![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Profesjonane kosmetyki do włosów,kosmetyki apteczne i selektywne(pielęgnacja,ma
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Profesjonane kosmetyki do włosów,kosmetyki apteczne i selektywne(pielęgnacja,ma
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Hej.
Zajrzyj do mnie, a nuż coś ci wpadnie w oko za szampony kerastase. Poza wątkiem mam jeszczę odrobinę maski matrix sleek look (3/4 pudełka 150ml) i resztkę mleczka Loreala. I maseczkę do włosów ze szpiku końskiego, jeśli wiesz która to ![]()
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jest na Twojej liście poszukiwanych kosmetyków, więc zdecydowałam się zaproponowac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko błagam, nic ze zwierząt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
To jest mleczko bez spłukiwania na uwrażliwione końcówki włosów Loreal Absolut Repair, ale jest go naprawdę resztka - zostało ciutkę powyżej centymetra w buteleczce. Wprawdzie używa się go malutko, więc starczy jeszcze na kilkanaście użyć, no ale jednak to mało. Odżywkę Matrix trzeba spłukiwać, więc odpada, no i ta następna też
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Tak jak napisałam, jest to miniaturka. Pojemnośc to 5ml.
Spodobała mi się maseczka 2w1 Kanebo, ale jej wartośc przewyższa cenę tego, co wybrałaś.
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Bardziej interesuje mnie Gluco Active, ale ponieważ mam tak niewiele dla ciebie na wymianę - wybierz sama, który ci mniej potrzebny.
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc nie orientuję się jak wyglądają cenowo Twoje kosmetyki. Może sama zaproponuj co byłabyś skłonna oddać za Hypnose i Myokine?
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Ojej... No dobrze. Podobają mi się:
- .DUCRAY LACTOCERAT,odżywka do włosów suchych ,zniszczonych w aerozolu, użyta 3 razy oraz - RENE FURTERER TONUCIA odżywka do włosów wzmacniająca, przywracająca gęstość włosom, w piance, użyta kilka razy, 150m ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos u mnie ??
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Nie używałabym tych rzeczy wogóle, poza tym, wysyłka zupełnie by się nie opłacała. Przejrzyj mój wątek, może znajdziesz sobie jeszcze coś do kompletu z wodą termalną i mleczkiem.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10149 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Vilandro,
zajrzyj, proszę, do mojego aktualnego wątku ![]() Wstępnie zainteresowało mnie u Ciebie parę kosmetyków, może coś byś u mnie znalazła ![]() To jest to, co mnie wstępnie interesuje u Ciebie: KERASTASE NUTRITIVE GLUCO - ACTIVE szampon nr.3 (włosy B.suche, zniszczone, uwrażliwione)ubytek ok.1/2cm z 250ml - czy możesz napisać, gdzie go kupowałaś? THICKER FULLER serum do włosów cienkich,nadaje objetość 100ml, ubytek ok 0,5mm - spytam Mamę, czy chce (niedawno kupiłam jej opakowanie, ale tego serum Mama używa systematycznie, więc może będzie zainteresowana zrobieniem zapasów) FEKKAI pianka nadająca objetość do układania włosów ubytek ok. 1cm - poczytam o niej ciut więcej CLINIQUE REPAIWEAR LIFT ( NOWOŚĆ) 7ml, pudełeczko, kartonik ( nowe, nieużywane) - tę miniaturkę chciałabym na pewno AVENE ELUAGE koncentrat na zamrszczki, linie mimiczne, ubytek ok.20-25% z 15ml - czy możesz napisać, gdzie kupowałaś to serum i kiedy mniej więcej zostało otwarte? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Clinique - Turnaround maska; 15-minute facial; maseczka złuszczająco-wygładzająco-rozświetlająca (rekomendowana jako uzupełnienie działania koncentratu; słoik 28 ml, nowy, nieużywany, raz otwarty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
No szkoda.
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Vilandro,
mnie by interesował któryś z następujących zestawów: Zestaw 1 CLINIQUE REPAIWEAR LIFT ( NOWOŚĆ) 7ml, pudełeczko, kartonik ( nowe, nieużywane) + FEKKAI pianka nadająca objetość do układania włosów ubytek ok. 1cm (to jest, jak rozumiem, produkt, który nazywa się Full Volume Mousse?) lub Zestaw 2 KERASTASE NUTRITIVE GLUCO - ACTIVE szampon nr.3 (włosy B.suche, zniszczone, uwrażliwione) ubytek ok.1/2cm z 250ml + CLINIQUE REPAIWEAR LIFT ( NOWOŚĆ) 7ml, pudełeczko, kartonik ( nowe, nieużywane) Nie wiem, jak wyceniasz swoje kosmetyki ![]() Wiem, że Fekkai to relatywnie droga firma (dokładnych cen nie znam, ale pamętam, że jak kosmetyki tej marki weszły do Sephory, to ich ceny nieprzyjemnie mnie zaskoczyły ![]() Cena maseczki w Sephorze to 150 zł (za 50 ml). Gdybyśmy z grubsza dogadały się w kwestii "woli wymiany", to prezmyślałabym, czy wolę być dobrą córką (wtedy chciałabym Zestaw nr 1 z kremem i pianką dla Mamy), czy też egoistką (Zestaw nr 2 z szamponem dla mnie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.