|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#24211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
|
|
|
|
#24212 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczcie jak kolega Valdez dba o buciki Ebika
wczorajszy gol ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=kgaWuyXUzos |
|
|
|
#24213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no nic...za milan...zeby sie podniosl Cytat:
podoba mi sie ![]() wlasnie czytam, ze golas urodzil sie w przasnyszu... czyli tam gdzie wlasnie jezdze do ortodonty...napewno go wspomne w myslach... bedac tam w srode fotki: moj brat wczoraj za biurkiem znalazł takiego oto ludzika za czasow mundialu jak mysle...był w chipsach juz zapoznawałam go z moim pieskiem raczej sie nie dogadali...i Brazil oglądał dzisiejszy mecz głową do stołu i przykryłam go pilotem...zeby mnie nie dekoncentrowal i nie zapeszal niestety i tak przegralismy, ale ponownie wypije...za SREBRO drugie foto to maxio jakies 20 minut temu...dojadal pozostawione przeze mnie miesko po spaghetti (mam nadzieje, ze was to nie obrzydzi :P nie chcialabym)
|
|
|
#24214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajny za Twojego psa |
|
|
|
|
#24215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh Arek byś świetnym siatkarzem i cudownym człowiekiem i tak strasznie było mi szkoda jego żony Agnieszki, a najsmutniejsze jest to, że byli małżeństwem ledwie miesiąc i, że to ona prowadziła samochód, w momencie gdy zdarzył się ten wypadek [*]dobra koniec, sama się doprowadziłam do łez nie chciałam zasmucać wątku no to za Twojego psiaka i srebrnych chłopców |
|
|
|
|
#24216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlansie patrze...i chyba na dsf w koncu pokaza mecz bayernu ![]() we wtorek o 20:45 mecz bayernu z interem w koncu... w koncu cos w tv mam nadzieje ![]() ja juz lece...musze sie wykapac...odetchnac gleboko i nachapac 'powietrza' przed tygodniem...lapac ostatnie godziny weekendu... fotki: ach...basti jest dla mnie stworzony... patrze na to foto z hologramem i widze, ze on ma identyczne jak ja i idealnie do mnie pasujace nadgarstki takie z masakrycznie wystajacymi kosteczkami... idealny... ja sie zameczam ciagle mysla, ze chyba mam jakies wypaczone rece...bo nawet osoby ode mnie chudsze takich nie maja...a tu...kocham tego chłopa a wracajac do holograma...tylko sie mizdrzy do aparatu...phi ja bym wolala patrzec na szwajniego niz na jakiegos paparazzi ;]a tak w ogole to ona go chyba maca swoimi smierdziuchami (skarpetki i klapki XD) fuuu + ktos tu tez wolal na szwajnia popatrzec...na pupcie ok... to by było na tyle jutro 8 lekcji na 8 rano ale wytrzymam... bo przede mna perspektywa dwoch dni wolnych w srodku weekendu ;] ---> dentysty za razem... ale o tmy nie mysle baj miśki tak teraz jeszcze wam pokaze slowa disco polo, ktore slucham ... nie wiem skad moj brat to bierze...ale w weekend mielismy faze... i odpalalismy ciagle w samochodzie XD i sie bujalismy w rytm muzyczki hihihi... 'I chcę cię bardzo i nie mogę chcieć. I mieć chcę ciebie i nie mogę mieć. I dawać wszystko i nie mogę dać. I brać chcę miłość i nie mogę brać.' (akcent - pragnienie milosci) w sumie to niby disco polo malo inteligentne teksty... ale ten mi pasuje...w odniesieniu do moich mezow achhh... pamietam, ze dwa lata temu tez mielismy faze na disco polo od swiat az do sylwka... robilmysmy z kumpela sobie radio na skype ![]() ok ok ...ide wiem, ze jestem czub
|
|
|
#24217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mykaj |
|
|
|
|
#24218 |
|
Przyczajenie
|
jak dla mnie, sexi ciacho to simao sambrosa
kojarzy ktoś? z portugalii
|
|
|
|
#24219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeee tam nie masz o co się martwić, to tylko do użytku wewnętrznego
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#24220 |
|
Zakorzenienie
|
No lecę na 2x45 a tak na marginesie: Madziu ten ludzik z chipsów nie ma dłoni
![]() Ekstra ten twój pies
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#24221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tez sie podoba w takim wydaniu....Cytat:
dobrze ze chociaz jedna zadecydowala i po krzyku wracaja do zdrowka ja juz sie od tygodnia mecze z kaszlem i katarem a nie umiem z tego wyjsc bo musze wychodzic z domu z malym po malego do sklepu bla bla nie widzialamCytat:
|
|
#24222 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
widzę tylko Mav więc dzieńdobry ![]() ![]() Ja lecę się ogarniać, będę wieczorkiem, narazie
|
|
|
|
#24223 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja za Ciebie wypije ... syropem heh bo ja wiem co mówie, nie wiem który ładniejszy Lahm czy Wlazły ![]() o masz, Ola chyba niegroźna jest ![]() no jak miałabym nie pamiętać kto dodawał ![]() ja spaghetti jem w czwartki ![]() Cytat:
[*]a czego Twój pies nie ma ogona Cytat:
ahhh jakie prawdziwe słowa to przeciez o nas Cytat:
ale spóźniłas sie bo już zajęty ![]() Cytat:
jakims dzieckiem sie opiekujesz no bo chyba to nie Twoje
|
|
|
#24224 |
|
Zakorzenienie
|
doberek
nie moge już leżeć w tym łóżku, więc wstałam na chwile pozatym musze iśc do lekarza wiec trzeba sie ubrać
|
|
#24225 |
|
Zakorzenienie
|
brakowało Wam moich fotek
![]() 1. jakiś nowy zawodnik, nie wiem kto to w tym meczu wogóle grało dużo nowych 2. Stolarczyk, nowy i Branko 6. Hiacu
|
|
#24226 |
|
Zakorzenienie
|
4. Patryk
6. jaki rozczochrany
|
|
#24227 |
|
Zakorzenienie
|
1,2. - mój bohater
4 - Stanko na trybunach
|
|
#24228 |
|
Zakorzenienie
|
1. Michael i Mauro w tle, to chyba jedyne jego zdjecie
![]() 2. mój biedny Mauro 3. Patryk 4. matko, akie oni zdjęcie robią ale to pewnie chodziło że przymrozek był 5,6 radość po wygranym meczu
|
|
#24229 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Luncia, super foteczki
Ja już muszę iść do szkoły bo mi koleżanka strzały puszcza żebym na doł zeszła ![]() Będę wieczorem albo po południu.Miłego dnia
|
|
|
|
#24230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej hej wzajem no jakby mogło zabraknąć Jazdy
|
|
|
#24231 |
|
Zakorzenienie
|
matko, jaka tam radość musiała być
![]()
|
|
#24232 |
|
Zakorzenienie
|
i ostatnie focia
to oczywiście były fotki z meczu z Basel
|
|
#24233 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
środa= meczyk reprezentacji z ZEA, warto zobaczyć jak sobie poradzi odmłodzona repra bez starych wyjadaczy ![]() Lunka, zdjęcia super, Kubuś na ostatnim cud, miód, malinka
|
|
|
|
#24234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie wróciłam od lekarza, dał mi jakiś antybiotyk i zwolnienie ze szkoły do końca tygodnia esszzzzz, gardło mnie boli, dlaej wymiotuje, lekarz powiedział że to chyba reakcja na leki ![]() PS. okrzyk na cześc Kuby KUBA KUBA KUBA - to jest Wisły chluba - KUBA KUBA KUBA - w naszych sercach jest!
|
|
|
#24235 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wszyscy byli po wczorajszym meczu zadowoleni, mimo, że przecież Biała Gwiazda wygrała 2:0. O dziwo, z najbardziej pochmurną miną wyszedł z szatni… strzelec bramki, Branko Radovanovic. Kiedy dziennikarze próbowali z nim porozmawiać, spytał retorycznie:
- Dlaczego jeden miesiąc nikt mnie o nic nie pyta, a teraz wszyscy? Bez komentarza, żadnego. Przepraszam. Pozostaje wypowiedź serbskiego napastnika również zostawić bez komentarza... Z kolei Mauro Cantoro opuszczał budynek klubu kulejąc, z grymasem bólu na twarzy. - Boli, bardzo boli. – narzekał. Zapytany, czy ta kontuzja to wynik faulu, Mauro zaprzeczył: - Nikt mnie nie kopnął, sam to sobie zrobiłem. To jest to samo, co było wcześniej, też uraz kolana. Jutro idę na rezonans magnetyczny, zobaczymy co mi tam wykryją. Rozmowny nie był też Michael Thwaite, który w tym spotkaniu musiał grać na nietypowej dla siebie pozycji – defensywnego pomocnika. To już czwarta pozycja na boisku, na której był sprawdzany Australijczyk. - Co mam powiedzieć? Trener mówi – graj! Więc gram. Staram się dawać z siebie sto procent. W Pucharze UEFA kiedy wygraliśmy 3:1, zagrałem na pozycji lewego obrońcy... Ale na tej pozycji też staram się robić, to co do mnie należy, nie ma żadnej różnicy. Branko ma racje ![]() ojjj moje biedactwo Mauro, mam nadzieje że to lekki uraz i biedny Michael, co z nim trener robi
|
|
#24236 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie był to najważniejszy mecz w życiu - powiedział trzeci bramkarz Wisły, 21-letni Marcin Juszczyk, jedyny rodowity krakowianin w zespole, na co dzień ustępujący miejsca Emilianowi Dolsze i Mariuszowi Pawełkowi, gracz zespołu rezerw.
Takim jak on Puchar Ekstraklasy służy szczególnie. - Trudność występów w pierwszej drużynie jest zupełnie inna niż w drugiej - przyznał wczoraj, po jednym z niewielu występów w głównym zespole Wisły. Juszczyk nie krył satysfakcji. Chce być bardziej rozpoznawalną postacią: - Cieszę się, że dostałem szansę. Dla wielu ludzi, pomimo tego że jestem już w Wiśle bardzo długo i codziennie ciężko pracuję, byłem anonimowym piłkarzem. Może teraz będą bardziej zwracać na mnie uwagę. Te pełne goryczy słowa dotyczyły również dziennikarzy: - Okazja do rozmowy jest codziennie, tylko mnie nie zauważacie. Golkiper o pseudonimie "Jucha" zachował czyste konto. - Fajnie, że nie popełniłem błędu i nie puściłem bramki. Fakt, że wiele się nie napracowałem, ale myślę, że kto się zna na piłce, ten dostrzegł moje zalety. Może po tym występie trener Okuka będzie patrzył na mnie inaczej. Inaczej, to znaczy będzie częściej dawał mi szansę. Bardzo chciałbym zagrać także z Górnikiem Zabrze. W tym roku bramkarzy "Białej Gwiazdy" szkoliło aż trzech ludzi: Dumitru Stingaciu, Branko Davidović i Janusz Adamczyk. - Każdy miał swój styl pracy, ale pokazaliśmy, że opiekowali się nami fachowcy . "Ema" jest najlepszym bramkarzem w lidze, Mariusz jeździ na kadrę, a ja chyba dowiodłem, że ciężka praca nie idzie na marne. eeee niezłe ciacho ![]()
|
|
#24237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie bomba ![]() w 2x45 mówili, że kilka zagranicznych klubów jest nim zainteresowana, ale mam nadzieję, że kubuś póki co zostanie w Wisełkce
|
|
|
|
|
#24238 |
|
Zakorzenienie
|
wiatnko
![]() http://sport.onet.pl/0,1248703,1444104,wiadomo sc.html esz...idioci w tej BVB i tyle ja bym chciała żeby Ebi poszedł do Arsenalu Londyn i znowu grał z Rosiczką ![]() ![]() tam by we 2 wymaitali zgrany team a BVB jeszcze będzie sakmlać żeby wrócił
|
|
|
|
#24239 |
|
Wtajemniczenie
|
hejo dziewczyny
Oj jak mi sie nic nie chce ja chce juz piatek i moj domek Fajne fotki robili Milanowi na swieta. nie sa one cudnej jakosc bo byly male i nie wszystkie powiekszyli.
|
#24240 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale calkiem calkiem ![]() znaczy do popatrzenia.. ok a wiec tak moze byc :P tylko wiadomo...irytujace z deczka jak ktos pokazuje fotki rodzinne twojego meza ![]() Cytat:
i dobrze wie, ze jest boski...bo my sie uzupelniamy...on jest piękny a ja szalona znaczy ... zarąbista laska ![]() Cytat:
ty sie nie uzaleznij tylko ![]() ola... ola dobra dziewczyna...a na mnie nie ma mocnych ![]() a nie ma, bo mu ukradli hihihi... jak sie urodzily to od razu weterynarz im obcinal...pamietam jak był wielkości połowy mojej dłoni...i robił sobie ślizgawke z nóg mojego sąsiada XD ... bo mi wlasnie sasiedzi sprzedali mojego niuńka i obserwowalam go od maluszka...i zaklepałam 'okularnika' (ma brazowe plamki nad oczkami jako jedyny z rodzenstwa)Cytat:
a co mu sie stalo...? swietne foty...a ten chińczykowaty... gdzie sobe szpera te są wrecz boskie... ![]() Cytat:
okrzyk swietny zaraz mi sie przypomina: klinsi du bist super i goldi poldi Cytat:
Cytat:
witam... wrocilam ze szkolki zmeczona....ale jest fajnie ![]() EDIT: iza... fotki swiateczne bomba... ja tez chce takie ze swomi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

poza tym gdzie on jest wolny

i tak strasznie było mi szkoda jego żony Agnieszki, a najsmutniejsze jest to, że byli małżeństwem ledwie miesiąc i, że to ona prowadziła samochód, w momencie gdy zdarzył się ten wypadek

widzę tylko Mav więc dzieńdobry