|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale faaajnie
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Frezjusz, dzięki za tel słodziaczku
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
capri - zerwało nam połączenie
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
tak jak ja
![]() Cytat:
On wział jej, ona jego ![]() Co do podejscia chlopa do tej sprawy, wiem, ze moj jest dumny, ze wzielam jego nazwisko.. Ilekroc gdzies sie podpisuje, czy przedstawiam jego nazwiskiem, to napawa go taka duma ![]() a ja wzielam jego, bo ma ładniejsze i bardziej pospolite- nie myla sie przy pisaniu ludzie ![]() Hawwa, ja sobie ostatnio myslalam o tobie i tak wymyslilam, ze masz troche przerąbane. Z tego co piszesz, to nie za bardzo przepadasz za nocowaniem u tesciowej, widzisz, ze P. jeszcze nie odciął do konca pępowiny od mamy... Nie wiem, na jakim stopniu zazyłosci jestes z jego mama, czy byłabys w stanie tam swobodnie zamieszkac (sadze ze nie). Wydaje mi sie, ze macie super warunki- swoje mieszkanie i nie potrzebujecie mieszkac z tesciowa. P. byłoby wygodnie u mamusi, ale pomysl jak ty bys sie czuła tam mieszkajac? jak dla mnie takie wyjscie w waszej sytuacji przyniosłoby wiecej strat niz zysku. Ciekawe jakby to było w sytuacji kłótni- po czyjej stronie stanąłby P. ? No i zawsze to nie byłby twoj wlasny dom... A ksiadz mimo ze ma dobre checi, to chyba jakiejs starej daty.. Bo mlody to by pomyslal, ze mlode malzenstwo musi mieszkac samo. rozumiem samotnosc, ale kurcze wy nie jestescie wszystkim w jej zyciu- sa rozne alternatywy- mowilas ze robi dekupaż, moze jakis dom seniora jest gdzies w poblizu, cokolwiek... musisz tutaj patrzec egoistycznie w tej kwestii...
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- aleks co Ci jest??
|
|
|
|
|
#4357 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może przesadzam, nie wiem jak by TŻ zareagował gdybym się uparła i powiedziała przed ślubem że chce podwójne i koniec - może by nie miał nic przeciwkoCytat:
Cytat:
Edytowane przez capriola_87 Czas edycji: 2012-01-31 o 16:26 |
|||
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Przeziębiona jestem. Najlepsze jest to, że ponoć mam faktycznie czerwone gardło i teraz nie wiem - brać te leki czy nie?
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam parę, gdzie to mąż przejął nazwisko żony - trochę zszokowani byli ponoć jego rodzice
|
|
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
aleks, to życzyć Ci zdrówka czy nie?
lecę na spotkanko z med
|
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Już ma zwolnienie, to zdrówko jest wręcz wskazane, żeby ów papierek należycie spożytkować
|
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się ze wszystkim, co napisałaś... Tylko ten dom seniora nie bardzo, jeśli to miałoby być dla teściowej Ona jest całkiem młoda ![]() Nie lubię tam nocować, zwłaszcza zimą, bo oszczędza na ogrzewaniu i ja tam za każdym razem zamarzam... Poza tym właśnie to, że czuję, że jestem sama przeciwko mieszkaniu tam sprawia, że nie lubię tam nocować A też lipa, że nie mogę tego wyrazić zupełnie wprost, bo P. jest wrażliwy na tym punkcie, a nie chcę mu robić przykrości.Najbardziej wkurza mnie to, że siostra P. siedzi z rodziną w Anglii, często rozmawia z mamą przez telefon, ale wiadomo, że to za mało. Wracać nie planują, a tak to też od nich można by oczekiwać, że może zamieszkają z mamą... Chyba w wakacje namówię P. na psa - wtedy nie będzie wyjścia i będziemy musieli nocować u siebie, bo u mamy już jeden pies jest
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż jestem prawie pewna że wezmę tylko nazwisko TŻta...![]() zazdraszczam
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam do księdza, a potem na obiad do kfc
![]() Do usłyszenia
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
życzyć! zdrówko się zawsze przyda
Mam dylemat. No może dylemacik bo wielki problem to nie jest. Mama chce przyjechać i pochodzić ze mną po salonach w sobotę. Z jednej strony to miło, spojrzenie kogoś innego zawsze się przyda itd. No ale z drugiej strony to boję się, że skończy się to kłótnią albo coś. Bo moja mama ma totalnie inny gust jeśli chodzi o kiecę ślubną i zapędy do narzucania swojego zdania. |
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
Weź mnie ze sobą
tzn. na obiad do kfc ![]() Zaraz idę pichcić Mężowi kurczaka po chińsku
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Ślinię się....
yyy tzn na kfc, nie na księdza
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa, no dziwnie z ta siostra, zazwsze mi sie wydawało, ze corka bardziej ciagnie do matki.. niz syn... Ale moze u nich to mama chołubiła bardziej P niz siostre? pewnie gdyby tata P. zył, to by tez przezywała P. wyprowadzke, a ze jest jak jest, to trzepnęło nią jeszcze bardziej..
ja na Twoim miejscu pewnie powiedziałąbym szczerze P. o tym- rozumiem, ze jest wrazliwy, ale jest kurna w koncu facetem, głową nowej rodziny.. Poza tym ty to dusisz w sobie w imie jego wrazliwosci ![]() moze mi łatwo tak gadac, ale napewno nie ukrywałąbym tego co czuję, tez w stosunku do tesciowej.. A skoro mloda jeszcze jest i dom seniora nie, to sa inne formy zajecia czasu jeszcze Pytanie tylko czy ona chce, czy woli zyc zyciem synka..
|
#4370 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy ktoś kupujeCytat:
wiadomo, terminów już nie zawalaj ale tak przyjemnie się Ciebie czyta !!!!!!!! ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
a dzisiaj zaraz będzie i nie wiem co będzie chciał oglądać ![]() Cytat:
a tamta moja koleżanka nie wiem nawet czy już jest "po"w ogóle dostałam dziś 3 zaliczenia, łacinę też to jest co semestr moja bolączka, przyszły semestr jest ostatni z łaciną---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- może chce być na swoim i myśli że wam wadzi |
||||
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wczoraj z TŻ byłam w poradni małżeńskiej i już jedno spotkanie mamy za nami Niestety wczoraj prawie zemdlała Deszczówko kiedyś pisałaś , że Twoje storczyki mają z 50 kwiatów ....i nie mogłam sobie tego wyobrazić ....a teraz moje Storczyki już prawie wszystkie zakwitły i jest masa tych kwiatów Tylko powiedz mi jedno też masz storczyki na parapecie ? I o tej porze roku czas otwierasz okno chociaż na przewiewne czy raczej nie ? |
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
Wyczyściłam dzisiaj dokładnie całą lodówkę
![]() Co do nazwiska to mój jest chyba jakiś nienormalny, bo namawiał mnie, żebym została przy swoim no ale to raczej ze względów praktycznych, żeby w krs nie musieć zmieniać wszystkich dokumentów, bo dużo z tym zachodu no i koszta niestety (650 zł sobie życzą za zmianę wpisu )
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
w sensie, że zjadłaś wszystko co w niej było, czy wyczyściłaś szmatką??
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami lubię jak wizaż nie działa, bo wtedy nauka tak dobrze mi idzie
![]() Spadam zawieźć mamę na lotnisko ![]() Jusia udanego i bezstresowego lotu życzę
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyjęłam każdą półeczkę, umyłam i wysuszyłam, wyszorowałam wnętrze roztworem sody i wreszcie jest na błysk
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() nieee chceee mi sieeee siedzieć w pracy ![]() fajnie się Was wszystkie czyta...taka radosc dzisiaj bije z większości postów |
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() HIIIIIIII PIIIIIICZ!!! ![]()
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna rzecz, ale trochę droga http://www.gazetomania.pl/prezent-dla-meza#opening
Taniej samemu to zrobić
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

On wział jej, ona jego 

Jest świadomość, że był ślub, jesteś jego żoną - jak potrzebuje namacalnego dowodu tego faktu to ma obrączkę i akt ślubu w szufladzie... co z tym nazwiskiem 

bo jeden jest taki gruby ale przez zimowe futerko i jest taki szybki i zwinny, a ten drugi taki ospały ociciężały grubszy od tamtego i wczoraj jak się położył na plecach w piasku to się nie mógł podnieść przez swój gruby zad 
13.03.2008
yyy tzn na kfc, nie na księdza