Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~ - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-31, 20:27   #571
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~

No właśnie teraz kleszczy nie ma i stąd myślę, że kotka po prostu jest dużo starsza Co najmniej wrześniowa/październikowa.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 20:38   #572
banana split
Raczkowanie

Dzięki za obszerną reakcję na moją lamentację. Na razie moje meble, kwiatki, książki i ja nigdzie się nie ruszamy - mieszkanie będzie sprzedawane, ale nie wiadomo jeszcze kiedy.

Czasy studenckiego lajfstajlu mam dawno za sobą, więc jeśli będę zmieniać lokum, pewnie tak jak ostatnio (i przedostatnio) wynajmę w miarę puste dwupokojowe mieszkanie i poszukam kogoś do drugiego pokoju, bo obecna współlokatorka chyba myknie z Polski. Taka sytuacja zawsze pozwala na "oswojenie" przestrzeni, urządzenie jej po swojemu, narzucenie swoich standardów czystości itd. Zajmuje mi to zwykle około 2 tygodni - szorowanie mieszkania, ustawianie mebli, wyciąganie gratów z pudeł, a na końcu własne zasłonki, własne lampki, własne kwiatki, własne obrazki, własne świeczki itd. Dwa tygodnie bólu, ale potem czuję się prawie jak w domu.

nicRu
Cena 1300 plus opłaty za 2 pokoje to bardzo dobra cena. 500 zł za jednoosobowy pokój można płacić w sytuacji, gdy w drugim pokoju mieszkają 2 osoby.

Edytowane przez banana split
Czas edycji: 2012-01-31 o 20:47
banana split jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:16   #573

Mam pytanie w klubie, zajrzyjcie w wolnej chwili. W sumie nie wiem, dlaczego w klubie, a nie tu je zadałam
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:23   #574
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez banana split Pokaż wiadomość
Dzięki za obszerną reakcję na moją lamentację. Na razie moje meble, kwiatki, książki i ja nigdzie się nie ruszamy - mieszkanie będzie sprzedawane, ale nie wiadomo jeszcze kiedy.

Czasy studenckiego lajfstajlu mam dawno za sobą, więc jeśli będę zmieniać lokum, pewnie tak jak ostatnio (i przedostatnio) wynajmę w miarę puste dwupokojowe mieszkanie i poszukam kogoś do drugiego pokoju, bo obecna współlokatorka chyba myknie z Polski. Taka sytuacja zawsze pozwala na "oswojenie" przestrzeni, urządzenie jej po swojemu, narzucenie swoich standardów czystości itd. Zajmuje mi to zwykle około 2 tygodni - szorowanie mieszkania, ustawianie mebli, wyciąganie gratów z pudeł, a na końcu własne zasłonki, własne lampki, własne kwiatki, własne obrazki, własne świeczki itd. Dwa tygodnie bólu, ale potem czuję się prawie jak w domu.
Możesz podać jakie warunki mieszkanie ma spełniać? Cena, lokalizacja, powierzchnia? Codziennie przeglądam ogłoszenia więc jakby coś mi wpadło w oko to zawsze mogę podrzucić linka
A to podnajmowanie to dobre rozwiązanie jeżeli chcesz rzeczywiście coś wynająć na dłużej i czuć się jak u siebie
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:28   #575
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

wróciłam własnie z fitnessu i siłowni

już mnie bola nogi i tyłek a co będzie jutro ale w czwartek będzie przerwa od ćwiczeń bo pracuję i zapraszam do siebie moje dziewczyny z pracy z działu wszystkie
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:23   #576
banana split
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Możesz podać jakie warunki mieszkanie ma spełniać? Cena, lokalizacja, powierzchnia? Codziennie przeglądam ogłoszenia więc jakby coś mi wpadło w oko to zawsze mogę podrzucić linka
A to podnajmowanie to dobre rozwiązanie jeżeli chcesz rzeczywiście coś wynająć na dłużej i czuć się jak u siebie
Dam znać jak już będę znać termin wyprowadzki, na razie są to widełki marzec-czerwiec, więc bez sensu czegoś szukać. Na pewno się odezwę, jak już będę oficjalnie bezdomna Dzięki.
Stary 2012-01-31, 22:26   #577
Malla
Nie depcze krokusów

Banana - a po jakim czasie dom ma Twój zapach?
Stary 2012-01-31, 22:32   #578
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
6xm
Nie wiem kto mi zęba wyrywal,bo robią to tam tasmowo. Sadzaja na fotelach trzy osoby i jazda. Zespół ok 6-7 os. przy tym pracuje. A na wizytę w czwartek jestem zapisana do dr Schultz czy jakoś tak
teraz to mnie przeraziłaś
Ja też chyba do tej idę. Daj znać jak wrażenia jak już będziesz po

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
A pamiętacie mieszkanie mojej znajomej z 2 kotami na stanie, w okazyjnej cenie.... ona nadal szuka!
https://www.facebook.com/events/227739640643003/
szkoda, że nie ma opcji bez kotów

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
hmm to fakt, ale też punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i zmienia się jak się jest po tej drugiej stronie niestety. ja jako właścicielka też bym chciała wynająć za przyzwoite pieniądze żeby i dla mnie było to opłacalne.
to Ty zamierzasz wynająć jeden pokój?
Stary 2012-01-31, 22:37   #579
kasiencja
Pani Buka

wygoniłyście mnie, to przeczytałam wszystkie slajdy raz jeszcze, nawet dodałam 3 wykłady z piątkowego egzaminu! ale i tak

właścicielka mieszkania mi napisała, że ma się z nami skontaktować jej brat, bo będzie musiał na chwilę zajrzeć do mieszkania coś tam zobaczyć, bo jakieś pismo z banku przyszło, ale nie wie (albo nie chce powiedzieć) o co chodzi mam nadzieję, że to jakiś drobiazg, a nie potajemne planowanie sprzedaży

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:44   #580
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
1. Tzn. to nie chodzi o to, że on jest w tak złym stanie, że tylko mikroskop wchodzi w grę a o to, że przy użyciu mikroskopu ząb jest dobrze wyczyszczony i zabity na amen. U mnie czyszczenie jednego kanału trwało nawet i 2 godziny
Pacjenci, którzy mieli zwykłe kanałowe po kilku/kilkunastu latach przychodzą (oczywiście nie jest to sztywną regułą a po prostu częstym przypadkiem) do dentysty z takim zębem, który lekko 'ożył', ale z nim się nie da już nic zrobić, bo w dużej części jest zatruty, tylko wyrwać i wstawić implant albo zostawić puste miejsce, ale wtedy za parę miesięcy człowiek nabywa wadę zgryzu itp.
2. My tak mamy codziennie, ale wstaje pierwszy ten kto musi
3. jakim cudem? Biedna
1. Rozumiem Nie wiedziałam, że tak czyszczonym mam gwarancję że ząb wytrzyma dłużej. Bo nie chciałabym zapłacić 900zł i stracić go za 2-3 lata... Jak ten mikroskop wygląda?
2. Ja nie znoszę pierwsza wstawać
3. Nie wiem, ale naprawdę

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiem czy mogę Was prosić o pomysł, ale popisałyście się ostatnio zdolnościami do rymów i haseł, a ja właśnie takie hasło potrzebuje ułożyć i potrzebuje inspiracji... Chodzi o konkurs, w którym trzeba ułożyć hasło promujące z podanych słów
A o co konkretnie chodzi? Bo jak to jakieś hasło promujące np. hotel itp. to rym może nie być dobrym pomysłem

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Mam pytanie w klubie, zajrzyjcie w wolnej chwili. W sumie nie wiem, dlaczego w klubie, a nie tu je zadałam
Bo to nielegalne?
Stary 2012-01-31, 22:46   #581
gg22
Zakorzenienie

jestem absolutnie wykończona

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
no jasne, ale trzeba też jakoś obiektywnie ocenić standard i lokalizację mieszkania... wiadomo że jak jest duże i w dobrej lokalizacji to można zawołać wyższą cenę bo koszty rozkładają się na kilka osób, ale moim zdaniem życzenie sobie za kawalerkę w Krakowie, gdzie wg mnie zarobki są kiepskie, więcej niż 1200 zł na czysto (a to i tak dużo) to paranoja, zwłaszcza że rachunki to kolejne kilkaset zł.

my za swoje mieszkanie (kawalerkę, jakby któraś nie wiedziała jeszcze) nie płacimy tragicznie dużo tylko dlatego, że czynsz do spółdzielni jest niski. ale za to ogrzewanie gazowe jest beznadziejne i marzniemy trochę. tak ostatnio gadaliśmy że moglibyśmy zamieszkać ze znajomymi (tymi, o których pisałam kiedyś, swoją drogą między nami jest teraz lepiej ), ale to musiałoby być naprawdę duże, ładne, czyste i przestronne mieszkanie z centralnym ogrzewaniem, najlepiej na zasadzie kuchnia + salon i dwie sypialnie.
jasne że tak. uważam, że w wielu przypadkach właściciele przeginają nie tylko z adekwatnością ceny do standardu, ale ze standardem w ogóle. nie zapomnę jak studiując jeszcz w Lbn i szukając mieszkania trafiłam na ogłoszenie o wynajęciu garażu przystosowanego do mieszkania dla studentów
tyle że kij ma zawsze dwa końce- właściciel mieszkania chce na tym zarobić, a nie robić komuś prezent wynajmując za małe pieniądze. Poza tym problem polega jeszcze na kulturze ludzi, bo wg mnie niewiele osób szanuje wynajmowane mieszkania, nie dba o nie, niszczy itd. to też jest niefajne

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam, że macie gazowe ogrzewanie. To gg22 też tak będzie miała?
macie i też będę miała. niestety w Krk jest to standard w pewnie ok. 80% mieszkań co jest okropne. wolałabym mieć normalnie z MPCu. gdzieś, kiedyś, od kogoś usłyszałam, że były jakieś jazdy między miastem/ spółdzielniami a MPCem i dlatego większość ma gazowe.

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Malla - ale ja nie o ziołach napisałam ogólnie - jakikolwiek temat się nie pojawi: badania, ciąża, choroby odzwierzęce, problemy z kręgosłupem - cokolwiek medyczno-biologiczne, od razu podajesz potrzebne informacje.
I to nie pseudonaukowym bełkotem ale konkretnie i przystępnie
Po prostu jestem pod dużym wrażeniem Twojej wiedzy
prawda? ja też jestem zawsze pod wrażeniem

Cytat:
no tak, w całym bloku są piece, jedni mają stare (jak my ), inni nowsze (jak podobno w mieszkaniu gg), ale może to zmienią. bo Szymek kiedyś z ciekawości sprawdzał po ile chodzą mieszkania w tych blokach i w opisie jednego mieszkania na stronie jakiejś agencji nieruchomości było coś na zasadzie "ogrzewanie gazowe, mieszkania będą jednak stopniowo włączane do sieci MPEC"... ale to chyba dużo roboty z tym (i kolejne poważne remonty )... gg, wiesz coś na ten temat?
nic nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć
u mnie jest jakiś super turbo nowy piec (może sam gotuje?) i jest zdalne sterowanie ogrzewaniem, co jest świetnym rozwiązaniem. tak jak mówił mi ten facet- przy grzaniu dość mocnym ze względu na dzieci średnie miesięczne rachunki wychodziły mu 140zł. to chyba stosunkowo niedużo

Cytat:
1. Ostatnio uświadomiłam sobie, że nie będę piła alkoholu przez co najmniej kilkanaście miesięcy (ciąża+okres karmienia). Nie wiem jak to zniosę
2. Ok, może majówka?
3. Jakaś z sushi, musiałabym wyszperać, ale znajdę na pewno, bo wspomina o niej co jakiś czas
4. Czyli 17-19 odpadA?
1. prawda? ja też sobie tego nie wyobrażam
2. jeśli tylko obie będziemy miały wolne (kłania się dorosłe życie) to jasne! jestem bardzo ZA!
3. uhmmmm może być i sushi- nie przepadam ale od czasu do czasu mogę zjeść (czytaj mogę się poświęcić)
4. nie jestem pewna. ja mam wtedy wolne, ale muszę pogadać z Sis czy jej będzie pasowało no i jeszcze wpasować się z pakowaniem i malowaniem, bo następny weekend to już jest ostatni, a ja jeszcze mam w niego zajęcia

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Dziękuję za kciuki Niestety nie udało się.
oj tam. wiesz ze student bez jedynki to jak żołnierz bez karabinu?

Cytat:

ja po dwugodzinnych pordęgach w Platinium właśnie czekam, bo domowa pizza w piekarniku.
A później robimy domową czekoladę z własnoręcznie ubitą czekoladą.
Niech żyją kalorie
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:56   #582
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Mój już chyba widział wszystko - maseczki szare, zielone, różowy turban na włosach, tłuste od oleju.. Ale nie wiem, czy to dobrze, czasem trochę się martwię, że mu się obrzydzam
Melka po tym jak Ty go widziałaś ( i cała rzesza fanek) w trakcie remontu, może Cie zobaczyć nawet ze zgniłym jajkiem na twarzy, nic Ci nie jest grozne!

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Lenka widzę, że Ci się nudzi heheh?
<co ja pacze>

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31937365]xbebe mówi, że może podejść i kupić paletkę, bo limit na UD jej się skończył. Powiedziała też, że spokojnie może do 10.02 założyć te 50 dolców.
Czy paletkę komuś jeszcze?[/QUOTE]

A czy to jest nadal aktualne? Bo ja dopiero dzisiaj na necie i jestem chętna na Naked 2
Hiper dziękuję za kosmetyki, odebrałam, jutro testuje

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
[
No to się jakoś podzielimy kosztami, byle dotarło i nie było zbyt drogie Mistrzyni, czy Ty czasem też nie chciałaś paletki Naked? Bo pamiętam, że coś pisałaś...
no właśnie chciałam

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Robimy wspólne zamówienie?

Cytat:
mieszkanie samemu ma swoje minusy.
fajnie jest w sumie pobyć sam na sam, ale wydaje mi się, że na dłuższą metę jest to przykre.
Ja uwielbiam mieszkać sama, nie wyobrażam sobie żeby jakiś facet miał sie do mnie wprowadzić szczerze mówiąc.

Dzisiaj przyjechałam do Krakowa na kilka dni, w poniedziałek wracam znowu na miesiąc.
Przedwczoraj poszłam biegać po południu na poligonie, lasek, świeże powietrze, MP3 w uszach. Biegam sobie biegam nagle się zatrzymałam i ... WTF gdzie ja jestem i jak mam trafić z powrotem? Zaczęłam się wracać ale zgubiłam drogę
I wszystko ok, biegałam sobie 3 godziny szukając drogi powrotnej. Wiedziałam, że nie zdąże na obiad ale nie było to istotne- wieczorem miałam objąć służbe oficera i żeby się paliło waliło, musiałam być na obozowisku!! Na szczescie wyłączyłam MP3 bo z tej paniki już nawet nie chciałam muzyki słuchać i dostarł do mnie dzwięk jezdzacych aut. Wyszłam z lasu - autostrada
Stałam przez 25 minut jak tania dz...ka i w końcu jakis chłopaczek mnie zabrał na stopa. Okazało sie, ze jestem 1o km od obozowiska hehehehe
Wróciłam i się pośmialiśmy wspólnie ale jaka by była wtopa gdyby pani porucznik sie w lesie zgubiła i wojsko musiałoby jej szukać

co za sierota ze mnie
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 23:04   #583
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam. wiesz ze student bez jedynki to jak żołnierz bez karabinu?
Nie chodzi o banię (bo jej nie dostałam ), tylko że będę się tego uczyć i zdawać po raz 123435466576

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Przedwczoraj poszłam biegać po południu na poligonie, lasek, świeże powietrze, MP3 w uszach. (...)
Grunt, że się wydostałaś z tego lasu
Stary 2012-01-31, 23:16   #584
Malla
Nie depcze krokusów

Mistrzyni - ile Ty biegłaś
Stary 2012-01-31, 23:19   #585
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Mistrzyni - ile Ty biegłaś
Odległosc od obozowiska nie było dużo 10 km bo normalnie nad zalewem tutaj w Krk biegam wieczorami średnio 6 km ale chodziło mi o to, że wydawało mi sie, ze krece sie w kółko i nie biegam nowymi trasami, tym samym nie zwiekszając odległości od miejsca docelowego.
Stary 2012-01-31, 23:22   #586
Malla
Nie depcze krokusów

Mistrzyni - ale na pewno przebiegłaś więcej niż 10 km w trakcie poszukiwań drogi!
Stary 2012-01-31, 23:30   #587
201608010929
Konto usunięte

No tak, troche sie zrobił maratonik bałam się, ze nogi będą bolały ale nie.
Stary 2012-01-31, 23:31   #588
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
to Ty zamierzasz wynająć jeden pokój?
tak zamierzam. nie chcę mieszkać sama, z 1 os. która byłaby fajna myślę że będzie ok a poza tym łatwiej będzie spłacać mi ratę

Cytat:
wygoniłyście mnie, to przeczytałam wszystkie slajdy raz jeszcze, nawet dodałam 3 wykłady z piątkowego egzaminu! ale i tak
no i świetnie. zawsze to coś do przodu

Cytat:
1. Ja uwielbiam mieszkać sama, nie wyobrażam sobie żeby jakiś facet miał sie do mnie wprowadzić szczerze mówiąc.

2. Biegam sobie biegam nagle się zatrzymałam i ... WTF gdzie ja jestem i jak mam trafić z powrotem? Zaczęłam się wracać ale zgubiłam drogę

Wróciłam i się pośmialiśmy wspólnie ale jaka by była wtopa gdyby pani porucznik sie w lesie zgubiła i wojsko musiałoby jej szukać

co za sierota ze mnie
1. mieszkanie samemu ma swoje plusy, ale z kimś jest przyjemniej. tym bardziej jeśli się z tym kimś człowiek dogaduje (chyba trzeba odhaczyć facetów)

2. omg! w takie zimno biegać?! samej biegać po lesie?! tyle km biegać?! na prawdę szacun, a to że się zgubiłaś to.... taki drobiazg można pominąć
chciałabym zobaczyć taką akcję! bezcenna!

Cytat:
Nie chodzi o banię (bo jej nie dostałam ), tylko że będę się tego uczyć i zdawać po raz 123435466576
wiem, wiem. nigdy nauka po raz kolejny tego samego nie jest niczym przyjemną, ale + jest to, że przynajmniej nie masz dwói
.

Edytowane przez gg22
Czas edycji: 2012-01-31 o 23:32
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 23:34   #589

Cytat:

Bo to nielegalne?
A, no tak, to może być powód
Cytat:
Ostatnio uświadomiłam sobie, że nie będę piła alkoholu przez co najmniej kilkanaście miesięcy (ciąża+okres karmienia). Nie wiem jak to zniosę
Co tam alkohol - gdybym nie mogła przez ten czas jeść słodyczy...

Cytat:

co za sierota ze mnie
Zdarza się najlepszym Miło Cię widzieć i fajnie, że jednak masz parę dni przerwy od siedzenia w głuszy

Jutro idę ponownie się pytać o praktyki, bo mogę robić podczas semestru. Zobaczę, jakie placówki oferuje UJ, a jak nie, będę może coś sama kombinować.
Stary 2012-02-01, 06:53   #590
granatowo
Zadomowienie

Nie wierzyłam, że tu to kiedyś pierwsza napiszę: Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
wróciłam własnie z fitnessu i siłowni

już mnie bola nogi i tyłek a co będzie jutro ale w czwartek będzie przerwa od ćwiczeń bo pracuję i zapraszam do siebie moje dziewczyny z pracy z działu wszystkie
Hula a jak w ogóle widzi Ci się tamto Platinium?

Cytat:
No, brawo

Cytat:
1. Rozumiem Nie wiedziałam, że tak czyszczonym mam gwarancję że ząb wytrzyma dłużej. Bo nie chciałabym zapłacić 900zł i stracić go za 2-3 lata... Jak ten mikroskop wygląda?
Może nie 2/3 lata, ale 5/8 to już prawdopodobne.
Mikroskop jest na takim wysięgniku i dentystka przez niego zagląda Ci w zęby i widzi te kanały. Więcej nie wiem, bo mam zawsze zamknięte oczy, ale więcej napisze Ci Sabbra, bo ona zawsze stała z boku
Wiem, że jeszcze w te kanały się coś wkłada (jako pacjent miałam wrażenie, że to coś na wzór drucika, który wygrzebuje wszystko z kanały a dentystka pod mikroskopem może zobaczyć czy coś na tym druciku jeszcze zostaje), ale mówię - o szczegóły pytaj Sabbrę, bo ona się na tym zna

Cytat:
0. jasne że tak. uważam, że w wielu przypadkach właściciele przeginają nie tylko z adekwatnością ceny do standardu, ale ze standardem w ogóle. nie zapomnę jak studiując jeszcz w Lbn i szukając mieszkania trafiłam na ogłoszenie o wynajęciu garażu przystosowanego do mieszkania dla studentów
tyle że kij ma zawsze dwa końce- właściciel mieszkania chce na tym zarobić, a nie robić komuś prezent wynajmując za małe pieniądze. Poza tym problem polega jeszcze na kulturze ludzi, bo wg mnie niewiele osób szanuje wynajmowane mieszkania, nie dba o nie, niszczy itd. to też jest niefajne

1. prawda? ja też sobie tego nie wyobrażam
2. jeśli tylko obie będziemy miały wolne (kłania się dorosłe życie) to jasne! jestem bardzo ZA!
3. uhmmmm może być i sushi- nie przepadam ale od czasu do czasu mogę zjeść (czytaj mogę się poświęcić)
4. nie jestem pewna. ja mam wtedy wolne, ale muszę pogadać z Sis czy jej będzie pasowało no i jeszcze wpasować się z pakowaniem i malowaniem, bo następny weekend to już jest ostatni, a ja jeszcze mam w niego zajęcia
0. Ale garaż?
My wynajmujemy u mnie w mieście mieszkanie 58m kw za 100zł Ale takie ceny są w małych miastach Dla nas plus jest taki, że nie musimy płacić czynszu
1. Niby się tak wydaje, a co tam, to tylko alkohol, ale mogę się założyć, że właśnie co drugi dzień będę miała ochotę na grzańca zimową porą lub na małe piwko z soczkiem w letnim ogródku
2. Bliżej majówki, będę planować
3 i 4.

Cytat:
Przedwczoraj poszłam biegać po południu na poligonie (...)
Stary 2012-02-01, 07:14   #591
Ineso
Matka Smoka

Mistrzyni - Twoje opowieści są jak z innego świata

Jak to biegasz wieczorami nad zalewem?!!nad nowohuckim zalewem?! przecież to jest niebezpieczne. Chyba, że jesteś dresem i biegasz z siekierą. Chociaż w tej opcji to również niebezpieczne
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 08:30   #592
Tindomerel
Zadomowienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Zabieram się do nauki
Mi jest strasznie ciężko się zabrać Cały czas wynajduję sobie coś niby bardziej pożytecznego, co musi być zrobione NATYCHMIAST
A egzamin już jutro...

Cytat:

ja po dwugodzinnych pordęgach w Platinium właśnie czekam, bo domowa pizza w piekarniku.
A później robimy domową czekoladę z własnoręcznie ubitą czekoladą.
Niech żyją kalorie
domowa czekolada

Cytat:
Przedwczoraj poszłam biegać po południu na poligonie, lasek, świeże powietrze, MP3 w uszach. Biegam sobie biegam nagle się zatrzymałam i ... WTF gdzie ja jestem i jak mam trafić z powrotem? Zaczęłam się wracać ale zgubiłam drogę
I wszystko ok, biegałam sobie 3 godziny szukając drogi powrotnej. Wiedziałam, że nie zdąże na obiad ale nie było to istotne- wieczorem miałam objąć służbe oficera i żeby się paliło waliło, musiałam być na obozowisku!! Na szczescie wyłączyłam MP3 bo z tej paniki już nawet nie chciałam muzyki słuchać i dostarł do mnie dzwięk jezdzacych aut. Wyszłam z lasu - autostrada
Stałam przez 25 minut jak tania dz...ka i w końcu jakis chłopaczek mnie zabrał na stopa. Okazało sie, ze jestem 1o km od obozowiska hehehehe

co za sierota ze mnie

Dobrze, że udało Ci sie bezpiecznie dotrzeć z powrotem

Cytat:

Co tam alkohol - gdybym nie mogła przez ten czas jeść słodyczy...
Ja od 30.12 nie jem słodyczy jestem w szoku bo zwykle wytrzymywałam parę dni. Boję się tylko, że jak wrócę do domu na ferie to znowu się zacznie mam nadzieję, ze silna wola mnie nie opuści

Lece teraz na siłownię, a potem wracam do nauki
Tindomerel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 08:46   #593
2016070953
Konto usunięte

ile jeszcze ma być takich mrozów ??
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 09:02   #594
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
0. Ale garaż?
My wynajmujemy u mnie w mieście mieszkanie 58m kw za 100zł Ale takie ceny są w małych miastach Dla nas plus jest taki, że nie musimy płacić czynszu
Ale 100? słownie: sto?! Może chodziło Ci o 1000?
Stary 2012-02-01, 09:03   #595
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Kindlowe dziewczyny, tutaj jest jakaś oferta: http://www.groupon.pl/deals/slask-ex..._0_0_32&a=1754

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 09:19   #596

Cytat:
Napisane przez Tindomerel Pokaż wiadomość

Ja od 30.12 nie jem słodyczy
Ja staram się nawet nie planować trzydniowej przerwy od słodkości, bo wiem, że nie wytrzymam. Ponad miesiąc
Stary 2012-02-01, 09:50   #597
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Jak to biegasz wieczorami nad zalewem?!!nad nowohuckim zalewem?! przecież to jest niebezpieczne. Chyba, że jesteś dresem i biegasz z siekierą. Chociaż w tej opcji to również niebezpieczne

Mistrzyni podziwiam Twoje bieganie Ja bym nie wyszła w obcy teren, bałabym się, że się zgubię a Ty tutaj proszę, pełen luzik

Cytat:
Ja staram się nawet nie planować trzydniowej przerwy od słodkości, bo wiem, że nie wytrzymam. Ponad miesiąc
3 dni? Ja jednego dnia nie wytrzymam...
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 09:55   #598
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Też tam chodziłam wieczorami, ale w lecie...
Stary 2012-02-01, 09:56   #599
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

WAŻNE:

Organizuję zamówienie od xbebe - http://www.beautybuyz.net/
Naked 2 może kupić stacjonarnie jak i inne rzeczy które by nas interesowały.
Póki co już kupiła mnie i trust paletki Naked 2, kupi dla SdC Hoolę Benefita oraz 2 róże NYX dla mnie i SdC, których nie ma w ofercie. Czy ktoś coś jeszcze chce?
Otwieram zamówienie w klubie, chcę zamówić wszystko już w tym tygodniu (mogę załozyć kasę za osoby, które czekaja na wypłatę, nie ma problemu, dajcie mi tylko znać), bo naked 2 rozchodzą się jak świeże bułeczki, a dopiero co był wrzut do sklepów.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 10:00   #600
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Ale 100? słownie: sto?! Może chodziło Ci o 1000?
My u nas wynajmujemy dom, i bierzemy za to 500 zł

Hiper - mistrzyni pisała wczoraj że chce, ale dzisiaj już jej nie będzie, może zadzwoń do niej jak coś?

Ja dalej w stanie zdechliwym Ledwo się ruszam

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości