Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-01, 10:31   #3391
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Sandera ja właśnie z cerą też ostatnio mam problemy, co chwila coś mi wyskakuje ale jak na razie stare mi poschodziły a nic nowego nie wyskoczyło Szkoda, że aż tyle tych tabletek trzeba brać, no ale czego się nie robi dla urody
Stary 2012-02-01, 11:58   #3392
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Dziewczeta! Zostawic Was na jeden dzien same i juz 4 strony mam do przegladania wlasnie doczytalam do konca 110 i zaraz bede czytac reszte, ale zanim zapomne co chcialam odpisac:

Murka i Meedzik, nigdy nie myslcie ze nie zaslugujecie na Waszych facetow, jesli z Wami jest tyle czasu i jestescie razem szczesliwi to obydwoje na siebie nawzajem zaslugujecie!

Co do mojego TŻ, on ogolnie poswieca mi bardzo duzo czasu, kazda swoja wolna chwile. Niby mieszkamy we Wroclaawiu (na obrzezach) ale na dwoch roznych koncach i mamy do siebie godzine drogi a jego auto pali bardzo duzo, takze dojazd do mnie kosztuje go ok 70zl (!), o autobusach nie wspominam bo sa w takich godzinach ze musialby czekac 1,5godz na autobus do mnie albo w drodze powrotnej do siebie. A i tak non stop kursuje z mojego domu-do swojego. Ale dzieki temu czesto zostajemy u siebie na noc i o to mi glownie chodzilo, zeby przyjechal jakos wieczorem, zostal i rano pojechal. Ale wczoraj wychodzac z silowni odebralam telefon ''gdzie jestes? wlasnie jade po Ciebie do Wroclawia" <3 i jezdzilismy po galeriach handlowych. on szukal spodni, butow i kurtki skorzanej a ja zegarka porzadnego (dostalam od babci 300zl na zegarek za srednia 4,0 na studiach i egzamin na 4.0 zdany [babcia byla nauczycielka, moze dlatego to dla niej takie wazne ]) i zostal u mnie i pojechal z godzinke temu. No! a teraz ma sie uczyc.
A impreze mu robie, bo on jak tylko ma pieniazki to mi kupuje chociazby jakis drobiazg, a to lakier do paznokci, a to blyszczyk, a to jakas inna ☠☠☠☠☠☠☠e... Raz jak pracowalismy w wakacje to kupil mi torebke Guessa, na ktora chorowalam ponad pol roku :O myslalam ze sie zesikam. A ja nie mam pieniedzy, zeby kupowac mu takie drobiazgi jak lakiery i blyszczyki, poza tym jaki drobiazg mozna dac facetowi? Dlatego robie mu impreze, z tego tez sie bardzo ucieszy i to bedzie "rekompensata" za te wszystkie drobne prezenty, ktore poprawiaja mi humor

Meedzik
: nie stresuj sie egzaminem! Na pewno dasz rade, a gorsze dni miewa kazda z nas, wiec to nie jest wyrok , musi przeminac

ide czytac reszte stron ;d

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Heroine, serdecznie gratuluje nierozsadzonego pecherza. Dzielna dziewczynka i popieram Meedzik, ze od Twoich postow az sie humorzyna poprawia samoistnie ( nie pytajcie jaka gramatyke i leksyke tworze, bo sama nie wiem)

Murka, to danie z pieczarkami o ktorym mowisz MNIAM MNIAM

Buahhot, witam serdecznie

Meedzik
, hihihihi my bysmy sie dogadaly! ja tez uwielbiam tanczyc, tez moge wszedzie, ostatnio z TZ rozkrecilismy impreze w bardzo duzym klubie, mi sie to juz wczesniej zdarzalo ale TZ cieszyl sie jak male dziecko

Monia, zdjecia ktore wstawilas tych basenow- poza tym sprobuj sie przestac odzywac po przeprowadzce. Znajdziemy Cie tam slicznie dziekuje za link do bialka, poki co mnei na niego nie stac, ale jak uzbieram troche to od razu zamowie. Teraz kupie Activlab, on kosztuje bodajze 60zl... super sprawa z tymi dwoma szkolami! Polska i Niemiecka. I nie bedziesz sie juz musiala martwic, ze chlopaki nie beda znaly polskiego!!! Monia, ja kilka razy w zyciu mialam tak ze waga przed okresem nie wzrosla mi ani troche :O wiec nie martw sie, na bank wazysz te 59! ewentualnie wzrosla Ci przed okresem i ta gorna juz jest 59 a jak skonczy sie to bedziesz wazyla mniej
Co do kozakow, sliczne, oczywiscie ja mam bardzo chude lydki, kazde kozaki mi odstaja, ale zawsze zakladam zakolanowki albo podkolanowki i jest cieplutko
Jesli chodzi o uczynnosc TZ- moj tak samo, czasem az za dobry a ja taka jedza jestem wredna i mnie to irytuje. Bo predzej czy pozniej ktos go wykorzysta albo oszuka

Zooska, przepis mi sie podoba, z tym makaronem. Uwielbiam makarony i cieszy mnie to, ze od czasu do czasu moge go zjesc i bedzie wrecz wskazany! Oczywiscie ten razowy

a propos kocich/psich mam: MOJA MAMA uwaza mojego pieska za moja siostrzyczke, np nie moge polozyc sie z moja mama w lozku [ona ma takie wielkie 2 metry szerokosci] , bo "Zuzuni zajmiesz miejsce potworze! bo to Zuzuni poduszeczka jest!" ehhhh

Eldo- gratuluje zdania prawka!

Sandera
- ja platki robie tak, ze 3 lyzki najzwyklejszych plaktow owsianych zalewam woda na noc, rano odcedzam wode i wsypuje owoce [kiwi mandarynka jablko czasem banan] , kilka orzechow albo troche jakiejs mieszanki z orzechami i owockami suszonymi i jem raz jak zostal mi w lodowce czekoladowy deserek to dodalam troche [ale nie caly, gdzies z 1/3]. ogolnie masz bardzo duzo opcji niekotre laski robia z serkiem wiejskim ale nie probowalam zalewam przegotowana, ale zimna woda, rano niczego nie odgrzewam
Poza tym powodzenia na egzamie jutro

No skonczylam czytac wszystko ! uff !
Wskoczylam na wage dzisiaj, 61,3 bo wczoraj pozno kolacje zjadlam :P czyli kilogram mniej Oprocz tego kupialm sobie wczoraj ten zegarek, firmy Fossil, poszukam zaraz na allegro zdjecia i postaram sie wklic jesli dam rade [jeszcze nigdy chyba nie wrzucalam tu zdjecia] , jestem chora, gardlo mnie boli i rosnie mi osemka i strasznie moja mama ustna jest obolala dzisiaj jade z mamuska na zakupy na imprezke hihihi

cel I: 55kg

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-02-01 o 12:19
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:59   #3393
murka04
Zadomowienie

Ale sobie pospałam, o 10:30 wstałam i to też niechętnie Od razu umyłam włosy tzn nałożyłam olejek na nie i owinęłam ręcznikiem, bo już takie tłuste były po 2dniach że nie ma na co czekać. Zaraz pójdę umyć. Dziś znów siedzę w domu bo Tż ma na drugą zmianę, więc spędzę dzień przy wizażu i fejsie
Ale wkurzyła mnie mama i siostra, powiedziały że jeszcze będę z płaczem wracała z tych Niemiec do nich, bo nie dam tam rady na pewno. Żebym się nie pchała gdzieś jak tu mam dobrze. Ta, świetnie mam. Jeszcze się zdziwią, ja im pokażę że bez nich będę miała dopiero życie.

monia dziękuję Ci jeszcze raz, nawet nie wiesz jaka teraz jestem spokojna wiedząc że mogę liczyć na Twoją pomoc najbardziej własnie się bałam o to jak będzie z mieszkaniem, że nie znajdziemy tak szybko i że nie będę umiała się dogadać w tej sprawie ale super
bialaczekoladko a to Tobie trudniej schudnąć co? Moja mama też ma niedoczynność i nie dość że tyje od samej choroby to i jeszcze te hormony dodają kg. A z rękoma ma to samo, tylko od tuszu (jest księgową). Całe popękane, poranione, cały czas stara się chodzić w rękawiczkach bo jak gdzieś zahaczy to krwawią. Ostatnio kupiła coś od tego, w sumie jeszcze nie wiadomo czy to działa ale jak coś to się zapytam może Tobie pomoże
kamilon masz rację, już nawet nie pytam go o to bo wiem że go to bolało jak mogę tak o sobie myśleć. W końcu nikt nie jest idealny, a w związku trzeba akceptować wady. Najważniejsze że jestesmy razem szczęśliwi
A Twój Tż też widać szaleje za Tobą jak nie liczą się dla niego koszty, byleby tylko mógł być z Tobą

A mam jeszcze takie.. może trochę głupie pytanie ale no nie wiem Jak Wy cytujecie kilka postów jednocześnie? No ni w ząb nie umiem rozkminić tego

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:07   #3394
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ale sobie pospałam, o 10:30 wstałam i to też niechętnie Od razu umyłam włosy tzn nałożyłam olejek na nie i owinęłam ręcznikiem, bo już takie tłuste były po 2dniach że nie ma na co czekać. Zaraz pójdę umyć. Dziś znów siedzę w domu bo Tż ma na drugą zmianę, więc spędzę dzień przy wizażu i fejsie
Ale wkurzyła mnie mama i siostra, powiedziały że jeszcze będę z płaczem wracała z tych Niemiec do nich, bo nie dam tam rady na pewno. Żebym się nie pchała gdzieś jak tu mam dobrze. Ta, świetnie mam. Jeszcze się zdziwią, ja im pokażę że bez nich będę miała dopiero życie.

monia dziękuję Ci jeszcze raz, nawet nie wiesz jaka teraz jestem spokojna wiedząc że mogę liczyć na Twoją pomoc najbardziej własnie się bałam o to jak będzie z mieszkaniem, że nie znajdziemy tak szybko i że nie będę umiała się dogadać w tej sprawie ale super
bialaczekoladko a to Tobie trudniej schudnąć co? Moja mama też ma niedoczynność i nie dość że tyje od samej choroby to i jeszcze te hormony dodają kg. A z rękoma ma to samo, tylko od tuszu (jest księgową). Całe popękane, poranione, cały czas stara się chodzić w rękawiczkach bo jak gdzieś zahaczy to krwawią. Ostatnio kupiła coś od tego, w sumie jeszcze nie wiadomo czy to działa ale jak coś to się zapytam może Tobie pomoże
kamilon masz rację, już nawet nie pytam go o to bo wiem że go to bolało jak mogę tak o sobie myśleć. W końcu nikt nie jest idealny, a w związku trzeba akceptować wady. Najważniejsze że jestesmy razem szczęśliwi
A Twój Tż też widać szaleje za Tobą jak nie liczą się dla niego koszty, byleby tylko mógł być z Tobą

A mam jeszcze takie.. może trochę głupie pytanie ale no nie wiem Jak Wy cytujecie kilka postów jednocześnie? No ni w ząb nie umiem rozkminić tego
KOBIETO NIE PRZEJMJ SIE TAKIM GADANIEM! Dasz rade ! A oni beda z placzem leciec do Ciebie jak juz bedziesz mega bogata bo sie tam dorobisz!
Opowiem Wam historie mojej ciotki.
Pojechala do Niemiec jak miala 18 lat, do kolezanki w odwiedziny. Zlamala noge, lezala w szpitalu i przepadl jej bilet a nie miala gorsza, zeby kupic kolejny, wiec potrafiac "ich heiBe, ich wohne" znalazla prace w jakims salonie kosmetycznym, jako bodajze sprzataczka. Podchwycila tam wszystko i teraz, 35 lat pozniej jest jedna z najlepszych kosmetyczek do oczyszczania twarzy na terenie Niemiec, mieszka w Dusseldorfie a przyjezdzaja do niej kobiety zza granicy i z drugiego konca Niemiec... i ma tyle kasy, ze szok. Wychowala dwoch synow, jeden jest architektem w San Fransisco, drugi za rok ma mature. Poradzila sobie kompletnie sama... Nie znajac praktycznie jezyka. Jak do niej pojechalam na wakacje i opowiedziala mi swoja historie to bylam w tak ogromnym szoku i stala sie dla mnie po prostu wzorem do nasladowania.
Takze widzisz kochana, rozne rzeczy sie w zyciu zdarzaja... nie trac wiary!
Cytowanie- obok normalnego "cytuj" jest kolejny przycisk. Tym przyciskiem to robisz :P

o , a to moj zegarek. Tylko niestety przeplacilam duzo ale przynajmniej kupilam w sklepie wiec jak cos sie stanie to tam zanosze i tyle... http://allegro.pl/zegarek-damski-fos...088260414.html

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-02-01 o 12:11
Stary 2012-02-01, 12:31   #3395
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Kochana wieczorkiem Ci skrobne co i jak bo tylko na sekunde wkoczylam na wizaz i uciekam do pracy
okej, rozumiem dzięki

Cytat:
Napisane przez Aleksandrai1 Pokaż wiadomość
Ja polecam Iwostin - krem również odpowiedni dla alergików, ładnie goi. Ale chyba spróbuję Neutrogeny. Niestety mam takie ręce, że między palcami w czasie mrozu potrafią mi pęknąć do krwi!
Mam dokładnie to samo! w lecie też mi się zdarza, ale już trochę mniej...

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine ja to samo tyle tych tabletek biorę jak jakaś babcia rano w południe i na wieczór nie dość, że witaminy to jeszcze teraz dołożyłam skrzyp i drożdże no ale mam nadzieję, że to coś da i na wiosnę będę miała ładniejsze i dłuższe włosy

Dobra napiszę Wam ten skład drożdży
Haha, jesteśmy takie młode-stare babcie ja ciągle wymyślam nowe tabletki :P TŻ już nade mną nie panuje

dzięki za składzik pewnie zakupię, sasasa

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Heroine, serdecznie gratuluje nierozsadzonego pecherza. Dzielna dziewczynka i popieram Meedzik, ze od Twoich postow az sie humorzyna poprawia samoistnie ( nie pytajcie jaka gramatyke i leksyke tworze, bo sama nie wiem)
hehe, dziękuję pęcherz cały i ma się dobrze
normalnie aż się rumienię, gdy czytam Wasze pochlebne wypowiedzi o mnie dziękuję! już sobie nie wyobrażam życia bez Was
nie przejmuj się leksyką, ja też czasem tworzę niezłe neologizmy np. ten wyrosław na określenie łóżka, z czego się Monia śmiała

Cytat:
ja tez uwielbiam tanczyc, tez moge wszedzie, ostatnio z TZ rozkrecilismy impreze w bardzo duzym klubie, mi sie to juz wczesniej zdarzalo ale TZ cieszyl sie jak male dziecko
Ja też dołączam do fanek tańca! uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam! mieliśmy się też zapisać z TŻ-tem od lutego na salsę, no ale nie wyszło biedaczek nie da rady z czasem buu, a tak chciałam
i wszelkie wyjścia na tańce, balety kocham

Cytat:
a propos kocich/psich mam: MOJA MAMA uwaza mojego pieska za moja siostrzyczke, np nie moge polozyc sie z moja mama w lozku [ona ma takie wielkie 2 metry szerokosci] , bo "Zuzuni zajmiesz miejsce potworze! bo to Zuzuni poduszeczka jest!" ehhhh
niezła Twoja mamcia jest
Wy też mi poprawiacie humor
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:32   #3396
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No skonczylam czytac wszystko ! uff !
Wskoczylam na wage dzisiaj, 61,3 bo wczoraj pozno kolacje zjadlam :P czyli kilogram mniej Oprocz tego kupialm sobie wczoraj ten zegarek, firmy Fossil, poszukam zaraz na allegro zdjecia i postaram sie wklic jesli dam rade [jeszcze nigdy chyba nie wrzucalam tu zdjecia] , jestem chora, gardlo mnie boli i rosnie mi osemka i strasznie moja mama ustna jest obolala dzisiaj jade z mamuska na zakupy na imprezke hihihi
No czasem nadrobić to wszystko wymaga wysiłku
brawo za spadek wagi! kilogram?! wow! jesteś wielka!
kurcze też się czaję na jakiś zegarek i powoli ciułam kasę na niego ale jeszcze nie mam wizji jaki to ma być raz mi się podbają takie sportowe, raz klasyczne i eleganckie im więcej oglądam tym bardziej nie mogę się zdecydować także zamieszczaj zdjęcie, zobaczyć chcę!

co do TŻ-ta, widzę, że też Cię lubi zaskakiwać i robić niespodzianki super! w każdym związku są jakieś zgrzyty, i od czasu do czasu trzeba się powkurzać, powydzierać no ale potem jakie przyjemne jest godzenie się haha!
widać, że jesteście w sobie zakochani tak ciepło o nim piszesz

Cytat:
Ooo, a jaskiego olejku do włosków używasz? muszę zadbać o moje kudły odstawić suszarkę i prostownicę

nie przejmuj się mamą i siostrą... może to zazdrość przez nich przemawia? Tu chodzi o Twoje szczęście, więc jeżeli jest ono Ci pisane za granicą z TŻ-tem, bo tego pragniesz to nie ma się nad czym zastanawiać! Jedź i ułóż sobie normalne, spokojne i szczęśliwe życie! tego Ci życzę

A ja niedawno wróciłam z siłowni 32 min bieżni i 30 min twister miał być jeszcze rowerek, ale był zajęty a pozostałe dwa to jakieś takie graty, że nawet licznika nie mają więc podziękowałam wieczorem za to zrobię jeszcze brzuszki zaraz się biorę za jakiś obiad, bo TŻ wróci głodny z pracy i będzie zły
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-01, 12:35   #3397
meeedzik
Zakorzenienie

No a ja przed chwilą skończyłam robić testy, najpierw zrobiłam tematyczne a później egzamin państwowy. Niby ciągle mam zero błędów, ale tak jakoś się boję, że pozapominam ze stresu no trudno zobaczymy jak to jutro będzie jak obleję to świat się nie zawali, najwyżej będę pisała poprawkowy

Kamilon dziękuję kochana już dziś się lepiej czuję a to wszystko dzięki naszemu wspaniałemu wątkowi i kochanym dziewczynom na które zawsze można liczyć
Oo to widzę, że mu podobne do siebie masz rację, pewnie byśmy się dogadały no i imprezki razem byśmy rozkręcały
A zegarek śliczny ja nie chodzę w zegarkach, bo jakoś mi nie wygodnie, choć mam dwa jeden na bransolecie coś podobnego do Twojego s jeden na takim szerokim pasku

Murka a co do cytowania to pomiędzy "cytuj" a "Odp" masz samą karteczkę jakby to klikasz na nią przy każdym poście który chcesz zacytować, a na koniec klikasz normalne "cytuj"

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Heroine hehe ja to samo tylko szukam jakichś nowych tabletkowych wynalazków oo właśnie mi się przypomniało, że muszę zjeść drożdże, bo wczoraj po obiedzie zapomniałam haha jeszcze coś na sklerozę by się przydało

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 12:41   #3398
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Pojechala do Niemiec jak miala 18 lat, do kolezanki w odwiedziny. Zlamala noge, lezala w szpitalu i przepadl jej bilet a nie miala gorsza, zeby kupic kolejny, wiec potrafiac "ich heiBe, ich wohne" znalazla prace w jakims salonie kosmetycznym, jako bodajze sprzataczka. Podchwycila tam wszystko i teraz, 35 lat pozniej jest jedna z najlepszych kosmetyczek do oczyszczania twarzy na terenie Niemiec, mieszka w Dusseldorfie a przyjezdzaja do niej kobiety zza granicy i z drugiego konca Niemiec... i ma tyle kasy, ze szok. Wychowala dwoch synow, jeden jest architektem w San Fransisco, drugi za rok ma mature. Poradzila sobie kompletnie sama... Nie znajac praktycznie jezyka. Jak do niej pojechalam na wakacje i opowiedziala mi swoja historie to bylam w tak ogromnym szoku i stala sie dla mnie po prostu wzorem do nasladowania.
Cytowanie- obok normalnego "cytuj" jest kolejny przycisk. Tym przyciskiem to robisz :P
O jacie, rzeczywiście niesamowita historia widać, trzeba mocno wierzyć w to, że nam się uda a nie widzieć wszystko w czarnych barwach i słuchać osób trzecich to, że innym się nie udało, bo stchórzyli to nie znaczy, że my mamy rezygnować ze szczęścia także Mureczko, kamilon dobrze pisze! nie daj się! Rób swoje!

Cytat:
o , a to moj zegarek. Tylko niestety przeplacilam duzo ale przynajmniej kupilam w sklepie wiec jak cos sie stanie to tam zanosze i tyle... http://allegro.pl/zegarek-damski-fos...088260414.html
o jacie! jaki piękny!

Cytat:
No a ja przed chwilą skończyłam robić testy, najpierw zrobiłam tematyczne a później egzamin państwowy. Niby ciągle mam zero błędów, ale tak jakoś się boję, że pozapominam ze stresu no trudno zobaczymy jak to jutro będzie jak obleję to świat się nie zawali, najwyżej będę pisała poprawkowy
trzymamy nie można mieć żadnego błędu? czy jest jakiś dopuszczalny?

Cytat:
haha jeszcze coś na sklerozę by się przydało
No mnie też
Stary 2012-02-01, 12:50   #3399
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine jest 18 pytań i dopuszczalne są 2 błędy
Stary 2012-02-01, 12:57   #3400
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
no kurde! Ty mialabys nie dac rady?!

mż-wr
Stary 2012-02-01, 13:02   #3401
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ooo, a jaskiego olejku do włosków używasz? muszę zadbać o moje kudły odstawić suszarkę i prostownicę

nie przejmuj się mamą i siostrą... może to zazdrość przez nich przemawia? Tu chodzi o Twoje szczęście, więc jeżeli jest ono Ci pisane za granicą z TŻ-tem, bo tego pragniesz to nie ma się nad czym zastanawiać! Jedź i ułóż sobie normalne, spokojne i szczęśliwe życie! tego Ci życzę
Używam olejku rycynowego, kiedyś Baletnica o nim pisała to się skusiłam Jak na razie to dopiero drugie podejście, ale włosy są rzeczywiście błyszczące i miękkie w dotyku. Niestety moje zaraz się przetłuszczają ale nie robi mi to różnicy bo i tak myję codziennie No niedługo wiosna to trzeba mieć ładne zdrowe włoski
Dziękuję Ci kochana Nie będę sobie zawracała gitary ich gadaniem, tym bardziej że siostra robi już drugie studia a jest bezrobotna więc akurat ona nie powinna mi mówić że jestem nienormalna chcąc wyjechać. Tam będę naprawdę szczęśliwa i zdania nie zmienię

Cytat:

Murka a co do cytowania to pomiędzy "cytuj" a "Odp" masz samą karteczkę jakby to klikasz na nią przy każdym poście który chcesz zacytować, a na koniec klikasz normalne "cytuj"
Kochana na pewno zdasz bezbłędnie jak cały czas tak Ci dobrze idzie, tylko właśnie nie daj się stresowi Trzymamy kciuki

A właśnie coś tu kombinuję z cytowaniem, ale czy wyszło to zobaczę jak dodam post

o kurczę udało się huraa

kamilon podziwiam Twoją ciocię że poradziła sobie całkiem sama, ale to tylko dowodzi tego że można i trzeba próbować Nie będę słuchać niczyjego gadania 'po co? i tak się nie uda', bo z takim podejściem to nic w życiu nie osiągnę. A jak widać nigdy nie wiadomo co może się stać, tym bardziej że będę miała Tż no i monię Jak dobrze że są jeszcze takie bezinteresowne osoby, które podtrzymują na duchu, świetne dziewczyny tu są

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-01 o 13:09

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 13:19   #3402
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no to dobrze! na bank będziesz mieć 100% tyle się uczysz, że na pewno! a nawet jakby stres Cię trochę przyhamował, to masz te 2 błędne trzymamy

Cytat:
no kurde! Ty mialabys nie dac rady?!
no właśnie!

Cytat:
Używam olejku rycynowego, kiedyś Baletnica o nim pisała to się skusiłam Jak na razie to dopiero drugie podejście, ale włosy są rzeczywiście błyszczące i miękkie w dotyku. Niestety moje zaraz się przetłuszczają ale nie robi mi to różnicy bo i tak myję codziennie No niedługo wiosna to trzeba mieć ładne zdrowe włoski
Dziękuję Ci kochana Nie będę sobie zawracała gitary ich gadaniem, tym bardziej że siostra robi już drugie studia a jest bezrobotna więc akurat ona nie powinna mi mówić że jestem nienormalna chcąc wyjechać. Tam będę naprawdę szczęśliwa i zdania nie zmienię
O kurcze, to nawet mam takowy w szafce kupiłam go kiedyś na przeczyszczenie, bo miałam mega zaparcia ale bałam się go użyć no i tak został :P zaraz sprawdzę datę ważności możesz powiedzieć jak się go stosuje? od razu na włosy czy jak? bo ja nie ten teges w tych sprawach

no, i bardzo dobre podejście

Ale mamy oglądalność na wątku dziewczyny, nie wstydzić się, dołączać!
Stary 2012-02-01, 13:20   #3403
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

hej kochane Ja tylko na chwile żeby Wam powiedzieć że żyję czasami Was podczytuje w wolnej chwili a mam ich ostatni mało. Od 1,5 tyg codziennie śmigamy na deske dzisiaj wolne bo juz zdążyłam się przeziębić. Tak to całe dnie spędzam z tż w sobotę już jedzie Teraz zdążyłam wpaść na chwilkę do domu bo o 15 ide do fryzjera co jest cudem bo omijam go z daleka Co do diety to wole się nie wypowiadać nawet się nie ważę
Dzisiaj miałam też ostatni egzamin. Także jak zdałam to do 20 lutego mam wolne.
Miłego dnia nadrobię Was jak już znajdę trochę czasu
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 13:23   #3404
murka04
Zadomowienie

heroine kupiłaś ale bałaś się użyć ja to robię tak: płuczę włosy samą wodą i na mokre nakładam olejek (za 1 razem nałożyłam za dużo bo miałam takie strąki zamiast włosów ale teraz dałam tak na oko łyżeczkę i jest okej), wcieram go w skórę głowy też bo pomaga on podobno na porost tylko dość ciężko go rozprowadzić przez jego konsystencję, ale to nic bo włosy i tak będą super wyglądały nakładam na to jednorazówkę, zawijam w ręcznik i tak siedzę ile dam radę, ale 1h to na pewno, później myję szamponem i zostawiam żeby same wyschły

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-01 o 13:24
Stary 2012-02-01, 13:38   #3405
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
hej kochane Ja tylko na chwile żeby Wam powiedzieć że żyję czasami Was podczytuje w wolnej chwili a mam ich ostatni mało. Od 1,5 tyg codziennie śmigamy na deske dzisiaj wolne bo juz zdążyłam się przeziębić. Tak to całe dnie spędzam z tż w sobotę już jedzie Teraz zdążyłam wpaść na chwilkę do domu bo o 15 ide do fryzjera co jest cudem bo omijam go z daleka Co do diety to wole się nie wypowiadać nawet się nie ważę
Dzisiaj miałam też ostatni egzamin. Także jak zdałam to do 20 lutego mam wolne.
Miłego dnia nadrobię Was jak już znajdę trochę czasu
hej
śmigasz na desce? wow zawsze się chciałam nauczyć, ale nigdy nie zrealizowałam marzenia trudne to to do ogarnięcia?

ja też omijam fryzjerów z daleka zawsze jak chodziłam obcinać końcówki to traciłam co najmniej 10 cm no to ja dziękuję za taką usługę tym bardziej, że zawsze zastrzegam, że same końcówki! max 3-4 cm! a jeśli się da, to i krócej
a jak ścinasz? czy coś innego robisz z włoskami?

za egzamin trzymamy by w końcu było wolne!
buźka!

Cytat:
heroine kupiłaś ale bałaś się użyć ja to robię tak: płuczę włosy samą wodą i na mokre nakładam olejek (za 1 razem nałożyłam za dużo bo miałam takie strąki zamiast włosów ale teraz dałam tak na oko łyżeczkę i jest okej), wcieram go w skórę głowy też bo pomaga on podobno na porost tylko dość ciężko go rozprowadzić przez jego konsystencję, ale to nic bo włosy i tak będą super wyglądały nakładam na to jednorazówkę, zawijam w ręcznik i tak siedzę ile dam radę, ale 1h to na pewno, później myję szamponem i zostawiam żeby same wyschły
no ja tak zawsze mam naczytam się o różnych dziwnych specyfikach, potem mam cykora bo ten olejek na przeczyszczenie to taki trochę ryzykowny bałam się, że mu rozwali poza tym, to jest jakby nie patrzeć OLEJ nie wiedziałam czy mi to przejdzie przez gardło

dzięki za instrukcję to mówisz, że na skórę głowy i na całą długość włosów też? ale jedna łyżeczka starczy na całe włosy?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 13:43   #3406
murka04
Zadomowienie

Cytat:
no ja tak zawsze mam naczytam się o różnych dziwnych specyfikach, potem mam cykora bo ten olejek na przeczyszczenie to taki trochę ryzykowny bałam się, że mu rozwali poza tym, to jest jakby nie patrzeć OLEJ nie wiedziałam czy mi to przejdzie przez gardło

dzięki za instrukcję to mówisz, że na skórę głowy i na całą długość włosów też? ale jedna łyżeczka starczy na całe włosy?
no tak ja też bym się bała to połknąć no ale w tym celu bym wtedy nie kupiła, Ty to jesteś zakręcona

Tak to na włosy też, ja mam włosy za ramiona trochę i mi wystarcza, no ale bardzo cienkie są. Jeśli masz gęstsze i dłuższe to użyj więcej, tylko nie przesadź bo później będziesz musiała 3 razy myć Sama zobaczysz po 1 razie ile trzeba

Coctail nie mów że ścinasz swoje długie włosy

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-01 o 13:50
Stary 2012-02-01, 14:01   #3407
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine, Murka dziękuję Wam, albo może lepiej nie żeby nie zapeszyć
Nie wiadomo jak to będzie z tym moim stresem będę starała się go opanować, a zobaczymy jak mi to wyjdzie boję się, że jak zacznę coś kombinować i 'zagłębiać' się w te pytania to narobię baboli i będzie doopa

Murka a ja teraz jak siedzę w domu, to myję włosy 2 razy w tygodniu i nie prostuję ich ani nic chyba też sobie dziś nałożę ten olejek rycynowy ( kupiłam psu jak miał zatwardzenie i dawałam pół łyżeczki do jedzenia i działa super ) no i na włosy kiedyś też próbowałam
Tak więc zaraz dam sobie ten olej na włosy ale tak od połowy, bo kiedyś jak dałam na całe to myślałam, że zwariuję, nie mogłam go zmyć! Chyba z 5 razy myłam głowę.

Cockail cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze a co do włosków to nie ścinaj ich bo są prześliczne

A wiecie co nie wiem czy od tych drożdży, czy od czego ostatnio latam dwa razy dziennie na kibelek co niezmiernie mnie cieszy
Stary 2012-02-01, 14:08   #3408
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Coctail zazdroszcze, ze na deseczce sobie teraz smigasz! ja nie mam kasy zeby pojechac

Heroine
, a dziekuje, dwa dni temu wychodzac z silowni go pierwszy raz zobaczylam i to bylo "TO". a wczoraj w razie czego pojechalam ogladac inne, ale w zadnym sie tak nie zakochalam. Jak jest juz zalozony to wyglada miliard razy lepiej niz na zdjeciu
Ps. Migiem do nowej plotkary zasuwac!

mż-wr
Stary 2012-02-01, 14:22   #3409
meeedzik
Zakorzenienie

Wzięłam zmoczyłam lekko wodą mojego kucyka nałożyłam na niego około łyżkę olejku rycynowego wsadziłam go w woreczek śniadaniowy i zawinęłam w koka i teraz będę go tak trzymała około godzinkę później zastanawiam się czy nie nałożyć maskę na włosy tak na 30 min ?
Stary 2012-02-01, 14:39   #3410
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no tak ja też bym się bała to połknąć no ale w tym celu bym wtedy nie kupiła, Ty to jesteś zakręcona

Tak to na włosy też, ja mam włosy za ramiona trochę i mi wystarcza, no ale bardzo cienkie są. Jeśli masz gęstsze i dłuższe to użyj więcej, tylko nie przesadź bo później będziesz musiała 3 razy myć Sama zobaczysz po 1 razie ile trzeba
wszyscy mówią, że jestem krejzol jakoś wcale mi ten wizerunek nie przeszkadza wolę być zakręcona i szalona niż zapyziała i smętas haha :P

okej, wypróbuję :P to się przekonam

Cytat:
Heroine, Murka dziękuję Wam, albo może lepiej nie żeby nie zapeszyć
Nie wiadomo jak to będzie z tym moim stresem będę starała się go opanować, a zobaczymy jak mi to wyjdzie boję się, że jak zacznę coś kombinować i 'zagłębiać' się w te pytania to narobię baboli i będzie doopa
no pierwsza myśl zawsze najlepsza dasz radę

Cytat:
A wiecie co nie wiem czy od tych drożdży, czy od czego ostatnio latam dwa razy dziennie na kibelek co niezmiernie mnie cieszy
ee, to fajny efekt uboczny też chcę

Cytat:
Heroine[/B], a dziekuje, dwa dni temu wychodzac z silowni go pierwszy raz zobaczylam i to bylo "TO". a wczoraj w razie czego pojechalam ogladac inne, ale w zadnym sie tak nie zakochalam. Jak jest juz zalozony to wyglada miliard razy lepiej niz na zdjeciu
Jesuuu, ja to naprawdę jestem jakaś szurnięta matko, leżę i kwiczę z własnej inteligencji Ty wiesz co ja przeczytałam? że Ty piszesz o swoim TŻ-cie czytam i czytam i coś mi nie pasuje se myślę, jak to "dwa dni temu go poznałaś" , "wychodząc z siłowni i to było TO" i że pojechałaś oglądać inne myślę łot de fak?! i że jeszcze chciałaś go zakładać i lepiej się prezentuje niż na zdjęciu matko, jaka ja jestem yyynteligeennnntna
dopiero za trzecim razem skumałam, że chodzi o zegarek
Stary 2012-02-01, 14:42   #3411
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
o serialu mówisz? czy o czym? bo znowu nie zaczaję

Cytat:
Wzięłam zmoczyłam lekko wodą mojego kucyka nałożyłam na niego około łyżkę olejku rycynowego wsadziłam go w woreczek śniadaniowy i zawinęłam w koka i teraz będę go tak trzymała około godzinkę później zastanawiam się czy nie nałożyć maskę na włosy tak na 30 min ?
w woreczek śniadaniowy
co do maski to ja nie wiem, nie chcę źle doradzić
Stary 2012-02-01, 14:47   #3412
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

ooo fak Heroine dobra banie zalapalas !!!!! chodzilo mi o zegarek, nie przymierzalam TZ i nie jezdzilam po calym miescie szukac innego w razie czego

Tak, mowie o serialu. Takie emocje , serio, ze zaraz sie posikam a tutaj mi sie wolno laduje ;(

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

aaaa no nie moge nie moge nie mogeeeeeeee niech juz sie laduje bo padne! ogladam 30 sek i sie zacina a taki wazny moment aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mż-wr
Stary 2012-02-01, 15:12   #3413
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ooo fak Heroine dobra banie zalapalas !!!!! chodzilo mi o zegarek, nie przymierzalam TZ i nie jezdzilam po calym miescie szukac innego w razie czego
wiem, jestem szalona

Cytat:
Tak, mowie o serialu. Takie emocje , serio, ze zaraz sie posikam a tutaj mi sie wolno laduje ;(
aaaa no nie moge nie moge nie mogeeeeeeee niech juz sie laduje bo padne! ogladam 30 sek i sie zacina a taki wazny moment aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Z napisami?! czy oglądasz po angielsku? Lecę oglądać!
Stary 2012-02-01, 15:30   #3414
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
wiem, jestem szalona

Z napisami?! czy oglądasz po angielsku? Lecę oglądać!
Roznie, zalezy wiesz studiuje anglistyke wiec w sumie to mi to obojetne, ale Plotkary nie wiem dlaczego ale nie lubie ogladac po ang.

Lec lec, jak skonczysz daj znac!!!!

mż-wr
Stary 2012-02-01, 15:41   #3415
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki
ja dzisiaj nie miałam kiedy do Was napisać bo wstałam po 11 a o 12 przyszła do mnie kuzynka na kawkę i siedziała do 14. Później ja ubrałam synka i poszliśmy na pocztę. Wysłałam mężowi koszulkę tą co Wam wcześniej pokazywałam Kupiłam tez Walentynkę, ładnie ją podpisałam i wysłałam a się zdziwi mogłabym mu to dać jak przyleci 15stego lutego ale chciałam aby miał niespodziankę
Ubrałam dziś te nowe buty na dwór, fajnie sie w nich chodzi, są mega wygodne i bardzoooo ciepłe, aż mi się noga spociła!
A na dworze strasznie zimno.... - 10 w tej chwili mam na termometrze.
Gotuję zupe pomidorową Dziś na wadze 59,2 ale brzuch już mnie tak bolał rano że myślałam że dostałam okres. Pewnie jutro już dostanę.....

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
KOBIETO NIE PRZEJMJ SIE TAKIM GADANIEM! Dasz rade ! A oni beda z placzem leciec do Ciebie jak juz bedziesz mega bogata bo sie tam dorobisz!

Ja też znam wiele takich osób które wyjechały za granicę same i sobie świetnie ułożyły zycie. Wiadomo, że na początku każda praca nie hańbi i trzeba brać co się da ale z czasem jest coraz lepiej, mozna zmienic pracę i żyć jak w raju
Zegarek świetny lubię takie świecidełkowate ;p na prawdę śliczny

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 15:47   #3416
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine ja też chyba z 3 razy czytałam post Kamilon i nie wiedziałam o co kaman dopiero jak się 'zagłębiłam' w to czytanie to się kapłam, że to o zegarek chodzi

Aa nałożę później tez odżywkę, będą już całkowicie odżywione

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Robię te testy i robię aż chce mi się już na nie rzygać! Jak zdam to wyyebie tą płytę przez okno jak najdalej
Stary 2012-02-01, 15:51   #3417
paulownia
Zakorzenienie

Dziewczyny, mala poprawka - drozdze zawieraja chrom i to on oslabia apetyt na slodycze. Pomylilo mi sie z cynkiem, to ze zmeczenia.
Dzis juz troche lepiej z jedzeniem, wyjawszy popoludnie, bo mielismy w pracy przyjecie - kolezanka obchodzi 10-lecie pracy. Byl torcik i zjadlam kawalek. I dosyc tego dobrego.
Tez zaczne cos lykac, moze sobie dzis kupie, ten CLA z zielona herbata i moze drozdze tez, bo zawsze zapominam o piciu a jak zabraknie mleka to nie wypije - latwiej polknac tabletke.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 15:52   #3418
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry dzisiaj z własnej woli musiałam wcześniej wstać, bo na 11 na siłownię jestem zapisana, a przecież wcześniej trzeba się doprowadzić do stanu używaloności głowę już umyłam, teraz piję kawkę i jem śniadanko
Podziwiam Cię i na prawde super, że chodzisz na tą siłownię ja to taki len jestem że w życiu bym z rana nie wstała a tym bardziej nie poszłabym ćwiczyć! :P

Cytat:
mój też, wpisane w zawód, lekarz-altruista i też mam czasami tego dosyć, bo się o wszystkim wokół martwi, lata i pomaga :P w sumie dobrze, ale czasem mega wkurzające
mnie to strasznie wkurza, bo zazwyczaj mąż przyjedzie na pare dni i jak się juz jego rodzinka dowie, że Krzysiek jest w domu to zaraz dzwonią i coś chca od niego! np. żeby pomógł samochód komus tam naprawić, albo elektrykę gdzieś zrobił! No ja pierdziele!!!! Nikt nie pomysli, nawet, że on chce odpocząć i posiedzieć z żoną i dziećmi...... a ten nie umie odmawiać niestety!!!!!!!!!

Cytat:
i tak są mega zgrabne a powiedz ile Ty masz nad kolanem? Bo mnie zawsze interesuje ta kwestia mi się wydaje, że ja mam okropnie grube kolana
nad kolanem mam 38.... ale przed okresem jestem taka napuchnięta że masakra, także zmierzę się po okresie i Ci powiem dokładnie

Cytat:
No mądry mądry :P i faktycznie czasu teraz mało spędzamy razem, bo zaganiany jest na weekendach trochę jest lepiej wspólny film to już coś
na 4 roku?! o cholera!
zrobi doktorat, skończy staż i zacznie normalnie pracować to będziecie mieli więcej czasu dla siebie

Cytat:
haha no łóżko, łóżko
no tak myślałam ale przez chwilę zwątpiłam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 15:54   #3419
_Baletnica_
Zadomowienie

Dziewczynki Kochane, olejek rycynoy najlepiej podgrzać. No i ja nakładam bardzo dużą ilość, całą buteleczkę na 2dni. Nie wcieram w skórę głowy, bo podobno robi się łupież od tego i skóra głowy nie oddycha

W ogóle nie mogę nadążyć za Wami w poniedziałek i wczoraj w pracy do 22, dzisiaj pranie, sprzątanie i dopiero siadłam. Zaraz wszystko nadrobię. Teraz mam prawie 3tyg. wolnego na sesję, to będę z Wami codziennie
przyszła Mi ta kołyska do brzuszków, w ogóle Mi sie nie podoba i nie chce MI się na niej ćwiczyć.
Zaraz Wam wszystkim pooodpisuje, ale najpierw chciałabym przywitać się z Murką, witaj KOchana!!!!
Stary 2012-02-01, 15:54   #3420
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Heroine ja też chyba z 3 razy czytałam post Kamilon i nie wiedziałam o co kaman dopiero jak się 'zagłębiłam' w to czytanie to się kapłam, że to o zegarek chodzi

Aa nałożę później tez odżywkę, będą już całkowicie odżywione

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Robię te testy i robię aż chce mi się już na nie rzygać! Jak zdam to wyyebie tą płytę przez okno jak najdalej

aahahahha przepraszam Was, laski, w takim razie ;d to ja mam chyba za szybki przeplyw mysli

mż-wr
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości