Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-31, 12:05   #2851
BozaKrufka
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII

Cytat:
Napisane przez DarkNoir Pokaż wiadomość
Osoby w moim otoczeniu (z grupy kpiących z Biedronki) twierdzą, że może i skład ten sam ale pewnie jakość składników gorsza, bo na czymś muszą oszczędzać, skoro cena niższa
A może na odwrót jest: cena oryginałów jest za wysoka?

Przy oryginalnych płaci się też za całą reklamę i opakowanie bardziej medialne(ładniejsze)
BozaKrufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 12:11   #2852
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
U mnie na wagę są Michałki białe, zamkowe (nie wiem jakie to), trufle w czekoladzie i galaretki w czekoladzie z małym napisem Wawel. A wszystko to ma duże napisy Magnetic, kazdy michałek wydaje mi się że jakiś większy.
Nie wiem, nie znam się, bo nie jadam żadnych cukierków. Opisuję tylko co widziałam
Też miałam wrażenie, że te niby Magnetic są większe, uff a myślałam, że mam urojenia Więcej przyjemności...chociaż ja to się powstrzymuję.

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 12:18   #2853
anula3333
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
apropo jakości
kiedyś widziałam program dotyczący produkcji płynów do znanych firm i tej samej firmy, ale produkowane np dla B.
Facet który tam pracuje wypowiadał się, że oni nie przestawiają maszyn z lepszych na gorsze tylko do wszystkich leci to samo. A różnica w cenie jest
Cytat:
Napisane przez BozaKrufka Pokaż wiadomość
Przy oryginalnych płaci się też za całą reklamę i opakowanie bardziej medialne(ładniejsze)
Dokładnie Poza tym płaci się za logo firmy.
Stary 2012-01-31, 12:41   #2854
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
apropo jakości
kiedyś widziałam program dotyczący produkcji płynów do znanych firm i tej samej firmy, ale produkowane np dla B.
Facet który tam pracuje wypowiadał się, że oni nie przestawiają maszyn z lepszych na gorsze tylko do wszystkich leci to samo. A różnica w cenie jest
Dokladnie tak jest i wiem to na 100%
Moj maz pracuje w fabryce Unilever i np Solla z maslem ta z Biedronki to jest Rama a chyba troche tansza co nie Oni tylko zmieniaja opakowania nic innego bo jakby mieli nagle dawac co gorszego skoro jest jedna linia produkcyjna prawda Przez pare godzin pakuja do pudelek Ramy a jak skoncza zamowienie to zmieniaja na Solle i na tym to polega
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 12:53   #2855
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Co się stało ? Bo jak końcowy rachunek Cię zaskoczył wiec, że nie jesteś w tym odczuciu osamotniona

Jakie to koce i poduszki ? Zapewne nowość . Ja ostatnio widziałam kołdry i poduszki, zastanawiam się czy warto je kupić w B.
Czy ktoś kupił i może się podzielić wrażeniami ?
Zdecydowanie zaskoczył mnie rachunek. Zawsze po zakupach takich średnich bo ile dla jednej osoby się nakupuje miałam poczucie że mam 2 pełne siatki za 30 zł i że tanio kupiłam tyle rzeczy. Teraz niestety już nie poczułam tego... wiem że wszystko idzie do góry ale bez przesady znów żeby tak na raz wszystko i to sprytnie bo cenowo do góry a ilościowo w dół..

Też mam wrażenie że michałki są większe niż normalnie

Czy mi się tylko wydaje czy znów pojawią się dżemy jeżynowe w biedronce?
anannke jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 12:54   #2856
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DMkAnia Pokaż wiadomość
Również polecam, jest pyszna nawet za słodka (sama zeżarłam połowę za jednym 'zamachem' )
Ale super, że zmiana, bo tamta kukurydza mi nie smakowała

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Dokladnie
Dzis nawet o tym w ddtvn gadali, ze oplaca sie kupowac te wszystkie produkty firmowe tylko robione z logo innej firmy bo sklad ten sam a cena nizsza
dokładnie, też oglądałam

Cytat:
Moj maz pracuje w fabryce Unilever i np Solla z maslem ta z Biedronki to jest Rama a chyba troche tansza co nie Oni tylko zmieniaja opakowania nic innego bo jakby mieli nagle dawac co gorszego skoro jest jedna linia produkcyjna prawda Przez pare godzin pakuja do pudelek Ramy a jak skoncza zamowienie to zmieniaja na Solle i na tym to polega
o rama, no nieźle

białe michałki
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 13:02   #2857
kayra
Zadomowienie

Dziś byłam w Biedrze i mam nową gazetkę "Z włoskich winnic" obowiązuje od jutra 01.02 do 29.02.2012 lub do wyczerpania zapasów.

Kupiłam nowy energy drink o smaku coli z rumem. Nie polecam, jak dla mnie to jak smak jakiegoś lekarstwa, kropli, fuuu.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 13:13   #2858
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Ale super, że zmiana, bo tamta kukurydza mi nie smakowała

dokładnie, też oglądałam

o rama, no nieźle

białe michałki
No serio to jest Rama jak ktos nie wierzy to niech zobaczy kto produkuje pisze tam Unilever wiem bo sama ja mam
Takze jesli ktos bardzo lubi Rame ale nie kupuje bo za droga to wystarczy kupic ta Solle i bedzie miec rame tylko w innym opakowaniu
Biale michalki i mieszanka krakowska
Stary 2012-01-31, 14:09   #2859
julietta83
Zakorzenienie

Mnie ostatnio dopadło zdziwienie jak kupowałam orzeszki niesolone - cena 4,99. Pamiętam jak były za ok. 3 zł...
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 14:21   #2860
Mraleczka
Raczkowanie

Coś mi się wydaje, że jednak nie spróbuję tych migdałów w czekoladzie bo B. o której pisała dziewczyna z Wrocławia nawet nie wiem gdzie jest ta dzielnica i pewnie całkiem z drugiej strony od której wjeżdżam do miasta.
Jeszcze w te mrozy to całkiem mi się nie chce specjalnie jechać do miasta i chodzić szukać. Może napiszę do koleżanki z Leśnicy żeby zobaczyła czy u nich coś zostało i może mi kupi. W jakiej one były cenie?
Ja cały czas się łudzę, że jeszcze kiedyś w B. będą takie strasznie długie, słone i cieniutkie paluszki (gdzieś od nadgarstka do łokcia) które chyba tylko 1x się pojawiły i momentalnie zniknęło całe pudełko. Każdy kto je jadł to się zajadał i dziwił, że to kupione w Biedronce, a nie w Piotrze i Pawle albo Almie Nie wiem czy ktoś z Was je kojarzy prócz mnie (pojawiły się tego albo poprzedniego lata) Jak się pokażą znowu i w takiej fajnej cenie kupuję cały karton na zapas Teraz mogę o nich tylko pomarzyć
Czy ta zielona herbata z żurawiną i porzeczkami to też limitowana?
Niech się w końcu ociepli to będę miała pretekst żeby pojechać do miasta i parę rzeczy kupić w B. Wino z nowej gazetki już sobie upatrzyłam, może gdzieś się ostaną te migdały, cebulkę z chęcią wezmę, tą zieloną herbatę i może to ptasie mleczko co tak nim kusicie i dżem jeżynowy skoro taki dobry
Mraleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 14:24   #2861
Esti10
Zakorzenienie

Dziewczyny czy jak ogladacie reklamy biedrony to widzicie jak w tle sa pokazane takie duze stoiska z warzywami i owocami? U mnie na pewno tak to stoisko nie wyglada ciekawa jestem gdzie oni to nagrywali? Bo dla mnie to wyglada np jak w Auchanie No chyba, ze tak beda za jakis czas wygladac wszedzie
Stary 2012-01-31, 14:59   #2862
Agoorka
Zadomowienie

Cytat:
Co do tej Solli, to tak mi się skojarzyło, czy ona czasem sporo nie podrożała. Nie kupuję jej dla siebie, ale raz kupowałam znajomej i wydawała mi się jakaś tania, a niedawno przy okazji w Biedronce wpadła mi w oko jej cena i wydawało mi się, że mega zdrożała. Nie wiem, może się mylę. Jak któraś dziewczyna kupuje, to może się wypowie

Agoorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 14:59   #2863
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Zdecydowanie zaskoczył mnie rachunek. Zawsze po zakupach takich średnich bo ile dla jednej osoby się nakupuje miałam poczucie że mam 2 pełne siatki za 30 zł i że tanio kupiłam tyle rzeczy. Teraz niestety już nie poczułam tego... wiem że wszystko idzie do góry ale bez przesady znów żeby tak na raz wszystko i to sprytnie bo cenowo do góry a ilościowo w dół..

Też mam wrażenie że michałki są większe niż normalnie

Czy mi się tylko wydaje czy znów pojawią się dżemy jeżynowe w biedronce?
O tak skoki cenowe w ostatnim czasie są odczuwalne dla portfela.

Cytat:
Dziewczyny czy jak ogladacie reklamy biedrony to widzicie jak w tle sa pokazane takie duze stoiska z warzywami i owocami? U mnie na pewno tak to stoisko nie wyglada ciekawa jestem gdzie oni to nagrywali? Bo dla mnie to wyglada np jak w Auchanie No chyba, ze tak beda za jakis czas wygladac wszedzie
Sama miałam to napisać. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy prócz bierdonki z czerwonym nosem, to właśnie wizualizacja sklepu.

Również podejrzewam, że zdjęcia były kręcone w miejscu specjalnie zaaranżowanym na tę okazję, bo doprawdy nie kojarzę takiego stoiska owocowo - warzywnego w Biedronce.

Zbyt piękne aby mogło być prawdziwe ?
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 15:09   #2864
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BozaKrufka Pokaż wiadomość
Nie jadam często serów pleśniowych. Póki co to ulubieńcem moim jest Camembert Valbon. Ten orzechowy próbowałam na kanapce i mi nie podpasował ale jedzony sam po kawałeczku jest pyszny (...)
Hehe, a to dobre Nie komponuje się mówisz z pieczywem Ci? No, ale nic - najważniejsze, że mimo to sam w sobie jest smaczny i kasa nie jest zmarnowana Chyba się skuszę skoro tak

Co do wielkości cukierków to większe i fajnie gdyby nie szkopuł, że brać kilkanaście sztuk to mało kto bierze, a jak one większe to i cena za nie wyższa Chyba wolałabym nieco mniejsze, mniej by w boczki szło, po zjedzeniu kilku sztuk. A ja słodziak jestem i jak mi zasmakuje to ojoj..

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
(...)Sama miałam to napisać. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy prócz bierdonki z czerwonym nosem, to właśnie wizualizacja sklepu.

Również podejrzewam, że zdjęcia były kręcone w miejscu specjalnie zaaranżowanym na tę okazję, bo doprawdy nie kojarzę takiego stoiska owocowo - warzywnego w Biedronce.

W moim miasteczku od paru m-cy jest trzecia i największa biedronka i rozkład stoiska owoców i warzyw jest taki właśnie spory, odstaje od tego do czego przywykłyśmy w starych i mniejszych biedroneczkach Wg mnie te większe oraz nowsze mają takie spore stoiska z owocami i warzywami

Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem

partytura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 15:26   #2865
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agoorka Pokaż wiadomość
Co do tej Solli, to tak mi się skojarzyło, czy ona czasem sporo nie podrożała. Nie kupuję jej dla siebie, ale raz kupowałam znajomej i wydawała mi się jakaś tania, a niedawno przy okazji w Biedronce wpadła mi w oko jej cena i wydawało mi się, że mega zdrożała. Nie wiem, może się mylę. Jak któraś dziewczyna kupuje, to może się wypowie
Powiem szczerze, ze nie wiem ile kosztuje bo maz przynosi z pracy za grosze ale z ciekawosci lukne jak bede zeby porownac ceny Przypuszczam, ze jesli poszla cena do gory tak jak wiekszosci produktow to i tak mimo wszystko jest tansza od ramy ale moze sie myle Przy okazji sobie sprawdze

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
O tak skoki cenowe w ostatnim czasie są odczuwalne dla portfela.

Sama miałam to napisać. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy prócz bierdonki z czerwonym nosem, to właśnie wizualizacja sklepu.

No to dobrze bo juz sie balam, ze tylko mnie sie tak wydaje
I wogole w tych ujeciach ten sklep wydaje sie strasznie duzy tak w tle jak Ci ludzie chodza i cos gadaj to tam jest tak duzo tych kas i taka duza powierzchnia wiec pewnie jest tak jak piszesz, ze moze jakies specjalne miejsce do reklamy
Stary 2012-01-31, 15:49   #2866
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w jednej biedronce tak wygląda to stoisko. Wszystkie biedronki po kolei tak zmieniają.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 15:51   #2867
ag777
Raczkowanie

Może była nagrywana w nowo powstałej biedronce. Ja też nie dawno byłam w takiej lubelskiej biedronce w której były duże zmiany choć to nie była nowa biedronka ale było widać, że przeszła już lifting i zrobiła się taka "elegancka".
ag777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 16:06   #2868
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem szczerze, ze nie wiem ile kosztuje bo maz przynosi z pracy za grosze ale z ciekawosci lukne jak bede zeby porownac ceny Przypuszczam, ze jesli poszla cena do gory tak jak wiekszosci produktow to i tak mimo wszystko jest tansza od ramy ale moze sie myle Przy okazji sobie sprawdze

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

No to dobrze bo juz sie balam, ze tylko mnie sie tak wydaje
I wogole w tych ujeciach ten sklep wydaje sie strasznie duzy tak w tle jak Ci ludzie chodza i cos gadaj to tam jest tak duzo tych kas i taka duza powierzchnia wiec pewnie jest tak jak piszesz, ze moze jakies specjalne miejsce do reklamy
ja mam taka duza biedronke i ma takie stoisko i jest bardzo duza

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Duza roznice widac na Mieszance Krakowskiej bo ona normalnie taka malutka jest a tu taki duzy kawalek jak dla mnie Wawel moglby takie robic normalnie bo wiadomo, ze w biedronie to tylko sporadycznie beda a szkoda Mogliby zrobic taki regal z cukierkami na wage to by bylo cos
moze i cos ... ale pewnie takie straty w brakach kilogramow w tych cukierkach by byly ze bania mala. wiec im by to sie nie oplacilo.. dlatego nie ma na stale..

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 16:17   #2869
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
(..)Kupiłam nowy energy drink o smaku coli z rumem. Nie polecam, jak dla mnie to jak smak jakiegoś lekarstwa, kropli, fuuu.
a mi baaaaardzo smakuje ten nowy Be power, uwielbiam pić rum z colą, tak własnie smakuje rum z cola jak opisałaś. Troche jakby czuc lekarstwa hehe
Uwielbiam taki smak i ten napój trafił w niego idealnie, nabrałam sobie 6

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Mraleczka Pokaż wiadomość
(..)
Ja cały czas się łudzę, że jeszcze kiedyś w B. będą takie strasznie długie, słone i cieniutkie paluszki (gdzieś od nadgarstka do łokcia) które chyba tylko 1x się pojawiły i momentalnie zniknęło całe pudełko. Każdy kto je jadł to się zajadał i dziwił, że to kupione w Biedronce, a nie w Piotrze i Pawle albo Almie Nie wiem czy ktoś z Was je kojarzy prócz mnie (pojawiły się tego albo poprzedniego lata) Jak się pokażą znowu i w takiej fajnej cenie kupuję cały karton na zapas Teraz mogę o nich tylko pomarzyć
Pamietam te paluszki Daaawno temu były w Biedrze cały czas, co lepsze to wycofują

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Taa, pewnie studio nagraniowe widać na reklamie U mnie są tez już Biedronki po "liftingu", stoja tak warzywa i owoce i owszem, tlyko nie śa tak pieknie kolorowe, okrąglutkie i równiutko poukładane jak na reklamie
A juz na pewno nie ma ich az tyle "Chłyt matetingowy"

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-01-31 o 16:19
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 16:18   #2870
Esti10
Zakorzenienie

Czyli jak u mnie otwarli w sierpniu biedrone po calkowitym remoncie to beda i tak zmieniac jeszcze wyglad w srodku?
Stary 2012-01-31, 16:22   #2871
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
moze i cos ... ale pewnie takie straty w brakach kilogramow w tych cukierkach by byly ze bania mala. wiec im by to sie nie oplacilo.. dlatego nie ma na stale..
Taa, no właśnie. Wczoraj jak brałam cukierki i nabrałam sobie w garść żeby wrzucić do woreczka to razem z cukierkami nabrałam 2 papierki po wyżartych cukierkach. Ja nie wiem jak można isć do sklepu i żreć bezczelnie produkt...
W mojej stokrotce starsze panie nagminnie obierają sobie pomarańcze i mandarynki bo "przecież nie wiem czy słodkie".
Chołota.

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Czyli jak u mnie otwarli w sierpniu biedrone po calkowitym remoncie to beda i tak zmieniac jeszcze wyglad w srodku?
hehe na wprost mojego okna miałam otwarcie biedronki 22 grudnia, na same święta. Zorganizowana była według starego systemu, stare logo, stare ustawienia.
W tamtym tygodniu już zmienili wszystko na nowe nowe, nowe regały, nowe ustawienia, zdjeli logo, dali nowe. Długo sie taka "stara" nie nastała
Więc na pewno zmienią tą i Twoją

Poszłam do Biedronki gdzie nigdy nie chodze bo kawał drogi, a byłam tam przy okazji. wygrzebałam buty z wyprzedazy za całe 5 zł, firmy Code. Aleśmy się w domu uśmiali, nikt nie trafił w cene zgadując

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-01-31 o 16:24
Stary 2012-01-31, 16:23   #2872
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
a mi baaaaardzo smakuje ten nowy Be power, uwielbiam pić rum z colą, tak własnie smakuje rum z cola jak opisałaś. Troche jakby czuc lekarstwa hehe
Uwielbiam taki smak i ten napój trafił w niego idealnie, nabrałam sobie 6

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Pamietam te paluszki Daaawno temu były w Biedrze cały czas, co lepsze to wycofują

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Taa, pewnie studio nagraniowe widać na reklamie U mnie są tez już Biedronki po "liftingu", stoja tak warzywa i owoce i owszem, tlyko nie śa tak pieknie kolorowe, okrąglutkie i równiutko poukładane jak na reklamie
A juz na pewno nie ma ich az tyle "Chłyt matetingowy"
A od kiedy jest ten Be power rum z cola w sprzedazy? Bo w niedziele bylam i nie widzialam czegos takiego
No wlasnie moja tez jest po remoncie i to stoisko wyglada jak dawniej
Stary 2012-01-31, 16:24   #2873
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie na wagę są Michałki białe, zamkowe (nie wiem jakie to), trufle w czekoladzie i galaretki w czekoladzie z małym napisem Wawel. A wszystko to ma duże napisy Magnetic, kazdy michałek wydaje mi się że jakiś większy.
Nie wiem, nie znam się, bo nie jadam żadnych cukierków. Opisuję tylko co widziałam

Michałki zamkowe są czekoladowo-orzechowe z kawałkami orzechów
Michałki kawowe pomarańczowe są większe od michałków klasycznych.
Ja kupowałam nowe michałki w delikatesach centrum za 18 zł/kg. Pomarańczowe bardzo dobre Kawowe mi nie podeszły.
Stary 2012-01-31, 16:26   #2874
alamirka
Moderator

Cytat:
A od kiedy jest ten Be power rum z cola w sprzedazy? Bo w niedziele bylam i nie widzialam czegos takiego
No wlasnie moja tez jest po remoncie i to stoisko wyglada jak dawniej
Chyba od dziś, bo jeszcze wczoraj go nie było, a dziś rano juz był

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
Michałki zamkowe są czekoladowo-orzechowe z kawałkami orzechów
Michałki kawowe pomarańczowe są większe od michałków klasycznych.
Ja kupowałam nowe michałki w delikatesach centrum za 18 zł/kg. Pomarańczowe bardzo dobre Kawowe mi nie podeszły.
O dziekuję za uświadomienie Za bardzo mi się to nie przyda bo nie przepadam za słodyczami, nie jadam, ale wiedzieć warto
Stary 2012-01-31, 16:28   #2875
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
apropo jakości
Dzisiaj w Dzień dobrry tvn pan powiedział tak jesli dany serek jest nie dobry, to jest nie dobry za równo pod marką jak i wyprodukowany dla supermarketu.
Stary 2012-01-31, 16:30   #2876
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Taa, no właśnie. Wczoraj jak brałam cukierki i nabrałam sobie w garść żeby wrzucić do woreczka to razem z cukierkami nabrałam 2 papierki po wyżartych cukierkach. Ja nie wiem jak można isć do sklepu i żreć bezczelnie produkt...
W mojej stokrotce starsze panie nagminnie obierają sobie pomarańcze i mandarynki bo "przecież nie wiem czy słodkie".
Chołota.

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

hehe na wprost mojego okna miałam otwarcie biedronki 22 grudnia, na same święta. Zorganizowana była według starego systemu, stare logo, stare ustawienia.
W tamtym tygodniu już zmienili wszystko na nowe nowe, nowe regały, nowe ustawienia, zdjeli logo, dali nowe. Długo sie taka "stara" nie nastała
Więc na pewno zmienią tą i Twoją

Poszłam do Biedronki gdzie nigdy nie chodze bo kawał drogi, a byłam tam przy okazji. wygrzebałam buty z wyprzedazy za całe 5 zł, firmy Code. Aleśmy się w domu uśmiali, nikt nie trafił w cene zgadując
No wlasnie przez to, ze sobie jedza to pewnie nie zrobia na stale i tez tego nie rozumiem jak tak mozna wiadomo nie beda zatrudniac osoby speclajnie do cukierkow ktora bedzie pilnowac i wazyc tak jak np w realu. No ale szkoda bo tu jednak sa troche tansze te cukrasy i wieksze mnie to nie przeszkadza
To super czyli moze u mnie tez kiedys zmieni sie wyglad az jestem ciekawa
No ogromna ta kwota za buty super taki zakup
Stary 2012-01-31, 16:30   #2877
Emocja20
Zadomowienie

Kupiłam znowu świeczkę zapachową. Tym razem moje ulubione owoce leśnie. Też szukałam waniliowej, ale niestety nie było Cukierki widziałam, ale dzielnie się powstrzymałam Chociaż teraz jak sobie o nich pomyślę...ajć Chciałam dla spróbowania kupić sobie jogurt, ten taki jak Fantasia, tylko z sosem czekoladowym i orzechami, ale oczywiście nie było Może to i dobrze, w końcu jakby nie patrzeć to też czekolada...
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 16:42   #2878
BabaZMiasta
Rozeznanie

Esti -widzę, ze jesteś z DG... wiesz może, która Biedra jest wyprzedażową?
Albo czy w tej na Redenie znajdę jeszcze majtki, które były ostatnio?

od jutra maja być moje ulubione wafle, z samego rana biegnę robić zapas

Nakarm głodne brzuszki

www.pustamiska.pl
www.pajacyk.pl
BabaZMiasta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 16:52   #2879
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
Dziś byłam w Biedrze i mam nową gazetkę "Z włoskich winnic" obowiązuje od jutra 01.02 do 29.02.2012 lub do wyczerpania zapasów.

Kupiłam nowy energy drink o smaku coli z rumem. Nie polecam, jak dla mnie to jak smak jakiegoś lekarstwa, kropli, fuuu.
Interesuje mnie ta gazetka, może ma ktoś link do wersji online??
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 17:01   #2880
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BabaZMiasta Pokaż wiadomość
Esti -widzę, ze jesteś z DG... wiesz może, która Biedra jest wyprzedażową?
Albo czy w tej na Redenie znajdę jeszcze majtki, które były ostatnio?

od jutra maja być moje ulubione wafle, z samego rana biegnę robić zapas
No wlasnie u nas chyba nie ma najblizsza to ta w Chorzowie. Bo juz tu kiedys pytalam ale nikt nie odpowiadal wiec chyba nie ma albo nikt nie wie
Do tej na Redenie mi nie po drodze bo ja z Zabkowic dokladnie wiec sorki ale nie wiem
A jakie to wafle beda?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości