|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~
No właśnie teraz kleszczy nie ma i stąd myślę, że kotka po prostu jest dużo starsza
Co najmniej wrześniowa/październikowa.
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za obszerną reakcję na moją lamentację. Na razie moje meble, kwiatki, książki i ja nigdzie się nie ruszamy - mieszkanie będzie sprzedawane, ale nie wiadomo jeszcze kiedy.
Czasy studenckiego lajfstajlu mam dawno za sobą, więc jeśli będę zmieniać lokum, pewnie tak jak ostatnio (i przedostatnio) wynajmę w miarę puste dwupokojowe mieszkanie i poszukam kogoś do drugiego pokoju, bo obecna współlokatorka chyba myknie z Polski. Taka sytuacja zawsze pozwala na "oswojenie" przestrzeni, urządzenie jej po swojemu, narzucenie swoich standardów czystości itd. Zajmuje mi to zwykle około 2 tygodni - szorowanie mieszkania, ustawianie mebli, wyciąganie gratów z pudeł, a na końcu własne zasłonki, własne lampki, własne kwiatki, własne obrazki, własne świeczki itd. Dwa tygodnie bólu, ale potem czuję się prawie jak w domu.nicRu Cena 1300 plus opłaty za 2 pokoje to bardzo dobra cena. 500 zł za jednoosobowy pokój można płacić w sytuacji, gdy w drugim pokoju mieszkają 2 osoby.
Królik doświadczalny w służbie wszystkim atopikom. Edytowane przez banana split Czas edycji: 2012-01-31 o 20:47 |
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie w klubie, zajrzyjcie w wolnej chwili. W sumie nie wiem, dlaczego w klubie, a nie tu je zadałam
|
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to podnajmowanie to dobre rozwiązanie jeżeli chcesz rzeczywiście coś wynająć na dłużej i czuć się jak u siebie
|
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam własnie z fitnessu i siłowni
już mnie bola nogi i tyłek a co będzie jutro ale w czwartek będzie przerwa od ćwiczeń bo pracuję i zapraszam do siebie moje dziewczyny z pracy z działu wszystkie
|
|
|
|
#576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#577 |
|
Nie depcze krokusów
|
Banana - a po jakim czasie dom ma Twój zapach?
|
|
#578 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też chyba do tej idę. Daj znać jak wrażenia jak już będziesz po ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#579 |
|
Pani Buka
|
wygoniłyście mnie, to przeczytałam wszystkie slajdy raz jeszcze, nawet dodałam 3 wykłady z piątkowego egzaminu! ale i tak
![]() właścicielka mieszkania mi napisała, że ma się z nami skontaktować jej brat, bo będzie musiał na chwilę zajrzeć do mieszkania coś tam zobaczyć, bo jakieś pismo z banku przyszło, ale nie wie (albo nie chce powiedzieć) o co chodzi mam nadzieję, że to jakiś drobiazg, a nie potajemne planowanie sprzedaży
|
#580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ja nie znoszę pierwsza wstawać ![]() 3. Nie wiem, ale naprawdę Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#581 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
jestem absolutnie wykończona
![]() Cytat:
![]() tyle że kij ma zawsze dwa końce- właściciel mieszkania chce na tym zarobić, a nie robić komuś prezent wynajmując za małe pieniądze. Poza tym problem polega jeszcze na kulturze ludzi, bo wg mnie niewiele osób szanuje wynajmowane mieszkania, nie dba o nie, niszczy itd. to też jest niefajne Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie jest jakiś super turbo nowy piec (może sam gotuje? ) i jest zdalne sterowanie ogrzewaniem, co jest świetnym rozwiązaniem. tak jak mówił mi ten facet- przy grzaniu dość mocnym ze względu na dzieci średnie miesięczne rachunki wychodziły mu 140zł. to chyba stosunkowo niedużoCytat:
![]() 2. jeśli tylko obie będziemy miały wolne (kłania się dorosłe życie ) to jasne! jestem bardzo ZA!3. uhmmmm może być i sushi- nie przepadam ale od czasu do czasu mogę zjeść (czytaj mogę się poświęcić 4. nie jestem pewna. ja mam wtedy wolne, ale muszę pogadać z Sis czy jej będzie pasowało no i jeszcze wpasować się z pakowaniem i malowaniem, bo następny weekend to już jest ostatni, a ja jeszcze mam w niego zajęcia oj tam. wiesz ze student bez jedynki to jak żołnierz bez karabinu? ![]() Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#582 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() <co ja pacze> [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31937365]xbebe mówi, że może podejść i kupić paletkę, bo limit na UD jej się skończył. Powiedziała też, że spokojnie może do 10.02 założyć te 50 dolców. Czy paletkę komuś jeszcze?[/QUOTE] A czy to jest nadal aktualne? Bo ja dopiero dzisiaj na necie i jestem chętna na Naked 2 Hiper dziękuję za kosmetyki, odebrałam, jutro testuje Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj przyjechałam do Krakowa na kilka dni, w poniedziałek wracam znowu na miesiąc. Przedwczoraj poszłam biegać po południu na poligonie, lasek, świeże powietrze, MP3 w uszach. Biegam sobie biegam nagle się zatrzymałam i ... WTF gdzie ja jestem i jak mam trafić z powrotem? Zaczęłam się wracać ale zgubiłam drogę I wszystko ok, biegałam sobie 3 godziny szukając drogi powrotnej. Wiedziałam, że nie zdąże na obiad ale nie było to istotne- wieczorem miałam objąć służbe oficera i żeby się paliło waliło, musiałam być na obozowisku!! Na szczescie wyłączyłam MP3 bo z tej paniki już nawet nie chciałam muzyki słuchać i dostarł do mnie dzwięk jezdzacych aut. Wyszłam z lasu - autostrada ![]() Stałam przez 25 minut jak tania dz...ka i w końcu jakis chłopaczek mnie zabrał na stopa. Okazało sie, ze jestem 1o km od obozowiska hehehehe Wróciłam i się pośmialiśmy wspólnie ale jaka by była wtopa gdyby pani porucznik sie w lesie zgubiła i wojsko musiałoby jej szukać co za sierota ze mnie
|
|||||
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie chodzi o banię (bo jej nie dostałam
), tylko że będę się tego uczyć i zdawać po raz 123435466576 ![]() Cytat:
|
|
#584 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mistrzyni - ile Ty biegłaś
|
|
#585 |
|
Konto usunięte
|
Odległosc od obozowiska nie było dużo 10 km bo normalnie nad zalewem tutaj w Krk biegam wieczorami średnio 6 km ale chodziło mi o to, że wydawało mi sie, ze krece sie w kółko i nie biegam nowymi trasami, tym samym nie zwiekszając odległości od miejsca docelowego.
|
|
|
|
#586 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mistrzyni - ale na pewno przebiegłaś więcej niż 10 km w trakcie poszukiwań drogi!
|
|
#587 |
|
Konto usunięte
|
No tak, troche sie zrobił maratonik
bałam się, ze nogi będą bolały ale nie.
|
|
|
|
#588 | |||
|
Zakorzenienie
|
tak zamierzam. nie chcę mieszkać sama, z 1 os. która byłaby fajna myślę że będzie ok
a poza tym łatwiej będzie spłacać mi ratę![]() Cytat:
no i świetnie. zawsze to coś do przodu![]() Cytat:
)2. omg! w takie zimno biegać?! samej biegać po lesie?! tyle km biegać?! na prawdę szacun, a to że się zgubiłaś to.... taki drobiazg można pominąć ![]() chciałabym zobaczyć taką akcję! bezcenna! Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2012-01-31 o 23:32 |
|||
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
A, no tak, to może być powód
Cytat:
![]() Zdarza się najlepszym ![]() Jutro idę ponownie się pytać o praktyki, bo mogę robić podczas semestru. Zobaczę, jakie placówki oferuje UJ, a jak nie, będę może coś sama kombinować. |
|
|
|
|
#590 | |||||
|
Zadomowienie
|
Nie wierzyłam, że tu to kiedyś pierwsza napiszę: Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mikroskop jest na takim wysięgniku i dentystka przez niego zagląda Ci w zęby i widzi te kanały. Więcej nie wiem, bo mam zawsze zamknięte oczy, ale więcej napisze Ci Sabbra, bo ona zawsze stała z boku ![]() Wiem, że jeszcze w te kanały się coś wkłada (jako pacjent miałam wrażenie, że to coś na wzór drucika, który wygrzebuje wszystko z kanały a dentystka pod mikroskopem może zobaczyć czy coś na tym druciku jeszcze zostaje), ale mówię - o szczegóły pytaj Sabbrę, bo ona się na tym zna ![]() Cytat:
![]() My wynajmujemy u mnie w mieście mieszkanie 58m kw za 100zł Ale takie ceny są w małych miastach Dla nas plus jest taki, że nie musimy płacić czynszu 1. Niby się tak wydaje, a co tam, to tylko alkohol, ale mogę się założyć, że właśnie co drugi dzień będę miała ochotę na grzańca zimową porą lub na małe piwko z soczkiem w letnim ogródku ![]() 2. Bliżej majówki, będę planować ![]() 3 i 4. Cytat:
|
|
#591 |
|
Matka Smoka
|
Mistrzyni - Twoje opowieści są jak z innego świata
![]() Jak to biegasz wieczorami nad zalewem?!!nad nowohuckim zalewem?! przecież to jest niebezpieczne. Chyba, że jesteś dresem i biegasz z siekierą. Chociaż w tej opcji to również niebezpieczne
|
|
|
|
#592 | ||
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Mi jest strasznie ciężko się zabrać Cały czas wynajduję sobie coś niby bardziej pożytecznego, co musi być zrobione NATYCHMIAST![]() A egzamin już jutro... Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że udało Ci sie bezpiecznie dotrzeć z powrotem Ja od 30.12 nie jem słodyczy mam nadzieję, ze silna wola mnie nie opuści![]() Lece teraz na siłownię, a potem wracam do nauki
|
||
|
|
|
#593 |
|
Konto usunięte
|
ile jeszcze ma być takich mrozów ??
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słownie: sto?! Może chodziło Ci o 1000?
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Kindlowe dziewczyny, tutaj jest jakaś oferta: http://www.groupon.pl/deals/slask-ex..._0_0_32&a=1754
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mistrzyni podziwiam Twoje bieganie Ja bym nie wyszła w obcy teren, bałabym się, że się zgubię a Ty tutaj proszę, pełen luzik ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#598 |
|
Nie depcze krokusów
|
Też tam chodziłam wieczorami, ale w lecie...
|
|
#599 |
|
Konto usunięte
|
WAŻNE:
Organizuję zamówienie od xbebe - http://www.beautybuyz.net/ Naked 2 może kupić stacjonarnie jak i inne rzeczy które by nas interesowały. Póki co już kupiła mnie i trust paletki Naked 2, kupi dla SdC Hoolę Benefita oraz 2 róże NYX dla mnie i SdC, których nie ma w ofercie. Czy ktoś coś jeszcze chce? Otwieram zamówienie w klubie, chcę zamówić wszystko już w tym tygodniu (mogę załozyć kasę za osoby, które czekaja na wypłatę, nie ma problemu, dajcie mi tylko znać), bo naked 2 rozchodzą się jak świeże bułeczki, a dopiero co był wrzut do sklepów. |
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
My u nas wynajmujemy dom, i bierzemy za to 500 zł
![]() Hiper - mistrzyni pisała wczoraj że chce, ale dzisiaj już jej nie będzie, może zadzwoń do niej jak coś? Ja dalej w stanie zdechliwym
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

Co najmniej wrześniowa/październikowa.

itd. Zajmuje mi to zwykle około 2 tygodni - szorowanie mieszkania, ustawianie mebli, wyciąganie gratów z pudeł, a na końcu własne zasłonki, własne lampki, własne kwiatki, własne obrazki, własne świeczki itd. Dwa tygodnie bólu, ale potem czuję się prawie jak w domu.

ale w czwartek będzie przerwa od ćwiczeń bo pracuję i zapraszam do siebie moje dziewczyny z pracy z działu wszystkie 

mam nadzieję, że to jakiś drobiazg, a nie potajemne planowanie sprzedaży 
jakim cudem? Biedna 

mam nadzieję, ze silna wola mnie nie opuści