Jak zorganizowac czas przed ślubem?HELP - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-30, 11:05   #451
duvala
Rozeznanie

Dot.: Jak zorganizowac czas przed ślubem?HELP

tak swoją drogą to nie zdawałam sobie wcześniej sprawy jakim dyplomatą trzeba być i jak umieć wybrać gdzie zrobic kompromis a gdzie postawić na swoim jak sie organizuje ślub...

tzn jak sie samemu płaci to nie ma problemu ale jak sie rodzina dorzuca to sie robi komplikacja.

ale jednego jestem pewna: w strój młodych i obrączki nikt sie wcinać nie powinien (no chyba że panna zamierza wystąpić w stroju kąpielowym, babcia mogłaby zawału dostać ;-P)

wczoraj tworzyliśmy liste gości.. oj ciężko było. nie możemy sobie pozwolić żeby zaprosić wszystkich których chcemy a poza tym zaczęły sie niuanse: tych chcemy zaprosić ale jak tych zaprosimy to tamtym bedzie przykro że ich nie zaprosiliśmy, albo na innych nam specjalnie nie zalezy ale my bylismy u nich na weselu.... itd

doszliśmy do tego że zapraszamy tych nam najbliższych, rezygnujemy z jednej pary u których my byliśmy i dorzucamy 1 osobe "żeby nie było przykro"...

mam nadzieje że jakoś sie kupy bedzie trzymać... a wy jak to rozwiązałyście?
duvala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-30, 15:27   #452
asienka_1005
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vegas_18 Pokaż wiadomość
Trochę odbiegając zostalismy wręcz zakrzyczani z narzeczonym, bo jak to ciotka nazwała "idziemy jak bezbożnicy i ten ślub to dla jaj robimy".Powód?Moje czerwone buty a narzeczony już po kościele zaklada adidaski bo nie umie tańczyć w pantoflach i go nogi bolą(więc nie moda,a raczej idziemy za wygodą).Nic jej się nia da przetłumaczyć a kobieta ma troszkę ponad 30 lat i chyba nie będzie jednak zaproszona.
"Zakrzyczenie" to jedno z najczęściej spotykanych zjawisk w związku ze ślubem ja zostałam wyśmiana w innej kwestii- chcę po ślubie kupić duży kufer i schować tam suknię ze wszystkimi akcesoriami ślubnymi. "Ale jak to ty nie chcesz sprzedać sukni?!", "Na zmarnowanie pójdzie", "Za dużo pieniędzy macie?!"

http://s7.suwaczek.com/20120609290113.png
asienka_1005 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-30, 16:46   #453
vegas_18
Raczkowanie

Rodzina wie zawsze "lepiej"

Mój mąż będzie miał zaje*istą żonę

Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę

Edytowane przez vegas_18
Czas edycji: 2012-01-31 o 17:37
vegas_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 11:32   #454
LadyWhisper
Zakorzenienie

a my zapraszamy tych, których znamyrodzice M. mają jakiegoś kuzyna, którego ja nie widziałam nigdy, a M. od jakiś 15 lat, więc po co??? Dobrze, że sami zbieramy na wesele, chociaż rozdaliśmy ostatnio ostatnie już zaproszenia, i jak się baliśmy, że do 60osób nie uzbieramy, tak.....przyjdzie 90!!! Więc ogółem masakra, bo pierona finansowo byliśmy przygotowani na max. 70, a tu taka niespodzianka..... Na razie jesteśmy przerażeni, ale podejrzewam, że w końcu się będziemy cieszyć, że wszyscy tak na hura sobie przyjadą

cudne te buty!!!!!!!!!!!!! Bosh, takich dokładnie szukałam!!!!!! Kochana daj znać, jak je zamówisz, czy są takie jak na zdjęciu, bo normalnie aż mam ochotę już teraz je kupić!!!!!!!!

Kobitki, a powiedzcie mi, co szykujecie, jakby było zimno w Ten Dzień??? Bo ja się zastanawiam nad zwykłym, prostym żakietem, który bym mogła sobie wykorzystać w późniejszym czasie na razie ciężko jednak, bo nigdzie nie widziałam takiego

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 11:56   #455
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Kobitki, a powiedzcie mi, co szykujecie, jakby było zimno w Ten Dzień??? Bo ja się zastanawiam nad zwykłym, prostym żakietem, który bym mogła sobie wykorzystać w późniejszym czasie na razie ciężko jednak, bo nigdzie nie widziałam takiego
Ja też myślałam o czymś bardziej praktycznym. Załączam zdjęcie księżnej Kate Middleton w białym sweterku który naprawdę wyglądałby uroczo do sukni ślubnej przynajmniej moim zdaniem. Niestety przez wgląd na to, że ja będę miała dość obszerne jedno ramiączko w moim przypadku w grę wchodzi tylko cos takiego jak w tym załączniku http://moda.allegro.pl/elegancka-eto...066907009.html

Edytowane przez ewula87
Czas edycji: 2012-01-31 o 12:00
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 12:01   #456
ewula87
Rozeznanie

To jest to zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kreacja_kate.jpg (38,6 KB, 35 załadowań)
Stary 2012-01-31, 12:57   #457
LadyWhisper
Zakorzenienie

o nie etola absolutnie kompletnie mi się nie podobają. Nad sweterkiem myślałam, ale do mojej sukni niestety w ogóle nie pasuje, jest tiulowa, nie typowa princeska, ale jednak tiulowa, myślę, że zwykły biały żakiet będzie najlepiej pasował, tlyko gdzie taki znaleźć?

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 13:34   #458
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
o nie etola absolutnie kompletnie mi się nie podobają. Nad sweterkiem myślałam, ale do mojej sukni niestety w ogóle nie pasuje, jest tiulowa, nie typowa princeska, ale jednak tiulowa, myślę, że zwykły biały żakiet będzie najlepiej pasował, tlyko gdzie taki znaleźć?
He he Tak to jest właśnie z tymi etolami, maja raczej więcej przeciwniczek niż zwolenniczek. Ja w sumie nie miałam o nich zdania, nigdy nie zwracałam na nie uwagi ani tak pozytywnie ani negatywnie. A ze względu na taki a nie inny krój mojej sukienki oraz to, że ślub mam 22 września to zdecyduję się jednak na etolę.
Stary 2012-01-31, 13:52   #459
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

w zależności od planowanej temperatury - można szal, bolerko albo sweterek.. moja siostra ślub miala w lutym i miala futerko.
jak nie pasują jakieś ozdobne bolerka to można kupić takie bolerko jak dla baletnicy - same obcisłe rękawy - tylko z jakiegoś ładnego materiału.
a tu przykłady
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...6e41a87ef.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...56f4319e2.html
http://img.pakamera.pl/i1/5/361/na-d...4092394361.img

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
He he Tak to jest właśnie z tymi etolami, maja raczej więcej przeciwniczek niż zwolenniczek. Ja w sumie nie miałam o nich zdania, nigdy nie zwracałam na nie uwagi ani tak pozytywnie ani negatywnie. A ze względu na taki a nie inny krój mojej sukienki oraz to, że ślub mam 22 września to zdecyduję się jednak na etolę.

ja też mam ślub 22 września
ale ani jeszcze sukni nie wybrałam ani tym bardziej nie zaczęłam mysleć o dodatkach. ale jak tylko wejdę w temat to na pewno dam znać
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 16:11   #460
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
ja też mam ślub 22 września
ale ani jeszcze sukni nie wybrałam ani tym bardziej nie zaczęłam mysleć o dodatkach. ale jak tylko wejdę w temat to na pewno dam znać
Pokaż koniecznie jak już coś wybierzesz!
A tu wklejam Ci coś co znalazłam dziś na pewnej stronce, ku pokrzepieniu naszych serduch!
Pogoda na wrzesień 2012

Wrzesień, bo kwitną wrzosy
W porze kwitnienia wrzosów ciągle będzie się utrzymywać letnia pogoda. Co prawda, przestaną nas męczyć upały, ale ciepłe dni przetrwają cały miesiąc. Pogodne niebo, przyjemnie przygrzewające słońce i łagodne wiatry będą sprzyjać długim spacerom i wyprawom za miasto. Wykorzystajmy przedłużenie lata, jakim będzie wrzesień 2012, by zebrać siły na zimowe dni.
Oby się sprawdziło!
Stary 2012-01-31, 17:15   #461
vegas_18
Raczkowanie

ewula a masz jakąś prognozę na 25 sierpnia?:P

Stary 2012-01-31, 17:26   #462
ameliar
Zadomowienie

Również ta pogoda z tą data mnie ciekawi

"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca" Paulo Coelho
(maj 2010-...)

ameliar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 19:02   #463
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:

Wrzesień, bo kwitną wrzosy
W porze kwitnienia wrzosów ciągle będzie się utrzymywać letnia pogoda. Co prawda, przestaną nas męczyć upały, ale ciepłe dni przetrwają cały miesiąc. Pogodne niebo, przyjemnie przygrzewające słońce i łagodne wiatry będą sprzyjać długim spacerom i wyprawom za miasto. Wykorzystajmy przedłużenie lata, jakim będzie wrzesień 2012, by zebrać siły na zimowe dni.
Oby się sprawdziło!
ten wrzesień, który mieliśmy był piękny więc mam nadzieję ze przyszły taki sam będzie

a mogłabyś napisać jak planujesz czas przed ślubem?
tzn: co kiedy? ( w miesiącach wystarczy )
ja cały czas się zastanawiam kiedy co powinnam zrobić
kiedy umówić się wybrać menu? kiedy uzgodnić wystrój sali?
kiedy załatwić urząd? czy to ja wymyślam wieczór panieński czy koleżanki się tym zajmują? skąd to wiedzieć? kiedy tort? bukiet? buty i dodatki?
z jednej strony cały czas o tym myślę a z drugiej wydaje mi się że jeszcze zdecydowanie za wcześnie na to wszystko - hehe

powiedzcie też czy słyszałyście i co sądzicie o wysyłaniu informacji z prośbą o zarezerwowanie terminu w kalendarzu z okazji naszego ślubu ?
Stary 2012-01-31, 20:05   #464
vegas_18
Raczkowanie

Ahhh.....Normalnie złość mnie zżera
Dogadałam się z facetem od limuzyny żeby nam samochód załatwił i udało się ale cena wzrosła a głowny świadek(brat TŻ) się teraz zastanawia czy da radę z kasą!A jak się wcześniej pytałam każdego po 3 razyczy dadzą radę zawyżając sporo koszta to się zapierali że tak
Normalniee......eh..

Stary 2012-01-31, 21:08   #465
ameliar
Zadomowienie

Niestety takie życie. Umiesz liczyć- licz na siebie.
Dlatego my za wszystko sami płacimy

"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca" Paulo Coelho
(maj 2010-...)

ameliar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 21:31   #466
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

my w ogóle nie wypożyczamy samochodu - tata TŻ ma ładne auto i wystarczy... myślę że lepiej w coś innego zainwestować
Stary 2012-02-01, 08:06   #467
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vegas_18 Pokaż wiadomość
ewula a masz jakąś prognozę na 25 sierpnia?:P
Tak dokładnie na 25 to nie znalazłam jeszcze nic, al ogólnie na cały sierpień to proszę bardzo:
Pogoda na sierpień 2012

Sierpień, bo dźwięczą sierpy
W sierpniu nie zadźwięczą sierpy, bo to narzędzie rolnicze można zobaczyć tylko w skansenach, ale kombajny wyjadą na pola. Początkowo żniwom nie będzie sprzyjać aura. Na początku miesiąca ochłodzi się znacznie, a co więcej – wystąpią obfite opady utrudniające prace rolnicze. Nie potrwa to długo. Po 8 sierpnia powróci upalna pogoda, która może się utrzymać do końca miesiąca. Tak więc przez 3 dekady będzie wymarzona pogoda na wakacyjny wypoczynek, zwłaszcza na plaży.
A tu dziewczęta macie link do tej strony http://wakacjomaniak.pl/pogoda-na-la...y-na-2012-rok/
Jeśli chodzi o samochód, to my z tż myśleliśmy nawet, żeby pojechać jego samochodem, bo uważam, żę jak najbardziej się nadaje na takie okazje. Ale doszliśmy do wniosku, że fajnie będzie przejechać się jakimś innym samochodem a nie tym co jeździmy na co dzień, więc pewnie coś wypożyczymy, ale będzie to na przykład jakiś nowszy model BMW (TŻ uwielbia tą markę) czy coś takiego, szkoda nam kasy na jakieś limuzyny po prostu, ale za samochód też będziemy płacić sami.

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:

a mogłabyś napisać jak planujesz czas przed ślubem?
tzn: co kiedy? ( w miesiącach wystarczy )
ja cały czas się zastanawiam kiedy co powinnam zrobić
kiedy umówić się wybrać menu? kiedy uzgodnić wystrój sali?
kiedy załatwić urząd? czy to ja wymyślam wieczór panieński czy koleżanki się tym zajmują? skąd to wiedzieć? kiedy tort? bukiet? buty i dodatki?
z jednej strony cały czas o tym myślę a z drugiej wydaje mi się że jeszcze zdecydowanie za wcześnie na to wszystko - hehe

powiedzcie też czy słyszałyście i co sądzicie o wysyłaniu informacji z prośbą o zarezerwowanie terminu w kalendarzu z okazji naszego ślubu ?
O co chodzi z tym kalendarzem, bo nie rozumiem? Nie słyszałam chyba nigdy o niczym takim.
A jeśli chodzi o to co kiedy, to na prawdę zależy od tego jaki ruch jest w tym biznesie w Twoim regionie.
Ja na przykład sukienkę mam już zamówioną, ale tylko dlatego, że nie byłam pewna czy będę szyła czy kupię gotową, i jak pojechałam z siostrą oglądać sukienki, nie znalazłam nic gotowego więc pojechałam do salonu w którym ewentualnie chciałam szyć, tam jedna mi się tak spodobała, że od razu ją zamówiłam bo nie widziałam sensu, żeby jechać tam jeszcze raz tylko po to żeby ją zmówić, a pierwszą przymiarkę mam dopiero 11 lipca. Menu będziemy wybierać gdzieś 2 miesiące przed ślubem (robimy wesele w sali weselnej) kucharki zamawiamy sami, nie w restauracji. Do dekoratorki mamy jechać, teraz w lutym, ona tak chciała. U mnie wieczorem panieńskim zajmuje się moja świadkowa pewnie z pomocą moich sióstr tak po prostu jest w moim regionie, to normalne i oczywiste. Z resztą sama coś kiedyś powiedziała, z czego wynikało, że już o tym myśli. Może podpytaj swoją świadkową, co ona o tym myśli. Ja mam jeszcze o tyle łatwiej, że świadkowąć będzie nam para, a chłopaki jak to chłopaki od razu zaczęli się śmiać, że świadek będzie musiał panienki zamówić na wieczór kawalerski Za tortem planuję rozejrzeć się w najbliższym czasie tylko dlatego, żeby zobaczyć gdzie mogliby zrobić mi taki jak bym chciała, a zamawiać to już zapytam ich kiedy, jak już wybiorę którąś cukiernię. Butów szukam już, jak mi się trafią to kupię na pewno na poprawiny zamówiłam już na allegro. Bukiet mam już wybrany, poproszę dekoratorkę, żeby kupiła mi na giełdzie goździki (z nich chcę bukiet) i planuję zrobić go sama, chcę same kwiaty, duuużo kwiatów, a łodygi obwiązane białą tasiemką. A w urzędzie co chcesz załatwiać? Bo ja nie wiem dokładnie wiem, że coś załatwiała moja siostra, ale to chyba już przed samym ślubem. Mam nadzieję, że nie rozpisałam się za bardzo
Stary 2012-02-01, 11:49   #468
vegas_18
Raczkowanie

Tylko się zdenerwowalam nie potrzebnieBo świadek nie pamiętał wszystkich kosztów,chociaż oni sami się deklarowali do płacenia
My jedziemy limuzyną bo jest nas sporo(my i świadkowie to 8 osób) ja zawsze chciałam jechać czarną limuzynąBo niestety Ferrari nie znaleźliśmy

Stary 2012-02-01, 16:05   #469
asienka_1005
Raczkowanie

Cytat:
A ja idę na żywioł i nie kupuję żadnego okrycia. Niemniej bardziej od chłodu- boję się deszczu Jakoś tak zawsze mieliśmy, że w ważne dla nas dni typu przeprowadzki czy zaręczyny padał siarczyście deszcz. Oby nie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 21:09   #470
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:

O co chodzi z tym kalendarzem, bo nie rozumiem? Nie słyszałam chyba nigdy o niczym takim.
A jeśli chodzi o to co kiedy, to na prawdę zależy od tego jaki ruch jest w tym biznesie w Twoim regionie.
Ja na przykład sukienkę mam już zamówioną, ale tylko dlatego, że nie byłam pewna czy będę szyła czy kupię gotową, i jak pojechałam z siostrą oglądać sukienki, nie znalazłam nic gotowego więc pojechałam do salonu w którym ewentualnie chciałam szyć, tam jedna mi się tak spodobała, że od razu ją zamówiłam bo nie widziałam sensu, żeby jechać tam jeszcze raz tylko po to żeby ją zmówić, a pierwszą przymiarkę mam dopiero 11 lipca. Menu będziemy wybierać gdzieś 2 miesiące przed ślubem (robimy wesele w sali weselnej) kucharki zamawiamy sami, nie w restauracji. Do dekoratorki mamy jechać, teraz w lutym, ona tak chciała. U mnie wieczorem panieńskim zajmuje się moja świadkowa pewnie z pomocą moich sióstr tak po prostu jest w moim regionie, to normalne i oczywiste. Z resztą sama coś kiedyś powiedziała, z czego wynikało, że już o tym myśli. Może podpytaj swoją świadkową, co ona o tym myśli. Ja mam jeszcze o tyle łatwiej, że świadkowąć będzie nam para, a chłopaki jak to chłopaki od razu zaczęli się śmiać, że świadek będzie musiał panienki zamówić na wieczór kawalerski Za tortem planuję rozejrzeć się w najbliższym czasie tylko dlatego, żeby zobaczyć gdzie mogliby zrobić mi taki jak bym chciała, a zamawiać to już zapytam ich kiedy, jak już wybiorę którąś cukiernię. Butów szukam już, jak mi się trafią to kupię na pewno na poprawiny zamówiłam już na allegro. Bukiet mam już wybrany, poproszę dekoratorkę, żeby kupiła mi na giełdzie goździki (z nich chcę bukiet) i planuję zrobić go sama, chcę same kwiaty, duuużo kwiatów, a łodygi obwiązane białą tasiemką. A w urzędzie co chcesz załatwiać? Bo ja nie wiem dokładnie wiem, że coś załatwiała moja siostra, ale to chyba już przed samym ślubem. Mam nadzieję, że nie rozpisałam się za bardzo
kalendarzyk - http://media.bodaclick.com/img/img_r...69f8f7f1f8.jpg
forma informacji o tym że bierzecie ślub i prosicie o zarezerwowanie terminu na ten dzień. jeszcze nie zaproszenie tylko informacja - którą można pn mailem rozesłać.
Ja się zastanawiam nad tym bo jednak we wrześniu ludzie planują wakacje i jak wcześniej ich poinformuje to może tak będą układać plany żeby mieć wolny termin..

świadkowej nie mam tylko świadka.. więc on raczej nie zajmie się wieczorem panieńskim

gratuluje tego wszystkiego ja nie wiem jaka sukienkę, buty czy kwiaty.. wiem ze chcę zielone
ale jak zacznę kolekcję ślubną zbierać to się pochwalę !

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez asienka_1005 Pokaż wiadomość
A ja idę na żywioł i nie kupuję żadnego okrycia. Niemniej bardziej od chłodu- boję się deszczu Jakoś tak zawsze mieliśmy, że w ważne dla nas dni typu przeprowadzki czy zaręczyny padał siarczyście deszcz. Oby nie...

w takim razie to coś dla ciebie
http://www.restyle.pl/product-pol-23...a-koronka.html
Stary 2012-02-02, 07:18   #471
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
kalendarzyk - http://media.bodaclick.com/img/img_r...69f8f7f1f8.jpg
forma informacji o tym że bierzecie ślub i prosicie o zarezerwowanie terminu na ten dzień. jeszcze nie zaproszenie tylko informacja - którą można pn mailem rozesłać.
Ja się zastanawiam nad tym bo jednak we wrześniu ludzie planują wakacje i jak wcześniej ich poinformuje to może tak będą układać plany żeby mieć wolny termin..

gratuluje tego wszystkiego ja nie wiem jaka sukienkę, buty czy kwiaty.. wiem ze chcę zielone
ale jak zacznę kolekcję ślubną zbierać to się pochwalę !
O kurcze no to ja chyba jakaś zacofana jestem bo pierwsze słyszę o takim kalendarzyku. Pomysłowe to ale my z TŻ się chyba nie zdecydujemy.
Pochwal się koniecznie jak już nabędziesz coś z kolekcji ślubnej!
Stary 2012-02-02, 09:01   #472
asienka_1005
Raczkowanie

Dziś mamy rocznicę zaręczyn
A ślub tuż tuż... W połowie miesiąca zaczynamy wypisywać zaproszenia
Dziewczyny, ja się tak cieszę, że normalnie cała chodzę

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Oj nie, parasolka nam obojgu się nie podoba. W razie, gdyby padało, na pewno będziemy zaopatrzeni w parasole, ale kupimy dwie jednakowe, zwykłe Najlepiej czarne

Stary 2012-02-02, 14:31   #473
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Dziś mamy rocznicę zaręczyn
A ślub tuż tuż... W połowie miesiąca zaczynamy wypisywać zaproszenia
Dziewczyny, ja się tak cieszę, że normalnie cała chodzę

GRATULUJĘ i cieszę się razem z Tobą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-02, 18:01   #474
asienka_1005
Raczkowanie

Cytat:
GRATULUJĘ i cieszę się razem z Tobą
Dzięki Narzeczony zrobił mi dziś piękną niespodziankę, poszliśmy na kolację przy winie... Byliśmy razem, tak bez pośpiechu... jak nam obojgu brakuje spokoju

Stary 2012-02-02, 19:54   #475
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki Narzeczony zrobił mi dziś piękną niespodziankę, poszliśmy na kolację przy winie... Byliśmy razem, tak bez pośpiechu... jak nam obojgu brakuje spokoju
Ale pięknie! Zazdroszczę! Naszą pierwszą rocznicę zaręczyn przeżyjemy już jako małżeństwo!
Stary 2012-02-03, 06:39   #476
asienka_1005
Raczkowanie

Cytat:
Ale pięknie! Zazdroszczę! Naszą pierwszą rocznicę zaręczyn przeżyjemy już jako małżeństwo!
Pięknie było I moje ulubione Martini przy świecach w wannie...

Stary 2012-02-09, 13:45   #477
asienka_1005
Raczkowanie

Wybraliśmy muzykę na pierwszy taniec
Zupełnie coś innego, niż początkowo planowaliśmy Ale oboje jesteśmy w tej piosence zakochani od dawna, a przez zupełny przypadek do tego doszliśmy
Dziś równe 4 miesiące do ślubu

Stary 2012-02-09, 13:58   #478
duvala
Rozeznanie

Cytat:
Zupełnie coś innego, niż początkowo planowaliśmy Ale oboje jesteśmy w tej piosence zakochani od dawna, a przez zupełny przypadek do tego doszliśmy

oo a jaką? my nie mamy pojęcia co wybrać..
duvala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 13:59   #479
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
No to pochwal się Kochana co to za pioseneczka?
Stary 2012-02-09, 14:04   #480
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:

pochwal się nam
o gratuluje 4 miesiące to zleci już szybciutko
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości