałożę odżywkę na pazury ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do silowni- ogolnie powiem szczerze, ze nie martwie sie tym ze za malo, ze moge lepiej, ze mam slaba kondycje- chodze tam, podczas kazdego treningu robie chociazby minimalne postepy i z czasem bedzie super. Jakbym sie miala tym martwic to bym sie zniechecila strasznie. Poza tym, nawet najmniejsza dawka ruchu jest 10000razy lepsza niz kompletny jego brak prawda? ![]() Z TZ sama nie wiem w sumie, jestem troche zla, bo spedzam moje ciezko wypracowane ferie sama. On sie uczy do sesji [dzieki Bogu!], ale wkurzylo mnie to, ze od miesiaca wiedzial ze ferie mam wtedy i wtedy i chcialam gdzies wyjsc [juz nie mowie o gorach, zwykle lodowisko mi wystarczy] a zaczal ogarniac ten przedmiot, ciezki material, w niedziele. I mowi ze nie da rady sie wczesniej ze mna spotkac bo costam. Jestem troche zla, bo chociaz godzina by go nie zbawila... Ja wszystko pozaliczalam w pierwszych terminach zeby miec wolne i zeby moc pojsc GDZIEKOLWIEK. Tymbardziej mi przykro ze od miesiaca planuje impreze niespodzianke dla niego [on o tym nie wie] i ona wypadnie 3.02 i wydam na nia pewnie duzo kasy, sama bede przygotowywala wszystko itp a on nie moze pojsc ze mna na pieprzona godzine na lodowisko. Ogolnie jest kochany i wiem , ze to glupi powod...ale jakos tak mi zle i smutno. ![]() Poza tym, to co przeczytalam o tych dzieciakach... masakra. Nawet nie moge sensownie tego skomentowac.
65- 63,3- 62,3- 61,3- 59,9- 59,3- 58,0----> 52 cel I: 55kg mż-wr Edytowane przez kamilon Czas edycji: 2012-01-31 o 01:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam Niemiecki 8 lat w szkole ale wszystko już zapomniałam :P być może dam radę się go nauczyć, może na jakis kurs pójdę? ![]() Dzieciaki pewnie moment podłapią ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kup sobie ten ciemny chlebek i wieczorem możesz sobie śmiało jeść jedną taką kromkę z czymś tam białkowym ![]() Co do koktajli to jeśli są z jakiejś znanej i sprawdzonej firmy to można pić taki koktajl na kolację. Ja kilka dni temu pytałam mojego kolegę który ma siłowię i jest instruktorem fitnesu i kulturystyki jakie koktajle sa dobre na kolację to polecił mi ten: http://allegro.pl/trec-night-protein...032546233.html To jest specjalny który pije się na noc. Ja ogólnie firmę TREC uwielbiam, mają najlepsze wspomagacze ![]()
![]() |
#3274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie, że lepiej powoli, stopniowo zwiększać dawkę ruchu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Z facetami to tak jest, my się staramy, a oni często tego nie widzą ![]() ![]() nie przejmuj się, pogodzicie się ![]() Laski, ja spadam w końcu spać, bo już pół butelki 1,5 litrowej wody wytrąbiłam ![]() ![]() ![]() ![]() Kolorowych snów! ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3275 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Idź idź jutro na te zakupy bo z głodu nam padniesz!!! ![]() Cytat:
![]() Dla starszych dzieci też są jakies tam imprezy na hali sportowej i na jeziorze na lodowisku. Wczoraj jakiś mecz tak grali na łyżwach ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
aaaa no to faktycznie bezsensu! TO może chociaż uszczelki dodatkowe kupic i dokleić?
![]() |
#3276 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do dzisiejszej młodzieży to takich historii znam duzo więcej ale musiałabym pisać tu do rana a nie mam juz siły i ide za chwilkę spać. Ojjj zjadłabym taki świeży chlebek! Pewnie w domu Ci pieknie pachnie ![]() ---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ---------- Cytat:
![]() Ja z Ikei dzieciom kupiłam krzesełka i stolik ![]() ![]() TO malutko dałas za stolik ![]() Wesoło z kociakiem jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:28 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- Cytat:
![]() no ale tak serio to trzeba coś zjeść 3 godziny przed snem!!!! i nie ważne czy to północ czy 1 w nocy!! trzeba i koniec! ![]() Kolorowych ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3277 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Też by mi było przykro ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kot znowu mnie maltretuje i kładzie mi się na klawiature..... idę już spać bo przyznam Wam się że już ledwo na oczy widzę!!!!!!!! a przed 8 musze wstać synka ubrac do przedszkola, potem jeszcze się walnę spać dopóki młodszy nie wstanie... dobrze, że ten mały to śpioch po mamie i lubi długo spać ![]() Dobranoc ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-01-31 o 01:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3278 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy to chwilowe wahania czy nie ale na wadze dzis 61kg :d Sprawdze jutro :P Monia, okazja- moj chlopak ma urodziny zaraz po Sylwestrze, 2.01 i wtedy kazdy jest mega skacowany, splukany i kazdy ma tak troche gleboko i szeroko jego urodziny, wiec ja postanowilam zebrac jego znajomych [przyjaciol, kogos z grupy na studiach,kumpla ktorego nie widzial pol roku ] i u mnie w domu zrobic impreze. I plan jest taki ze ja powiem mu zeby zadzwonil do ktoregos z przyjaciol czy idziemy na impreze i kazdy go tak doszczetnie oleje [ ![]() ![]() Zasuwam na silke, znow owsiana, nie moge sie doczekac az bedzie lato i pyszniutkie malinki mi do niej wpadna i truskawki!!!!!!!!!!!!! Co do kota- moj zaczal od 6 rano pod lozkiem bawic sie dlugopisem , szlafrokiem itp. Ogolnie srednio ja obchodzilo to ze poszlam spac o 3 ![]()
![]() |
#3279 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- No to tylko dobrze, że coś działało ja wczoraj nawet na wizaż nie mogłam wejść po pracy po 22! ![]() ![]()
![]() |
#3280 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe tez czy to bedzie zamsz czy cos skoropodobnego, nie mam pojecia ale dla mnie nie to jest najwazniejsze ![]() Wiec chyba bede musiala na serio zreygnowac z moich ulubionych sniadan ![]() Szkoda ze nikt laskawy mnie wczesniej w tym nie utwierdzil ![]() Cytat:
![]() Zoabczysz jaka bedziesz szczesliwa ![]() Super bedzie napewno! Co do baterii to predko nie kupie dla zdrowotnosci, pozatym jeszcze @ wiec moze za jakis tydzien tak naprawde sie zwaze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3281 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w Niemczech jest Polska szkoła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3282 |
Zakorzenienie
|
Matko jedyna chyba Was dzisiaj nie nadrobie tyle w nocy naskrobalyscie
![]() Ewentualnie jak wroce z pracy zrobie jeszcze jedno podejscie ![]() Mi tez wczoraj wizaz siadl, myslalam ze sie zaplacze normalnie ![]() U mnie niestety morzy wciaz okropne i wcale mi sie z moja choroba nie polepsza, pewnie wlasnie przez ta pogode ![]() ![]() Niestety wyjscia nie mam, musze i juz..! Na sniadanko dzisiaj zjadlam jedna kromeczke z wedlina i wypilam kawe, na wiecej nie mialam ochoty, na obiad beda pierozki z soczewica dokladnie 5 sobie zapakowalam. Sa takie malutkie takze mysle ze to i tak duzo ![]() Uciekam do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj zjadłam truskawki ze śmietaną ale taką małą miskę, nie dużo śmietany do tego chleb razowy
![]() ![]() W tym tygodniu w pracy jem kolację tak po 18.30/18.40 mam przerwę gotowane warzywa + jakieś mięsko... kiedyś brałam do tego słodycz jakąś ale w tym tygodniu będę się hamować zanim podejdę do czegoś słodkiego i kupię! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Potem zjadłam kanapkę z kiełbasą krakowską i ćwikła no i teraz znowu jestem głodna. Jaaaaaaaaa jakaś przerwana jestem, nie wiem czy to stres i tak jem co chwilkę ![]()
#3284 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Od rana TŻ się kręci w kuchni, gada do siebie, włącza radio ![]() ![]() ![]() ![]() Wypiłam kawę i zjadłam śniadanko: ten mój świeży, pyszniutki chlebek z miodem! ![]() Cytat:
![]() ![]() No idę idę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to super, że normalnie funkcjonują; przynajmniej masz trochę spokoju w domku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3285 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3286 |
Zakorzenienie
|
Hejjj
![]() ![]() Na sniadanie zrobilam sobie pyszna sałateczke ala gyros z tym ze kurczak grilowany i oczywiscie bez majonezu ![]() ![]() Przed chwilka zaliczyłam godzinke na rowerze ![]() Wczoraj wlasnie tez prze chwile pomyslalam ze przez to piep**** ACTA wizaz nie dziala, na szczescie juz jest ![]() ![]() ![]() Własnie zalacze sobie jakas muze ![]() ![]() ![]()
#3287 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kupiłam go chyba z 3 lata temu i kosztował 190 parę z przesyłką, widzę że ogólnie sprzęt teraz kosztuje więcej ![]() No a teraz szukam stepper i od następnego tyg. już bym ćwiczyła na tym i na tym ![]() ![]() ![]() ![]() Co myślicie o takim stepperze ? http://allegro.pl/stepper-skretny-st...076366028.html wybrałam ten ale jeszcze nie kupiłam szukam może natrafię na coś fajniejszego, patrzę też na komentarze pozytywne i ten użytkownik ma tylko 2 negatywy. Nie spotkałam się z takim, który by w ogóle nie miał neg. a interesuje mnie właśnie taki w cenie nie droższy. Kurcze a w tamtym roku chyba coś taniej był ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3288 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
![]() od razu dziękuję heroine, kamilon, monia za miłe słowa, ale mi ulżyło że nie pogoniłyście mnie ![]() ![]() Też wczoraj już się bałam że to te ACTA, swoją drogą aż mnie duma rozpiera jak patrzę na tych protestujących. a widziałyście może ten filmik co Palikot chciał się przyłączyć do nich, a oni do niego żeby sp..adał? ![]() kamilon mój kot robi dokładnie to samo! zawsze wyczuje kiedy mam coś naprawdę ważnego do zrobienia ![]() ![]() heroine 48h? o kurczę, a jak chciało Ci się siku to co robiłaś? w autobusie było jakieś wc? może to głupie pytanie ale no nie wiem ![]() monia aż mi łza poleciała jak czytałam co napisałaś, bardzo Ci dziękuję za te słowa, 'znamy' się już prawie rok i tyle razy dałaś się poznać jako niesamowicie dobra osoba ![]() A w Niemczech nie mam nikogo. Tzn jest mój brat cioteczny, ale nie sądzę że nam pomoże.. Dlatego najpierw wyjedziemy na 2 miesiące na zbiory, żeby zarobić trochę pieniędzy, a później już na stałe. Ja znów mam okres, masakra dopiero 3 dzień a jeszcze 7. Nawet nie chce mi się nosa wystawić na dwór i tylko z opowieści wiem że jest zimno ![]() ![]() ![]()
#3289 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki moje ;*
A ja coś od wczoraj mam doła ![]() ![]() Przez ostatnie dwa dni diety się trzymałam i nie jadłam tyle słodyczy i waga dziś pokazała 47,7 kg i nawet to mnie nie cieszy ![]() Monia cieszę się, że postanowiłaś spróbować i wyjechać do Niemiec, ja gdybym tylko miała okazję to też bym stąd wyjechała. Na pewno tam się szybko przyzwyczaisz i dzieciaczki też no i będziecie mieli lepsze życie ![]() Sandera ja mam dopiero w czwartek teorię a jak zdam to będę planowała jazdę, ale jakoś ostatnio przestałam wierzyć, że mi się uda ![]() Heroine masz rację, ja tez jestem uzależniona od wizażu, niby już się nie odchudzam, ale panuje tu taka super atmosfera, że ciężko jest się rozstać. A w zeszłym roku byłam też na wątku pazurkowym i ponad rok się udzielałam, ale jakoś tak zaprzestałam, choć też byłam zżyta ![]() Kochane Wy kupujecie jakiś sprzęt do ćwiczeń, a ja leń śmierdzący rowerek wyniosłam, bo mi gracił i nie ćwiczyłam na nim, agrafka w kącie rzucona, ławeczka do brzuszków i hula hop także, a wspomagacze do spalania tkanki tłuszczowej leżą schowane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Mureczko bardzo Ci współczuję tego wszystkiego co przeszłaś ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że napisałaś i mam nadzieję, że już nam nie uciekniesz z wątku ![]() A co do tych pytań, to ja właśnie w takich chwilach zwątpienia pytam Tż dlaczego ze mną jest jak ja jestem taka beznadziejna ![]() ![]()
![]() |
#3290 |
Marcelover ♥♥♥
|
Cześc dziewczyny, mogę do Was wrócić z podkulonym ogonem?
![]() Dawno temu, jeszcze chyba w poprzedniej, albo jeszcze poprzedniej części do Was dołączyłam, ale niestety nie nadążałam za wątkiem i moja motywacja spadła ![]() Dziś chciałabym ogłosić wszem i wobec, że zamierzam zmienić swój sposób żywienia, odpuścić słodycze i fast foody i dbać o siebie! ![]() Przyjmiecie mnie w swoich szeregach? Wczoraj Was podczytywałam i z ciekawości weszłam na wagę ![]() ![]() Poza tym moim postanowieniem po zdanej sesji było zgubienie kilku kilogramów, a więc do dzieła! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3291 |
Zakorzenienie
|
Gosia2011 ja bym wziela ten steperek
![]() ![]() A co do wpłat jesli sie boisz mozesz wziasc "za pobraniem" przesyłka wtedy jest drozsza, ale masz pewnosc , ze sprzet do Ciebie dotrze ![]() ![]() murka04 ws półczuje Ci sytuacji z rodzina i tego co przeszlas, ale na szczescie masz tż na ktorego mozesz liczyc i to jest wspaniałe ze spotkałas na swojej drodze taka osobe, zycze Ci wszystkiego najlepszego zeby wszystko Ci sie poukładało i zebys była szczesliwa ![]() meeedzik tez mam jakis beznadziejny dzien dzisiaj nie moge na siebie wrecz patrzec ![]() Nie smutaj kochana ![]() ![]() Jakie wspomagacze masz? jak je bralas widzialas efekty? ![]() buahhot pewnie ze przyjmiemy ![]() ![]() ![]() ![]() A moje sprzatanie skonczylo sie tak , ze wywalilam wszystko z szafy i siedze na wizazu ![]() ![]() ![]() ![]()
#3292 |
Zadomowienie
|
medzik oj ja też mam takie dni czasem, że nic nie ma sensu. dochodzi do tego że płaczę przez to że płaczę! ja tak mam zwykle jakieś 2 tyg przed @, później mija. Mówiłaś że też masz niedługo dostać to może i u Ciebie to jest powód? A ćwiczenia u mnie tak samo leżą i kwiczą. Sama wiesz że mam to samo co Ty z tym gadaniem, jak wyglądam jaka chuda jestem itd.. To potrafi dobić, oj taak. Tylko proszę Cię nie daj sobie wmówić nic, wiem po sobie że jak się poddasz to już koniec, kg wracają bardzo szybko. Musisz się trzymać kochana i nie słuchać ich gadania
![]() buahhot witamy znów ![]() ![]() agunia dziękuję Ci również ![]() No i ja też miałam dziś sprzątać, ale.. masz rację, dzień jest długi ![]()
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-01-31 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3293 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Kurcze ni mogłam się wczoraj dostac na wizaz ![]() Ale napisałyście że tak monia i heroine mozecie siedziec po nocach i jeszcze chleb piec ![]() Kamilon mój Tż miał ferie i to ja nie miałam czasu ale był wyrozumiały ciekawe niedługo ja mam i zobaczymy czy sie odwdzięczy ![]() Medzik dasz radę ![]() ![]() Murka odzywaj sie koniecznie juz tyle razy sie upominalam!! ![]() No nic ide sie uczyc dalej ... ![]()
![]() |
#3294 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() docelowo chciałabym zrzucić z 7kg, będę wtedy ważyć 55-54 ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3295 |
Zakorzenienie
|
Agunia mam Thero Speed Extreme, brałam to kiedyś jak schodziłam z 65kg i moim zdaniem pomaga bo waga cały czas spadała, no i ponownie kupiłam to gdy ważyłam 53kg i miałam zastój około miesiąc czasu waga stała w miejscu na 52-51,5 kg, jak zaczęłam to brać to nawet nie wiem kiedy spadło do 47-48 kg
![]() ![]() ![]() Murka wiem, że we dwie miałyśmy z tym problem ![]() ![]() Ja właśnie też płaczę z tego powodu, że jestem taka beznadziejna i słaba, że płaczę ![]() ![]() Buahhot witamy ponownie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Buahhot o widzę już napisałaś ![]() Sandera no to trzymam kciuki, żeby dobrze poszedł Ci egzamin ![]() ![]()
#3296 |
Rozeznanie
|
Kurcze popsuł mi humor troszkę Tż
![]() ![]() ![]() Mama też pyta po co kupować? Na co Ci to... tato, że po co pieniądze wydawać. Matko co za ludzie.... Tż kupił sobie ps2 od kogoś nakupował gierek na allegro, teraz znowu wydał na gry do kompa 50 zl i jest ok. Też mogłabym powiedzieć na co ci? wkurzył mnie, że i on ma takie podejście. Ja coś sobie kupić to widocznie nie mogę ![]() ![]() ![]() No i w domu weź się odchudzaj, jak specjalnie by mnie czymś faszerowali a potem hm.. nie wyszło Ci no cóż jak zawsze.... ![]() ![]()
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2012-01-31 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | |
Zadomowienie
|
Dziewuszkiii
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
Gosia to ja to samo mam, dlatego teraz jak sobie coś kupuję to nawet nic nikomu nie mówię
![]() ![]() ![]()
#3299 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
![]() a sie dziś nie wyspałam :P no ale jakoś dam radę ![]() Z ciekawości weszłam dziś na wagę ale z tego względu aby zobaczyć czy ona działa czy się zepsuła! No i znowu pokazała 59,0 !!!!!!!!! wzięłam kota na ręce i weszłam z nim na wagę to pokazała 61,8. Wypuściłam kota i znowu weszła i znowu było 59,0. Dziwna sprawa że już któryś dzien z rzędu jest 59,0 a jestem coraz bliżej okresu! ![]() Dzwonił mąż, jest bardzo szczęśliwy że zdecydowałam się przenieść do Niemiec. No i cieszy się że za 2 tygodnie się zobaczymy bo przyleci na pare dni ![]() ![]() Na dworze zimno, że strach wychodzić dlatego ja dzisiaj w domku sobie posiedzę. Synka odbierze babcia z przedszkola i mi go przyprowadzi ![]() Idę pranie powieszę i zaraz Wam po odpisuję ![]()
#3300 |
Zakorzenienie
|
A ja już mam trochę lepszy humor
![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze ale bym sobie potańczyła ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=_XJDn...&feature=share
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.