|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybyś miała piekarnię i produkowałabyś chleb lub bułki to do 5ciu sprzedanych dawałabyś 6ty gratis?? albo gratisowo dawałabyś próbkę mąki ?? ![]() a próbki Avon daje tym, które mają duże zamówienia, bo w zależności od sprzedanych zapachów w jakimśtam okresie, przy wprowadzeniu kolejnego relacyjnie dorzucają odpowiednią ilość próbek kolejnych zapachów.. kto się nie stara ten nie ma, bo firma wychodzi z założenia że nie jest to takie osobom potrzebne, bo w sumie mogliby rozdać wszystko i co?? sprzedaż kosmetyku od tego nie wzrośnie.. poczytajcie troche o handlu i o zbadanych w nim zależnościach sorki, że się uniosłam, ale już takie bzdety czasem tu są pisane że nie mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zadomowienie
|
Ja kiedyś chciałam pójść koleżance na rękę i zaproponowałam serum za 50 zł, zamiast 59,90
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, ze KK są na Samym dole, ale nikogo do niczego nie zmuszają. Zostając KK sama sie godzisz na takie warunki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikt na siłę nikogo nie zmusza, jak komuś coś nie dopowiada to może zrezygnować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przestańcie już pie***lić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Charlotte York, zamiast żalić się nam tutaj, to powiedz to klientce. Komunikacja interpersonalna!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Avon dla młodych to super wstęp do własnego biznesu kiedyś.. tu sklep masz w katalogu, więc płacisz za katalog, w nim jest już towar i wszystko co potrzebne do sprzedaży.. pracujesz ile chcesz i zarabiasz ile chcesz.. potem taka avonówka może otworzyć własny sklep z czymkolwiek, ale to jest już większa inwestycja bo nie sam katalog i próbki, tylko wynajęcie pomieszczenia+media+towar ... ale też ważne jak się zareklamujesz i gdzie go wynajmiesz aby mieć klientów i sprzedaż wysoką i aby zarobić na życie Dużo młodych prężnych dziewczyn po latach w avonie rozwija się lepiej na innych polach , o ile umie sprzedać to co oferuje. A tu sporo osób tylko narzeka- to nie jest wątek do narzekań, piszcie do Avon wprost te rzeczy, roszczenia też tam należy kierować a nie tutaj Nie obrażajcie się, ale tak jest jak Tonia napisała, Avon to nie jakiś przymus, nie jesteśmy od niego zależne ani ubezwłasnowolnione... są inne firmy sprzedażowe.. czy tam jest lepiej? na pewno niektóre z Was tam są lub były.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() i właśnie dlatego jak się tak da, to dlaczego nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja tam jestem zadowolona/nawet bardzo/ ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zgadza się - gratisy są wszędzie ![]() ![]() ![]() Brak zamówień na IM i HL Intrigue ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
prawda.... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- oj dziewczyny zastanówcie się czy kupować te wody w tym odliczaniu bo ja właśnie sobie to przeliczyłam.... woda Indywidual Blue teraz jest w zestawie ale w następnym katalogu jest za 29.90 jeśli ma ktoś opust 30% to płaci za nią około 21 zł a ja teraz liczyłam z tego odliczania przy opuście wypracowanym (ja mam 35%) i mi wyszła jedna woda z moim opustem za 22 zl z hakiem więc się nie opłaca a jak będę mieć opust 35% w kat 3 to jeszcze taniej kupie tą wodę... chociaż ta Secret Fantasy się opłaca a ogolnie damskie się opłacają ale nie wszystkie bo jak by dali Pur Blance to też bym nie kupiła.... ale za to Perceive jak by dali za taką kase to napewno bym kupiła... ![]() Edytowane przez slodki_lizaczek Czas edycji: 2012-02-01 o 12:11 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny, sorry jeśli już gdzieś było, ale wyszukiwarka nic mi nie wyrzuciła. Jakby co to wytniecie ;-)
Czy za wznowienie umowy z Avonem coś się płaci? Bo ostatnio chciałam złożyć zamówienie i okazało się, że przez rok nic nie zamówiłam i w związku z tym moja umowa wygasła. Niemiła panienka na infolinii poinformowała mnie, że powinnam wznowić umowę. Pamiętam, że jak lat temu kilkanaście wstępowałam w szeregi konsultantek to było jakieś wpisowe, ale jak jest teraz nie mam pojęcia?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Avon i bez próbek zarabia więc po co ma dawać ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czasem mam zamówienie od klientek na 150 + moje na 100 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zadomowienie
|
Oczywiście wszystkim dziewczynom, mającym extra duże zamówienia, szczerze gratuluję
![]() ![]() Ja na szczęście mam inną pracę i dzięki niej funkcjonuję ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zadomowienie
|
Ale teraz jak się taka sytuacja powtórzy powiem wprost "Iwonka słuchaj, jak kilka osób utnie mi tak jak ty teraz końcówkę, to ja dopłacam do tego interesu. To mi się nie opłaca i albo będę doliczać transport, katalogi i opakowanie albo zrezygnuję. Przecież jak idziesz do sklepu to płacisz całość w takim razie dlaczego mnie nie płacisz?" I bez jaj, powiem tak, bo inaczej gdzieś mam taki interes.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zadomowienie
|
Gdy np. klientka kupi coś u mnie za 59,90 i daje mi 60 zł, to ja nie oddaję reszty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.