|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
Glen
i będzie wszystko dobrze
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie, wszystko będzie dobrze. A mdłości współczuję bardzo trzymaj się i bądź dzielna
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Glenia, będzie wszystko dobrze
Stygmatek, cieszę się, że w końcu trafiłaś na faceta, który daje Ci tyle szczęścia I Carmi ma rację - nie zawalaj nauki, żeby rodzice nie mieli argumentu na nie Wróciłam od lekarza i powinnam się uczyć, ale jakoś mi się nie chce... Wczoraj się uczyłam praktycznie cały czas (z małymi przerwami) od 13 do 22 i tak powinnam codziennie do egzaminu...
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Stygm jak doszłam w Twojej opowieści do fragmentu o wyprawie na zalew to już myślałam, że zaraz przeczytam o zaręczynach
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Stygmi no dokładnie
sprawdza się bardzo dokładnie wszystko, bo mimo tak niewielkiego wzrostu malucha większość jest już wykształcona i chyba można już rozpoznać jakieś ewentualne wady (np. chyba zespół Downa, bo bada się przezierność karkową czy coś takiego). No ja na pewno spokojna będę dopiero po wizycie, jak się dowiem, że wszystko ok Byle do końca tego trymestru, to już jakoś tak spokojniej chyba ale objawy wszystkie nadal mam, więc mam nadzieję, że jest wszystko ok![]() dzięki dziewczynki
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po egzaminie. Generalnie nie było tak tragicznie, mam nadzieję, że jakoś zdam chociaż na te 3. Bo pytania w stylu "Ciężka hipoglikemia występuje u: a)10% osób wstrzykujących insulinę 2x dziennie i 15% osób wstrzykujących 4x dziennie, b) 15%..., 20%.. c)16%..., 28% d)12%..., 23% mnie zabiły
Żeby chociaż o tym ktoś mówił ![]() I mam temat pracy mgr. Profesorka jeszcze stwierdziła, że chce nas wysłać w maju na konferencję STN-u z naszym tematem i mamy napisać publikację
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- no dobra, czas chyba się powoli ogarnąć i wziąć prysznic... mam ambicję dzisiaj trochę posprzątać w mieszkaniu, ale co z tego wyniknie, to nie wiem, bo nowy odcinek PLL na mnie czeka
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uczę się o chorobach wew ehhh.
byle przetrwać czwartek i piątek.
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam dziś dzień głupa
|
|
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Glen trzymam kciuki za maluszka, żeby wszystko było dobrze
![]() Stygmatku Bo Ty zioniesz brokatem!! Kurde za każdym razem no Ty szczęściaro![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Ja chciałam Wam opowiedzieć o moim niedobrym Tż-cie ![]() Przedwczoraj oglądaliśmy tv i leciała jakaś powtórka house'a i akurat jak Tż przełączył to jakiś koleś się oświadczał swojej żonie po raz drugi No i ja taka rozanielona patrzę w tv i już lecę do chmurki, gdzie jest brokat i jednorożce a tu Tż mnie skutecznie sprowadza na ziemię tekstem: "Mogłem nie przełączać bo już widzę tą twoją dziwną minę" No i był foch i nie było borkatu![]() Kooooonieeeeec !
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
I wiecie co jeszcze mi obiecał.....? że pójdzie ze mną do kina na "Piękną i Bestię"
|
#4273 |
|
Wtajemniczenie
|
sie rekrutowałam
![]() Karola chyba niestety szkoda nerwów, ciezko cos takiego udowodnic i wygrac ![]() Jusiaaaaa!!!!! opal sie za nas wszystkie W. sie martwi>? teskni? histeryzuje??"![]() Crozee no szkoda ![]() Magda gratulacje, tylko sie nie zatrzasnij ![]() Glenia oj bidoku, tulę ![]() aaa i byłam dzisiaj na kijowym szkoleniu ![]()
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Glenisław trzymam kciuki na 100% bedzie dobrze
Stygmatku normalnie brokat brokat ale strasznie sie ciesze
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Jejciu muszę powoli zacząć myśleć co z Walentynkami
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Stygm, odnoszę wrażenie, że jesteście dla siebie stworzeni!
Glenia, wierzę, że wszystko z twoim małym będzie ok
|
|
#4277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To dla osób z mocnymi nerwami ale nie dla mam i przyszłych mam. A ja się wczoraj dowiedziałam od koleżanki, że jej siostra nosi chore genetycznie dziecko (nie wiem co to za choroba, ale ma krótkie nóżki, rączki, połamany kręgosłup, wklęśniętą klatkę, wszystko ma niewymiarowe ). Termin ma na za miesiąc ale musi urodzić za parę dni bo nie ma dla niego żadnego ratunku.... Miała robione badania genetyczne i albo lekarz przeoczył albo nic nie wyszło. Wcześniej się normalnie rozwijało, dopiero pod koniec zaczęło być coś nie tak. To jest straszne, nosisz je pod sercem, rusza się, cieszysz się, urządzasz pokoik itp a nagle okazuje się, że Twoje dziecko przeżyje najwyżej parę godzin.... Nie rozumiem tego... Czym takie małe dziecko zawiniło...
![]() 6.05.2017 ![]() Edytowane przez patuska18 Czas edycji: 2012-01-31 o 13:06 |
||
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze dla rodziców wymyślić prezenty na urodziny na ten dzień.
Ehh co ja wymyślę
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
My pewnie pójdziemy do kina a ja może upiekę jakieś ciacho
A Ty może kup jeden prezent, ale większy czy coś? Chyba, że wolisz osobno na rocznicę osobno na walentynki. Ja na rocznicę kupiłam karykaturę, na all jest tego pełno. Wyszła super Może coś takiego?
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cóż ![]() patuska - smutno mi....stygma - piękna i bestia w 3d??? |
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to miałam się Wam pożalić...
Jakiś czas temu P. był na kolędzie u mamy, ja nie mogłam, bo miałam zajęcia. I jak P. wrócił, to mówił, że ksiądz mówił, żebyśmy się do mamy przenieśli, że nie teraz, ale może jak pojawi się dziecko... Ale nic więcej P. mi nie mówił. I w sobotę, jak byliśmy u mamy, rozmawialiśmy o cenach mieszkań, ja mówię, że moje mieszkanie teraz jest dużo droższe, niż jak je Tata kupował i zażartowałam, że nic tylko sprzedawać mieszkanie. No i mama P. na to "No, przecież ksiądz mówił, żeby sprzedać mieszkanie, pieniądze w coś zainwestować, a tutaj pokoje stoją puste"... Ja już nic nie powiedziałam, ale w środku się we mnie zagotowało, bo ten ksiądz mnie w ogóle nie zna (P. i jego mamę tak), a będzie mi mówił, co mam zrobić z moim mieszkaniem? Generalnie ksiądz już przed ślubem mówił P., żebyśmy zamieszkali z mamą, żeby nie była sama, ale teraz to już przegiął... Na pewno nie zdecyduję się na mieszkanie z teściową, jak będą mnie naciskać Po takich tekstach nie mam ochoty nawet na nocowanie u mamy w weekendy, nie mówiąc już o chodzeniu do kościoła u teściowej U mnie księża się nie wtrącają...
Powód do śmiechu dał mi Bóg Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2012-01-31 o 13:13 |
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi nie wiem czy w 3D, ja nie przepadam za kinowym 3D więc wolałabym w normalnej wersji, ale jak nie będzie, to wtedy 3d
![]() Hawwa też bym się wkurzyła... w ogóle to nie rozumiem, dlaczego teściowa rozmawia z księdzem o takich sprawach....przecież to są Wasze, prywatne sprawy i ktoś taki jak ksiądz chyba nie powinien o nich wiedzieć, bo i po co? A tak to wie i jeszcze próbuje Wam życie ułożyć...
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa kompletnie Ci się nie dziwię. Mnie za to dziwi,że Twój P o tym z nim gada i powiedział,że to wasza sprawa.
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Zuz, jakaś Ty entuzjastyczna
W. wolałby, żebym została no i ciężko mi stwierdzić, kto bardziej tęskni... mnie aż skręca, podejrzewam, że jego też, nie będziemy się widzieli przecież 2 tygodnie. Ale nie histeryzuje (poza tym, że kazał sobie zostawić namiary na Chrisa Ja się za to znowu zestresowałam, bo na Lufthansie piszą, że w grę wchodzi tylko odprawa on-line, a nie mogę odprawić drugiego lotu w tamtą stronę i babka na infolinii mi powiedziała, że mam się odprawić na lotnisku. Nic już nie wiem
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, ja myślę, że ksiądz sam zaczął ten temat, bo P. tam był i pewnie jemu to ksiądz mówił... Teściowa sama z siebie raczej nie poruszałaby tego tematu, ale wiem, że ona też by chciała, żebyśmy z nią zamieszkali.
|
#4287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja zawsze głośno wzdycham, jak widzę zareczyny, pierścionki, suknie ślubne i dzidziusie. Nic nei muszę mówić wystarczy moje jedno mmmmmmmmmStygmatku brokat brokatem ale jak to się cudownie czyta Kawa czy ty jesteś Tudi20 na pingerze? Hawuś a moze to teściowa ksiedza podburzyła żeby tak powiedział Twojemu P. Może chodzi i narzeka i ksiądz jej "chciał pomóc w jej samotnosci"? Wiecie co pojechałam w -14 stopni mrozu, zmarzłam żeby sie dowiedzieć że ZALICZENIA NIE BEDZIE BO JEST RADA WYDZIAŁU |
|
|
|
|
#4288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Glenia, kciukam mocno, na pewno wszystko będzie dobrze! ![]() Byłam po wpis właśnie z jednego egzaminu (z tłumaczeń) i dostałam 4+...niby wszystko fajnie, egzamin nie był trudny, uczyłam się na niego dużo (choć to głównie pamięciówka bo słówka) i byłam pewna że wszystkie 5 dostaniemy...zabrakło mi 1% ale najgorsze jest to że koleś odejmował punkty że takie bzdury że masakra, np. przecinki itp... ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym do kina jechać na rocznicę(u nas kino to wielkie wydarzenie bo najbliższe jest w Poznaniu a to prawie 100 km ) , później może kolacja Ale to ja mam proponować czy czekać aż K. coś wymyśli? Wczoraj się go pytałam co robimy na rocznicę to powiedział, że nie wie... I tyle:/
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
ooo może zabiorę TŻ do kina
ale w weekend bo kurcze 14.02 mam zajęcia do 21 prawie.
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2012-01-31 o 13:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

i będzie wszystko dobrze

trzymaj się i bądź dzielna

Żeby chociaż o tym ktoś mówił 

bimbałki
ale niestety i mnie dopadło... masakra - oby nie było tak do samego końca bo nie wyrobię
wczoraj nie mogłam na uczelnię dojechać (dobrze, że nie ja prowadziłam), bo mnie dopadło w czasie jazdy...
i babka na infolinii mi powiedziała, że mam się odprawić na lotnisku. Nic już nie wiem