|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Sandera ja właśnie z cerą też ostatnio mam problemy, co chwila coś mi wyskakuje
![]() ![]() ![]()
#3392 |
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Dziewczeta! Zostawic Was na jeden dzien same i juz 4 strony mam do przegladania
![]() ![]() Murka i Meedzik, nigdy nie myslcie ze nie zaslugujecie na Waszych facetow, jesli z Wami jest tyle czasu i jestescie razem szczesliwi to obydwoje na siebie nawzajem zaslugujecie! ![]() Co do mojego TŻ, on ogolnie poswieca mi bardzo duzo czasu, kazda swoja wolna chwile. Niby mieszkamy we Wroclaawiu (na obrzezach) ale na dwoch roznych koncach i mamy do siebie godzine drogi a jego auto pali bardzo duzo, takze dojazd do mnie kosztuje go ok 70zl (!), o autobusach nie wspominam bo sa w takich godzinach ze musialby czekac 1,5godz na autobus do mnie albo w drodze powrotnej do siebie. A i tak non stop kursuje z mojego domu-do swojego. Ale dzieki temu czesto zostajemy u siebie na noc ![]() ![]() A impreze mu robie, bo on jak tylko ma pieniazki to mi kupuje chociazby jakis drobiazg, a to lakier do paznokci, a to blyszczyk, a to jakas inna ☠☠☠☠☠☠☠e... Raz jak pracowalismy w wakacje to kupil mi torebke Guessa, na ktora chorowalam ponad pol roku :O myslalam ze sie zesikam. A ja nie mam pieniedzy, zeby kupowac mu takie drobiazgi jak lakiery i blyszczyki, poza tym jaki drobiazg mozna dac facetowi? ![]() ![]() Meedzik: nie stresuj sie egzaminem! Na pewno dasz rade, a gorsze dni miewa kazda z nas, wiec to nie jest wyrok , musi przeminac ![]() ide czytac reszte stron ;d ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Heroine, serdecznie gratuluje nierozsadzonego pecherza. Dzielna dziewczynka ![]() ![]() Murka, to danie z pieczarkami o ktorym mowisz MNIAM MNIAM ![]() Buahhot, witam serdecznie ![]() Meedzik, hihihihi my bysmy sie dogadaly! ja tez uwielbiam tanczyc, tez moge wszedzie, ostatnio z TZ rozkrecilismy impreze w bardzo duzym klubie, mi sie to juz wczesniej zdarzalo ale TZ cieszyl sie jak male dziecko ![]() Monia, zdjecia ktore wstawilas tych basenow- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do kozakow, sliczne, oczywiscie ![]() ![]() Jesli chodzi o uczynnosc TZ- moj tak samo, czasem az za dobry a ja taka jedza jestem wredna i mnie to irytuje. Bo predzej czy pozniej ktos go wykorzysta albo oszuka ![]() Zooska, przepis mi sie podoba, z tym makaronem. Uwielbiam makarony ![]() ![]() a propos kocich/psich mam: MOJA MAMA uwaza mojego pieska za moja siostrzyczke, np nie moge polozyc sie z moja mama w lozku [ona ma takie wielkie 2 metry szerokosci] , bo "Zuzuni zajmiesz miejsce potworze! bo to Zuzuni poduszeczka jest!" ehhhh ![]() Eldo- gratuluje zdania prawka! ![]() Sandera- ja platki robie tak, ze 3 lyzki najzwyklejszych plaktow owsianych zalewam woda na noc, rano odcedzam wode i wsypuje owoce [kiwi mandarynka jablko czasem banan] , kilka orzechow albo troche jakiejs mieszanki z orzechami i owockami suszonymi i jem ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym powodzenia na egzamie jutro ![]() No skonczylam czytac wszystko ! uff ! Wskoczylam na wage dzisiaj, 61,3 bo wczoraj pozno kolacje zjadlam :P czyli kilogram mniej ![]() ![]() ![]()
65- 63,3- 62,3- 61,3- 59,9- 59,3- 58,0----> 52 cel I: 55kg mż-wr Edytowane przez kamilon Czas edycji: 2012-02-01 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Zadomowienie
|
Ale sobie pospałam, o 10:30 wstałam i to też niechętnie
![]() ![]() Ale wkurzyła mnie mama i siostra, powiedziały że jeszcze będę z płaczem wracała z tych Niemiec do nich, bo nie dam tam rady na pewno. Żebym się nie pchała gdzieś jak tu mam dobrze. Ta, świetnie mam. Jeszcze się zdziwią, ja im pokażę że bez nich będę miała dopiero życie. monia dziękuję Ci jeszcze raz, nawet nie wiesz jaka teraz jestem spokojna wiedząc że mogę liczyć na Twoją pomoc ![]() ![]() ![]() bialaczekoladko a to Tobie trudniej schudnąć co? Moja mama też ma niedoczynność i nie dość że tyje od samej choroby to i jeszcze te hormony dodają kg. A z rękoma ma to samo, tylko od tuszu (jest księgową). Całe popękane, poranione, cały czas stara się chodzić w rękawiczkach bo jak gdzieś zahaczy to krwawią. Ostatnio kupiła coś od tego, w sumie jeszcze nie wiadomo czy to działa ale jak coś to się zapytam może Tobie pomoże ![]() kamilon masz rację, już nawet nie pytam go o to bo wiem że go to bolało jak mogę tak o sobie myśleć. W końcu nikt nie jest idealny, a w związku trzeba akceptować wady. Najważniejsze że jestesmy razem szczęśliwi ![]() A Twój Tż też widać szaleje za Tobą jak nie liczą się dla niego koszty, byleby tylko mógł być z Tobą ![]() A mam jeszcze takie.. może trochę głupie pytanie ale no nie wiem ![]() ![]()
#3394 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Opowiem Wam historie mojej ciotki. Pojechala do Niemiec jak miala 18 lat, do kolezanki w odwiedziny. Zlamala noge, lezala w szpitalu i przepadl jej bilet a nie miala gorsza, zeby kupic kolejny, wiec potrafiac "ich heiBe, ich wohne" znalazla prace w jakims salonie kosmetycznym, jako bodajze sprzataczka. Podchwycila tam wszystko i teraz, 35 lat pozniej jest jedna z najlepszych kosmetyczek do oczyszczania twarzy na terenie Niemiec, mieszka w Dusseldorfie a przyjezdzaja do niej kobiety zza granicy i z drugiego konca Niemiec... i ma tyle kasy, ze szok. Wychowala dwoch synow, jeden jest architektem w San Fransisco, drugi za rok ma mature. Poradzila sobie kompletnie sama... Nie znajac praktycznie jezyka. Jak do niej pojechalam na wakacje i opowiedziala mi swoja historie to bylam w tak ogromnym szoku i stala sie dla mnie po prostu wzorem do nasladowania. Takze widzisz kochana, rozne rzeczy sie w zyciu zdarzaja... ![]() ![]() ![]() Cytowanie- obok normalnego "cytuj" jest kolejny przycisk. Tym przyciskiem to robisz :P o , a to moj zegarek. Tylko niestety przeplacilam duzo ![]()
65- 63,3- 62,3- 61,3- 59,9- 59,3- 58,0----> 52 cel I: 55kg mż-wr Edytowane przez kamilon Czas edycji: 2012-02-01 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki za składzik ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() normalnie aż się rumienię, gdy czytam Wasze pochlebne wypowiedzi o mnie ![]() ![]() ![]() ![]() nie przejmuj się leksyką, ja też czasem tworzę niezłe neologizmy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i wszelkie wyjścia na tańce, balety kocham ![]() Cytat:
![]() Wy też mi poprawiacie humor ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brawo za spadek wagi! ![]() ![]() kurcze też się czaję na jakiś zegarek i powoli ciułam kasę na niego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do TŻ-ta, widzę, że też Cię lubi zaskakiwać i robić niespodzianki ![]() ![]() ![]() widać, że jesteście w sobie zakochani ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja niedawno wróciłam z siłowni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Zakorzenienie
|
No a ja przed chwilą skończyłam robić testy, najpierw zrobiłam tematyczne a później egzamin państwowy. Niby ciągle mam zero błędów, ale tak jakoś się boję, że pozapominam ze stresu
![]() ![]() ![]() Kamilon dziękuję kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oo to widzę, że mu podobne do siebie ![]() ![]() A zegarek śliczny ![]() ![]() Murka a co do cytowania to pomiędzy "cytuj" a "Odp" masz samą karteczkę jakby to klikasz na nią przy każdym poście który chcesz zacytować, a na koniec klikasz normalne "cytuj" ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Heroine hehe ja to samo tylko szukam jakichś nowych tabletkowych wynalazków ![]() ![]() ![]()
#3398 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
Heroine jest 18 pytań i dopuszczalne są 2 błędy
![]()
#3400 |
Rozeznanie
|
no kurde! Ty mialabys nie dac rady?!
#3401 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję Ci kochana ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A właśnie coś tu kombinuję z cytowaniem, ale czy wyszło to zobaczę jak dodam post ![]() o kurczę udało się huraa ![]() kamilon podziwiam Twoją ciocię że poradziła sobie całkiem sama, ale to tylko dowodzi tego że można i trzeba próbować ![]() ![]() ![]()
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-01 o 13:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3402 | |
Zakorzenienie
|
no to dobrze! na bank będziesz mieć 100%
![]() ![]() ![]() ![]() no właśnie! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no, i bardzo dobre podejście ![]() Ale mamy oglądalność na wątku ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj miałam też ostatni egzamin. Także jak zdałam to do 20 lutego mam wolne. Miłego dnia nadrobię Was jak już znajdę trochę czasu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zadomowienie
|
heroine
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-01 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śmigasz na desce? wow ![]() ![]() ![]() ja też omijam fryzjerów z daleka ![]() ![]() ![]() ![]() a jak ścinasz? czy coś innego robisz z włoskami? ![]() za egzamin trzymamy ![]() ![]() buźka! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzięki za instrukcję ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak to na włosy też, ja mam włosy za ramiona trochę i mi wystarcza, no ale bardzo cienkie są. Jeśli masz gęstsze i dłuższe to użyj więcej, tylko nie przesadź bo później będziesz musiała 3 razy myć ![]() ![]() Coctail nie mów że ścinasz swoje długie włosy ![]()
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-01 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
Heroine, Murka dziękuję Wam, albo może lepiej nie żeby nie zapeszyć
![]() Nie wiadomo jak to będzie z tym moim stresem ![]() ![]() ![]() Murka a ja teraz jak siedzę w domu, to myję włosy 2 razy w tygodniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc zaraz dam sobie ten olej na włosy ale tak od połowy, bo kiedyś jak dałam na całe to myślałam, że zwariuję, nie mogłam go zmyć! Chyba z 5 razy myłam głowę. Cockail cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze ![]() ![]() A wiecie co nie wiem czy od tych drożdży, czy od czego ostatnio latam dwa razy dziennie na kibelek ![]() ![]()
#3408 |
Rozeznanie
|
Coctail zazdroszcze, ze na deseczce sobie teraz smigasz! ja nie mam kasy zeby pojechac
![]() Heroine, a dziekuje, dwa dni temu wychodzac z silowni go pierwszy raz zobaczylam i to bylo "TO". a wczoraj w razie czego pojechalam ogladac inne, ale w zadnym sie tak nie zakochalam. Jak jest juz zalozony to wyglada miliard razy lepiej niz na zdjeciu ![]() Ps. Migiem do nowej plotkary zasuwac! ![]()
#3409 |
Zakorzenienie
|
Wzięłam zmoczyłam lekko wodą mojego kucyka nałożyłam na niego około łyżkę olejku rycynowego wsadziłam go w woreczek śniadaniowy i zawinęłam w koka
![]() ![]()
![]() |
#3410 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() okej, wypróbuję :P to się przekonam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dopiero za trzecim razem skumałam, że chodzi o zegarek ![]() ![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |
Zakorzenienie
|
o serialu mówisz?
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do maski to ja nie wiem, nie chcę źle doradzić ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Rozeznanie
|
ooo fak Heroine dobra banie zalapalas !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak, mowie o serialu. Takie emocje , serio, ze zaraz sie posikam a tutaj mi sie wolno laduje ;( ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- aaaa no nie moge nie moge nie mogeeeeeeee niech juz sie laduje bo padne! ogladam 30 sek i sie zacina a taki wazny moment aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
#3413 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Lec lec, jak skonczysz daj znac!!!! ![]()
![]() |
#3415 | |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() ja dzisiaj nie miałam kiedy do Was napisać bo wstałam po 11 a o 12 przyszła do mnie kuzynka na kawkę i siedziała do 14. Później ja ubrałam synka i poszliśmy na pocztę. Wysłałam mężowi koszulkę tą co Wam wcześniej pokazywałam ![]() ![]() ![]() ![]() Ubrałam dziś te nowe buty na dwór, fajnie sie w nich chodzi, są mega wygodne i bardzoooo ciepłe, aż mi się noga spociła! A na dworze strasznie zimno.... - 10 w tej chwili mam na termometrze. Gotuję zupe pomidorową ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
Ja też znam wiele takich osób które wyjechały za granicę same i sobie świetnie ułożyły zycie. Wiadomo, że na początku każda praca nie hańbi i trzeba brać co się da ale z czasem jest coraz lepiej, mozna zmienic pracę i żyć jak w raju ![]() Zegarek świetny ![]() ![]()
![]() |
#3416 |
Zakorzenienie
|
Heroine ja też chyba z 3 razy czytałam post Kamilon i nie wiedziałam o co kaman
![]() ![]() ![]() Aa nałożę później tez odżywkę, będą już całkowicie odżywione ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Robię te testy i robię aż chce mi się już na nie rzygać! Jak zdam to wyyebie tą płytę przez okno jak najdalej ![]()
#3417 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mala poprawka - drozdze zawieraja chrom
![]() ![]() Dzis juz troche lepiej z jedzeniem, wyjawszy popoludnie, bo mielismy w pracy przyjecie - kolezanka obchodzi 10-lecie pracy. Byl torcik ![]() Tez zaczne cos lykac, moze sobie dzis kupie, ten CLA z zielona herbata i moze drozdze tez, bo zawsze zapominam o piciu a jak zabraknie mleka to nie wypije - latwiej polknac tabletke. |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no tak myślałam ![]() ![]()
![]() |
#3419 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki Kochane, olejek rycynoy najlepiej podgrzać. No i ja nakładam bardzo dużą ilość, całą buteleczkę na 2dni. Nie wcieram w skórę głowy, bo podobno robi się łupież od tego i skóra głowy nie oddycha
![]() W ogóle nie mogę nadążyć za Wami ![]() ![]() przyszła Mi ta kołyska do brzuszków, w ogóle Mi sie nie podoba i nie chce MI się na niej ćwiczyć. ![]() Zaraz Wam wszystkim pooodpisuje, ale najpierw chciałabym przywitać się z Murką, witaj KOchana!!!! ![]() ![]()
#3420 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
aahahahha przepraszam Was, laski, w takim razie ;d to ja mam chyba za szybki przeplyw mysli ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.