|
|
#2221 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XIV!
|
|
|
|
|
#2222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jaki dział?? w tak niskiej cenie, to miła niespodzianka ![]() koniecznie pokaż się we wszystkim!
|
|
|
|
#2223 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanie czy orientujecie się może czy pudrowe marynarki sa już w sklepach ( wersja dersowa)???
Bedę w zarze dopiero w piątek ;-( aha i jeszcze ta sukienka ;_) |
|
|
|
|
#2224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nawet dziewczyny kupowaly juz te rzeczy
|
|
|
#2225 |
|
Rozeznanie
|
a czy gdzieś w zarze widziałyście futrzane kamizelki?
|
|
|
|
|
#2226 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziewczyny czy widziałyście może te buty? Chciałabym je kupić ale się waham bo raczej nie do końca mi się podobają. |
|
|
|
|
|
#2227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam go w dwóch wersjach kolorystycznych i mogę się chyba tylko uśmiechnąć do tego, co napisałaś. ![]() Shopper łapie bardzo szybko ryski, a wygina się sam pod wpływem noszenia. Ja czarny nosiłam około 2 miesięcy, mniej więcej co 2 dzień i zaczął się powoli odkształcać. Zresztą niejednokrotnie już temat shopperów był tu poruszany i myślę, że daleko im do twardości tych za 399 zł, chociażby przez to, że mają inny kształt i zaczynają się wyginać - w sumie to normalne zachowanie naturalnej skóry tak uformowanej. A co do wyglądu tej - ona w ogóle wygląda jak ze śmietnika, ale inne były bardzo porządne i niepogniecione -nie mierz wszystkich miarą tego jednego nieszczęśnika.
|
|
|
#2228 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny ;_)
u mnie jeszcze w niedzielą ich nie było ;-( były tylko miętowe marynarki ;-) w piątek wybieram sie do zary jeżeli czegoś potrzebujecie to piszcie na priv . pozdrawiam ;*** |
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzeniona
|
Dziewczyny, czy którakolwiek z tych rzeczy jest jeszcze dostępna w sklepach?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BBACK%2BDRESS http://www.zara.com/webapp/wcs/store...UINNED%2BDRESS http://www.zara.com/webapp/wcs/store...8/TUBE%2BDRESS http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BLACE%2BDRESS http://www.zara.com/webapp/wcs/store...METRIC%2BDRESS http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ISS%2BNECKLINE http://www.zara.com/webapp/wcs/store...9/LACE%2BDRESS Ogólnie coś się zrąbało z cenami, one wszystkie są po przecenie i są prześliczne, więc wątpię, że jeszcze się gdzieś ostały. Czy któraś z Was ma którąś z tych sukienek (to nowa kolekcja)? http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/12201/en/zara-W2011-s/164026/674510/V-BACK%2BDRESS Mam pytanie - bardzo podoba mi się ta sukienka: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...5/LACE%2BDRESS, ale jak radzicie sobie z tak wyciętym tyłem? Nie zakładacie stanika? Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2012-01-31 o 14:47 |
|
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety druga wygląda na mnie fatalnie ze względy na figurę, choć sukienka sama w sobie jest przepiękna Za to co to tulipana, a raczej jego koloru natomiast ten kolor jest dla mnie porażką i w żadnej sposób nie oddaje tego co na stronie ![]() Czekamy na zdjęcia
|
|
|
#2231 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, znajdę jeszcze gdzieś tę torebkę? Ostatnio prawie udało mi się upolować na allegro (cena przed przeceną, ale trudno), ale zanim się zdecydowałam ktoś mi ją zwędził
. Najchętniej czarną, ale zielona też może być. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
|
|
#2232 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2233 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki! Ja ją widziałam w Krakowie (Galerii Krakowskiej) na początku grudnia, ale wtedy jeszcze aż tak mi się nie podobała i jej nie kupiłam, teraz żałuję
.
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przepadam za różem, dopuszczam do swojej szafy jak już to tylko pudrowe odcienie, dlatego nastawiłam się na tego tulipana a tu mówicie że landrynka Jeśli tak, to wielka szkoda ![]() Byłam dzisiaj w G. Bałtyckiej. Z nowości nadal bardzo słabo z asortymentem, jeszcze 2/3 sklepu to szmatki z wyprzedaży. Nie było ani tulipana, ani miętowej spódniczki ani wielu innych rzeczy ze strony Pojawił się za to lakierowany shopper i mnie się nie podoba Przymierzyłam za to raz jeszcze miętową sukienkę z Woman oraz tę nowszą z Basic. Ta z Woman generalnie nie zachwyca ale na co dzień by była ok, jednak bardzo luźną ma talię, co w połączeniu z odcinanym dołem dość pogrubia Miętowa z Basic jest tak jak myślałam sporo dłuższa. I o ile na mnie wygląda to jeszcze ok (jestem wysoka, sięga mi ok 10cm nad kolano), o tyle niższą osobę może przytłaczać ![]() Przypadła mi za to do gustu pudrowa bluzka z Woman (169zł), na żywo okazała się być wykonana z bardzo przyjemnego materiału, świetnie prezentuje się wpuszczona w spódnicę. Niestety jednak prześwituje (na plecach mocniej, z przodu materiał jest grubszy), poza tym jest bardzo długa ale nie widzę jej poza opcją ze spódnicą bo ma dziwnie wykończony dół (dłuższy tył) A i sątylko dwa rozmiary, S i M Szkoda, bo S jest zbyt luźna.
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2012-01-31 o 15:21 |
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
asia di widzialas moje bluzki? kiedy słac Twoją?
|
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wrzucam obiecane zdjęcia w wersji z paskiem i bez paska. Dodatkowo różową sukienkę podrzuciłam na pasku. Zapomniałam o sweterku. Dzisiaj dostrzegłam minus śmietankowej sukienki. Z tyłu warstwa materiału jest pojedyncza, przez co może prześwitywać. P.S. Dopiero teraz zauważyłam, że wizaż zżera jakość zdjęć.
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2012-01-31 o 16:45 |
|
|
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W różowej sukience wyglądasz obłędnie ![]() W śmietankowej równie pięknie
|
|
|
#2238 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a w tej różowej jest Ci pięknie ![]() z jakiego działu są te sukienki? |
|
|
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chyba, że jesteś wysoka? [1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;31966517]woow, ta śmietankowa a w tej różowej jest Ci pięknie ![]() z jakiego działu są te sukienki?[/QUOTE] Dziękuję . Gorzej z utrzymaniem go w czystości, w pracy ciągle coś podjadam, a później czekolada rozpływa się na moich ubraniach . Sukienki są z Woman.
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Anies w różowej wyglądasz jak milion dolców
|
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w śmietankowej mmmmmm rewelacja
|
|
|
|
|
|
#2242 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() również lubię śmietankowy kolor i siebie w nim, ale mam podejrzanie mało ubrań w tym odcieniu ![]() dziękuję za odpowiedź, pewnie u mnie w Zarze oczywiście ich nie będzie
|
|
|
|
|
|
#2243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo, Bardzo proszę o zdj torebki na żywo! Jest prześliczna? ![]() Anies śmietankowa sukienka jak dla mnie przoduje
|
|
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro jak będę w Zarze to przymierze ja jeszcze do czarnych rajstop bo na gołe nogi mi się u mnie nie podobała. Mierzyłam S i wydaje mi się, że trochę opinała mi się na nogach, jednak M była by już na pewno w całości za luźna a przede wszystkim w biuście i ramionach Jutro poprzymierzam wszystkie S i M jakie mają dostępne i a nuż któraś będzie zadawalająco leżeć, bo już nie raz tak było, że rozmair rozmiarowi nie równy ![]()
|
|
|
#2246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wyglądasz naprawdę świetnie a kolory bardzo Ci pasują
|
|
|
|
|
|
#2248 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2249 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Kochana widziałam Twoje bluzki, ale najmniejszy rozmiar jaki udało mi się złapać to S nie widziałam żadnych XS. Poszukam na pewno ich jeszcze dla Ciebie. Ja od poniedziałku będę w Polsce, także jak już będziesz wiedziała ile zapłacisz za kopertę i wysyłke to daj znać na PW to ja przeleję pieniądze na Twoje konto. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale muszę powiedzieć,ze śmietankowe kolory bardzo Ci pasują. Utrzymanie ciuchów w tym kolorze graniczy z cudem ( coś o tym wiem ), ale efekt końcowy - boski .
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2012-01-31 o 18:43 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

. Dzisiaj byłam na szkoleniu i w drodze powrotnej zaglądnęłam do Zary. Bardzo się cieszę, bo Panie dopiero co wykładały rzeczy z dostawy. Wybór był duży jeśli chodzi o rozmiary. Kupiłam dwie sukienki z załącznika i beżowy sweterek, którego niestety nie ma na stronie - wełniany, pleciony z wycięciem na plecach. Kosztował tylko 79 zł, był jeszcze w kolorze miętowym i ... (nie pamiętam, białym?). Naprawdę fajny, więc polecam rozejrzeć się w sklepie
jaki dział?? w tak niskiej cenie, to miła niespodzianka 

niestety druga wygląda na mnie fatalnie ze względy na figurę, choć sukienka sama w sobie jest przepiękna
natomiast ten kolor jest dla mnie porażką i w żadnej sposób nie oddaje tego co na stronie 

.