Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~ - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-31, 15:50   #541
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~

a miała kuwetkę?
Stary 2012-01-31, 16:07   #542
Melka88
Zakorzenienie

Trust, jak będziesz rozbierać Chloe to chyba skorzystam a ja dzisiaj poznalam Tresor Midnight Rose - słodkie jak diabli, ale podoba mi się, także szykować nosy
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 16:14   #543
Soline
Zadomowienie

znowu ogarnia mnie to nieróbstwo...

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 16:49   #544
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam, że macie gazowe ogrzewanie. To gg22 też tak będzie miała?
no tak, w całym bloku są piece, jedni mają stare (jak my ), inni nowsze (jak podobno w mieszkaniu gg), ale może to zmienią. bo Szymek kiedyś z ciekawości sprawdzał po ile chodzą mieszkania w tych blokach i w opisie jednego mieszkania na stronie jakiejś agencji nieruchomości było coś na zasadzie "ogrzewanie gazowe, mieszkania będą jednak stopniowo włączane do sieci MPEC"... ale to chyba dużo roboty z tym (i kolejne poważne remonty )... gg, wiesz coś na ten temat?

Szyrek, mnie duża ilość miejsca w tym mieszkaniu nieco "rozpieściła", więc będzie problem, jak będę musiała się pomieścić na mniejszej przestrzeni... no, zobaczymy, jeśli cokolwiek będziemy działać, to dopiero latem.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 16:53   #545
Malla
Nie depcze krokusów

Remonty
Stary 2012-01-31, 17:19   #546
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Ja miałam lekki kryzys po 20 minutach - czułam się jakbym oglądała teatr telewizji a nie film, ale potem mnie wciągnęło. Dla mnie film pokazuje pewne ,,co by było gdyby" a niekoniecznie, co by większość ludzi zrobiła. Myślę, że taka sytuacja jest bardzo prawdopodobna. W tym przypadku to ,,zasługa" kobiet - najpierw jest pokazówka które z małżeństw jest bardziej cywilizowane i to im nie pozwala tego zakończyć, a potem jak przekraczają granicę, to albo już ciężko to powstrzymać albo jest to takie przyjemne i uwalniające po ciągłym udawaniu, że chcą wykorzystać i wypluć z siebie wszystko
Chyba za mało się wczułam w tej film i denerwowała mnie ta konwencja przez co nie wczytywałam się za mocno w dialogi. Mój błąd

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Tylko nie wiem, czy będzie co odbierać, bo wywindowali mi cenę ponad 2x ;/
Szkoda, no ale teraz już wiem, że między 9 a 13 nie będę miała szans tego odebrać w tygodniu

Cytat:
Wątek rozstaniowy uświadomił mi, że to "wiele" to sto osób na... milion
Ale wiesz Malla, to rozmowa a raczej kłótniorozmowa dwóch par a nie partnerów

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Nie wstydzę się zadzwonić, zastanawiałam się tylko czy: A) ząb jest w tak złym stanie że można go leczyć tylko pod mikroskopem, B) ona wszystkie tak leczy. Zorientuję się jeszcze na Batorego i pomyślę. Szczerze mówiąc kwota mnie przeraziła, tym bardziej, że to nie tak jak niektóre pisały, że to raz na kilka lat bo ja wiecznie mam coś do zrobienia
2. Jak śpimy u moich rodziców to mamy takie połowy Ale za to ten kto śpi na tej miękkiej to pierwszy wstaje więc są plusy i minusy
Granatowo, śniłaś mi się dzisiaj pół nocy!
1. Tzn. to nie chodzi o to, że on jest w tak złym stanie, że tylko mikroskop wchodzi w grę a o to, że przy użyciu mikroskopu ząb jest dobrze wyczyszczony i zabity na amen. U mnie czyszczenie jednego kanału trwało nawet i 2 godziny
Pacjenci, którzy mieli zwykłe kanałowe po kilku/kilkunastu latach przychodzą (oczywiście nie jest to sztywną regułą a po prostu częstym przypadkiem) do dentysty z takim zębem, który lekko 'ożył', ale z nim się nie da już nic zrobić, bo w dużej części jest zatruty, tylko wyrwać i wstawić implant albo zostawić puste miejsce, ale wtedy za parę miesięcy człowiek nabywa wadę zgryzu itp.
2. My tak mamy codziennie, ale wstaje pierwszy ten kto musi
3. jakim cudem? Biedna

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
o rany, nie wiedziałam o tym...
w ogóle to ja zawsze zanim wezmę jakikolwiek lek (nawet typu witaminy czy suplement diety) to czytam ulotkę, i jestem w szoku że w ciąży i podczas karmienia nie można brać właściwie NIC nawet na pokrzywie do picia było napisane że nie zalecają
Tzn to nie reguła, ale bardzo często zauważana przypadłość. Może nas to ominie
Ale ciąża rzeczywiście powoduje, że kobieta musi na WSZYSTKO zwracać uwagę.
Ostatnio uświadomiłam sobie, że nie będę piła alkoholu przez co najmniej kilkanaście miesięcy (ciąża+okres karmienia). Nie wiem jak to zniosę

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
MLH, dziękuję czy będziesz się z Grrrr regularnie widywać na fitnessie? Dać jej ten pojemniczek?
A Ty Ty Niby tak między wierszami, ale jednak presję i motywację wywierasz

Cytat:
Zobaczcie jaki słodziak Ciągle wyciąga tak łapki^^
Trust, ale super, że się nim zaopiekowałaś i znalazłaś mu dom

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
2. to ja podłączę się do Ciebie też bym tam chętnie wróciła i na pewno dobrze by to zrobiło dla rozruszania mojego języka

4. a jaka jest jego ulubiona knajpa? mnie pasowałby wstępnie albo jedne albo drugi weekend, bo następny na pewno mam zajęty zajęciami i przeprowadzką:/ ale jeszcze sama nie wiem.... ostatnio mam awersję do wyjazdów do Wawy
2. Ok, może majówka?
4. Jakaś z sushi, musiałabym wyszperać, ale znajdę na pewno, bo wspomina o niej co jakiś czas
Czyli 17-19 odpadA?

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
Granatowo - o tych zajęciach dzisiaj mówiłam: http://www.youtube.com/watch?v=6tbsW4nxi7M
Musimy się kiedyś przejść
Ok, ale ja od jutra mogę tylko popołudniami chodzić.
Co do spinningu czwartkowego też jeszcze nie wiem.
Jeśli w czwartek pójdę na 9 do pracy, to nie zdążę, ale jeśli na 7 () to dołączę do Was

Cytat:
no jasne, ale trzeba też jakoś obiektywnie ocenić standard i lokalizację mieszkania... wiadomo że jak jest duże i w dobrej lokalizacji to można zawołać wyższą cenę bo koszty rozkładają się na kilka osób, ale moim zdaniem życzenie sobie za kawalerkę w Krakowie, gdzie wg mnie zarobki są kiepskie, więcej niż 1200 zł na czysto (a to i tak dużo) to paranoja, zwłaszcza że rachunki to kolejne kilkaset zł.

my za swoje mieszkanie (kawalerkę, jakby któraś nie wiedziała jeszcze) nie płacimy tragicznie dużo tylko dlatego, że czynsz do spółdzielni jest niski. ale za to ogrzewanie gazowe jest beznadziejne i marzniemy trochę. tak ostatnio gadaliśmy że moglibyśmy zamieszkać ze znajomymi (tymi, o których pisałam kiedyś, swoją drogą między nami jest teraz lepiej ), ale to musiałoby być naprawdę duże, ładne, czyste i przestronne mieszkanie z centralnym ogrzewaniem, najlepiej na zasadzie kuchnia + salon i dwie sypialnie.
My mamy centralne ogrzewanie, mieszkanie w wieżowcu, przy Wiślickiej, więc w sumie nie aż tak daleko (jeżdżą przyspieszone autobusy) i oddajemy właścicielowi tylko 850zł (w tym jest już czynsz do spółdzielni!). Zostają nam rachunki, co powoduje, że zamykamy się w 1000zł z 50programowym pakietem TV i 2Mb netu.
Ah i mieszkanie ma standard wysoki, więc Banana, da się, szukaj i sprawdzaj oferty nawet co kilka godzin

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2012-01-31 o 17:20
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 17:54   #547
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
a miała kuwetkę?

Taką prowizoryczną, ale robiła pod siebie do pudełka, bo nie miała sił z niego wyjść. A jak dzisiaj ją zawoziłam, to chciała uciec

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Trust, jak będziesz rozbierać Chloe to chyba skorzystam a ja dzisiaj poznalam Tresor Midnight Rose - słodkie jak diabli, ale podoba mi się, także szykować nosy
No jeśli będę rozbierać Chloe to chyba wezmę max 20ml Bo to taki hm, delikatny, kobiecy i bardzo retro zapach

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość

Trust, ale super, że się nim zaopiekowałaś i znalazłaś mu dom
Nie mogłabym uczynić inaczej

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 17:58   #548
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
"ogrzewanie gazowe, mieszkania będą jednak stopniowo włączane do sieci MPEC"... ale to chyba dużo roboty z tym (i kolejne poważne remonty )... gg, wiesz coś na ten temat?
To przyłączenie nie jest wbrew pozorom takie straszne.... Wykorzystuje się obecne instalacje, zdejmuje piecyki gazowe itd. Brzmi przerażająco ale w zeszłym roku i exa coś takiego robili-w łazience straty były na wstawienie jednej (!) płytki no i ślad po piecyku. Najgorsze w tym wszystkim ponoć były 3-4 dni bez ciepłej wody
GG ma fajny nowy piecyk więc myślę, że i ogrzewanie będzie jej wychodzić w miarę ekonomicznie

Cytat:
My mamy centralne ogrzewanie, mieszkanie w wieżowcu, przy Wiślickiej, więc w sumie nie aż tak daleko (jeżdżą przyspieszone autobusy) i oddajemy właścicielowi tylko 850zł (w tym jest już czynsz do spółdzielni!). Zostają nam rachunki, co powoduje, że zamykamy się w 1000zł z 50programowym pakietem TV i 2Mb netu.
Ah i mieszkanie ma standard wysoki, więc Banana, da się, szukaj i sprawdzaj oferty nawet co kilka godzin
Świetna oferta! Żeby znaleźć takie perełki trzeba trochę szperać no i szybko reagować-czasem coś pojawi mi się w systemie, klikam link a tam ogłoszenie już skasowane bo nieaktualne...
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 18:10   #549
nicRu
maszyna, nie człowiek

A moja kochana kotka coś chora... Śpi sobie teraz...

Zostały mi jeszcze trzy przepaskudne egzaminy
Stary 2012-01-31, 18:12   #550
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Dziękuję za kciuki Niestety nie udało się.
Stary 2012-01-31, 18:21   #551
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Dziękuję za kciuki Niestety nie udało się.
Nie przejmuj się, ja też mam jeden do poprawy

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Świetna oferta! Żeby znaleźć takie perełki trzeba trochę szperać no i szybko reagować-czasem coś pojawi mi się w systemie, klikam link a tam ogłoszenie już skasowane bo nieaktualne...
Dokładnie, nasze ogłoszenie wisiało na stronie kilka godzin. Pamiętam, że w czytelni tuż przed samym wyjściem weszłam jeszcze na chwilę na gumtree zobaczyć czy coś się pojawiło. I wyniuchałam Po zdjęciach, które były bardzo obiecujące i podanej niskiej cenie powiedziałam Kubie, że wcześniej jedziemy do bankomatu po pieniądze tak na wszelki wypadek
Byliśmy pierwszymi i ostatnimi oglądającymi a właściciel był zdziwiony i nie miał przygotowanej nawet żadnej umowy
Dlatego Banana nie poddawaj się i trzymaj rękę na pulsie!
Stary 2012-01-31, 18:39   #552
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Kicia jest w domu z 2 dziewczynkami, które nie mogły się już jej doczekać i jak ją zobaczyły to od razu zaczęły głaskać i cieszyć się

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-01-31, 19:10   #553
MyLastHope
Rozeznanie

Dziewczyny, nie wiem czy mogę Was prosić o pomysł, ale popisałyście się ostatnio zdolnościami do rymów i haseł, a ja właśnie takie hasło potrzebuje ułożyć i potrzebuje inspiracji... Chodzi o konkurs, w którym trzeba ułożyć hasło promujące z podanych słów

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 19:11   #554
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Tzn to nie reguła, ale bardzo często zauważana przypadłość. Może nas to ominie
Ale ciąża rzeczywiście powoduje, że kobieta musi na WSZYSTKO zwracać uwagę.
Ostatnio uświadomiłam sobie, że nie będę piła alkoholu przez co najmniej kilkanaście miesięcy (ciąża+okres karmienia). Nie wiem jak to zniosę
[...]
to brzmi jakbyś już-już miała w tą ciążę zachodzić
ja alkoholu i tak piję bardzo mało, więc na pewno prędzej to przeżyję, niż jakby ktoś mi kazał odstawić na kilkanaście miesięcy wszelkie słodycze np.

co do drugiego - świetna oferta!
ja dodam, że 'nasze' ogłoszenie na gumtree nie miało żadnych zdjęć, konkretnych danych, nic absolutnie. tylko coś na zasadzie "kawalerka w nowym budownictwie w południowej części Krakowa", nawet nie było numeru telefonu, tylko mail. dopiero po wymianie kilku wiadomości umówiliśmy się na oglądanie mieszkania i praktycznie od razu się zdecydowaliśmy.

Cytat:
To przyłączenie nie jest wbrew pozorom takie straszne.... Wykorzystuje się obecne instalacje, zdejmuje piecyki gazowe itd. Brzmi przerażająco ale w zeszłym roku i exa coś takiego robili-w łazience straty były na wstawienie jednej (!) płytki no i ślad po piecyku. Najgorsze w tym wszystkim ponoć były 3-4 dni bez ciepłej wody
GG ma fajny nowy piecyk więc myślę, że i ogrzewanie będzie jej wychodzić w miarę ekonomicznie
ano to chociaż tyle ale nie wiadomo czy w ogóle będą to robić w ciągu najbliższego roku-dwóch...

jestem potwornie zdemotywowana, nie chce mi się uczyć, mam zły humor i ogólnie to zakopałabym się pod kocem i zniknęła aż do wiosny

Stary 2012-01-31, 19:16   #555
ola_gie
Zakorzenienie

Zabieram się do nauki

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 19:17   #556
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja tez, tylko cos zjem, kąpne się i zdrzemne, bo mi glowa pęka
Stary 2012-01-31, 19:20   #557
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, nasze ogłoszenie wisiało na stronie kilka godzin. Pamiętam, że w czytelni tuż przed samym wyjściem weszłam jeszcze na chwilę na gumtree zobaczyć czy coś się pojawiło. I wyniuchałam Po zdjęciach, które były bardzo obiecujące i podanej niskiej cenie powiedziałam Kubie, że wcześniej jedziemy do bankomatu po pieniądze tak na wszelki wypadek
Z tymi pieniędzmi to miałaś bardzo dobry pomysł...Chyba Huli tak mieszkanie uciekło-mieli brać a tu ktoś wyskoczył z zaliczką
Ja mam teraz mieszkanie do wynajęcia: duży salon z małym aneksem, 2 małe sypialnie, spora łazienka. 1200+czynsz i media. Atrakcyjna oferta ale daleko-152 tam tylko dojeżdża

Cytat:
Kicia jest w domu z 2 dziewczynkami, które nie mogły się już jej doczekać i jak ją zobaczyły to od razu zaczęły głaskać i cieszyć się
Super! Cieszę się, że kotka trafiła w dobre ręce

Cytat:
ano to chociaż tyle ale nie wiadomo czy w ogóle będą to robić w ciągu najbliższego roku-dwóch...
jestem potwornie zdemotywowana, nie chce mi się uczyć, mam zły humor i ogólnie to zakopałabym się pod kocem i zniknęła aż do wiosny
O takie rzeczy trzeba pytać w spółdzielni/wspólnocie/u zarządcy... Sama muszę w końcu wybrać się do swojej wspólnoty ale wiecznie mi nie po drodze...
Dołączam do grona zdemotywowanych...Może postaraj się podzielić materiał na mniejsze partie? Na mnie działa zasada-ileś tam stron-cukierek/wizaż/coś tam-znowu ileś tam stron....
Stary 2012-01-31, 19:26   #558
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Z tymi pieniędzmi to miałaś bardzo dobry pomysł...Chyba Huli tak mieszkanie uciekło-mieli brać a tu ktoś wyskoczył z zaliczką
Ja mam teraz mieszkanie do wynajęcia: duży salon z małym aneksem, 2 małe sypialnie, spora łazienka. 1200+czynsz i media. Atrakcyjna oferta ale daleko-152 tam tylko dojeżdża

Mnie tak mieszkanie uciekło

OMD, kiedy chcesz sie spotkać?

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 19:31   #559
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
OMD, kiedy chcesz sie spotkać?
Jutro mam egzamin więc trochę odpada a później mam K na mieszkaniu....
Planujesz wybrać się do Ecrulo w czwartek? Bo ja jestem niedaleko niej na praktykach między 10 a 14. A co robisz w weekend? Jeszcze nie wiem jak będę stała z nauką i pracą więc jakbyśmy się nie złapały w czwartek to może jakaś szybka kawa?

Kombinuję, wiem....ale dawno tak zalatana nie byłam, głupia ja, głupia...
Stary 2012-01-31, 19:32   #560
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Może lepiej niech tego nie robią do wyleczenia kici, nie dość, że ją stresują, to jeszcze pchły, grzybki, jajeczka robaczków i takie tam...

Nauczy się kuwetkować jak dojdzie do siebie
Stary 2012-01-31, 19:34   #561
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Jutro mam egzamin więc trochę odpada a później mam K na mieszkaniu....
Planujesz wybrać się do Ecrulo w czwartek? Bo ja jestem niedaleko niej na praktykach między 10 a 14. A co robisz w weekend? Jeszcze nie wiem jak będę stała z nauką i pracą więc jakbyśmy się nie złapały w czwartek to może jakaś szybka kawa?

Kombinuję, wiem....ale dawno tak zalatana nie byłam, głupia ja, głupia...
To może w czwartek o 14? Akurat podskoczymy do ecrulo i potem jakaś kawa (bo ecrulo się uczy)?

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 19:36   #562
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
To może w czwartek o 14? Akurat podskoczymy do ecrulo i potem jakaś kawa (bo ecrulo się uczy)?
Mogę odebrać zamówienie chwilkę po 14 ale jeszcze nie wiem co z kawą wtedy-możliwe, że będę biec na kolejny egzamin
Stary 2012-01-31, 19:38   #563
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Może lepiej niech tego nie robią do wyleczenia kici, nie dość, że ją stresują, to jeszcze pchły, grzybki, jajeczka robaczków i takie tam...

Nauczy się kuwetkować jak dojdzie do siebie
Ich mama wie o tym, że trzeba ją zabrać do weta odrobaczyć i odpchlić oraz zaleczyć oczka. Ale przynajmniej wiem, że jest w dobrych rękach

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-01-31, 19:38   #564
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Dołączam do grona zdemotywowanych...Może postaraj się podzielić materiał na mniejsze partie? Na mnie działa zasada-ileś tam stron-cukierek/wizaż/coś tam-znowu ileś tam stron....
<udaje, że wcale nie zaopatrzyła się w krówki, banany i batoniki...>
Stary 2012-01-31, 19:41   #565
kasiencja
Pani Buka

OMD, ale wiesz w czym problem? ja tą sesję mam wyjątkowo lekką w porównaniu z poprzednimi (mało przedmiotów wybrałam, w czerwcu będzie gorzej), sporo czasu pomiędzy egzaminami i dlatego się nie mogę zmotywować, a to rodzi duże ryzyko że paradoksalnie coś obleję

Stary 2012-01-31, 19:58   #566
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Shiruvii, OMD,
W czwartek o 14 mam dentystę Bo mnie wciąż boli

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 20:06   #567
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Ich mama wie o tym, że trzeba ją zabrać do weta odrobaczyć i odpchlić oraz zaleczyć oczka. Ale przynajmniej wiem, że jest w dobrych rękach
Nawet nie wiesz, jak się cieszę!

Jeszcze jedna sprawa - mała może mieć rodzeństwo, rozejrzyj się, czy nie leżą gdzieś zamarznięte truchła...
Stary 2012-01-31, 20:15   #568
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Jak dzisiaj jadła to wydawała się bardzo długa. A obecność 3 sporej wielkości kleszczy i jednego małego w uszku daje mi do myślenia, że kotka musi być starsza, około 4-5 miesięcy...

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-01-31, 20:16   #569
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
<udaje, że wcale nie zaopatrzyła się w krówki, banany i batoniki...>

ja po dwugodzinnych pordęgach w Platinium właśnie czekam, bo domowa pizza w piekarniku.
A później robimy domową czekoladę z własnoręcznie ubitą czekoladą.
Niech żyją kalorie

Cytat:
OMD, ale wiesz w czym problem? ja tą sesję mam wyjątkowo lekką w porównaniu z poprzednimi (mało przedmiotów wybrałam, w czerwcu będzie gorzej), sporo czasu pomiędzy egzaminami i dlatego się nie mogę zmotywować, a to rodzi duże ryzyko że paradoksalnie coś obleję
Oj, tak, paradoksalnie ryzyko jest duże. Kasiencja do nauki!!! Dziś Cię już tu nie chcę widzieć
Stary 2012-01-31, 20:23   #570
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Shiruvii, OMD,
W czwartek o 14 mam dentystę Bo mnie wciąż boli
Oj Trudno, mam nadzieję, że zrobią Ci porządek i bedziesz mieć już spokój

Cytat:
Jak dzisiaj jadła to wydawała się bardzo długa. A obecność 3 sporej wielkości kleszczy i jednego małego w uszku daje mi do myślenia, że kotka musi być starsza, około 4-5 miesięcy...
Skąd kleszcze o tej porze?

Cytat:
Sio do nauki!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości