|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
#512 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
a czemu pod wrażeniem?
![]() też mam ten kolor ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a to fajnie fajnie ![]() Ty marudo wstrętna! ślicznie wygląda, przeuroczo - w takiej cieniutkiej formie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
jestem cała wstrętna z tym frenczem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Rozeznanie
|
Śniegowa - Twoje "Błękitku" mnie urzekło ...
![]() Masz rację, czuję sie koszmarnie. Nic nie jadłam od wczoraj od obiadu. A, nie. Zjadłam dzisiaj na śniedanie 3tabeltki uspokajające. Ruda - Ty urzekłaś mnie "Słoneczkiem" ![]() Tak, dobrze, to określiłaś, moja mama ma psychologopodobną pracę. W pracy jej ceniona, pomaga ludziom, lubią ją. Ale w życiu dużo przeszła, w sumie to razem przeszłyśmy. Jest znerwicowana. U mnie w domu ładnie się mówi tzn. ładne słówka, mądre definicje, ale w praktyce to leży i kwiczy. A Ty nie daj się chorobie ![]() DMkAnia - tak mieszkam z mamą i jej drugim mężem, ale on tyle pracuje jakby go nie było. Nie mam przyjaciółki, nawet koleżanki, chłopaka. Mój problem tkwi w tym, że ja trzymam się tego, że nie potrzebuję ludzi. Otóż potrzebuję. Tylko ciągle chce, aby ktoś mnie docenił, aby mama byla ze mnie dumna i mnie pochwaliła. A ona tego nigdy nie zrobi. Chcą to osiągnąć każdą wolną chwile poświęcam na naukę. Nie mam znajomych, niegdzie nie wychodze. Nie wiem, co to znaczy impreza. Nie piję alkoholu, nie palę - do tych rzeczy mnie nie ciągnie, ale próbuje Was uświadmić, że ja nie zachowuje się jak nastolatka. Może to przez to, że miałam taki okres w życiu, kiedy musiałam bardzo szybko i wcześnie dorosnąć. Wracając - ciągle siedze i się uczę. Stresuje się. Jestem przemęczona. Nie mam czasu. Spędzam go albo przy książkach, albo pomagając w czymś mamie. A żeby mieć znajomych trzeba się śmiać, uśmiechać, pić z nimi równo i wychodzić z domu, żeby się spotkać. Poza tym, jak patrzę na ten dzisiejszy świat to ... jestem załamana. Wszyscy wkoło z mojego otoczenia wydają się fałszywi i mili, tylko wtedy gdy czegoś potrzebują. Nie potrafię się z nikim zaprzyjaźnić, mieć w nim oparcia, bo nie potrafie zaufać komuś obecmu. Kilka razy zaufałam i bardzo tego żałowałam, bo wygadałam się tej osobie, mówiłam o swoich problemach. A dla inych ja jestem nie dzisiejsza. Zresztą na co komu gadanie o problemach. Trzeba być przebojowych, itd itd. ... Z chłopakiem podobnie. Ja nie istnieje w żadnym prestiżowym towarzystwie, ba, ja nie istnieje w żadnym, więc ... Zresztą gdzie miałabym go poznać ... Rodzeństwa też nie mam. Mama jest moją jedyną osobą. Wiem, że nie mogę z nią o wszystkim rozmawiać, dlatego nie rozmawiam, trzymam to w sobie. Jestem nadwrażliwa i sentymentalna. Dajecie mi dużą siłę, oparcie i teraz dużo dla mnie znaczycie, bo mogłam Wam coś powiedzieć, a Wy mi pomagacie. Dziękuję Wam bardzo. ![]()
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Catricowe wyglądają super. Za to w ogóle nie podoba mi się idea takich podwójnych lakierów ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
ej dziewczyny, usunelo mi bloga
![]() edit: juz wrocil omg:P
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-02-01 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Strażnik Wizażu
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Chciałam zrobić ambitne porównanie tych mgiełek... ale niestety niewiele widać... Jakoś na zdjęciach nie chcą się uchwycić.
Bo w realu fajnie wyglądają i różnią się między sobą całkiem znacząco. Tak mi to wyszło na zdjęciach.
#519 |
Zakorzenienie
|
orchid zaczekaj, kiedys mi tez tak sie pojawiło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;31985143]Hej
![]() Byłam dziś w Rossie i kupilam wibo nude nr 351. Chciałam w naturze circusa confetti,ale nie bylo.Trudno. my_blue,będzie dobrze.Musi być.Trzymaj się dzielnie. Proszę. -- Gratis moje 3 dniowe pazurki(w sensie 3 dzień z eveline 8 w 1)[/QUOTE] Płytka przepiękna, ale chyba musisz nad piłowaniem popracować. YYYY no tak... frencz ładny, ale kolor lakieru hmmm taki średni. Lepszej mapy chyba nie umieć zrobić (Metro Stokłosy) |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie wiem czy chcecie byc miłe czy ja mam spaczony freczowy gust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Oby do wiosny
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Konto usunięte
|
Śniegowa,wiem że kształt do poprawy.Myśle caly czas o kwadratach.Ale sama nie wiem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;31985905]Śniegowa,wiem że kształt do poprawy.Myśle caly czas o kwadratach.Ale sama nie wiem... ![]() Jedne są bardziej kwadrat inne mniej... Zrób tak by były bardziej podobne do siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie pracuję, więc jestem ubezpieczona przez tatę. I cyrku enefzetu muszę znosić. [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;31985143] Gratis moje 3 dniowe pazurki(w sensie 3 dzień z eveline 8 w 1)[/QUOTE] I co Ty od nich chcesz? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla mnie to jest głupie: psycholodzy, których znam, są najbardziej opanowanymi osobami, jakie znam. Albo Twoja mama jest w pracy zwyczajnie zakłamana, albo nie wiem. W każdym razie: ja do takiego psychologa nie chciałabym trafić. Jak to: USUNĘŁO ? ![]() Ja jestem z tych niewidomych, ale różnicę widzę.
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
dzieki sniegowa
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- orchid jest juz |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no zniknął sobie ![]() kiedys czytalam na jakims blogu ze tak sie zrobilo i pisala do googli i wrocilo. czy cos. :P tesknie za malowaniem pazurkow ![]()
![]() |
#529 |
Oby do wiosny
|
Ruda, ależ Ty szprycha jesteś..... szok normalnie.
Ewalucja. ależ polecam się |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
ufff widać coś jednak. Ja jak patzrę na zdjęcie i na wzornik to wydaje mi się, że sąłbo to widać. No ale jak tak mówicie to spoko
![]() heheh ok ![]() ![]()
#531 |
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;31986032]Generalnie to nic.
![]() Noo jedynie kształt trzeba zmienić ![]() Jak uważasz ![]() Ja mógł tak po prostu zniknąć? ![]() CO ja jestem? ![]() I czemu? Challenge acomplished ![]() Maluję właśnie moje opiłowane paznokcie. Później się pochwalę ciut zmienionym kształtem ![]() Musiałam je skrócić, bo sobie wsadziłąm paznokcia do oka i się pogniewaliśmy na siebie.
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko mnie słonko oślepia trochę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Rozeznanie
|
wiesz, jak taki wpis potrafi mi dać kopa ? Bardzo mi pomagasz
![]() ![]() Mgiełko - piękne mgiełki ![]() Ewaluacja - frenczlowe ![]()
![]() |
#534 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa Czas edycji: 2012-02-01 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Rozeznanie
|
Blue- sorki, że to powiem ale ja z taką babą bym nie wytrzymała... ja z moją mamuśka to sobie wszystko powiemy i potem jest ok... ojciec sie tylko smieje "już po burzy?"... a jak ja coś nie tak sie czuje czy cos to ona od razu wyczuje chocbym nie wiem jak udawala ze jest ok... mam nadzieje, że wszystko się ułoży ;D
ewalucja- powiem tak... french jako french jest ładny, ale jakoś mi sie nie widzi na twoich pazurkach... moze dlatego, że jestem przyzwyczajona do "pełnych" kolorków na twoich pazurkach a i jeszcze jak zobaczyłam tą piękną żółć u ciebie to dostałam padaczki lewego oka z przerzutem na język... ^^ a poza tym co z tą paczką?? ;> chucky- no widze, że rosną ładnie tylko ten kształt aj.Ć myśle, że kwadraty dla ciebie będą idealne... spróbować można a potem kształt zmienić to 3 sekundy i już a ja piekę kurczaka na obiad... ostatnio mam jakąs masakre na gotowanie.. a to kopytka a to ogorkowa , knedle ze śliwkami, kurczak ... ;D;D |
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Oby do wiosny
|
Szprycha- no w sensie taka super szczupła i zgrabna dziewczyna. Czemu? No nie wiem, to akurat Ty mi powiedz.
Cytat:
Dziewczynki, mam niemiłego newsa..... Odżywka Rimmel 14Days Nail Rescue została wycofana Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-02-01 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
Sąsiad od cztetrech godzin tłucze młotkiem. Pójdę do niego zaraz i też będę tłuc młotkiem. Tylko nie w ścianę. A później wrócę do domu i będę się uczyć w ciszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Oby do wiosny
|
Lolli no nie mogę.... Zobaczyłam Cie normalnie taką idącą do sąsiada z młotkiem, ze stoickim spokojem dzwoniąca do drzwi, łupłupłup, otarcie kropli skapującej z czoła, odwrót na piecie zarzucając bujną czupryna i spokojnie do domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
Nigdy wam nie wspominałam, że jestem psychopatką? Ach, musiało mi to umknąć. Wybaczcie.
ZW, idę poszukać młotka i odwiedzić sąsiada. A później zamówię pizzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
Zrobie dziś ciasto czekoladowe. Pacman mode on ![]() Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-02-01 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.