|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011
Archi - super
Dzasta - wspolczuje bardzo i przytulam Rabarbar - moja rodzinka nawet nie mysli zeby do Maroka przyjechac, chociaz bratowa by chciala, ale z 2 malych dzieci to moze byc troche ciezko. Cytat:
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011
W kupie właśnie tez już widziałam i tego to się nie martwię.
Bałam się że mu tym włosem coś podrażniłam bo tak bezmyślnie pociągnęłam myśląc że to pod bródką ma a tu zonk. Pękło a dalsza część w buziaczku No dziękuję za uspokojenie. Już miałam schizę że zmasakrowałam mu coś w środku. takie to rozpaczliwe było.
|
|
|
|
#3213 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() na początek się pochwalę, że mam robotę dodatkową- zawsze pare "lewych" groszy wpadnie. będę robić tłumaczenie takiej firmie z którą wcześniej współpracowałam - juz nie mogą beze mnie życ nie powiem, miłe to ![]() w sumie nie wiem kiedy to zrobie, chyba w nocy...ale sie ciesze Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a może jakbys mu zamiast tej herbatki zrobiła mleko to by zjadł?strasznie duzo kilka razy po 150 ml Cytat:
Cytat:
jabłuszko ogólnie działa troche przeganiającoCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do włosa to uspokajam cię na pewno nic sie nie stało a pewnie zrobiłaś gwałtowny ruch i sie wystraszył
|
|||||||||
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włosy z tyłeczka ![]() Obiecane gatki: szare i jasnoniebieskie są z pepco - obie sztuki po 6zł z przeceny, a szare i granatowe z Auchan - po 14.99 - też bardzo fajne
Edytowane przez 19natka88 Czas edycji: 2012-02-01 o 10:42 |
|
|
|
|
#3215 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zdrowiej nam ![]() Cytat:
![]() i kciuki za szczepienie |
|||
|
|
|
#3216 | |
|
Zadomowienie
|
Oj kochane, co tu się wyrabia, bo dam po klapsiku
.Mnie też czasem przykro, że coś komus napiszę, doradzę, a ten ktoś nic Dzięki kobitki za odp. w sprawie rajtek Cytat:
![]() Słuchajcie co ja wczoraj przeżyłam. Kto w trakcie śniadania, przed lub bezpośrednio po, może ominąć. Żeby potem nie było na mnie . Leone zrobił koopę, przebieram go, a tam setki malutkich czarnych niteczek, poskrecanych jak jakieś robale. Ja w ryk, bo jeszcze tego mi brakowało do szcześcia. Dzwonie do kolegi lekarza, odsyła mnie do naszego pediatry żeby dał skierowania na krew utajoną i pasożyty. Dzwonie do domu naszej pani dr. Oczywiście ją obudziłąm (godz. 8 a ona ma na popołudniu), każe przywieźć pampka o 13 do szpitala, w szoku, bo nie spotkała się z czarnymi robakami. Suponuje, że może mały zjadł kocyk lub sweterek . Małż bierze wolne, zawozi pampka, dostaje skier. na bad, ale pani dr przeprowadza wywiad i okazuje się, że to mogą być niestrawione resztki banana, który jak wiadomo mocno czernieje, a którego Leoś wcinał dzień wcześnieej. Dziś odbieram wyniki badań i teraz faktycznie wydaje mi się, że to może być od banana, ale co ja wczoraj przeżyłam to szok.Czy miałyście coś takiego po bananie?????? Jeżeli było o tym na forum, to przegapiłam. A jeżeli nie było, to uprzedzam, żebyście się nie zdziwiły widokiem pampka, po nakarmieniu dziecia bananem. Ide dalej nadrabiać (niby kiepska atmosfera a lecicie z postami że hej )
|
|
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KiedyśFajne |
|
|
|
|
#3218 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=archinta;31981068
A co kurier przywiezie ![]() [/QUOTE] e nic szczególnego...i tym razem nie dla dziecka bo nie zasłużyła swoim zachowaniem na paczuszkę ![]() zamawiałam takie wielkie kufry do przechowywania rzeczy, na pościel, koce, ręczniki itp. no i jak od męża będę uciekać to mam w co się spakować nie wiem jak to przeżyję ... mężol wyjeżdża na 4 dni tak więc do poniedziałku mnie nie będzie bo necik jedzie razem z nim ogólnie trzymajcie kciuki plizzzsss bo będę miała wesoło z nieśpiącym dzieckiem, 3 psami do oporządzenia, mrozem, paleniem w kominku i moim chronicznym zmęczeniem i bez możliwości ruszenia się gdziekolwiek eh biorę się za listę prowiantową dla tżta tyle z niego pożytku że mnie z pustą lodówka nie zostawi ...i z czego ja się głupia cieszę
|
|
#3219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiedziałamWygodne przede wszystkim te gatki |
|||
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amciol temp. nie ma, nawet po tym szczepieniu nie dostała, więc póki co ok. Trochę katarek ma dziś, ale guga, śmieje się i bawi, więc jestem dobrej myśli. Sonia dla Ciebie też buziaki więc chyba nie umieram ![]() Celtuś no w życiu bym nie pomyślała, że to może być banan i chyba bym padła jakbym takie cuś zobaczyła ale teraz jak tak spokojnie o tym pomyśleć to przecież całkiem logiczne to, będzie dobrze A jak dziewczynki? Zdrowe już? |
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez gerda Czas edycji: 2012-02-01 o 11:17 |
|
|
|
|
#3222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() oj musiałaś się wystraszyć na maksa ufff od samego czytania mi się gorąco zrobiło a czarne nitki w pampku jako efekt zjedzenia sweterka...może jestem ignorantka ale
|
|
|
#3223 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytałam posta jedząc śniadanie ... myślałam, że co gorszego będzie![]() Cytat:
![]() Dużo sił życzę i szybkiego powrotu na łono forumowe ![]() |
||
|
|
|
#3224 |
|
Rozeznanie
|
Danika podziwiam że wzięłaś tę robotę, ja ostatnio mam problem ogarnąć przelewy za rachunki taką mam sieczkę teraz w głowie
no i kciuki żeby poszło szybko sprawnie i by starczyło czasu na wizażowanie
|
|
#3225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe kiedy moja tak bedzie jesc.... ![]() za dodatkowa prace...super....Archi super wiesci ![]() Natka moja pociagnie ok 30 ml mleczka a potem ciamka smoczka...a potem znowu chce jsc... koniec koncow nie zjada nic.... ![]() Martus poszlam spac bo tz sie przylaczyl ![]() Pisalam tego posta juz 3 razy
|
|
#3226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taka przybłęda sam sobie radzi ale przy takich mrozach nie mam sumienia udawać że go nie widzę za oknem...eh jeszcze jeden do gara uffffffdzięki Bożesz moje dziecko z krótkimi przerwami od 8 na cycu
|
|
|
#3227 |
|
Wtajemniczenie
|
Caltea dzieki ze nas uprzedzilas co moze byc po bananie..... swoja droga niezle musialas sie przestraszyc.....
Cotka wydaje mi sie ze nic nie zrobilas Filipkowi przez tego wlosa.... pewnie tylko sie przestraszyl majac cos dziwnego w buzialku....
|
#3228 |
|
Zadomowienie
|
dziwczyny mam ochotę na makaron, jaki sos proponujecie
|
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Caltea o masakra Archinta cieszę się, że jest lepiej
|
|
#3230 |
|
Rozeznanie
|
Gerda pieczarkowy jak pomidorowym gardzisz
innego bez pomidorków w składzie chyba nie znam
|
|
#3231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za przetrwanieCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3232 | |
|
Zadomowienie
|
skarbnica wiedzy
wczoraj jadłam szpinak, ale ten smietanow-grzybowy brzmi![]() Cytat:
![]() takiego to jeszcze nie jadłam, jak się to robi?
|
|
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie pasuje też do piersi z kurczaka |
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
CZeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eść!
![]() Ale się za wami stęskniłam!!! ![]() ![]()
|
|
#3235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Caroline witaj |
|
|
|
|
#3236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niezła historia! Napisz potem co było na wyniku??? Cytat:
![]() Oj samej zostać to rzeczywiście nie fajnie będe słała dobre fluidki
|
||
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Czeee
Smacznego
|
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
kochane a nie pobijecie mnie, ze nie ponadrabiam? Bo nie jestem w stanie. udało mi się oszukać naszego Gigusia i śpi. Ubrałam go jak na spacer, władowałam w wózek, otworzyłam okno na maksa i jeździłam wózkiem jak szalona po pokoju i udało się śpi!
A ja teraz marznę przed kompem w czapce i płaszczu
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olga jest troche bardziej "samowystraczalna" niż Haniutka więc mysle, że dam radę poza tym zależy mi na dobrych kontaktach z tą firmą. Byłam z nimi 2 razy w Anglii, sporo dali mi zarobić ![]() Cytat:
a z Hani to ładna cycomanka jestAguś cieszę się, że ci lepiej ![]() Caltea rany, musiałaś się pięknie wystraszyć, nie chciałabym być w twojej skórze. A jak tam szpital domowy? wykurowaliście się? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

Powiedźcie, czy jest jakaś szansa, że mogłam mu coś tam uszkodzić pociągając za włos? Teraz już jest ok, sobie coś guga z palcem w buzi, ale matka schizuje. Bo niby dlaczego płakał? Wiem, że jak z tyłeczka się wyciąga włosy to rzeba uważnie, żeby kiszeczki czy czegoś tam nie przeciąć (?) czy to jakieś bujdy? Zaraz oszaleje.

nie powiem, miłe to 

aż jej zaglądałam czy ząb w jakimś super tempie nie wyszedł, ale dziś już jadła ładnie. 

archi zastojowi powiedz Wara

innego bez pomidorków w składzie chyba nie znam