|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
No ja też wiem, ale on musi zrozumieć że czasem się zachowuje jak palant i mnie stawia w głupiej sytuacji;] nie wiem tylko jeszcze jak do tego dojść, czy nakrzyczeć czy walnąć focha, czy odwołać wszsytkie przygotowania
![]() Cytat:
no weź no! Zlitujcie się nad wyposzczoną Capri
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajnie brokacicie
oby tak częściej i więcej ![]() szwankuje mi klawiatura więc z góry przepraszam za błędy. olka, fajnego masz tżta ![]() gwizdak, teraz do mojej chciej listy poza mrówką dorzucam gordona ![]() najka, med, jak spotkanie>? crozee, dawaj nam tu żelka już ;p kawucha, gratuluję tracenia w obwodzie, oby tak dalej ![]() karola, obyś wsiadła do właściwego pociągu (i co najważniejsze wysiadła na właściwej stacji- nie jak chłopaczek który jadąc chyba z tarnowa do brzeska, wysiadł w bochni ![]() ilsa, jak noga? carmi, udanych zakupów. pochwal się potem. ![]() przede mną jeszcze 3 egzaminy i jedno zaliczenie, plus napisanie pierwszego rozdziału pracy. nie mogę się jakoś do niego zebrać mimo że wiem że muszę. zdałam egzamin z socjologi- najpierw była zerówka której nie zdałam, w zeszły piątek pierwszy termin. myślałam że nie zdam bo nie napisałam jakoś rewelacyjnie dużo, a u gościa też trzeba wiedzieć o co w danym pytaniu mu akurat chodzi. a dziś podczas wizyty w szmateksie koleżanka, która napisała znacznie więcej niż ja, do mnie dzwoni że są już wyniki i że ona nie zdała i że na ponad 60 osób zdało 23. i mi od razu sprawdziła i szok. zdałam ![]() do tego na szmateksie kupiłam super sweterek, który nie wyglądał wcale na męski, a po sprawdzeniu producenta i ceny w internecie, okazało się że jest on w kategorii męskie. brat będzie miał prawdopodobnie prezent ![]() do tego okazało się że będzie u mnie w mieście wystawiany grease. nie oryginalny, tylko interpretacja młodzieży z mieleckiego domu kultury. obym wtedy zjazdu nie miała ;D a w ostatni weekend marca, moja dziura organizuje tagi ślubne. hahaha ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- do tego dalej bieda z pracą, wysyłam już cv nawet do krakowa. |
|
|
|
#4713 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Choji gratuluję egzaminu itrzymam kciuki za pracę
Jakiś tydzień temu śniło mi się, że miałaś rozmowę kwalifikacyjną w naszej firmie
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Essence wycofuje polecany przez Carmi tusz do rzęs
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
carmi, może twój sen będzie proroczy
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
znajomi przychodza
![]() kawa, capri, stef, zgwalccie swoich tztow ![]() Justyna, super tylko po bozemu![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- carmi, ale zazdroszcze zakupow
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Serio? A ja go miałam właśnie dzisiaj kupić, bo ostatnio kupiłam taki, którego kiedyś używałam ( https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1), ale się strasznie popsuł i mam po nim mizerne rzęsy...
|
|
|
|
#4719 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Śmiej się, śmiej Ty :P
też cały dzień ziewam, tż pytał czy się z nim nudzę w szpitalu aż ![]() a ja mam jeszcze do stoczenia batalię z harmonią (jakżeby inaczej ), czytaniem partytur i metodyką, ale to akurat luzik ![]() smerf - ![]() kluuub
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2012-02-01 o 16:02 |
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://lusterko-em.blogspot.com/2012...ence-2012.html Na essence szukam, ale tak mi się strona zawiesza, że nie jestem w stanie na niej tego znaleźć.
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
carmi, to jak jeszcze bedzie, kup na zapas
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
A co do tuszy to słyszałam dużo pozytywów o tym: http://www.bourjois.co.uk/catalog/ma...nition_mascara
|
#4723 |
|
Wtajemniczenie
|
Na poczatek powiem, ze zaczął się luty i luty jest mój!!!
![]() ![]() ![]() heeej! przyszła mi torebka, troche inna niz sie spodziewałam, ale dużo ładniejsza, bo bardziej w moich kolorach i jest tak super dobrze zrobiona....![]() ![]() mam dzisiaj wolne popołudnie, wiec troche nadrobie i posprzatam, ugotuje cos dobrego, bo jedziemy na strasznym żarciu ostatnio, no ale cóz I nie bylismy u teściów, a siostra tżta nie odpisała, wiec soryy ale to było raczej celowe![]() ejjj w sobote ide z TŻtem do Teatru Staregonaszło mnie myślenie, że może... Capri idziesz jak burza ze ślubikiem gratki![]() Simply omg ja bym chciała na plaży w Chorwacji ślub we dwoje, ew. kilka najbliższych os... ![]() Crozee jak sie czujesz?? Hawwa ja bym takiego ksiedza zlinczowała. I nie dziwie sie, ze takie rzeczy działają na Ciebie odpychająco... Karola woow no to super ze z TŻtem tak fajnieee ![]() Gwizd weź zaproś ją na rozmowe, nic nie stracisz, a może fajna laska (wspieram dziołchy z branży jeee) ![]() Crozee masz racje, dzieci same wybierają opeikunki mnie za kazdym razem dzieci własnie wybierały![]() Najka Ty juz sie tak na pierścien naczekałas, wiec daruj sobie na czekanie na slub Hajtac sie z marszu!![]() Jusia kciukam baw sie dobrze
|
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4725 |
|
Wtajemniczenie
|
Jusia to zdrowiej i korzystaj na maxa z Malty !
![]() Zuz, za Tobą to serio trudno nadąrzyć (i chodzi mi tu o sprawy sercowe;p) |
|
|
|
#4726 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4728 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie dzwoniła do mnie koleżanka że jest z 2 dzidziusiem w ciąży. Ale się cieszę jak głupia
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Zuz mój B. ma za darmo bilety do Teatru Starego, więc jak nic się tym razem nie wydarzy, to mogę dać Ci kolejne bilety
|
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że ja specem nie jestem. Ale właśnie mam ochotę przetestować właśnie jakąś z silikonową szczoteczkę
Tylko przede wszystkim muszę skończyć obecną. A sądząc po moim zastosowaniu, to prędzej ją wyrzucę po 6 miesiącach aniżeli zużyję.Obecnie mam taką: http://mallene.blogspot.com/2011/11/...-clinique.html i nie zanosi się, że się kończy do pracy częściej używam sam tusz i daje taki bardzo naturalny look, bo mało pogrubia - i to mi odpowiada.Przy nałożeniu odżywki trochę się to wszystko skleja. Konsultantka poradziła mi używanie jej samej nawet na noc, ale mnie trochę swędzi - tj. wcześniej czy później zaczynam ją ścierać.
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
![]() NIE!
|
#4732 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi te mamy od matki tżta bo dostaje taką pracowniczą kartę, wiec sie bujamy po wszlekich teatrach, ostatnio bylismy w stu
jasne, ze nic sie nie wydarzy, ale miło sobie czasem powkręcać
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies ja lubię mocno podkreślone rzęsy i takie dramatic look, a tego nie dała mi jeszcze żadna mascara z silikonową szczoteczką.
|
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubie teatr ale droga zabawa
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BTW wyszukiwałam "dramatic look" i znalazło mi coś takiego dramatic_look_by_konata300.jpg Dopiero później wpadłam na wyszukiwanie eyes dramatic look. https://www.google.pl/search?q=drama...w=1038&bih=477
|
|
#4736 |
|
Wtajemniczenie
|
e zalezy. W grotesce są np studenckie soboty, gdzie bilet kosztuje 13 zł, wiec tyle co bilet do kina
A na Mistrza i Małgorzate cholernie warto sie tam przejsc. Najlepszy spektakl mojego życia![]() Ziwes ja tez nie trawie silikonowych szczoteczek |
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie mini karaoke
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie nie wiem kiedy będzie następny tydzień spa ale jak się dowiem to powiem
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

Ale i tak wiem,że się dogadacie

Zlitujcie się nad wyposzczoną Capri 

Ale miałam dzień w pracy... Masakra... Nie wiem jak się nazywam... I tyle zostało z mojego dobrego humoru 

13.03.2008