|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
taki podobny ma Patryk też się z tego cieszył
http://www.allegro.pl/item145119531_..._4_kolory.htmlalbo to http://www.allegro.pl/item143266813_...o_funkcji.html znalazłam ten namiocik o którym mówiłam http://www.allegro.pl/item143390258_...a_okazja_.html taki znikopis http://www.allegro.pl/item144561680_...ami_nowka.html
|
|
|
|
#3482 |
|
Zadomowienie
|
Niki dzięki za odpowiedź , włąsnie tez myślalam o tym laptopie przynajmniej to zabawka na dłużej i bawiąc nauczy się przydatnych rzeczy, jeszcze mam trochę czasu wiec się zastanowię , trochę boję się że może to szybko popsuć bo to straszny urwis z tego chłopca
Bratowa coś mi mówiła o jakiejśc książeczce ktora sama czyta ale ja nigdy takiego czegoś nie widziałam, z tego co wiem to książkę rodzic czyta dziecku
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Może to o taką książeczkę chodzi??? http://www.allegro.pl/item143271081_..._maluchow.html
|
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Przez te dziadowskie reklamy nie moge sie zalogowac
Probowalam chyba 20 razy,,trafi mnie zaraz..Niki, kkasiaa - ja to duzo nie opisuje jak jest u mnie podalam tylko jeden przyklad, ale mam to samo...Kiedys musimy sie spotkac i sobie poplotkowac bedzie nam lzej Musimy cos zaplanowac na wiosne jak bedzie cieplej i naprawde sie spotkac..Dzis Szymek zadrapal mi pieprzyka i krew sie pojawila,boje sie troche bo to duzy pieprzyk.Ogarnela mnie mysl co bedzie jakbym...a nawet nie chce myslec dalej.. ![]() Poza tym nic nowego Widze ze Nelusia sie odezwala jak milo Takze Nel trzymaj sie dzielnie jestesmy z Toba |
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
W srode ide na zabawe mikolajkowa do domu kultury z Szymkiem..haha juz widze jak zareaguje na mikolaja, bedzie jeden wielki placz...Widze ze prezentow szukacie..heh fajne pomysły ,ja napalilam sie na taki samochod odpychacz,ale ponoc prababcia juz zaszalala i czekam na paczke, jak nie kupila to ja kupie, ten na allegro jest fajny...
Odezwe sie pozniej na razie uciekam do obowiazków kurki domowej |
|
|
|
#3486 |
|
Zadomowienie
|
Humbaczku,Kaasia,Niki i Moni
Ale kobieta jak wielbłąd wszystko zniesie. Moja Amelcia ostatnio bardzo mało śpi godzinkę dziennie,także nie mam na nic czasu.
|
|
|
|
#3487 |
|
Zadomowienie
|
Spóźnione życzonka dla Amelki. Rośnij zdrowo kochanie!
A ja znowu mam prasowanie i nie miałam siły się za nie dzisiaj wziąć. Kasia usnęła dopiero o 22, a mi o tej porze nie chciało się już wyciągać deski. Wzięłam się więc za angielski, bo chodzę już od jakiegoś czasu na zajęcia. Na szczęście firma płaci i to na dodatek w czasie pracy więc szkoda byłoby nie skorzystać. Jednak na odrabianie pracy domowej trzeba znaleźć trochę czasu. A tego to ja nie mam kompletnie. Mimo że pracuję to nie mam mniej obowiązków niż gdybym nie pracowała. Więc naprawdę nie wiadomo gdzie ręce włożyć. Przychodzę do domu kilka minut przed 18, gotuję obiad i za chwilę trzeba dziecko wykąpać, położyć spać (czyli pomęczyć się z nią ze 2 godziny aż zdecyduje się zasnąć) i jestem już wyczerpana na maksa. Nie myśle wtedy o niczym innym tylko, żeby jak najszybciej przyłożyć głowę do poduszki. I tak cały tydzień. W weekend odsypiam zaległości, a po południu latam jak oszalała po całym mieszkaniu i sprzątam. Ale wiecie co? Jak czasami wezmę wolne i jestem z małą cały dzień w domu, to czuję się jeszcze bardziej zmęczona niż gdy pracuję. |
|
|
|
#3488 |
|
Zadomowienie
|
Alien już chyba na dobre przeniosła się do lutowo-marcowych. Bo u nas już ponad tydzień nie pisała, a tam nadal jest aktywna.
Ale Alienku gdybyś tu zajrzała to spóźnione ale jak najbardziej szczerze życzonka urodzinowe. Samych wspaniałości, szczęśliwości i spełnienia najskrytszych marzeń. |
|
|
|
#3490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana jestes Bo juz mi tak smutno bylo, ze o innych sie pamiaeta urodzinac, imieninach i innych takich uroczystosciach a o mnie to jakos tak sie zapomina. No ale bylo mineło, urodziny juz mam za sobą i jeden roczek wiecej no a wizualnie to pewno nie jeden ![]() Ja teraz to juz w lutowo-marcowych nawet malo pisze, nie mam czasu.
|
|
#3491 |
|
Zadomowienie
|
Jak każda z nas teraz w tym gorącym okresie. Nasze dzieci teraz chyba najbardziej aktywne i najwięcej czasu nam zajmują. Trzeba pilnować ich na każdym kroku, a oczy najlepiej byłoby mieć wokoło głowy.
Alienku czy któraś z nas zapomniała o Tobie? Cały czas o Tobie piszemy, a jak się nie pokazujesz to zaraz zastanawiamy się dlaczego Cię tu nie ma. A ja bardzo Cię przepraszam, że złożyłam ci życzenid dopiero dzisiaj, ale jak wczoraj pisałam życzenia dla Amelki to sobie uświadomiłam że już jest grudzień i przypomaniało mi się o Twoich urodzinach a potem weszłam na moment na lutowo-marcowe i poczytałam, że dziewczyny Ci składają życzenia, więc szybko nadrobiłam zaległość. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!! |
|
|
|
#3492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko poprostu jakos tak czlowiekowi sie smutno robi (tym bardziej ze jakby nie blyo jestescie mi bliskie), tym bardziej, ze w naszym watku ciagle składamy zycienia naszym pociechom i nam samym z okazji urodzin czy imienin. Iwonko nie składaj mi juz tych zyczeń tyle razy, bo az sie zawstydze a dzisiaj juz 3 grudnia wiec niedługo zblizają się roczki naszych dzieci Jastin
|
|
#3493 |
|
Zadomowienie
|
No Alienku Twoja Wikunia pierwsza będzie dmuchać świeczkę.
A czy Twoje maleństwo chodzi? Bo nie pamiętam... |
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
co ja czytam? ze Alienek przeniosla sie do lutowo-marcowych? a dlaczego? Nie opuszczaj nas prosze, bo juz Katesia malo zaglada, martusi nie ma, Nel zadko ma czas..Stanie sie tak, ze nasz watek upadnie
![]() ![]() A ja tego nie chce... No kurde..wizaz to jakas czesc mojego zycia, prosze nie oddchodzcie
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Smutno mi sie zrobilo i ide spac ...Papa kolezanki
|
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
puk puk jest tam ktos?
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
Alienku ja także się dołączam do spóźnionych życzonek urodzinowych, wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
Ja dołączyłam do Was ostatnia, więc w ogóle nie wiem kiedy która z Was ma urodzinki , jest tu jakiś kalendarzyk urodzin mamusiek???? Bo może gdzieś jest tylko ja nie wiem Alienku nie opuszczaj nas Moni@ ja też nie chcę żeby nasz wątek upadł Moni@ jak Twój pieprzyk??? Nie martw się i nie myśl o niczym głupim -tak jak ja zawsze (taka panikara ze mnie ) Pamiętam jak byłam dzieckiem to specjalnie drapałam pieprzyki, bo mnie denerwowały i nie chciałam ich mieć , wtedy nie wiedziałam że tego nie wolno, a robiłam to po kryjomu więc nikt mi nie zabronił
Edytowane przez *Niki* Czas edycji: 2006-12-04 o 13:27 |
|
|
|
#3498 |
|
Rozeznanie
|
O moich urodzinach też nikt tu nie pamięta i może nawet nie wie kiedy są, a nie obrażam się jakoś i nie przenosze na inne wątki
. Nie przesadzajcie dziewczynki
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3500 |
|
Wtajemniczenie
|
Iwonko moja Wika chodzi sama ale tylko z trzymanką, trzeba ciagle przy niej być bo jak się źle zlapie to trzeba asekurowac zeby nie upadla. Bez trzymanki to nie potrafi jeszcze chodzic tak sama.
I chcialam zdementowac pewne plotki Dziewczynki, oj dziewczynki jak wy sobie czasami cos wymyslicie. Jak w głuchym telefonie ![]() Ja wcale sie nie przenosze do lutowo-marcowych, ja jestem z nimi tez zżyta i od dawna pisze i tutaj i u nich. A ostatnio to wiecej czytam niz pisze, bo porpstu nie mam czasu. A co do tych urodzin to dajcie sobie juz spokoj, ja sie nie obrazam, poprostu jestem sentymentalna i dlatego napisałam, ze bylo mi troszke smutno. Ale dajcie juz sposoj temu ![]()
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz..kiedys to bylo takie fajne bylo sie dzieckiem i urodziny byly fajowe..teraz cholender nie wiem jaki dzien tygodnia jest bo powstalo takie zamieszanie...Pamietac urodziny kazdego to bardzo mile Jednak ja wyreczylam sie telefonikiem i on za mnie pamieta |
|
|
|
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3503 |
|
Zadomowienie
|
Alienku ja jako ostatnia złożę ci życzenia urodzinowe , dużó zdrówka, miłości , gwiazdki z nieba oraz pociechy z męża i córusi
Moja mała nauczyła się włazić na nasze łóżko i teraz musze ja mieć bacznie na oku bo jak wejdzie a schodzić nie bardzo jeszcze umie to upadek murowany. Jak widze że weszła to od razu ją ściągam a ona bardzo niezadowolona nie rozumie że mama chce dla niej dobrze.Poczytajcie sobie to http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,66914,1949375.html ja mało ze śmiechu nie padłam ![]() Dzisiaj Oliwia zasnęła na podłodze , dziwne jest to że w dzień tylko przy cycu zasypia a dziś sama zasnęła , tez sobie miejsce wybrała A na drugim zdjęciu stoi chwilowo "zawieszona" a na trzecim "Oliwia idzie do szkoły" to zabawa moich dzieci Julia jest jej mamą i mamusia odprowadza córeczkę do szkoły
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2006-12-04 o 14:01 |
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu
|
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia świetne
zwłaszcza to ostatnie
|
|
|
|
#3506 |
|
Zadomowienie
|
Też mi się wydaje że to facet napisał, bo rzadna zdrowa na umyśle kobieta by takiego czegoś nie wymyśliła
Kurde buty mu ściągnąć a co to oni rąk nie mają
|
#3507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pierwsza klasa A co d otego artukułu to ![]()
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Wika dorwała takie koraliki na choinke i mam dzis cały dzien spokój,cały czas sie nimi bawi
zwija,rozwija,cuduje:ehem : Ja je wyciagnęlam bo chce zrobić jutro stroik świąteczny,może to i za wcześnie ale jakoś tak jak juz jest grudzien to lubie podtrzymywac i zaczynać ten okres wcześniejW końcu świeta trwaja bardzo krótko Dawno pokazywałam wam mojego szkraba,więc oto foteczki.Wkurza mnie tylko aparat bo oczy wychodza jakies czerowne i nawet programem nie moge tego zlikwidować do konca Na tym jednym wika pokazuje jaka jest duza,nauczylismy ja tego z tż-tem pytamy ja Wikusia a jaka jesteś duża?a ojna podnosi rączkid o góry i mowi "taka",swietnie to wygląda
Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 10:57 |
|
|
|
#3510 |
|
Rozeznanie
|
Kasiu śliczna ta Oliwcia
Mnie ten artykuł wcale nie smieszy tylko złości . Na pewno napisał to facet, bo nie wierze, żeby jakaś kobieta była taka głupia nawet w 1955 roku.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

Bratowa coś mi mówiła o jakiejśc książeczce ktora sama czyta
ale ja nigdy takiego czegoś nie widziałam, z tego co wiem to książkę rodzic czyta dziecku
Probowalam chyba 20 razy,,trafi mnie zaraz..
Musimy cos zaplanowac na wiosne jak bedzie cieplej i naprawde sie spotkac..

a dzisiaj juz 3 grudnia wiec niedługo zblizają się roczki naszych dzieci

. Na pewno napisał to facet, bo nie wierze, żeby jakaś kobieta była taka głupia nawet w 1955 roku.