Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-31, 23:24   #3271
Tusia_90
Raczkowanie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015

mój tż też jest górnikiem i pracuje na przodku nie martwię się o niego bardziej niż w poprzedniej pracy(alpinista przemysłowy-szelki na d*pkę i wio na 50m komin) Jego 13-stka przyszła wczoraj i już jej prawie nie ma ale za to byliśmy w kinie i u chińczyka na kolacji więc można uznać, że byliśmy na randce
ja swój wiek podałam już rocznikowo wiec mam 22lata. OM 21.01

Edytowane przez Tusia_90
Czas edycji: 2012-01-31 o 23:31
Tusia_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 23:37   #3272
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
ja też jutro i pojutrze będę śmigać w poszukiwaniu domków farmerskich między zabawkami także zdaj relacje z poszukiwań

Zdam, napewno zdam ale Ty tez musisz zdac relacje
oj na wydobyciu to współczuję... mój zawsze mówi, że nigdy by tam nie poszedł. Chyba najcięższa praca jaka może być. Za to finansowo rzeczywiście bardzo korzystnie, ale trzeba skalkulować: ryzyko a zarobek... Mojej koleżanki narzeczony jest ratownikiem górniczym. Wszystko super, tylko jak jedzie na akcje, to ona jest na środkach uspokajających mój TŻ nie ma stosunkowo ryzykownej pracy, ale i tak strasznie się martwię. Mamy umowę, że zawsze od razu po wyjeździe z pracy do mnie dzwoni. Nie daj Boże się spóźni z telefonem 15 minut a ja już wszystkie wiadomości przeglądam czy się przypadkiem nic nie stało na żadnej kopalni. Żadne pieniądze tego nie rekompensują, tak samo jak milion dolarów rocznie żołnierzy wyjeżdżających np. do Iraku.

oj pamietam jak to bylo jak tata pracowal.....w swoim "dorobku" mial kilka wypadkow, niektore naprawde powazne i ja nie wiem jak moja mama to znosila jak nie bylo wtedy tel kom.

Zabcia - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, mam nadzieję, że dzidzia pokaże się na różowo albo niebiesko!! ja też jutro idę do gina, niestety tylko na "przegląd podwozia"
ja sie dzis zapisalam do gina na przeglad na ......21.02. no ale nic to i tak pojde haha

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 05:25   #3273
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Tzn? Co mam zrobić, prosze kawe na ławe, bo stan mojego zmęczenia nie pozwala mi już na logiczne myślenine.

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

No nie żartujcie dlaczego my zawsze tak późno dostajemy ????????
my w tym roku tak wcześnie dostaliśmy, bo mają jakiś nowy podatek wprowadzić i chcieli tego uniknąć, ale nie wiem dokłądnie o co chodzi

Cytat:
Hej!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ILONKI!!! Przede wszystkim zdrówka dla Ciebie i Twojej powstającej rodzinki i dużo dużo szczęścia!

W ogóle szukam dla prawie 7-letniej siostrzenicy zabawki. Chcę jej kupić jakąś większą... moja siostra podpowiedziala mi, że Zuzia chciałaby jakiś domek w stylu farmerskim, bo Mała kocha zwierzaki i ma sporą kolekcję figurek zwierzątek Widziałam farmę Lego Duplo, ale chyba jest już na tą serię za duża... macie jakieś pomysły? Mnie się podobają te chomiki o różnych charakterach, ale Zuzia ma żywe zwierzątka, więc taki chomik chyba zbyt dużo uciechy nie wniesie
no duplo raczej nie, mój niespełna 2 letni synek się nimi bawi

Uffff jeszcze dzisiaj zebranie za tydzień dyskoteka i mogę odlicząć godziny do ferii nie lubię zebrań...mi rodzice są gorsi niż dzieci...wiecznie o coś mają do szkoły wąty a to, że moja klasa ma najgorszą średnią w całej szkole, najniższą frekwencje, najmniej wpłat na RR to juz w tych kwestiach komentarzy nie ma ehhhhh
Wczoraj jak siedziałam na radzie to mnie mega zakuł jajnik/podbrzusze ale sie wystrachałam mówię wam ja jajko zniosę do tej wizyty...a osiwieję całkiem to na pewno

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 07:31   #3274
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tusia_90 Pokaż wiadomość
mój tż też jest górnikiem i pracuje na przodku nie martwię się o niego bardziej niż w poprzedniej pracy(alpinista przemysłowy-szelki na d*pkę i wio na 50m komin) Jego 13-stka przyszła wczoraj i już jej prawie nie ma ale za to byliśmy w kinie i u chińczyka na kolacji więc można uznać, że byliśmy na randce
ja swój wiek podałam już rocznikowo wiec mam 22lata. OM 21.01
Ooo, to witam koleżankę "po fachu" , chyba Twój TŻ lubi w pracy adrenalinę rzeczywiście tak jak Ty, wolałabym żeby już pracował na kopalni niż na kominie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
ja sie dzis zapisalam do gina na przeglad na ......21.02. no ale nic to i tak pojde haha
kurde, ja to mam szczęście, w końcu się wybrałam do tego gina i rano przyszła @ pewnie mi zaś przełożą i pójdę tak jak Ty mniej więcej

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 07:36   #3275
CzarnaKawaBuni
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki zabrałąm się za listę - dodałam każdej z nas rok życia, wiem, że pewenie większośc z was nie miała jeszcze w tym roku urodzin, ale żeby ni było, że któraś zapomniała podać, to od razu wszystkim zmieniłam i będzie wiadomo ile rocznikowo mamy lat.

Jak coś nie gra w danych to mi podajcie.

I podjcie mi też kto z listy się tu niedziela, żeby daną osóbkę z listy
MI możesz odjąć jedną bo sama sobie dodałam ;p mam 20lat teraz w marcu będzie 21

Dieta.

Wzrost:152
75.......45

sierżant Jillian rzecze "no one messes with me!!! "
CzarnaKawaBuni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 08:17   #3276
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny

Ilonka
spóźnione życzenia, wszystkiego najlepszego, zdrówka dla was, szczęścia i spełnienia marzeń
Bika jak zobaczyłam na liście ile mam lat to aż tak dziwnie się poczułam, masakra jak ten czas leci

a ja z wczoraj na dzisiaj dostałam @. Jeszcze tylko raz i działamy tylko teraz w sumie to nie czas na mój @ bo remont mam utrudnione mycie i w ogóle, ciągle grzeję wodę itp. i jakoś taka skrępowana jestem bo to obcy facet w domu.
Wczoraj już większość płytek skuł, dzisiaj ciąg dalszy, dobrze, że do pracy idę. No i fajnie, z eon po sobie sprząta więc jest bałagan ale nie taki straszny

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 08:19   #3277
onyks
Zakorzenienie

Hej wszystkim,

witam w środku tygodnia

Ilonka sto lat kochana!

Emigra, fajnie że wszystko dobrze

Kotek, my też mamy w planach łazienkę, już kiedyś o tym Stokrotce pisałam bo oni też robią, ale nie możemy się jakoś za to zabrać Chyba bliżej lata dopiero coś podziałamy, co do kolorów to bezwariacji, łazienka jest nie za duża więc chcemy jasną, jakiś krem może beż

Tomalinka a czemu nie grzeją?? O matko, współczuję, niech Cię Tż ogrzewa żebyś nie zmarzła

Bika a jeszcze nie patrzyłam na listę, idę zerknąć

Żabcia czekamy na wieści

A wiecie, że łyżwy nam wczoraj nie wyszły, za duży mróz był. Ale za to mąż kupił nam butelkę wina i wypiliśmy przy świeczkach, pyszne było To mi poprawiło humor Jakby co to baaardzo polecam Carlo Rossi różowe. Bardzo lekkie, delikatne, nie za słodkie, nie za kwaśne - pyszne!
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 08:48   #3278
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CzarnaKawaBuni Pokaż wiadomość
MI możesz odjąć jedną bo sama sobie dodałam ;p mam 20lat teraz w marcu będzie 21
Bikuś ja też Ci podawałam wiek już w tym roku.. w październiku skończę 26

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Tomalinka a czemu nie grzeją?? O matko, współczuję, niech Cię Tż ogrzewa żebyś nie zmarzła

Żabcia czekamy na wieści

A wiecie, że łyżwy nam wczoraj nie wyszły, za duży mróz był. Ale za to mąż kupił nam butelkę wina i wypiliśmy przy świeczkach, pyszne było To mi poprawiło humor Jakby co to baaardzo polecam Carlo Rossi różowe. Bardzo lekkie, delikatne, nie za słodkie, nie za kwaśne - pyszne!
Hej nie wiem czemu nie grzali ale musieli wylaczyc ogrzewanie na kilka godzin. Nas nie ma cały dzień w domu to praktycznie wyłączamy ogrzewanie i jak wróciłam do domu to była tak przeraźliwie zimno a kaloryfery nie działały:brzydal :
Na szczęście późnym wieczorem wszystko wróciło do normy.

Uwielbiam Carlo Rossi.. i różowe i białe
Fajnie, że mimo wszystko wieczór się udał
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 08:49   #3279
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

oj na wydobyciu to współczuję... mój zawsze mówi, że nigdy by tam nie poszedł. Chyba najcięższa praca jaka może być. Za to finansowo rzeczywiście bardzo korzystnie, ale trzeba skalkulować: ryzyko a zarobek... Mojej koleżanki narzeczony jest ratownikiem górniczym. Wszystko super, tylko jak jedzie na akcje, to ona jest na środkach uspokajających mój TŻ nie ma stosunkowo ryzykownej pracy, ale i tak strasznie się martwię. Mamy umowę, że zawsze od razu po wyjeździe z pracy do mnie dzwoni. Nie daj Boże się spóźni z telefonem 15 minut a ja już wszystkie wiadomości przeglądam czy się przypadkiem nic nie stało na żadnej kopalni. Żadne pieniądze tego nie rekompensują, tak samo jak milion dolarów rocznie żołnierzy wyjeżdżających np. do Iraku.
Dokładnie... zgadzam się w 100%! Nie dałabym mężowi wyjechać do Iraku nawet gdyby miał przywieźć milion dolarów...

Cytat:
To miły wieczór spędziliście

Hej!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 09:03   #3280
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
no właśnie namiary na sprzedawce Bika mi dała a jakie robisz ćwiczenia
Ćwiczę w domu - głównie skaczę na skakance, ale ćwiczę też z hantelkami

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;31966116]A nam na jednym ze szkoleń mówiono o konsekwencjach picia w ciąży - także we wczesnych tygodniach, gdy kobieta jeszcze o niej nie wie. Więc jak to w końcu jest?

U mnie testy przez 2 dni pokazały pozytywny wynik, który pokrył się z pozostałymi obserwacjami (szyjka, temperatura) i z monitoringiem [/QUOTE]

Ja czasem sama głupieje, bo kiedyś myślałam, że właśnie wszystko co na początku jest najbardziej szkodliwe, ale potem pojawiła się opinia, że dziecko jest chronione właśnie przed niewiedzą matki. Jest to dla mnie logiczne, ale cholera wie jak jest

Czyli u Ciebie testy się pokrywały. A miałaś też z all?

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Wogole to zakochalam sie w takiej kolysce
Śliczna ta kołyska!!!!!!

Cytat:
Dziewczynki zabrałąm się za listę - dodałam każdej z nas rok życia, wiem, że pewenie większośc z was nie miała jeszcze w tym roku urodzin, ale żeby ni było, że któraś zapomniała podać, to od razu wszystkim zmieniłam i będzie wiadomo ile rocznikowo mamy lat.

Jak coś nie gra w danych to mi podajcie.

I podjcie mi też kto z listy się tu niedziela, żeby daną osóbkę z listy
Bikuś, u nas staranka się przesunęły na wakacje

Witam się środowo i mrozowo,

wczorajszy dzień był super - najpierw kawa urodzinowa u rodziców, a potem zakupy z przyjaciółką Wieczorem trochę sportu i relaks

Mróz mnie dobija na maksa, bo ja już bym chciała ciepełko Jestem straszny zmarzluch...

Dziś jeszcze muszę wyjść z pracy zeby coś załatwić i na samą myśl mi słabo...grrr

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 09:15   #3281
xxKasiax
Wtajemniczenie

Hej.
Witam sie jeszcze z lozeczka i powiem wam ze wcale wstawac mi sie nie chce.
Czy ktoras z was miala moze problemy ze skora w ciazy?U mnie niestety sie pojawily na tle alergicznym a nie moge nic brac i zadnych masci uzywac.
Maz tez mial dostac dodatkowa wyplate ale w tym roku ponoc to zniesli.Co za pech,a tak by sie przydala.
xxKasiax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 09:17   #3282
Gucia0987
Zakorzenienie

Żabcia właśnie nie leżałyśmy w inkubatorach Mnie chcieli włożyć, ale stwierdzili, że jestem za bardzo ruchliwa

Śliczna ta kołyska! Myślisz, żeby kupić, czy na razie jesteś na etapie zachwycania się nad nią?

Emigruś polecam Ci 14 marca Piękna data

Bika super, że zrobiłaś porządki na liście!

Onyks ja też uwielbiam różowe carlo I wczoraj też piłam

Ilonka spóźnione, ale wszystkiego co najlepsze! Dużo zdrówka, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń!

Mrowniko ja czytałam kiedyś o tym sporo i wyczytałam, że właśnie w pierwszych tygodniach dziecko jest chronione, bo właśnie matka nie wie, że jest w ciąży. Później faktycznie alkohol jest bardzo szkodliwy i to bez dwóch zdań!

Kotek mam nadzieje, że może jednak ten remont nie będzie taki drogi...

Stokrotko to już tuż tuż

Dziewczynki powodzenia dzisiaj na wizytach! Czekamy na newsy od Was bo też chcemy poznać płcie

Witajcie!

My wczoraj spędziliśmy miły wieczór, dopiero przed północą wróciliśmy do domu A dzisiaj też mam męża w domu, więc będzie obiad na mnie czekał - żyć nie umierać!

Aaaa, byłam wczoraj po pracy zareklamować tę sałatkę - dostałam zwrot pieniędzy, pani przeprosiła. Także spoko. Bardzo lubię ten sklepik, często tam robię zakupy i widziałam, że pani na prawdę było przykro.

Ale zimno....

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2012-02-01 o 09:19
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 09:42   #3283
xxKasiax
Wtajemniczenie

Ach, no tak, dzisiaj jest 01 luty wiec wiekszosc dziewczyn ma wizyty, no to tez trzymam kciuki
Zastanawiam sie czy moge wypic sobie wapno w tabletce musujacej
xxKasiax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 09:46   #3284
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Aaaa, byłam wczoraj po pracy zareklamować tę sałatkę - dostałam zwrot pieniędzy, pani przeprosiła. Także spoko. Bardzo lubię ten sklepik, często tam robię zakupy i widziałam, że pani na prawdę było przykro.

Ale zimno....
Fajnie się sprzedawczyni zachowała ja wczoraj reklamowałam zdjęcia u fotografa - muszą być widoczne dwoje uszu, zdjęcie zrobione prosto, nie pod kątem, a oczywiście fotograf sobie stanął dowolnie i jednego ucha w ogóle mi nie widać jeszcze pani fotograf się kłóciła ze mną, że mam uszy nieodstające i niby to moja wina z wieeelką łaską mi zrobiła ponownie, nawet nie zrobiła retuszu - w efekcie na nowym zdjęciu mam czerwony nos z zimna

od godziny 7:00 siedzę w pracy, klima nastawiona na 30 stopni i dalej ręce mi nie chcą odmarznąć!!! w takim zimnie chyba organizm przestawia się na tryb oszczędny, ja kompletnie nie umiem funkcjonować...

-26kg

Stary 2012-02-01, 10:11   #3285
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Żabcia właśnie nie leżałyśmy w inkubatorach Mnie chcieli włożyć, ale stwierdzili, że jestem za bardzo ruchliwa

Ale zimno....
A w którym tyg. się urodziłyście?

A o co chodzi z sałatką? chyba nie doczytałam? przeterminowana?
Stary 2012-02-01, 10:15   #3286
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie się sprzedawczyni zachowała ja wczoraj reklamowałam zdjęcia u fotografa - muszą być widoczne dwoje uszu, zdjęcie zrobione prosto, nie pod kątem, a oczywiście fotograf sobie stanął dowolnie i jednego ucha w ogóle mi nie widać jeszcze pani fotograf się kłóciła ze mną, że mam uszy nieodstające i niby to moja wina z wieeelką łaską mi zrobiła ponownie, nawet nie zrobiła retuszu - w efekcie na nowym zdjęciu mam czerwony nos z zimna

od godziny 7:00 siedzę w pracy, klima nastawiona na 30 stopni i dalej ręce mi nie chcą odmarznąć!!! w takim zimnie chyba organizm przestawia się na tryb oszczędny, ja kompletnie nie umiem funkcjonować...
no co za babsztyl okropny! I jeszcze Ci wmawiać będzie, że to Twoja wina! Uwielbiam takich fachowców!

Mój organizm się hibernuje i najchętniej wróciłabym do łóżka!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A w którym tyg. się urodziłyście?

A o co chodzi z sałatką? chyba nie doczytałam? przeterminowana?
A nie mam pojęcia. Nigdy mnie to nie interesowało Ale byłyśmy donoszone.

A sałatka nie przeterminowana, ale zamrożona

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 10:44   #3287
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Hej.
Witam sie jeszcze z lozeczka i powiem wam ze wcale wstawac mi sie nie chce.
Czy ktoras z was miala moze problemy ze skora w ciazy?U mnie niestety sie pojawily na tle alergicznym a nie moge nic brac i zadnych masci uzywac.
Maz tez mial dostac dodatkowa wyplate ale w tym roku ponoc to zniesli.Co za pech,a tak by sie przydala.
to mundurowy twój mąż jest? bo u mojego też chyba w tym roku nie będzie niestety

Cytat:

Śliczna ta kołyska! Myślisz, żeby kupić, czy na razie jesteś na etapie zachwycania się nad nią?

Emigruś polecam Ci 14 marca Piękna data

Bika super, że zrobiłaś porządki na liście!

Onyks ja też uwielbiam różowe carlo I wczoraj też piłam

Ilonka spóźnione, ale wszystkiego co najlepsze! Dużo zdrówka, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń!

Mrowniko ja czytałam kiedyś o tym sporo i wyczytałam, że właśnie w pierwszych tygodniach dziecko jest chronione, bo właśnie matka nie wie, że jest w ciąży. Później faktycznie alkohol jest bardzo szkodliwy i to bez dwóch zdań!

Stokrotko to już tuż tuż

Dziewczynki powodzenia dzisiaj na wizytach! Czekamy na newsy od Was bo też chcemy poznać płcie

Witajcie!

My wczoraj spędziliśmy miły wieczór, dopiero przed północą wróciliśmy do domu A dzisiaj też mam męża w domu, więc będzie obiad na mnie czekał - żyć nie umierać!

Ale zimno....
fajnie, fajnie mieć męża w domku, oby tak częsciej u was było

a mój fachowwiec dzisiaj na razie nie przyszedł do mnie nie wiem czy zakupy robi czy co, ale jakos się martwię

Łukaszek
Stary 2012-02-01, 10:52   #3288
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

A nie mam pojęcia. Nigdy mnie to nie interesowało Ale byłyśmy donoszone.

A sałatka nie przeterminowana, ale zamrożona
ciekawe

--
dziewczyny niech mi któraś kopa zasadzi, bo miałam się uczyć a nic mi się nie chce... siedzę przy komp i włączam obojętnie co... grrrr a do tego wściekam się na siebie, ze jeszcze nie poszłam
Stary 2012-02-01, 10:58   #3289
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!

Agnusek ja ćwiczę mięśnie brzucha i chciałam sobie w biedronce kupić skakankę bo były ale się zastanawiam gdzie ja będę skakać bo w mieszaniu za bardzo miejsca nie mam a na dworze zimno

dziewczyny co do prezentów dla 7-latki to mnie się podobają zestawy "zrób to sam" np koraliki do robienia biżuterii.

żabcia fajna ta kołyska i trzymam kciuki żeby dzidzia pokazała co ma między nóżkami!

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:23   #3290
zaaaabcia
Zakorzenienie

Witajcie

U mnie 5:22 nie moge spac z wrazenia , budze sie co chwile .. kurcze chce juz 14sta!!!!!

Dziewczyny powodzenia na wizytach dzisiaj !!!!!

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:31   #3291
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

U mnie 5:22 nie moge spac z wrazenia , budze sie co chwile .. kurcze chce juz 14sta!!!!!

Nie chcę nic mówić, ale miały być zdjęcia przed wizytą

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-02-01 o 11:33
Stary 2012-02-01, 11:36   #3292
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć!

Agnusek ja ćwiczę mięśnie brzucha i chciałam sobie w biedronce kupić skakankę bo były ale się zastanawiam gdzie ja będę skakać bo w mieszaniu za bardzo miejsca nie mam a na dworze zimno
Ja samych mięśni brzucha nie ćwiczę a ładnie się kształtują po przez bieganie czy właśnie skakanie. Ja skaczę w salonie na dywanie, więc amortyzuje i nie przeszkadzam sąsiadom Nie potrzebujesz dużo miejsca na skakanie w miejscu. A naprawdę polecam.

Cytat:
Witajcie

Żabciu trzymam kciuki!

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:40   #3293
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Dziewczyny proszę wyślijcie mi na PW komu mam wiek zmienić na liście, bo już się pogubiłam w natłoku postów i najlepiej będzie jak mi to na priw wyślecie i wieczorkiem na spokojnie poprawaie.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:42   #3294
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

trzymam kciuki za wizytę, nie dziwię się, że nie możesz spać, ciekawe kto się pokaże w twoim brzuszku

dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj

fachowiec na szczęście przyszedł i już pruje ściany dalej

Łukaszek
Stary 2012-02-01, 11:42   #3295
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
no duplo raczej nie, mój niespełna 2 letni synek się nimi bawi
ale sa rózne duploI takie dla 8 latków
Cytat:
Witajcie

bedzie dobrze
Ja tam mowie,ze synek

Powodzenia!

Czesc
Stary 2012-02-01, 11:51   #3296
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

kurde, ja to mam szczęście, w końcu się wybrałam do tego gina i rano przyszła @ pewnie mi zaś przełożą i pójdę tak jak Ty mniej więcej
ooo jaa no to masz pecha a ja nie wiem czy mi tez nie wypadnie @ akurat na wizyte bo mam niezbyt regularne @

Cytat:

Kotek, my też mamy w planach łazienkę, już kiedyś o tym Stokrotce pisałam bo oni też robią, ale nie możemy się jakoś za to zabrać Chyba bliżej lata dopiero coś podziałamy, co do kolorów to bezwariacji, łazienka jest nie za duża więc chcemy jasną, jakiś krem może beż
ooo jak fajnie ze przed Wami tez lazienka a jakis pomysl macie?? my lazienke mamy niezbyt duza ale mamy okno wiec mozemy troche z kolorem poszalec.....mielismy isc dzis do Leroya ale jest za zimno haha

Cytat:

no najmniej 10 tys.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
c
dziewczyny niech mi któraś kopa zasadzi, bo miałam się uczyć a nic mi się nie chce... siedzę przy komp i włączam obojętnie co... grrrr a do tego wściekam się na siebie, ze jeszcze nie poszłam
do nauki marsz!!!

moze byc??

Cytat:
Witajcie

haha szalona nooo

Cytat:

dziewczyny co do prezentów dla 7-latki to mnie się podobają zestawy "zrób to sam" np koraliki do robienia biżuterii.
takie koraliki ma w planach kupic jej moj brat (jest jej chrzestnym) a w zeszlym roku dostala taka szkatulke na bizu (taka jakby muszelka i miala ja sama pomalowac i koraliki ponaklejac)

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki za wizytę, nie dziwię się, że nie możesz spać, ciekawe kto się pokaże w twoim brzuszku

dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj

fachowiec na szczęście przyszedł i już pruje ściany dalej

a u kogo robiliscie projekt lazienki?

Stary 2012-02-01, 11:53   #3297
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
ooo jaa no to masz pecha a ja nie wiem czy mi tez nie wypadnie @ akurat na wizyte bo mam niezbyt regularne @
własnie ja też mam nieregularnie, a rejestrująca mnie pielęgniarka powinna zagrać w totka. Bo zapytała mnie przez telefon, czy nie dostanę w tedy @ ja oczywiście odpowiedziałam, że u mnie się nie da określić... Przełożyłam wizytę na 14 lutego (zapisy są później, ale cytologię robi się miedzy 10 a 20 dniem cyklu), za to godziny przedpołudniowe może już wtedy będę bezrobotną...

-26kg

Stary 2012-02-01, 12:01   #3298
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
własnie ja też mam nieregularnie, a rejestrująca mnie pielęgniarka powinna zagrać w totka. Bo zapytała mnie przez telefon, czy nie dostanę w tedy @ ja oczywiście odpowiedziałam, że u mnie się nie da określić... Przełożyłam wizytę na 14 lutego (zapisy są później, ale cytologię robi się miedzy 10 a 20 dniem cyklu), za to godziny przedpołudniowe może już wtedy będę bezrobotną...
hahaha czyli razem pojdziemy na przeglad

wlasnie zdecydowalam ze sprzedajemy ciuszki po Mai....niektore wogole nie zalozone a mam tego ze 3 wielkie reklamowy i nie mam gdzie tego trzymac

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2012-02-01 o 12:03
Stary 2012-02-01, 12:01   #3299
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

ooo jak fajnie ze przed Wami tez lazienka a jakis pomysl macie?? my lazienke mamy niezbyt duza ale mamy okno wiec mozemy troche z kolorem poszalec.....mielismy isc dzis do Leroya ale jest za zimno haha

a u kogo robiliscie projekt lazienki?
mi projekt robiła koleżanka która ma salon płytek, ale dużo ludzi teraz robi takie projekty. co do radości z remontu łazienki to podziwiam, bo ja się tam nie cieszę, remont mnie strasznie męczy, bałagan też tylko wizja wyglądu za 3 tygodnie mnie trzyma jakoś aby przeżyć ten czas. Nie cierpię remontów, zawsze wtedy kłócę się z tz i dzisiaj tez już się zaczęło

Łukaszek
Stary 2012-02-01, 12:09   #3300
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha czyli razem pojdziemy na przeglad
hahah fajnie, to połączymy się myślami siedząc na samolocie matko, już mam dreszcze na samą myśl... jeszcze pewnie dostanę po uszach od mojej ginki, że dawno nie byłam, bo ona to taka starsza, bezpośrednia babka-matka ale mam do niej zaufanie... raz niespodziewanie byłam zmuszona iść do innego gin., gdzie miałam robione usg nie-przez-brzuch ( ), wchodzę do zabiegowego a tam taki doktorek świeżo po studiach!!! czułam się jakbym zdradzała TŻa

-26kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości