Nowości kulinarne. - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Kuchnia - moje gotowanie

Notka

Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery.

Odpowiedz
 
Narzędzia
Stary 2006-11-26, 17:13   #211
lullaby22
Zakorzenienie
 
Avatar lullaby22
 
Zarejestrowany: 2005-09
Wiadomości: 8 405
Dot.: Nescafe Espiro

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147382
lullaby22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-26, 17:17   #212
lullaby22
Zakorzenienie
 
Avatar lullaby22
 
Zarejestrowany: 2005-09
Wiadomości: 8 405
Dot.: Nowości kulinarne.

Sylwuś, to spróbuj jeszcze Lindta 99%. To dopiero czekolada

(przepraszam, że tak reklamuję tego Lindta, ale to moje ulubione czekolady i praliny )
lullaby22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-26, 19:49   #213
sylwia18
Zakorzenienie
 
Avatar sylwia18
 
Zarejestrowany: 2005-02
Lokalizacja: Weston-super-Mare
Wiadomości: 6 832
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez lullaby22 Pokaż wiadomość
Sylwuś, to spróbuj jeszcze Lindta 99%. To dopiero czekolada

(przepraszam, że tak reklamuję tego Lindta, ale to moje ulubione czekolady i praliny )
a widziałam ja dzisiaj i nawet oglądałam ale zobaczyłam że jest dwa razy mniejsza a cena dwa razy wyższa i zrezygnowałam tym bardziej, że byłam pewna, że tą 90% sie co najwyżej udławie
__________________
A prayer for the wild at heart, kept in cages...
sylwia18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-27, 16:26   #214
lullaby22
Zakorzenienie
 
Avatar lullaby22
 
Zarejestrowany: 2005-09
Wiadomości: 8 405
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez sylwia18 Pokaż wiadomość
a widziałam ja dzisiaj i nawet oglądałam ale zobaczyłam że jest dwa razy mniejsza a cena dwa razy wyższa i zrezygnowałam
No nie są najtańsze, ale warte swej ceny

A co do nowości, to widziałam te nowe czekolady Goplany (deserowe z marcepanem, kawowym kremem i karmelem) w formie batoników.
lullaby22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-27, 17:00   #215
awia
Zakorzenienie
 
Avatar awia
 
Zarejestrowany: 2003-11
Lokalizacja: Śląsk
Wiadomości: 5 577
Dot.: Nowości kulinarne.

ja raz kupilam Lindta 90%(a moze 99%?) kakao
jak dla mnie, milosnika gorzkiej czekolady - niejadalne
ostatecznie skonczyla, jako czekoladowa polewa do lodow
__________________
nie bo tu nie ma nieba
jest prześwit między wieżowcami
a serce to nie serce to tylko kawał mięsa
a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach
a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach


Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-27, 17:18   #216
lullaby22
Zakorzenienie
 
Avatar lullaby22
 
Zarejestrowany: 2005-09
Wiadomości: 8 405
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez awia Pokaż wiadomość
ja raz kupilam Lindta 90%(a moze 99%?) kakao
jak dla mnie, milosnika gorzkiej czekolady - niejadalne
ostatecznie skonczyla, jako czekoladowa polewa do lodow
Ha! bo to jest czekolada ekstremalna
Dla wybranych

Ja zdecydowanie wolę Lindta mlecznego
lullaby22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-28, 08:09   #217
Anett_
Wtajemniczenie
 
Avatar Anett_
 
Zarejestrowany: 2005-03
Wiadomości: 2 051
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez lullaby22 Pokaż wiadomość
(przepraszam, że tak reklamuję tego Lindta, ale to moje ulubione czekolady i praliny )
Moje również. Bezapelacyjnie.

Dziewczyny- a zwłaszcza te z Wizażanek, które lubują się serach pleśniowych, - czy próbowałyście propozycji Sekretu Minicha- Hermadur? Przygotowany według starej, cenionej receptury, która największą popularność zdobyła w ojczyźnie serów pleśniowych, gdzie taki typ serów określa się mianem „mieszanej” lub „pomarańczowej skórki”. Próbowałam Hermadur'a różnych marek i mogę przyznać, że Sekret Mnicha jest naprawdę udaną wersją. Bardzo aksamitny, stosunkowo łagodny (a pomarańczowa skórka ma to do siebie, że jest ostra a nawet piekąca), z charakterystycznym aromatem, którego nie posiada typowy camembert.
Anett_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-28, 10:42   #218
Nutka
Nutka nie gryzie!
 
Avatar Nutka
 
Zarejestrowany: 2002-03
Lokalizacja: Polska
Wiadomości: 3 757
Dot.: Nowości kulinarne.

Czy ktos wspominal o serku w takim duzum okrąglym pudelku Jogobella np o amaku smazonego jabluszka i cynamonu???
Nutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-28, 11:56   #219
MagJa
Zakorzenienie
 
Avatar MagJa
 
Zarejestrowany: 2003-09
Lokalizacja: ostr
Wiadomości: 11 146
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez Nutka Pokaż wiadomość
Czy ktos wspominal o serku w takim duzum okrąglym pudelku Jogobella np o amaku smazonego jabluszka i cynamonu???
Nie wiem czy wspominał czy nie wspominał, ale ten serek jest już od paru ładnych miesięcy
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-28, 15:59   #220
lullaby22
Zakorzenienie
 
Avatar lullaby22
 
Zarejestrowany: 2005-09
Wiadomości: 8 405
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Nie wiem czy wspominał czy nie wspominał, ale ten serek jest już od paru ładnych miesięcy
Jak nie od roku
lullaby22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-28, 17:02   #221
Nutka
Nutka nie gryzie!
 
Avatar Nutka
 
Zarejestrowany: 2002-03
Lokalizacja: Polska
Wiadomości: 3 757
Dot.: Nowości kulinarne.

...no to ja go dopiero odkrylam ale dobry jest
Nutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-28, 17:45   #222
Anett_
Wtajemniczenie
 
Avatar Anett_
 
Zarejestrowany: 2005-03
Wiadomości: 2 051
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez Nutka Pokaż wiadomość
...no to ja go dopiero odkrylam ale dobry jest
/a dla mnie nadal nie jest odkryty /
Anett_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-30, 23:37   #223
katka.c
Rozeznanie
 
Avatar katka.c
 
Zarejestrowany: 2003-09
Lokalizacja: francja
Wiadomości: 748
GG do katka.c
Dot.: Nowości kulinarne.

Nowości Kamisa
w sobote robie panna cotte

http://www.kamis.pl/index.php/index....ent/view/3321/
katka.c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-01, 12:57   #224
Sathi
Zakorzenienie
 
Avatar Sathi
 
Zarejestrowany: 2005-05
Lokalizacja: uroczysko
Wiadomości: 5 656
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez Anett_ Pokaż wiadomość
Moje również. Bezapelacyjnie.

Dziewczyny- a zwłaszcza te z Wizażanek, które lubują się serach pleśniowych, - czy próbowałyście propozycji Sekretu Minicha- Hermadur? Przygotowany według starej, cenionej receptury, która największą popularność zdobyła w ojczyźnie serów pleśniowych, gdzie taki typ serów określa się mianem „mieszanej” lub „pomarańczowej skórki”. Próbowałam Hermadur'a różnych marek i mogę przyznać, że Sekret Mnicha jest naprawdę udaną wersją. Bardzo aksamitny, stosunkowo łagodny (a pomarańczowa skórka ma to do siebie, że jest ostra a nawet piekąca), z charakterystycznym aromatem, którego nie posiada typowy camembert.
toż to musi być pycha
__________________
Połam język
Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk, pękł strąk, a bąk się zląkł.


MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-03, 08:32   #225
Sathi
Zakorzenienie
 
Avatar Sathi
 
Zarejestrowany: 2005-05
Lokalizacja: uroczysko
Wiadomości: 5 656
Dot.: Nowości kulinarne.

Z nowości widziałam wczoraj ptasie mleczko pakowane po 3 sztuki za 1,70
Różne smaki chyba były
i kawa Tchibo Espresso w czerwonym opakowaniu.

Tak na 100% to nie wiem czy to nowości , uprzedzam.
Ja rzadko w słodyczach myszkuję
__________________
Połam język
Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk, pękł strąk, a bąk się zląkł.


MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-03, 08:45   #226
isa666
Zakorzenienie
 
Avatar isa666
 
Zarejestrowany: 2005-11
Lokalizacja: Big Roads :D
Wiadomości: 24 540
Dot.: Nowości kulinarne.

Ja ostatnio wypatrzyłam w sklepie 3 nowe propozycje Dr.Oetker - Ciasteczka świąteczne

• Pierniczki
aromatyczne, chrupiące, pachnące przyprawami – po prostu pyszne. Możemy je udekorować Polewą lukrową lub czekoladową Dr. Oetkera, wykorzystując pomysły podane na opakowaniu. Różne kształty możemy również wyciąć za pomocą szklanki lub noża. Wszystko zależy od naszej inwencji i fantazji. Pierniczki zawieszone na choince sprawią, że będzie ona nie tylko wyjątkowo „słodka”, ale też niezwykle piękna.

• Ciasteczka maślane – dokładnie takie, jakie pamiętamy z dzieciństwa: według tradycyjnej receptury, pyszne, delikatne i aromatyczne. Warto, by ozdobiły nasz świąteczny stół i choinkę. Można ofiarować je w prezencie bliskiej osobie. Wystarczy zapakować ciasteczka w ozdobną puszkę lub pudełko i obwiązać całość złotą wstążeczką.

• Kokosanki – delikatne i chrupiące zarazem. Do ich przygotowania potrzebujemy tylko dodać białka. Przygotowanie kokosanek jest bardzo proste i szybkie. Po upieczeniu możemy je dodatkowo udekorować, maczając do połowy w polewie czekoladowej.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 5cce42eb23116b18b9b81bb62ba4b738.gif (39,5 KB, 23 załadowań)
__________________
Trance is essential for my life
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-03, 09:42   #227
lullaby22
Zakorzenienie
 
Avatar lullaby22
 
Zarejestrowany: 2005-09
Wiadomości: 8 405
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez Sathi Pokaż wiadomość
Z nowości widziałam wczoraj ptasie mleczko pakowane po 3 sztuki za 1,70
Różne smaki chyba były
i kawa Tchibo Espresso w czerwonym opakowaniu.

Tak na 100% to nie wiem czy to nowości , uprzedzam.
Ja rzadko w słodyczach myszkuję
Sathi, one są już kawał czasu

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio wypatrzyłam w sklepie 3 nowe propozycje Dr.Oetker - Ciasteczka świąteczne

• Pierniczki
aromatyczne, chrupiące, pachnące przyprawami – po prostu pyszne. Możemy je udekorować Polewą lukrową lub czekoladową Dr. Oetkera, wykorzystując pomysły podane na opakowaniu. Różne kształty możemy również wyciąć za pomocą szklanki lub noża. Wszystko zależy od naszej inwencji i fantazji. Pierniczki zawieszone na choince sprawią, że będzie ona nie tylko wyjątkowo „słodka”, ale też niezwykle piękna.

• Ciasteczka maślane – dokładnie takie, jakie pamiętamy z dzieciństwa: według tradycyjnej receptury, pyszne, delikatne i aromatyczne. Warto, by ozdobiły nasz świąteczny stół i choinkę. Można ofiarować je w prezencie bliskiej osobie. Wystarczy zapakować ciasteczka w ozdobną puszkę lub pudełko i obwiązać całość złotą wstążeczką.

• Kokosanki – delikatne i chrupiące zarazem. Do ich przygotowania potrzebujemy tylko dodać białka. Przygotowanie kokosanek jest bardzo proste i szybkie. Po upieczeniu możemy je dodatkowo udekorować, maczając do połowy w polewie czekoladowej.
Ło matko, przecież to taka przyjemność robić je samemu.
A cistka maślane i kokosanki to najprostsze wypieki pod słońcem, więc po jakiego czorta używać takich gotowców
Może z pierniczkami jest nieco więcej roboty, ale jaka radość, kiedy te własnoręcznie upieczone kamyki po tygodniach oczekiwania robią się miękkie i rozpływające się w ustach


Tego to ja na pewno nie wypróbuję

Ale dzięki Iso za wiadomość , może komuś się przyda
lullaby22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-03, 13:06   #228
isa666
Zakorzenienie
 
Avatar isa666
 
Zarejestrowany: 2005-11
Lokalizacja: Big Roads :D
Wiadomości: 24 540
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez lullaby22 Pokaż wiadomość
Sathi, one są już kawał czasu



Ło matko, przecież to taka przyjemność robić je samemu.
A cistka maślane i kokosanki to najprostsze wypieki pod słońcem, więc po jakiego czorta używać takich gotowców
Może z pierniczkami jest nieco więcej roboty, ale jaka radość, kiedy te własnoręcznie upieczone kamyki po tygodniach oczekiwania robią się miękkie i rozpływające się w ustach


Tego to ja na pewno nie wypróbuję

Ale dzięki Iso za wiadomość , może komuś się przyda
Ja jestem laik kulinarny więc wypróbuję chętnie te ciasteczka maślane
__________________
Trance is essential for my life
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-03, 23:17   #229
katka.c
Rozeznanie
 
Avatar katka.c
 
Zarejestrowany: 2003-09
Lokalizacja: francja
Wiadomości: 748
GG do katka.c
Dot.: Nowości kulinarne.

jak to ciasta z proszku, ja wolę męczyć sie sama
donosze że z soczków jednodniowych pojawiły sie pomarańczowe
katka.c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-04, 00:07   #230
MagJa
Zakorzenienie
 
Avatar MagJa
 
Zarejestrowany: 2003-09
Lokalizacja: ostr
Wiadomości: 11 146
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez lullaby22 Pokaż wiadomość
Badaj, badaj kochana
Obadałam sprawę. Jest to deser mleczny Mont Blanc Znalazłam nawet w necie http://www.delikatesyfilip.pl/main.p...307ae639e7155a
Ale i w tym sklepie informacje o tym smakołyku raczej skąpe są
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 00001299.jpg (18,0 KB, 46 załadowań)
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-04, 15:58   #231
lullaby22
Zakorzenienie
 
Avatar lullaby22
 
Zarejestrowany: 2005-09
Wiadomości: 8 405
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Obadałam sprawę. Jest to deser mleczny Mont Blanc Znalazłam nawet w necie http://www.delikatesyfilip.pl/main.p...307ae639e7155a
Ale i w tym sklepie informacje o tym smakołyku raczej skąpe są




Ło matko, jak ja uwielbiam wszelkiego rodzaju kremy i puddingi, a to jeszcze jeden z moich ukochanych smaków: orzech laskowy!
lullaby22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-04, 16:46   #232
MagJa
Zakorzenienie
 
Avatar MagJa
 
Zarejestrowany: 2003-09
Lokalizacja: ostr
Wiadomości: 11 146
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez lullaby22 Pokaż wiadomość


Ło matko, jak ja uwielbiam wszelkiego rodzaju kremy i puddingi, a to jeszcze jeden z moich ukochanych smaków: orzech laskowy!
Mnie kusi z parzoną wanilią i z kawą. Tylko drogie toto i cholernie kaloryczne. Na 100g miało jakieś 500-600kcal No i dalej nie wiemy jak to się je Czy trza przyrządzić jakoś czy można prosto z puszki wyjadać łychą
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-04, 17:48   #233
lullaby22
Zakorzenienie
 
Avatar lullaby22
 
Zarejestrowany: 2005-09
Wiadomości: 8 405
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Na 100g miało jakieś 500-600kcal



Nieźle, taka pierwsza z brzegu Jogobella ma 150g a jedzenia nie ma tam zbyt wiele, to tutaj miało by 900 kalorii!!!
I'm shocked
lullaby22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-04, 18:01   #234
MagJa
Zakorzenienie
 
Avatar MagJa
 
Zarejestrowany: 2003-09
Lokalizacja: ostr
Wiadomości: 11 146
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez lullaby22 Pokaż wiadomość


Nieźle, taka pierwsza z brzegu Jogobella ma 150g a jedzenia nie ma tam zbyt wiele, to tutaj miało by 900 kalorii!!!
I'm shocked
Muszę Cię poprawić, ten deser jest większy, to taka puszka a la KiteKat 510g Więc byłoby w niej jakieś 2500kcal

No chyba, że źle sprawdziłam Ale specjalnie patrzyłam, bo już miałam kupić, ale sobie myślę, pewnie to ma sporo kalorii, więc może lepiej odpuścić... No i wypatrzyłam te 500kcal czy coś koło tego i się przeraziłam Dla porównania wzięłam pierwszy lepszy jogurt, chyba nawet Jogobellę i różnica była znaczna
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-04, 19:25   #235
lullaby22
Zakorzenienie
 
Avatar lullaby22
 
Zarejestrowany: 2005-09
Wiadomości: 8 405
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Muszę Cię poprawić, ten deser jest większy, to

Ano domyślam się, że to większe jest
Ale tak sobie ilościowo porównałam, że gdyby nałożyc z tej puszki porcję wielkości Jogobelli, to wyszedł by bardzo skromny deser a kalorii prawie 1000
lullaby22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-05, 22:36   #236
Sathi
Zakorzenienie
 
Avatar Sathi
 
Zarejestrowany: 2005-05
Lokalizacja: uroczysko
Wiadomości: 5 656
Dot.: Nowości kulinarne.

podziękował za taki deser
__________________
Połam język
Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk, pękł strąk, a bąk się zląkł.


MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 16:43   #237
nowa16
Raczkowanie
 
Zarejestrowany: 2005-08
Wiadomości: 294
Dot.: Nowości kulinarne.

Dziś w sklepie zauważyłam nowość - kawa 4w1 firmy Pedros Elite z guaraną.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg guarana.jpg (5,6 KB, 19 załadowań)
nowa16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 17:26   #238
lullaby22
Zakorzenienie
 
Avatar lullaby22
 
Zarejestrowany: 2005-09
Wiadomości: 8 405
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez nowa16 Pokaż wiadomość
Dziś w sklepie zauważyłam nowość - kawa 4w1 firmy Pedros Elite z guaraną.

Zaparzyła mi to kumpela jakiś czas temu i
Z tego typu wolę już Nescafe 3w1

A propos kawy jadłam niedawno Liona Energy z kawą właśnie i jest całkiem, całkiem (może to nie taka znowu nowość, ale w wątku jeszcze o tym nie było )
lullaby22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 19:54   #239
stokrotka007
Rozeznanie
 
Avatar stokrotka007
 
Zarejestrowany: 2006-06
Wiadomości: 544
Dot.: Nowości kulinarne.

nie bardzo wiedziałam gdzie pytanie wrzucić, bo konkretnie nowości nie dotyczy, ale może wiedzieć będziecie gdzie można dostać znany angielski 'przysmak" tj chipsy octowe? przyjaciółka po powrocie z wysp tęskni za takimi bardzo, więc chcialam jej z okazji świąt kupić zapas, lecz nie mogę nigdzie trafić
stokrotka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 20:05   #240
lullaby22
Zakorzenienie
 
Avatar lullaby22
 
Zarejestrowany: 2005-09
Wiadomości: 8 405
Dot.: Nowości kulinarne.

Cytat:
Napisane przez stokrotka007 Pokaż wiadomość
nie bardzo wiedziałam gdzie pytanie wrzucić, bo konkretnie nowości nie dotyczy, ale może wiedzieć będziecie gdzie można dostać znany angielski 'przysmak" tj chipsy octowe? przyjaciółka po powrocie z wysp tęskni za takimi bardzo, więc chcialam jej z okazji świąt kupić zapas, lecz nie mogę nigdzie trafić

Na pewno w warszawskim marks&spencers, a poza tym to raczej ich nie uświadczysz
lullaby22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie


Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)
 

Zasady wysyłania wiadomości
Nie możesz zakładać nowych wątków
Nie możesz pisać odpowiedzi
Nie możesz dodawać zdjęć i plików
Nie możesz edytować swoich postów

BB code is Włączono
Emotikonki: Włączono
Kod [IMG]: Włączono
Kod HTML: Wyłączono

Gorące linki


Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00


Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.






© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.