Wszystko o Oriflame cz. IX - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-31, 16:37   #4471
Li O
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IX

Cytat:
Napisane przez Eleine Pokaż wiadomość
zaznaczyłam na czerwono... nie musi przekraczać, bo może być wyższe lub równe 80 PP i juz jest zwolnione z opłaty

nie czepiam się, zapis na czerwono może być źle zrozumiany przez inne dziewczyny , czyli tak, że koniecznie musi być wyższe, czyli np. 81 pp
A jednak się czepiasz... Sama piszesz bzdury:
Cytat:
pierwsze zamówienie zwalniające z opłaty to min. 80 PP
a każde kolejne w tym samym katalogu min. 40 PP
oczywiście dla tego samego konsultanta
bo kolejne na dom i biuro również muszą spełniać wymóg 80 PP, żeby były zwolnione z opłaty, a innym wytkniesz brak dopisku "lub równe" To TYLKO 1 PP, więc jeśli nawet ktoś źle zrozumie, to nikomu wielkiej krzywdy tym nie zrobię...
Stary 2012-01-31, 16:39   #4472
Eleine
Rozeznanie

http://pl.oriflame.com/products/flip...l?id=FF-201202

zmieniona ulotka walentynkowa

na pewno - naprawdę
co dzień - na co dzień - codziennie
bynajmniej to nie to samo co przynajmniej (dlaczego niektórzy błędnie używają słowa bynajmniej grrrr... )
Eleine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 16:44   #4473
Narrhien
Zakorzenienie

Cytat:
nie
Narrhien czytasz dokładnie? tu nie chodziło w rozmowie o to, by doliczac klientce za przesyłkę, tylko jej wymówki by nie być konsultantką, i jak ona to zaczyna sie krzywić, że za przesyłkę, za małe zamówienie gdyby była konsultantką zapłaciłaby 7,90zł
Aaaaaa, teraz rozumiem bo tak czytałam czytałam i się zastanawiałam, o co chodzi zaćmienie jakieś mam dziś

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 16:53   #4474
Eleine
Rozeznanie

Li O nie pisałam bzdur, bo tak jak napisałam to była mowa o zamowieniach w oddziale,
fakt nie napisałam o tym jasno

konwersacja była między mna a madzik

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
Aaaaaa, teraz rozumiem bo tak czytałam czyta i się zastanawiałam, o co chodzi zaćmienie jakieś mam dziś
hehe ja wczoraj tak miałam, ze nic w ząb nie mogłam dojść, a czytałam pewną rzecz chyba ze 3 razy... zmęczenie po całym dniu pracy

normalnie nie mogę... żałuję, że czekałam z zamówieniem, a tu podkładu nie ma odcienia który chce moja klientka, kurczeeeeee

na pewno - naprawdę
bynajmniej to nie to samo co przynajmniej (dlaczego niektórzy błędnie używają słowa bynajmniej grrrr... )

Edytowane przez Eleine
Czas edycji: 2012-01-31 o 16:50
Stary 2012-01-31, 17:11   #4475
tabeh
Rozeznanie

GG do tabeh

Cytat:

w jakim sensie "zmieniona" ? ja już ją widziałam i z niej zamawiałam. Chyba że się mylę....
Stary 2012-01-31, 17:25   #4476
Banshee666
Raczkowanie

dołożyli zestaw enigmę, zamiast ręcznika swedish spa naszyjnik alice pearl.. moją ukochaną konturówkę do ust ^^, więcej odcieni podkładu w sztyfcie, chyba pomadkę na tej samej stronie i cień zielony
no i wszystko ;D
Banshee666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 17:26   #4477
Eleine
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tabeh Pokaż wiadomość
w jakim sensie "zmieniona" ? ja już ją widziałam i z niej zamawiałam. Chyba że się mylę....
info z Fb od Oriflame:

"Macie ochotę na taki zestaw? Jeśli tak, to zachęcamy do przejrzenia ulotki promocyjnej, w której zmieniliśmy kilka produktów, w tym właśnie wspaniałą wodę Enigma w zestawie z super elegancką bransoletką! Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony!"

i podali link do ulotki

szczerze mówiąc nie wiem co dodali, bo nie śledziłam pilnie tej ulotki i nie zamawiałam z niej

może któraś z Was widzi co nowego dodali?

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Banshee666 Pokaż wiadomość
dołożyli zestaw enigmę, zamiast ręcznika swedish spa naszyjnik alice pearl.. moją ukochaną konturówkę do ust ^^, więcej odcieni podkładu w sztyfcie, chyba pomadkę na tej samej stronie i cień zielony
no i wszystko ;D
o widzisz dzięki za info

na pewno - naprawdę
Stary 2012-01-31, 18:11   #4478
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez Kreskaaa Pokaż wiadomość
Obejrzałam trójkę i moim zdaniem nic ciekawego. (( oprócz.... zegarka Sztokholm: biały, ze stron "ostatnia okazja". Co sądzicie o zegarkach oriflame?? Czy jeśli by mi się nie spodobał, mogę zwrócić podobnie jak inne kosmetyki?
Moja mama ma zegarek z Ori, nie pamiętam już nazwy, ale ma półtora roku, nosi codziennie, a dopiero miesiąc temu wymieniała w nim baterię po raz pierwszy działa bez zarzutu

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 20:05   #4479
moris221
Raczkowanie

heejka, mam pytanie jesli na stronce pokazuje mi ze nie ma brakow, a jak pojde po paczke do biura to moga byc te braki czy raczej nie mozliwe?
Stary 2012-01-31, 20:23   #4480
Kreskaaa
Zakorzenienie

Dzieki za odp. odnośnie zegarków, zachęciłyście mnie.
Kreskaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 20:25   #4481
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moris221 Pokaż wiadomość
heejka, mam pytanie jesli na stronce pokazuje mi ze nie ma brakow, a jak pojde po paczke do biura to moga byc te braki czy raczej nie mozliwe?
jak ci pokazuje na stronce, że nie ma i skompletujesz zamówienie i będzie zafakturowane bez braków
to nie będziesz miała braków
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 20:37   #4482
justys1719
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
jak ci pokazuje na stronce, że nie ma i skompletujesz zamówienie i będzie zafakturowane bez braków
to nie będziesz miała braków
Mi się kiedyś zdarzyło, że robiąc zamówienie nie miałam braków a w zamówieniu od razu dołączyli mi fakturę korygującą z jakimś brakującym produktem. Ale myślę, że to tylko sporadyczne sytuacje i naprawdę musiałam mieć pecha
justys1719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:02   #4483
Agneskaa
Raczkowanie

A ja zaszaleje i dodam każdej klientce mydełko gratis A co się będę ;P
Agneskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 08:35   #4484
arbuziak
Zadomowienie

Ale jestem wściekła!! Miałam zamówienie za 120 pkt, w tym dwie wody Voyager dla klientek, złożyłam zamówienie, przyszła faktura normalna, żadnych braków. Dzisiaj kiedy już czekam na kuriera dostałam korektę, odliczającą wody :/ Także nie mam wód, nie mam zysku, nie mam 120 pkt które mnie cieszyły ze wzg na tańsze katalogi, próbki i możliwość zamówienia Love Potion za 9,90

Co teraz? Mogę domówić je jeśli pojawią się w tym katalogu? Będzie mi się liczyło to jako 120 pkt na przyszły okres? O ile klientki będą jeszcze chciały.... Nienawidzę czegoś takiego. Jest to chamstwo, bo to nie moja wina, że wody które były dostępne kiedy je zamawiałam po fakcie zniknęły :|
arbuziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 08:41   #4485
razdwapiec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arbuziak Pokaż wiadomość
Ale jestem wściekła!! Miałam zamówienie za 120 pkt, w tym dwie wody Voyager dla klientek, złożyłam zamówienie, przyszła faktura normalna, żadnych braków. Dzisiaj kiedy już czekam na kuriera dostałam korektę, odliczającą wody :/ Także nie mam wód, nie mam zysku, nie mam 120 pkt które mnie cieszyły ze wzg na tańsze katalogi, próbki i możliwość zamówienia Love Potion za 9,90

Co teraz? Mogę domówić je jeśli pojawią się w tym katalogu? Będzie mi się liczyło to jako 120 pkt na przyszły okres? O ile klientki będą jeszcze chciały.... Nienawidzę czegoś takiego. Jest to chamstwo, bo to nie moja wina, że wody które były dostępne kiedy je zamawiałam po fakcie zniknęły :|
Tak, możesz domówić i będzie liczyło jako 120 PP na przyszły okres. A Love Potion będziesz miała w tej cenie jeśli tylko uzbierałaś 80 PP.
Stary 2012-02-01, 08:50   #4486
Młoda kobietka
Raczkowanie

katalog 4 szwedzki
http://se.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml
Stary 2012-02-01, 08:55   #4487
loveve
Zakorzenienie

pierwszy raz w mojej karierze udało mi się złożyć zamówienie za 120pp
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 09:01   #4488
razdwapiec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Młoda kobietka Pokaż wiadomość
You made my day. Kilka moich ulubionych pozycji w promocyjnych cenach.

Edytowane przez razdwapiec
Czas edycji: 2012-02-01 o 09:03
razdwapiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 09:15   #4489
arbuziak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez razdwapiec Pokaż wiadomość
Tak, możesz domówić i będzie liczyło jako 120 PP na przyszły okres. A Love Potion będziesz miała w tej cenie jeśli tylko uzbierałaś 80 PP.
Dzięki za odpowiedź Ale jest to strasznie krzywdzące :/ Nie wiem, czy nie napisać do nich maila, bo uważam że 10 katalogów za 7zł i próbki za pół ceny mi się należą. Złożyłam zamówienie za 120pkt, zaksięgowali je za 120 pkt, a więc to ich wina. Dlaczego ja mam tracić na tym, że oni mają burdel?
arbuziak jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 09:24   #4490
agamaa
Przyczajenie

Napisz, nie masz nic do stracenia, a możesz tylko odzyskać to, co Ci się należy! ;]
agamaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 09:36   #4491
AsiaW**
Zakorzenienie

katalog 4 dla mnie boski:! upatrzyłam dla siebie tyle rzeczy, że chyba pójdę z torbami

AsiaW** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 09:40   #4492
marie_marie22
Zadomowienie

Dziewczyny, czy któraś z Was jest w posiadaniu (i używaniu) kremu do twarzy z ekstraktami z cytryny i świetlika? Tego, który zwalnia z opłaty. Ja go sobie zamówiłam, na razie stoi zamknięty, bo się waham czy zostawić dla siebie. Czytałam o nim opinie na stronce Oriflame i są pozytywne, a Wy co sądzicie? Mam cerę mieszaną (mam tłustą strefę T, a reszta - sucha). Czy czuć zapach tego kremu?

Cytat:
Napisane przez Agneskaa Pokaż wiadomość
A ja zaszaleje i dodam każdej klientce mydełko gratis A co się będę ;P
Ja tak zrobiłam teraz Tzn daję rabaty i wczoraj koleżanka zrobiła duże zamówienie, to dodałam ładnie zapakowane przez siebie mydełko - spakowałam jak prezencik. Baaaardzo się cieszyła aż było miło patrzeć na to

loveve, gratuluję Ja mam chyba jakiś gorszy czas..może już tak się nie przykładam jak kiedyś. Teraz moje zamówienia to max 90PP, a w tym póki co 47...

arbuziak, ja bym napisała, nic nie tracisz, a możesz zyskać

Edytowane przez marie_marie22
Czas edycji: 2012-02-01 o 09:45
marie_marie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:05   #4493
duska a
Raczkowanie

Bardzo się ucieszyłam z kat.4 , ponieważ pędzel do podkładu bedzie w promocji!
Stary 2012-02-01, 11:14   #4494
Natalie24
Rozeznanie

Właśnie się dowiedziałam, że zostałam wyróżniona wśród 10 najlepszych recenzji Gdyby do mnie nie zadzwonili pewnie dalej bym nic nie wiedziała. Napisałam recenzję szamponu HairX advanced.
Natalie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:22   #4495
just75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Natalie24 Pokaż wiadomość
Właśnie się dowiedziałam, że zostałam wyróżniona wśród 10 najlepszych recenzji Gdyby do mnie nie zadzwonili pewnie dalej bym nic nie wiedziała. Napisałam recenzję szamponu HairX advanced.
Gratulacje
just75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 14:15   #4496
joasia_08
Rozeznanie

Dziewczyny, chciałabym napisać recenzję produktu, jednak nie chciałabym , żeby widniało tam moje nazwisko... Gdzie to zmienić?? W profilu??

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

A katalog 4 faktycznir fajny Ciekawe co to za nowa ekologiczna seria Spodobało mi się też to kółko do ćwiczeń, może wezmę, jak będzie w przystępnej cenie. Maseczka Time Relax też może być fajna. A co to za tusz na str. 65, Lash Extreme?? Widziałyście go kiedyś?
joasia_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 14:21   #4497
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justys1719 Pokaż wiadomość
Mi się kiedyś zdarzyło, że robiąc zamówienie nie miałam braków a w zamówieniu od razu dołączyli mi fakturę korygującą z jakimś brakującym produktem. Ale myślę, że to tylko sporadyczne sytuacje i naprawdę musiałam mieć pecha
Ja też miałam raz taką sytuację.

Cytat:
Napisane przez marie_marie22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was jest w posiadaniu (i używaniu) kremu do twarzy z ekstraktami z cytryny i świetlika? Tego, który zwalnia z opłaty. Ja go sobie zamówiłam, na razie stoi zamknięty, bo się waham czy zostawić dla siebie. Czytałam o nim opinie na stronce Oriflame i są pozytywne, a Wy co sądzicie? Mam cerę mieszaną (mam tłustą strefę T, a reszta - sucha). Czy czuć zapach tego kremu?
Ja zamówiłam ten krem, ale użyłam go na razie tylko raz. Wydaje mi się, że powinien być odpowiedni do cery mieszanej (jest lekki). Pachnie przyjemnie, cytrynowo, delikatnie. Na skórze zapach szybko się ulatnia.
Stary 2012-02-01, 14:22   #4498
joasia_08
Rozeznanie

Powiem Wam jeszcze, że przeglądałam ostatnio katalog z Avon i szczerze mówiąc zazdroszczę im, że mają tak ogromny wybór lakierów do paznokci. Co chwilę wchodzą jakieś nowe kolory a u nas nic :/ Tyle, że czasami wejdzie limitowana seria lakierów GG w bardzo wysokiej cenie w trzech kolorach do wyboru... W Ori ciągle te same odcienie z OB i niewiadomo który matowy, lśniący, perłowy, z brokatem... A w Avon wszystko podzielone na działy, ten taki ten siaki. Ostatnio musiałam zwracać lakier, bo klientce kolor się spodobał, ale ona perły nie chciała...
joasia_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 14:36   #4499
razdwapiec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia_08 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chciałabym napisać recenzję produktu, jednak nie chciałabym , żeby widniało tam moje nazwisko... Gdzie to zmienić?? W profilu??
Tak. Ja to wywaliłam w ustawieniach profilu normalnie i wyświetla tylko moje imię.

Cytat:
Napisane przez joasia_08 Pokaż wiadomość
Powiem Wam jeszcze, że przeglądałam ostatnio katalog z Avon i szczerze mówiąc zazdroszczę im, że mają tak ogromny wybór lakierów do paznokci. Co chwilę wchodzą jakieś nowe kolory a u nas nic :/ Tyle, że czasami wejdzie limitowana seria lakierów GG w bardzo wysokiej cenie w trzech kolorach do wyboru... W Ori ciągle te same odcienie z OB i niewiadomo który matowy, lśniący, perłowy, z brokatem... A w Avon wszystko podzielone na działy, ten taki ten siaki. Ostatnio musiałam zwracać lakier, bo klientce kolor się spodobał, ale ona perły nie chciała...
Fakt, AVON ma ogromny wybór lakierów, ale mi sama konsultantka je odradza. Są nietrwałe. Ja ogólnie lakierów nie kupuję z katalogów, bo im nie ufam (kolory). Lubię sobie obejrzeć przed zakupem i wypróbować.
Stary 2012-02-01, 14:42   #4500
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez razdwapiec Pokaż wiadomość
Tak. Ja to wywaliłam w ustawieniach profilu normalnie i wyświetla tylko moje imię.

Fakt, AVON ma ogromny wybór lakierów, ale mi sama konsultantka je odradza. Są nietrwałe. Ja ogólnie lakierów nie kupuję z katalogów, bo im nie ufam (kolory). Lubię sobie obejrzeć przed zakupem i wypróbować.
to dziwna konsultantka
a sama z nich korzysta?
bo jedne mają lepszą trwałość, ale zdarzają się i mnie trwałe
chyba tak jak w każdej firmie
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości