SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-29, 21:56   #4411
lili1987
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
u mnie niestety widać różnice, bo swoje mam średni blond , a farbawałam na ciemny brąz ..;/

gratuluję egzaminów... ja się męczę z magisterką ;/ zostało mi jakieś 12 stron do napisania + uzupełnienie przypisów ...DO WTORKU . Masakra , mam nadzieję, że jutro dowiem się, że przełożono termin oddania pracy na piątek, to sobie spokojnie poprawię wydrukuję itd. Także trzymajcie kciuki . I trzymajcie kciuki, aby mi żadnego plagiatu nie wykryli ...pisałam swoimi słowami, ale jednak na podstawie czegoś ( książek , artykułów, strony internetowej ) no bo nie tworzyłam czegoś nowego tylko opisywałam coś i się boję, że ktoś napisał tak jak ja;/ ehh
mi się tak jakoś sprała farba blond, że jest tylko ciut jaśniejsza od moich naturalnych włosów zadowolona jestem, bo mogę spokojnie zapuszczać, bo jak farbowałam to włosy się kruszyły nigdy więcej

Będzie dobrze z magisterką, dasz radę

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadia5;31933706
[FONT=Courier New
Na wiosnę chyba strzelę sobie jakiś naturalny blond lub rude [/FONT]
w rudym to Cię jeszcze nie widziałam ciekawa jestem jakby Ci było

Fajne wakacje planujecie. My póki co planów nie mamy, ale w tym roku na pewno chcę gdzieś wyjechać Mam nadzieję, że finanse pozwolą

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 02:09   #4412
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

ja właśnie kończę na dziś pisanie .. zostało mi jeszcze rozpisanie 3 podpunkcików, więc nie jest źle ..najgorsze, że za nic nie uda mi się stworzyć dodatkowych 9 stron, trudno .. pozostaje mi wierzyć, że promotor nie obrazi się jak złamię ciut zalecane proporcje ..

ale i tak chciałabym mieć dodatkowe 2 dni, bo wiem, że spis literatury, wstęp i zakonczenie mnie dobiją ...

co do wakacji my z TŻ planujemy weekend poślubny dłuższa podróż odpada, bo wiele czynników się nałożyło i nie chcemy planować nic, aby się nie rozczarować ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 07:57   #4413
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

w rudym to Cię jeszcze nie widziałam ciekawa jestem jakby Ci było

Fajne wakacje planujecie. My póki co planów nie mamy, ale w tym roku na pewno chcę gdzieś wyjechać Mam nadzieję, że finanse pozwolą
Ja siebie też w rudych nie widziałam i wciąż intensywnie myślę czy porywać się na taką zmianę
Napewno nie przy lutowym farbowaniu, ale napewno obgadam tą kwestię z fryzjerką

Cytat:
ja właśnie kończę na dziś pisanie .. zostało mi jeszcze rozpisanie 3 podpunkcików, więc nie jest źle ..najgorsze, że za nic nie uda mi się stworzyć dodatkowych 9 stron, trudno .. pozostaje mi wierzyć, że promotor nie obrazi się jak złamię ciut zalecane proporcje ..

ale i tak chciałabym mieć dodatkowe 2 dni, bo wiem, że spis literatury, wstęp i zakonczenie mnie dobiją ...

co do wakacji my z TŻ planujemy weekend poślubny dłuższa podróż odpada, bo wiele czynników się nałożyło i nie chcemy planować nic, aby się nie rozczarować ...
Dla mnie największym problemem był właśnie wstęp i zakończenie
Dobrze że już mam to za sobą

Wstałam w miarę wyspana
Nawet ogarnęłam kuchnię, wstawiłam pranie, a teraz siedzę z kawą i zerkam na tv.

Jeszcze mam trochę czasu więc się polenię

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:15   #4414
lili1987
Zakorzenienie

witam

Póki co siedzę , ale później biorę się za robotę, bo wieczorem moja mama przyjeżdża

U mnie bardzo słonecznie , ale podejrzewam, że strasznie mroźno

Nie wiem co dziś na obiad, ale jeśli mi kasa dziś nie wpłynie to jemy co jest , czyli chyba frytki z jajkiem

Stary 2012-01-30, 09:20   #4415
Anastazja86
Zakorzenienie

witam

u mnie dzisiaj strasznie mroźno było, rano jak wychodziłam z psem było -12

u mnie ogólnie bez większych zmian, jedynie mam więcej pracy ale to akurat dobrze bo to się wiąże z większymi pieniędzmi

ostatnio znudziły mi się standardowe przepisy i kombinuję z nowymi smakami
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:30   #4416
lili1987
Zakorzenienie

Anastazja fajnie, że się odezwałaś
Dobrze, że pracy więcej, bo kasa potrzebna

Ja ostatnio jeśli chodzi o gotowanie to chyba byle jak gotuję i byle co
Muszę się wziąć w garść i zrobić jakąś sensowną listę obiadów

Stary 2012-01-30, 11:24   #4417
golden_eye
Wtajemniczenie

hej laseczki jestem i ja

w sobotę byliśmy z teściem na pogotowiu, zeżarł aspirynę i opuchł cały i ogólnie mało przyjemnie było.

wczoraj za to spokojnie, sami byliśmy cały dzień , byłam na zakupach, zrobiłam schabowe i dobre ciasto (chociaż bardzo słodkie) moim nowym cudnym mikserkiem , pograliśmy znów, przygotowałam materiał do nowego wyszywania, i ogólnie było bardzo miło

dzisiaj byłam na poczcie po paczkę - rośliny pomięte, przemarznięte i z lecącymi liśćmi, nic z nich nie będzie i wściekła jestem przepotwornie poza tym trochę mnie ta dziewczyna wyrolowała pisząc, że wysyła duże rośliny, dostałam pudełeczko na dziecięce butki (tego się nie chciało pani przynieść do domu ) i malutkie gałązki. kij, mogą być i małe, ale przemarzły i nic z nich już nie zrobię.

teraz wstawię na obiad i siadam do kompa rozgryzać kolory nitek, bo ofc wybrałam wzór, do którego nie ma opisu i sama muszę wszystko dobrać a że jest z wędkarzami to M się nie zgodził na zmianę

Lilik gratuluję egzaminów

miłego dnia wszystkim życzę

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2012-01-30 o 11:25
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-30, 14:27   #4418
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

Lilik gratuluję egzaminów
dziękuję

a może jeszcze jakoś wskrzesisz te roślinki? będziesz próbować czy nie ma szans?

U mnie jest taaaaaaaaaaak zimno Słońce świeci, ale takiej temperatury to dawno nie było, normalnie dojść do siebie nie mogłam jak wróciłam

Zjadłam z małą frytki z jajkiem, a teraz czas na kawkę.

Za 1,5 godzinki będzie u mnie mamaaaaaa , także jestem happy Wiem, że dużo słodyczy dla mnie ma Musiałam małe przemeblowanie na szybko zrobić, bo będzie u nas dziś spać
Jutro jedzie do domu do łódzkiego i z powrotem do nas wróci w środę lub czwartek , a w niedzielę znowu do domu wróci czy jakoś tak

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-30 o 14:30
Stary 2012-01-31, 10:37   #4419
kobietasukcesu
zawsze mam racje

lili: gratuluje zdania egzaminów.

Wczoraj u mnie było z -7 /-8, ale wiatr arktyczny, jeszcze się za cienko ubrałam, bo w mojej dzielnicy to jakiś subklimat jest
A i tak twarz najgorsza, mimo, że kremowałam się z godz przed wyjściem, a kremów tłustych nie mam ani jednego.

nadia: ja też nie umiem w tydzień odpocząć, najlepsze by były 3: jeden na odespanie i 2 na urlpowanie.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 11:47   #4420
Kelpie
Zakorzenienie

Cześć

Melduję się.

Mam dzisiaj wolne bo jutro egzamin i dopiero zaczynam się uczyć Musiałam odespać. Miałam wstać jak TŻ szedł do pracy ale nie dało rady. Ale nie jest źle bo udało mi się zgromadzić materiał na pozostałe egzaminy już.

Z jednego mam możliwość napisać prace albo pisać test wielokrotnego wyboru. I nie wiem co wybrać. Materiału do nauki nie ma dużo niby.

Natomiast wyjazd na konferencję się udał. Samoloty nic się nie spóźniły itd. Lot w tamtą stronę niezbyt dobrze przetrwałam. Lądowanie było takie, że prawie zemdlałam. Polecieliśmy trochę wcześniej żeby mieć czas na zwiedzanie. Byliśmy w sobotę koło 18 w hostelu. Z lekka zmęczeni poszliśmy tylko coś zjeść. W niedziele pozwiedzaliśmy sobie Amsterdam, pokupowaliśmy pamiątki itd. W poniedziałek zaczynała się konferencja, ale było tylko otwarcie, wycieczka kanałami i impreza Otwarte parę bufetów i barów. We wtorek mieliśmy referat koło 13. Po nim zmyliśmy się znowu do miasta. W środę posiedzieliśmy trochę na sesjach i po południu pojechaliśmy do biblioteki. Tam to mają dopiero bibliotekę. Nie to co u nas. W sumie to mediateka. W czwartek mieliśmy lot powrotny i w porównaniu z poprzednim było super. Tylko na lotnisku sprawdzali nam torby dokładnie i w ogóle źle pokierowali.
Także wyjazd zaliczam do udanych.

Tymczasem pora jakąś kawę sobie wypić.
A właśnie apropo kawy. Posiada może któraś z Was ekspres na kapsułki?
Rodzice kupili sobie cafissimo - ekspres na kapsułki. Bardzo to mi się podoba i chcą mi kupić na urodziny... Tylko że ekspresy na kapsułki są różne i zastanawiam się jaki sobie wybrać. Cafissimo jest Tchibo, kapsułki są chyba najtańsze, ale w tym przypadku martwi mnie jedna rzecz - spienianie mleka. Ten ekspress ma oddzielnie spieniacz a w innych jest tak, że są dwie kapsułki z mlekiem i z kawą. Obawiam się, że np. nie wyjdzie mi latte czy inna kawa z tego cafissimo bo to trochę tak jakbym spieniła mleko spieniaczem ręcznym i zaparzyła kawę normalnie. Dolce Gusto ma dużo różnych kapsułek, ale są najdroższe. I ekspres średnio wygląda. A Tassimo jest Bosha i nie wiem czemu nie jestem przekonana. Przy czym przy Cafissimo mleko jest takie jakie sobie zrobię, a w tych kapsułkach podobno mleka nie ma wcale Tylko chyba zależy mi na różnych ciekawych kawach itd.
Może któraś z Was ma jakieś doświadczenia w tej kwestii?

To chyba pora się pouczyć

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2012-01-31 o 12:29
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 12:39   #4421
lili1987
Zakorzenienie

kobieta- u mnie też wiatr arktyczny

Kelpie ja z ekspresami nie pomogę, bo zacofana w tym temacie jestem
Jeszcze się nie dorobiłam

Ja wróciłam z piekarni, zapłaciłam ratę za komputer i wróciłyśmy do domu, bo zimno jak nie wiem co

Na obiad dziś będzie pizza
i do tego cola , bo dawno nie piłam

Ja mam dziś obsuwę ze wszystkim i dopiero śniadanie zjadłam
, ale chociaż dobre, bo świeże bułeczki z szynką mieloną
Dziś miałam dzień bez kawy póki co tylko herbatkę wypiłam, ale czas to nadrobić

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-31 o 12:43
Stary 2012-01-31, 13:51   #4422
golden_eye
Wtajemniczenie

dobry bobry

wiosnę wywołałam, na parapecie pręży się i zieleni świeżutki szczypiorek tak tak, wyrósł jak odzyskam aparat to cyknę focie ale wiosna już idzie

wczoraj i dzisiaj obszywałam ściereczki, potem na głupiego doszywałam pętelki bo wcześniej nie pomyślałam o nich ale jestem już PO robocie i jestem zadowolona. 16 sztuk, wyszło mnie to 50 groszy za sztukę i wreszcie mi ich nie braknie w najmniej odpowiednim momencie.

i obrus miałam piękny. miałam, bo był piękny biały a wrzuciłam go do prania z czymś, co zafarbowało i teraz mam różowy obrus. i już nie jest taki piękny i jestem wściekła powtórne pranie nie pomogło, jest nadal różowy.

obiad dziś później, na 17. pogoda śliczna, ale mroziskooooo dobrze, że wszystko w domu jest to dopiero jutro czeka mnie wyjście na zakupy aż mnie trzęsie na myśl o spacerze

uciekam do robótek
Stary 2012-01-31, 14:17   #4423
lili1987
Zakorzenienie

golden w takim razie czekamy na zdjęcie szczypiorku
Ja w domu mam rzeżuchę, muszę posiać
Zieleń zdecydowanie przywołuje wiosnę

Dzisiaj w polu z robotą jestem, trzeba się brać za sprzątanie

Stary 2012-01-31, 21:07   #4424
irenkaaa
Zakorzenienie

kelpie super ze wyjazd sie udal

ja mam zwykly cisnieniowy expres wiec w kapsulkach sie nie orientuje
jak kupowalam to Pani chciala mnie namowic na ten kapsulkowy ale trzebaby wtedy je zamawiac przez net czy jakos a nie bardzo mi sie chcialo w cos takiego bawic
za duzo by nam wyszlo bo tz pije kawe jak wode ( cole tak samo )
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 09:04   #4425
golden_eye
Wtajemniczenie

ema

mam lód na oknie i kwiatki mają nie cierpieć?
idę zaraz na miasto, wyprawa jak po ogień bo po pieczarki na krokiety, P sobie zażyczył bo podobno dobre zrobiłam więc mu zrobię, i po mulinki - wczoraj caluteńkie pół dnia siedziałam i rozgryzałam kolorki, wnerwiona skończyłam po 21. ale nie bardzo jestem zadowolona z efektu i muszę iść dobrać do sklepu
mam jeszcze kurczaka na sałatkę i nie wiem co z niego zrobić, muszę poszukać jakiegoś dobrego przepisu, bo gyros mi się znudził już.

P. mnie zabił ja tu sobie mikserka kupiłam, żeby ciast nowych popróbować i w ogóle a on mi wczoraj powiedział, że obżarł się plackiem bo jest za dobry i teraz robi sobie miesiąc przerwy od słodkiego

idę po te pieczarki i nitki, bo już kręćka dostaję wieczorami

Lilik - reanimuję te gałązki ale nie daję im nawet 1 % szans a rzeżuchę posiej z masełkiem do chlebka pycha
Kelpie - trzymam kciuki za egzamin ja też nie doradzę ekspresu bo piję - jak już - tylko rozpuszczalną, a P tylko neskę i to więcej w pracy niż w domu
wolałabym pracę napisać niż test mam złe przygody z testami wielokrotnego wyboru, oceniane u mnie były na zasadzie "zaznaczysz WSZYSTKIE prawidłowe odpowiedzi w pytaniu - dostajesz punkt. pominiesz bodaj jedną, nie dostajesz nic (a u jednego oszołoma dostawaliśmy punkty UJEMNE )" i odpowiedzi też zależały od interpretacji czytającego i układającego pytania nie wiem jak u Ciebie, musisz ocenić egzaminatora czy wariat czy normalny i da się zaliczyć.
zwiedzania biblioteki zazdroszczę gdyby taka u mnie była to...

jeszcze 2 dni, jeszcze 2 dni....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 11:32   #4426
irenkaaa
Zakorzenienie

goldenek do czego 2 dni bo ja jakas niekumata chyba jestem

rzadko tu zagladam ostatnio - moze cos mi umknelo
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:06   #4427
lili1987
Zakorzenienie

xswitam

Mama u mnie jest, także mam z kim pogadać
Byłyśmy na małych zakupach, kupiłyśmy składniki do zupy buraczkowej- dziś będziemy gotować

Strasznie zimno na dworze, normalnie arktyczne powietrze
Myślałam, że mi ręce bez rękawiczek zamarzną

golden- posieję rzeżuchę, ale coś się zabrać nie mogę

W ogóle to jestem z siebie dumna, bo rano zrobiłam porządki w lodówce Teraz chociaż przejrzyście jest

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-01 o 12:08
Stary 2012-02-02, 13:03   #4428
golden_eye
Wtajemniczenie

jestem

wróciłam z zakupów, 45 zł nie moje ale w domu już ani torebki herbaty nie było, wszystko spiliśmy, chleb, ser, mięso, cukier, myślałam, że mi braknie przy kasie ale jeszcze te 6 zł mi zostało i jem drugie śniadanie teraz.
obiad mam, wzorek do wyszywania odbijałam od rana więc też mam co robić
muszę znaleźć tamborek, gdzieś go wcisnęłam razem z igłami i nie wiem gdzie. obrus przyniosłam z suszarni, jak jest suchy to tego różu niemal nie widać, tylko cień jest lekko różowy, więc chyba zostawię w całości jakby co to taki właśnie ma być

jak jutro nic nie wypadnie i P się nie wypnie, to pojedziemy do mnie do domu na weekend już tak się stęskniłam za małym że norrrmalnie zjem go całego taki słodziak jest

i przywołuję do porządku WSZYSTKIE PANIE PROSZĘ MI PISAĆ A NIE TYLKO PODCZYTYWAĆ

Talu, Caro, Nurek, Effie, Sikorka, Anastazja, Osiak, Cholerka i wszystkie podczytywaczki tak tak widzę Was

i w ogóle dla Punto i Kobiety mam nowy serial Trauma jak chirurdzy Wam się podobają, to może i w to się wciągniecie chirurgom pacjentów dostarczają karetki i helikopter nie? no, to Trauma jest właśnie o tym, co się dzieje w takich karetkach i kopterze P się podoba a ja mówię - jak chirurdzy tylko z wypadkami od początku i wątki różne takie też są

i
film mogę kolejny polecić - Anonimus. historyczny, o Szekspirze i prawdziwym/domniemanym autorze Romea i Julii,bardzo mi się podoba. czaję się teraz na Marilyn i Holmesa

Czas edycji: 2012-02-02 o 13:14
Stary 2012-02-02, 14:07   #4429
lili1987
Zakorzenienie

witam i ja
Widzę, że na wątku pustki, ja też za aktywna nie jestem, bo mama przyjechała i spędzam czas z nią Teraz jest poza domem, także mam czas na kompa i dla siebie

Dziś porządki robiłam , a mama mi towarzyszyła
Okna pomyte, lodówka, kuchenka, blaty, podłogi, drzwi
Chyba wezmę się dziś za część szafy, muszę wszystko posegregować i popatrzeć, czy jeszcze nie mamy czegoś, co jest niepotrzebne.

Na dzień dzisiejszy prawdopodobnie się wyprowadzamy na swoje, ale wszystko zależy od tego, czy Tż dostanie pracę w zawodzie
Jeśli dostanie to za 3 miesiące będziemy na swoim, tyle, że w innym województwie

Prócz tego dostałam wczoraj praktyczny prezent- mopa , ale fajnie, bo stary się zużył Teraz mycie podłóg jest przyjemniejsze

Za obiad się jeszcze nie wzięłam nawet Dziś ziemniaki z kotletem

nadal pustki to ja chociaż monolog walnę
Podjechaliśmy do sklepu, bo dowiedzieliśmy się, że przeceny są i kupiłam za 9,99 piękną szarą zimową kurtkę Musiałam się pochwalić w końcu taka okazja

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-02 o 18:32

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-03, 00:05   #4430
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
jestem

wróciłam z zakupów, 45 zł nie moje ale w domu już ani torebki herbaty nie było, wszystko spiliśmy, chleb, ser, mięso, cukier, myślałam, że mi braknie przy kasie ale jeszcze te 6 zł mi zostało i jem drugie śniadanie teraz.
obiad mam, wzorek do wyszywania odbijałam od rana więc też mam co robić
muszę znaleźć tamborek, gdzieś go wcisnęłam razem z igłami i nie wiem gdzie. obrus przyniosłam z suszarni, jak jest suchy to tego różu niemal nie widać, tylko cień jest lekko różowy, więc chyba zostawię w całości jakby co to taki właśnie ma być

jak jutro nic nie wypadnie i P się nie wypnie, to pojedziemy do mnie do domu na weekend już tak się stęskniłam za małym że norrrmalnie zjem go całego taki słodziak jest

i przywołuję do porządku WSZYSTKIE PANIE PROSZĘ MI PISAĆ A NIE TYLKO PODCZYTYWAĆ

Talu, Caro, Nurek, Effie, Sikorka, Anastazja, Osiak, Cholerka i wszystkie podczytywaczki tak tak widzę Was

i w ogóle dla Punto i Kobiety mam nowy serial Trauma jak chirurdzy Wam się podobają, to może i w to się wciągniecie chirurgom pacjentów dostarczają karetki i helikopter nie? no, to Trauma jest właśnie o tym, co się dzieje w takich karetkach i kopterze P się podoba a ja mówię - jak chirurdzy tylko z wypadkami od początku i wątki różne takie też są

i film mogę kolejny polecić - Anonimus. historyczny, o Szekspirze i prawdziwym/domniemanym autorze Romea i Julii,bardzo mi się podoba. czaję się teraz na Marilyn i Holmesa

zgłaszam sie u mnie wszystko okej, zycie wywrocilo mi sie do gory nogami ale jestem bardzo szczesliwa napisze o tym wiecej w przyszlym tyg jak bede miala 100% pewnosc a tak poza tym to praca dom praca i tyle ostatniego dnia lutego lece do Polski i mam nadzieje, ze nie zamarzne

- Marilyn Monroe

Edytowane przez Caroline_88
Czas edycji: 2012-02-03 o 00:12
Caroline_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 07:40   #4431
Kelpie
Zakorzenienie

Bry z łóżka jeszcze

Dzisiaj na po południe do pracy i sobie odpoczywam. Za to dzisiaj do wieczora a jutro na rano. Tak czy siak teraz mam chociaż trochę wolnego.
W nowym semestrze mam niewiele zajęć i tylko po 15 godzin więc może wreszcie znajdzie się czas na magisterkę.

W ogóle dostajemy teraz takie plany, że ich nie wyrabiamy. Parę księgarni zamknęli już. A mi się umowa kończy w czerwcu i to będzie moja trzecia umowa i powinnam dostać na czas nieokreślony. I jak tak sobie rozmawialiśmy to kierowniczka stwierdziła, że mi raczej nie przedłużą bo to dla nich zbyt wiążące.

Co do ekspresu to wybór padł na dolce gusto. Wygląda najmniej atrakcyjnie, ale ma najwięcej rodzajów kawy. Nie będę się jednak bawiła w robienie kawy i spienianie mleka oddzielnie. Chcę mieć ekspres, który mi sam wszystko zrobi i będę miała pewność, że się uda
Stary 2012-02-03, 08:03   #4432
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Bry z łóżka jeszcze

Dzisiaj na po południe do pracy i sobie odpoczywam. Za to dzisiaj do wieczora a jutro na rano. Tak czy siak teraz mam chociaż trochę wolnego.
W nowym semestrze mam niewiele zajęć i tylko po 15 godzin więc może wreszcie znajdzie się czas na magisterkę.

W ogóle dostajemy teraz takie plany, że ich nie wyrabiamy. Parę księgarni zamknęli już. A mi się umowa kończy w czerwcu i to będzie moja trzecia umowa i powinnam dostać na czas nieokreślony. I jak tak sobie rozmawialiśmy to kierowniczka stwierdziła, że mi raczej nie przedłużą bo to dla nich zbyt wiążące.

Co do ekspresu to wybór padł na dolce gusto. Wygląda najmniej atrakcyjnie, ale ma najwięcej rodzajów kawy. Nie będę się jednak bawiła w robienie kawy i spienianie mleka oddzielnie. Chcę mieć ekspres, który mi sam wszystko zrobi i będę miała pewność, że się uda
Ja kupuję tassimo DG ma za dużo rodzajów kaw więc zbankrutowałabym a tak popróbuję tego co jest a napewno rodzajów będzie przybywać. Tak samo było z DG

Zimno strasznie. Czekanie na przystanku po 5 minutach powoduje ból całego ciała. To jest NIENORMALNE!! Byle do wiosny

Dziś na popołudnie i wreszcie weekend
A już niedługo wypłata

Miłego dnia dziewczyny

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 08:22   #4433
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Ziędobry Ja i moja kawa się witamy

Cytat:
I jak? Przeszło bez tych dodatkowych stron?

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Ja siebie też w rudych nie widziałam i wciąż intensywnie myślę czy porywać się na taką zmianę

Dobrze że już mam to za sobą
Cię widzę w rudym tylko takim bardziej miedzianym niż czerwonym

A ja dobrze wspominam pisanie magisterki Całość napisałam w 2 tygodnie i to na luzaku, z przerwami towarzysko-domowymi. Wcześniej tylko trochę książek kupiłam i poczytałam. Tylko raz Gumiś się czepił a jak poprawiłam to nawet czytać nie chciał bo stwierdził, że mi ufa Obrona przyjemna i po sprawie. Nawet bym to powtórzyła
Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ostatnio znudziły mi się standardowe przepisy i kombinuję z nowymi smakami
Wykombinowałaś coś ciekawego? Poooodziel się
Jak mama? Są jakieś postępy?

Cytat:
Posiada może któraś z Was ekspres na kapsułki?
Ja nie mam ale jest w planach takich bardzo odległych

Cytat:
golden w takim razie czekamy na zdjęcie szczypiorku
Właśnie Golden, gdzie zdjęcie szczypiorku?

Cytat:
wzorek do wyszywania odbijałam od rana więc też mam co robić

jakby co to taki właśnie ma być

i film mogę kolejny polecić - Anonimus. h
Jak wyszywasz? I jaki wzorek? Jak ja dawno czegoś tak manualnie nie robiłam, aż mi się zatęskniło

Dokładnie

Ooooo, może być ciekawy , dziękuję niezmiernie

Muszę zapisać i sprawdzić czy mówisz prawdę

Cytat:
nadal pustki to ja chociaż monolog walnę
Podjechaliśmy do sklepu, bo dowiedzieliśmy się, że przeceny są i kupiłam za 9,99 piękną szarą zimową kurtkę Musiałam się pochwalić w końcu taka okazja
Uwielbiam Twoje monologi
nieźle

Cytat:
Napisane przez Caroline_88 Pokaż wiadomość
zgłaszam sie u mnie wszystko okej, zycie wywrocilo mi sie do gory nogami ale jestem bardzo szczesliwa napisze o tym wiecej w przyszlym tyg jak bede miala 100% pewnosc
Czekamy Ale już się z Tobą cieszę

Cytat:
A mi się umowa kończy w czerwcu i to będzie moja trzecia umowa i powinnam dostać na czas nieokreślony. I jak tak sobie rozmawialiśmy to kierowniczka stwierdziła, że mi raczej nie przedłużą bo to dla nich zbyt wiążące.
To się nazywa chamstwo... jak nie chce się wiązać to niech sama zapiernicza w tej księgarni

Agresywna jestem przez ten mróz Wczoraj opierniczyłam kolesia w sklepie nie miałam racji

Dziś z okazji -20 zostałam w domu. Tak wczoraj zmarzłam, że wolałam nie ryzykować bo już kicham.

Miłego dnia Seksowne

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:29   #4434
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Ja kupuję tassimo DG ma za dużo rodzajów kaw więc zbankrutowałabym a tak popróbuję tego co jest a napewno rodzajów będzie przybywać. Tak samo było z DG
Może i racja Cena kapsułek jest podobna w sumie. Najtańsze są w cafissimo, tylko to spienianie mleka oddzielnie ;/

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

To się nazywa chamstwo... jak nie chce się wiązać to niech sama zapiernicza w tej księgarni
To nie od niej zależy przedłużenie umowy.

Ale jestem mega wściekła
Kierowniczka się chyba niczym nie interesuje co się dzieje w księgarni! Grafik układała parę godzin podobno, a wyszło dzisiaj tak, że osoba która była nie umiała zrobić zamówienia i musiałam udzielać instrukcji przez telefon! Mam wolne przedpołudnie. Miałam plany i jak jeden telefon z pracy może wszystko rozpieprzyć. Czy ja mogę mieć chociaż kilka godzin bez pracy? Wkurzyłam się tak bo to któryś raz już. Następnym razem nie pomogę, a co! Zamówienie nie będzie zrobione i ona się będzie tłumaczyć. Przestanę w końcu jej ściemy ukrywać przed regionalną i tyle. Regionalnej mówi jedno a prawda jest zupełnie inna, a jak nas pyta regionalna o coś to mówimy jak jest i wychodzi, że my kłamiemy. Wrrr!!!
Śniadania i kawy odechciało mi się od razu!

Przepraszam że wyrzucam tu pracowe brudy, ale się tak zdenerwowałam, że musiałam to wyrzucić.

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2012-02-03 o 09:31
Stary 2012-02-03, 10:29   #4435
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Ziędobry Ja i moja kawa się witamy

I jak? Przeszło bez tych dodatkowych stron?

Cię widzę w rudym tylko takim bardziej miedzianym niż czerwonym

A ja dobrze wspominam pisanie magisterki Całość napisałam w 2 tygodnie i to na luzaku, z przerwami towarzysko-domowymi. Wcześniej tylko trochę książek kupiłam i poczytałam. Tylko raz Gumiś się czepił a jak poprawiłam to nawet czytać nie chciał bo stwierdził, że mi ufa Obrona przyjemna i po sprawie. Nawet bym to powtórzyła
Wykombinowałaś coś ciekawego? Poooodziel się
Jak mama? Są jakieś postępy?

Ja nie mam ale jest w planach takich bardzo odległych

Właśnie Golden, gdzie zdjęcie szczypiorku?

Jak wyszywasz? I jaki wzorek? Jak ja dawno czegoś tak manualnie nie robiłam, aż mi się zatęskniło

Dokładnie

Ooooo, może być ciekawy , dziękuję niezmiernie

Muszę zapisać i sprawdzić czy mówisz prawdę

Uwielbiam Twoje monologi
nieźle

Czekamy Ale już się z Tobą cieszę

Agresywna jestem przez ten mróz Wczoraj opierniczyłam kolesia w sklepie nie miałam racji

Dziś z okazji -20 zostałam w domu. Tak wczoraj zmarzłam, że wolałam nie ryzykować bo już kicham.

Miłego dnia Seksowne

Musicie wytrzymać do wtorku

- Marilyn Monroe
Stary 2012-02-03, 11:09   #4436
golden_eye
Wtajemniczenie

hej dziewczynki

zimno mam w mieszkaniu, w nocy o 3.30 było -27 a rano o 7 - 25.

zjadłam potężne śniadanie i wstawiam na kawusię - kto pije ze mną?
na obiad kurczaczek w sosie pomidorowym z ryżem.

Caro i Ty po takiej informacji każesz do wtorku czekać ?? niedobra Ty cieszę się z Tobą i czekam na niusy szczegółowe ze szczegółami
Kelpie - ekspres w sumie to sam powinien wszystko robić bo po to jest a w pracy faktycznie kijowo, i co - od czerwca Cię zwolnią? dobrze zrozumiałam? bo opłaca im się kogoś nowego szkolić niż Tobie przedłużyć umowę???
Punto - zdjęcia będą hurtem jak w końcu kupimy ładowarkę a wyszywam coś takiego, dla P bo łódki, wędki itp. uparł się no to będzie miał. już zaczęłam i boli mnie brak aparatu bo mogłabym postępy monitować a tak to doopa.
filmy polecam po weekendzie mamy już listę następnych do obejrzenia, może coś nowego dobrego wynajdę to też się podzielę
i problem mam, bo znalazłam w szafie 2 kupony spore materiału w białe kropki, jeden granatowy, drugi niebieski, cieniutka bawełna i nie wiem z tego szczęścia co z nich zrobić
Nadia - jakie plany po-wypłatowe?
Lilik - gratuluje i decyzji i kurtki jak zdążymy dziś to zajrzymy do reala, może i ja sobie kupię jakąś i P do pracy na dworze, bo ma możliwość na firmę wziąć. monologi Twoje też uwielbiam

Czas edycji: 2012-02-03 o 11:10
Stary 2012-02-03, 12:36   #4437
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
hej dziewczynki

zimno mam w mieszkaniu, w nocy o 3.30 było -27 a rano o 7 - 25.

zjadłam potężne śniadanie i wstawiam na kawusię - kto pije ze mną?
na obiad kurczaczek w sosie pomidorowym z ryżem.

Caro i Ty po takiej informacji każesz do wtorku czekać ?? niedobra Ty cieszę się z Tobą i czekam na niusy szczegółowe ze szczegółami
Kelpie - ekspres w sumie to sam powinien wszystko robić bo po to jest a w pracy faktycznie kijowo, i co - od czerwca Cię zwolnią? dobrze zrozumiałam? bo opłaca im się kogoś nowego szkolić niż Tobie przedłużyć umowę???
Punto - zdjęcia będą hurtem jak w końcu kupimy ładowarkę a wyszywam coś takiego, dla P bo łódki, wędki itp. uparł się no to będzie miał. już zaczęłam i boli mnie brak aparatu bo mogłabym postępy monitować a tak to doopa.
filmy polecam po weekendzie mamy już listę następnych do obejrzenia, może coś nowego dobrego wynajdę to też się podzielę
i problem mam, bo znalazłam w szafie 2 kupony spore materiału w białe kropki, jeden granatowy, drugi niebieski, cieniutka bawełna i nie wiem z tego szczęścia co z nich zrobić
Nadia - jakie plany po-wypłatowe?
Lilik - gratuluje i decyzji i kurtki jak zdążymy dziś to zajrzymy do reala, może i ja sobie kupię jakąś i P do pracy na dworze, bo ma możliwość na firmę wziąć. monologi Twoje też uwielbiam
wiem, ze jeszcze daleko do wtorku ale szybko zleci

- Marilyn Monroe
Stary 2012-02-03, 14:53   #4438
lili1987
Zakorzenienie

witam

ale się cieszę, że weszłam na wątek i jest nie tylko mój post
od razu się humor poprawia jak piszecie

U mnie też bardzo zimno.
Dziś byłam w banku zapłacić to, co muszę i jestem goła i wesoła, ale długi się powoli zmniejszają. Oby tak dalej
Będziemy w tym miesiącu bardzo zaciskać pasa, ale trzeba powoli spłacać to co mamy do spłacenia Nie ma, że boli Cóż, za głupotę trzeba płacić i mieć nauczkę na przyszłość

Nie wiem co na obiad zrobić. Dziś olałam to i zrobię z tego, co jest, czyli chyba kotleta znowu

Później być może podjedziemy do teściów, bo ten tydzień prawie cały w domu przesiedziałam.
Trzeba na chwilę się ruszyć gdzieś

Caroline- super, że się w końcu odezwałaś, ale tak długo chcesz nas w niepewności trzymać
Nie wiesz, że my ciekawskie( przynajmniej ja )

Kelpie a to Twój prywatny tel czy służbowy? Jak prywatny to wyłączaj przed pracą

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-03 o 14:58
Stary 2012-02-03, 14:59   #4439
cholernarejestracja
Copyraptor

I po egzaminach jeszcze nie wiem, czy wszystko zdałam, ale tak czy siak - mam ferie odżywam powolutku dziś dostałam motorek w tyłku, zdjęłam i poskładałam pranie, wysprzątałam cały pokój, wyzmywałam, przycięłam rośliny w akwarium, zaraz jeszcze wskoczę polatać na odkurzaczu. A na 17 idę na basen
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 15:05   #4440
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
I po egzaminach jeszcze nie wiem, czy wszystko zdałam, ale tak czy siak - mam ferie odżywam powolutku dziś dostałam motorek w tyłku, zdjęłam i poskładałam pranie, wysprzątałam cały pokój, wyzmywałam, przycięłam rośliny w akwarium, zaraz jeszcze wskoczę polatać na odkurzaczu. A na 17 idę na basen
super, że już po
Nic dziwnego, że dostałaś powera Ja jak ostatnio zaliczyłam 3 egzaminy to też dostałam skrzydeł

Mnie dopadło lenistwo. , ale obiecałam sobie, że codziennie coś w domu porobię
Dziś mam akurat porządek i jest to cudowne uczucie, taką harmonię wewnątrz dzięki temu czuję

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości