Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-01, 16:40   #3721
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

moje urodziny tez sie zblizaja ale pewnie kase dostane jak zawsze... tylko u mamci zamówiłam sobie zapas vitapilu

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 16:46   #3722
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ja tez nie wychodze bez podkladu...
dziekuje za komplement
butki fajne, takie proste
Na blogu masz pokazana ta masc tormentiol. Nigdy jej nie uzywalam - czy ona pachnie tak samo intensywnie jak masc ichtiolowa (tej uzylam raz i nie moge zniesc tego smrodu)? I czy barwi skore? Bo ichtiolowa mi zabarwila I jeszcze jedno - goi takie podskorne bolace pryszcze? Sorki za tyle pytan
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 16:50   #3723
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej Wam dzisiaj miałam chwilę, więc dosyć dużo nadrobiłam, ale i tak mi z 30 stron zostało jeszcze nie koniec mojej sesji, zostały mi 3 egzaminy... 4 już zdane

Caate, przepraszam, że takie posty odgrzebuję, ale powiedz mi, nie używasz już wcale wody w pielęgnacji twarzy? Myjesz twarz tylko Cetaphilem? Ja w wielu miejscach już czytałam, że to jest dobry pomysł, tylko obawiam się sama wypróbować, nie wyobrażam sobie nie użyć wody jak to oceniasz? Czujesz, że twarz jest normalnie oczyszczona?
kiedys tak zrobilam i mialam pozniej zaskorniki, wiec nie polecam .
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
ale cudne włosy na tych zdj

a na 1 foto, ten warkocz dobierany cudowny, od jakiegoś czasu próbuję takiego zrobić ale od pewnego momentu wygląda okropnie nie mam ładnej linii włosów

Magne
również cie pamiętam ;]

dianulaa
na pewno wizyty u kosmetyczki na różne zabiegi

Maala_Czaarna
a nie widziałam tego filmiku z grzywką zaraz poszukam

Lainathiel
o takiej też myślę, prosta i gęsta bo taką delikatną kiedyś miałam ale to nie to

Shadii
gratuluję zdanych i 3mam kciuki za kolejne

No i przyszedł czas na moje chorowanko Głowa mnie niemiłosiernie boli i jestem całkiem nie do życia. Temp jeszcze nie mam ale wszystko przede mną, co widzę po swoich oczach. Także leże pod kocykiem i nigdzie się nie ruszam...
Ja nie pamietam kiedy ostatnio bylam chora i mysel ze wynika to z tego ,ze podczas ostatniej choroby <hmm kiedy to bylo> nie bral zadnych lekow tylko dalam organizmowi samemu walczyc z chorobą.
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
tak, na trądzik teraz już zszedł, ale zostały przebarwienia...
nie odważyłabym się wyjść bez podkładu, całe policzki w kropkach

tak, na teraz głównie
Mi tez przebarwienie zawsze po krostce zostaje, chcialam isc do kosmetyczki ale się boję ze mi jakąś masakrę zrobi ,bo u mnie nie ma profesjonalnych gabinetow. Mam jeszcze w domu kwas migdalowy , lezy i lezy .. muszę sie w koncu za niego wsiąść.
Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Mi tez to nie pomoglo za bardzo No ale ja mam tradzik hormonalny, ktory nie byl dobrze zdiagnozowany przez kilka lat. Pomogly mi dopiero szczegolowe badania i przyjmowanie syndi35. Jak byl trafila do dobrego lekarza szybciej to nie mialabym teraz tylu blizn i przebarwien na twarzy
Dobra, lece do apteki i ksiegarni. Milego dnia
Mi wlasnie po terapii hormonalnej na wywolanie miesiaczki tez znacznie sie zredukowal tradzik .
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 16:57   #3724
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Mi wlasnie po terapii hormonalnej na wywolanie miesiaczki tez znacznie sie zredukowal tradzik .
No moja pania doktor to powinnam po rekach calowac Dzieki niej i tym tabletkom dzisiaj mam tylko kilka malych wypryskow przed okresem. Pewnie gdybym ich nie brala to nadal chodzilabym z twarza jak...nawet nie wiem jak to nazwac.
Stary 2012-02-01, 17:06   #3725
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Na blogu masz pokazana ta masc tormentiol. Nigdy jej nie uzywalam - czy ona pachnie tak samo intensywnie jak masc ichtiolowa (tej uzylam raz i nie moge zniesc tego smrodu)? I czy barwi skore? Bo ichtiolowa mi zabarwila I jeszcze jedno - goi takie podskorne bolace pryszcze? Sorki za tyle pytan
tak, moze odrobine mniej intensywnie niz ichtiolowa, ale czuc to troche.. na poczatku, bo po nalozeniu zapach znika za chwile, ja na szczescie nie mam odruchow wymiotnych po tym, jak dla mnie ok
barwi tylko jak sie nalozy, po zmyciu nie mam nic. Wlasnie to jedyna masc ktora naprawde przyspiesza mi gojenie a mam dosc niefajny tradzik z gulami, zaskornikami, krostami i wszystkim co moze byc lacznie z przebarwieniami i strasznymi bliznami... pomaga mi bardziej niz acnefan ktory na mnie nie dzialal wcale.Polecam
Stary 2012-02-01, 17:07   #3726
magne
Zadomowienie

Cytat:
No moja pania doktor to powinnam po rekach calowac Dzieki niej i tym tabletkom dzisiaj mam tylko kilka malych wypryskow przed okresem. Pewnie gdybym ich nie brala to nadal chodzilabym z twarza jak...nawet nie wiem jak to nazwac.
wlasnie niedlugo mi się konczą te hormony i poproszę ją o antykoncepcyjne na tradzik
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:19   #3727
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
tak, moze odrobine mniej intensywnie niz ichtiolowa, ale czuc to troche.. na poczatku, bo po nalozeniu zapach znika za chwile, ja na szczescie nie mam odruchow wymiotnych po tym, jak dla mnie ok
barwi tylko jak sie nalozy, po zmyciu nie mam nic. Wlasnie to jedyna masc ktora naprawde przyspiesza mi gojenie a mam dosc niefajny tradzik z gulami, zaskornikami, krostami i wszystkim co moze byc lacznie z przebarwieniami i strasznymi bliznami... pomaga mi bardziej niz acnefan ktory na mnie nie dzialal wcale.Polecam
Ale nie jest taka ciemnobrazowa jak ichtiolowa? Mi acnefan pomaga ale nakladalam go na cala twarz srednio 2 razy w tygodniu, punktowo nic nie dawal. A teraz nie chce calej twarzy smarowac ani acnefanem ani effaclarem bo potem mam troche przesuszona. Dlatego chcialam cos na takie nagle wypadki. Dzieki bardzo za opinie Wyprobuje na pewno
Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
wlasnie niedlugo mi się konczą te hormony i poproszę ją o antykoncepcyjne na tradzik
Ja bralam rok syndi, teraz jestem na plastrach i na szczescie tradzik nie wrocil. I zadnych skutkow ubocznych - oprocz wiekszego biustu, ale dla mnie to na +

Widzialyscie gdzies to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ta.html&next=1 ??
Kosmetyki do wlosow z tej serii sa w ross, ale do twarzy chyba nie ma?

Edytowane przez Maala_Czaarna
Czas edycji: 2012-02-01 o 17:26
Stary 2012-02-01, 17:35   #3728
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

a ja sie chyba zdecyduje na perfumy od rodziców i tyle, bo już nie mam zielonego pojęcia co sobie wybrać, a urodziny już w sobotę xD
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:38   #3729
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
a ja sie chyba zdecyduje na perfumy od rodziców i tyle, bo już nie mam zielonego pojęcia co sobie wybrać, a urodziny już w sobotę xD
jakie chcesz?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:43   #3730
ghana
Zakorzenienie

Lacoste - Touch of pink <3
Stary 2012-02-01, 17:47   #3731
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie jest taka ciemnobrazowa jak ichtiolowa? Mi acnefan pomaga ale nakladalam go na cala twarz srednio 2 razy w tygodniu, punktowo nic nie dawal. A teraz nie chce calej twarzy smarowac ani acnefanem ani effaclarem bo potem mam troche przesuszona. Dlatego chcialam cos na takie nagle wypadki. Dzieki bardzo za opinie Wyprobuje na pewno

Ja bralam rok syndi, teraz jestem na plastrach i na szczescie tradzik nie wrocil. I zadnych skutkow ubocznych - oprocz wiekszego biustu, ale dla mnie to na +

Widzialyscie gdzies to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ta.html&next=1 ??
Kosmetyki do wlosow z tej serii sa w ross, ale do twarzy chyba nie ma?
jest bardziej cielista niz ichtiolowa, jasny braz ja tez nie lubie na cala buzie bo przesuszalo, ale tormentiol jest tlustszy wiec tak nie wysusza. Ja Acnefan co noc nakladalam i nic.. a syndi tez mi nie pomogla, wogole nie wiem czy dobrze mysle ale tabletki hormonalne zmieniaja gospodarke hormonalna organizmu przez co twarz staje sie ladniejsza, ale po odstawieniu hormonow wszystko wraca, a nie raz nawet w silniejszej postaci, wiec jak dla mnie hormony odpadaja.. takie opinie maja moje kolezanki ktore ze wzgledu na tradzik braly anty.
Stary 2012-02-01, 17:57   #3732
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Lacoste - Touch of pink <3
ooo, doskonale znany zapach, kupiłam je mamie jak byłam w stanach a tacie wtedy wzięłam lacostę czerwoną style in play w ogóle fajne były promocje- specjalnie odszukałam paragon (hehe trzymam takie pierdoły) i touch of pink kupiłam za 47,49$, ale za to tą męską lacostę miałam za 9,99$, w sumie zapłaciłam za oba flakony 57,48$+vat czyli 61,50$ (wtedy dolar stał około 2,90zł czyli ok. 178zł) oczywiście obie butelki po 100ml
sobie kupiłam wtedy amor amor
bardzo ładny zapach wybrałaś

Stary 2012-02-01, 17:57   #3733
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
jest bardziej cielista niz ichtiolowa, jasny braz ja tez nie lubie na cala buzie bo przesuszalo, ale tormentiol jest tlustszy wiec tak nie wysusza. Ja Acnefan co noc nakladalam i nic.. a syndi tez mi nie pomogla, wogole nie wiem czy dobrze mysle ale tabletki hormonalne zmieniaja gospodarke hormonalna organizmu przez co twarz staje sie ladniejsza, ale po odstawieniu hormonow wszystko wraca, a nie raz nawet w silniejszej postaci, wiec jak dla mnie hormony odpadaja.. takie opinie maja moje kolezanki ktore ze wzgledu na tradzik braly anty.
Mi sie wydaje ze to zalezy od organizmu. Mi po odstawieniu syndi na pol roku nie wrocil tradzik wiec postanowilam przejsc na plastry bo nie chce ciagle tabletek lykac ze wzgledu na moje problemy z zoladkiem i jelitami. Niektorym wraca po odstawieniu ale mysle ze warto sprobowac. Bralas tylko syndi? Diana podobno jest dobra.
Stary 2012-02-01, 18:00   #3734
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Jaka nazwe ma ten cien z catrice 060?
i love champagne

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 18:00   #3735
pasjonarka
Raczkowanie

Hej.

Można się przyłączyć do was? Już kiedyś deklarowałam, że będe się udzielać jednak zabrakło czasu. Teraz wraz z nowym rokiem chcę zadbac o siebie w 100%.
pasjonarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 18:01   #3736
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

bo ona ma chemię w sobie, lepiej czyste glinki kupować
tak samo robię, kupuję na zrobsokiekrem

lepiej i taniej

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-02-01 o 18:02
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 18:02   #3737
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
i love champagne
juz wiem ogladalam go dzisiaj, ale musze przystopowac z kolorowka. W ogole ze wszystkim musze przystopowac
Cytat:
Napisane przez pasjonarka Pokaż wiadomość
Hej.

Można się przyłączyć do was? Już kiedyś deklarowałam, że będe się udzielać jednak zabrakło czasu. Teraz wraz z nowym rokiem chcę zadbac o siebie w 100%.
witaj
Stary 2012-02-01, 18:12   #3738
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hej

chyba sie dzis wybiore do Rossmana w jakiej cenia sa produkty Rimmel Kate ???

ParoleParola trzymam kciuki za zdanie egzaminow
Dzięki
Cytat:
loluska to wracaj do zdrowia, kuruj sie

dodalam na bloga notatke o moich ostatnich zakupach, zapraszam zainteresowane

dzis przyszlo do mnie bolerko koronkowe biale na slub, fajnie bo pasuje, szkoda ze suknia u krawcowej bo nie moge zobaczyc jak bedzie sie prezentowalo z suknia...

u mnie taki mroz ze nie wychodze dzis nigdzie, do tego mam 2gi dzien @ i brzuch zaczyna sie odzywać... dzis lenistwo rzadzi.
Spodnie swietne są
Cytat:

dziewczyny, a mnie zaś rodzice postawili ultimatum, ze do dzisiaj do wieczora mam im powiedziec co chce na urodziny, bo inaczej mi nie kupia [od meisiaca juz tak za mną łaża] i nie wiem, nie mam pomyslow. Może mnie czymś zainspirujecie ? Jestem wrecz zdesperowana xD
Ja bym brała jakąś kartę podarunkową;p
Stary 2012-02-01, 18:19   #3739
Kitka:)
CABIN CREW

też kiedyś miałam touch of pink fajny zapach ale ja jestem w sezonówkach escady zakochana... no i w versace crystal noir

oczywiście w trakcie nauki naszło mnie na spiłowanie paznokci... musze sobie czerwony lakier kupic jakos na danich... i mam tez ochote na essence you belong to me

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 18:25   #3740
pasjonarka
Raczkowanie

Wszystkim dziewczynom, które chcą troche rozjasnić włosy to polecam rozjaśniacz w sprayu z Joanny, o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...nd.html&next=1 Można zrobić na włosach delikatne blond refelksy. Tutaj na blogu pokazany jest efekt jaki można uzyskać http://kasiabanaszak.blogspot.com/20...cz-joanna.html
Ja spryskuję tylko pasma włosów, dzięki temu sama robie sobie refleksy, oszczędzam na fryzjerze, bo rozjaśniacz kupiłam za całe 6,5zł.
Stary 2012-02-01, 18:44   #3741
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ooo, doskonale znany zapach, kupiłam je mamie jak byłam w stanach a tacie wtedy wzięłam lacostę czerwoną style in play w ogóle fajne były promocje- specjalnie odszukałam paragon (hehe trzymam takie pierdoły) i touch of pink kupiłam za 47,49$, ale za to tą męską lacostę miałam za 9,99$, w sumie zapłaciłam za oba flakony 57,48$+vat czyli 61,50$ (wtedy dolar stał około 2,90zł czyli ok. 178zł) oczywiście obie butelki po 100ml
noo fajna cena w ogole w ameryce maja ogromne przeceny, nie to co u nas.
Cytat:
Mi sie wydaje ze to zalezy od organizmu. Mi po odstawieniu syndi na pol roku nie wrocil tradzik wiec postanowilam przejsc na plastry bo nie chce ciagle tabletek lykac ze wzgledu na moje problemy z zoladkiem i jelitami. Niektorym wraca po odstawieniu ale mysle ze warto sprobowac. Bralas tylko syndi? Diana podobno jest dobra.
tak bralam i syndi i diane, niestety bez efektow. Na pewno kazdy organizm inaczej reaguje, ale slyszalam juz kilka opinii ze hormony czesto zatrzymuja tradzik kiedy sie je bierze, a potem nawrot. Poza tym hormony to w ogole ogromna ingerencja w caly organizm, wierze ze to po jakims czasie odbija sie nieodwracalnie na zdrowiu, dlatego nie jestem ich zwolenniczką. Ale kazdy jest kowalem wlasnego losu
Cytat:
Hej.

hej

Parole dziekuje
Stary 2012-02-01, 18:47   #3742
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej.

Hej Witamy

Cytat:
Wszystkim dziewczynom, które chcą troche rozjasnić włosy to polecam rozjaśniacz w sprayu z Joanny, o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...nd.html&next=1 Można zrobić na włosach delikatne blond refelksy. Tutaj na blogu pokazany jest efekt jaki można uzyskać http://kasiabanaszak.blogspot.com/20...cz-joanna.html
Ja spryskuję tylko pasma włosów, dzięki temu sama robie sobie refleksy, oszczędzam na fryzjerze, bo rozjaśniacz kupiłam za całe 6,5zł.
Rzeczywiście widoczny jest jakiś efekt, sama kiedyś zastanawiałam się nad tym rozjaśniaczem ale jednak bałabym się że takie częste stosowanie wcale nie jest mniej szkodliwe niż typowy rozjaśniacz.
Stary 2012-02-01, 19:02   #3743
pasjonarka
Raczkowanie

Cytat:
Ja też polecam Tormentiol Pryszcze o wiele szybciej się goją, nie pozostaje po nich ślad.

Lainathiel
Też mi się wydaje, że ten rozjasniacz przy częstym stosowaniu niszczy tak samo włosy jak normalne rozjasniacze. Ja psikam pasemka raz na tydzień, troszkę widac różnice i jestem zadowolona z efektu. Raczej nie odważyłabym się użyć go na całe włosy
Stary 2012-02-01, 19:15   #3744
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
uwielbiam ten zapach, mój ulubiony chyba ale kwestia prezentu jest jeszcze otwarta, bo jadę go kupić w piątek z tatą, co by tu nie gadać jestem córeczką tatusia i może mi się uda go ugadać na coś innego gdyby mi wpadło w oko ;D
Cytat:

tak bralam i syndi i diane, niestety bez efektow. Na pewno kazdy organizm inaczej reaguje, ale slyszalam juz kilka opinii ze hormony czesto zatrzymuja tradzik kiedy sie je bierze, a potem nawrot. Poza tym hormony to w ogole ogromna ingerencja w caly organizm, wierze ze to po jakims czasie odbija sie nieodwracalnie na zdrowiu, dlatego nie jestem ich zwolenniczką. Ale kazdy jest kowalem wlasnego losu

hej

Parole dziekuje
noooo, jak mój kuzyn był to poprzywoził mnóstwo rzeczy, w takich niskich cenach jeśli chodzi o przeceny dobra w tym jest jeszcze Wielka Brytania

a ja zaraz idę się pospamować i dzisiaj może troszkę wcześniej do wyrka śmignę
Stary 2012-02-01, 19:16   #3745
Kalpana
Zakorzenienie

Hej

Byłam dzisiaj na bazarze i kupiłam śliczny czerwony płaszczyk za UWAGA 60zł który wcześniej widziałam w jednym sklepie za 200zł, a w innym za 125zł. Oprócz tego kupiłam kremowe kozaki, bo moje niestety nie wytrzymały i torebkę. A zmarzłam przy tym jak jasna cholera, ale z zakupów jestem baaardzo zadowolona

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:35   #3746
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Angel uzywam czerwonego Gliss Kura do farbowanych. Ogólnie chciałabym cos lżejszego, nawet bez sls stosowac a mocniejszy szampon raz na tydz na przyklad, ale babydream nie bardzo mi podpasowal, a ziolowe wyplukuja kolor a ja sobie nie moge na to pozowlic...

Snow jestem skuszona kremem Altery,a planowałam zakup dopiero na lato Szukam teraz jakiegoś podkładu, bo nic mi sie twarzy nie trzyma :bezradny: chyba wróce pokornie do revlona, ale ten z koleji starczyl mi tylko na 2 miesiace... No i kupie sobie ingrid, który jest tu zachwalany wszem i wobec, miałam juz ten w wersji z pompka, teraz chyba dokupie "mineralnego"

Ogólnie to powinnam się wziasc za nauke...
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:46   #3747
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Hej

Byłam dzisiaj na bazarze i kupiłam śliczny czerwony płaszczyk za UWAGA 60zł który wcześniej widziałam w jednym sklepie za 200zł, a w innym za 125zł. Oprócz tego kupiłam kremowe kozaki, bo moje niestety nie wytrzymały i torebkę. A zmarzłam przy tym jak jasna cholera, ale z zakupów jestem baaardzo zadowolona
pokazuj lowy!
Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Angel uzywam czerwonego Gliss Kura do farbowanych. Ogólnie chciałabym cos lżejszego, nawet bez sls stosowac a mocniejszy szampon raz na tydz na przyklad, ale babydream nie bardzo mi podpasowal, a ziolowe wyplukuja kolor a ja sobie nie moge na to pozowlic...

Snow jestem skuszona kremem Altery,a planowałam zakup dopiero na lato Szukam teraz jakiegoś podkładu, bo nic mi sie twarzy nie trzyma :bezradny: chyba wróce pokornie do revlona, ale ten z koleji starczyl mi tylko na 2 miesiace... No i kupie sobie ingrid, który jest tu zachwalany wszem i wobec, miałam juz ten w wersji z pompka, teraz chyba dokupie "mineralnego"

Ogólnie to powinnam się wziasc za nauke...
no to
Stary 2012-02-01, 19:51   #3748
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
są, są
Cytat:
uwielbiam ten zapach, mój ulubiony chyba ale kwestia prezentu jest jeszcze otwarta, bo jadę go kupić w piątek z tatą, co by tu nie gadać jestem córeczką tatusia i może mi się uda go ugadać na coś innego gdyby mi wpadło w oko ;D
noo to spokojnie coś wybierzesz
mój tata z całą pewnością dałby mi kasę, bo nienawidzi chodzić długo po sklepach, a ja przy takich kwotach potrzebuje czasu do namysłu
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Hej

najważniejsze, ze jesteś zadowolona

Stary 2012-02-01, 19:56   #3749
Shadii
Wtajemniczenie

Hej,
kolejny egzamin zdany jeszcze dwa w poniedziałek i koniec
Cytat:
Hej dziewczyny

Miejmy nadzieję, że będzie się czym chwalić i że ładnie się cera poprawi Co do kwasu migdałowego - zależy w jakim stężeniu się go używa. Dla mnie w 10% wystarcza i wcale nie jest taki delikatny. Widzę łuszczenie i poprawę. A lubię go za to, że nie uwrażliwia skóry na słońce i mozna go stosowac caly rok Tu sobie poczytaj jak masz ochote http://alejazdrowia.pl/tonik-z-kwase...5f6204af040a31
[...]
Może ja też sobie kupię taki, dzięki za linka co prawda trochę drogi, ale jeśli działa...

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Angelinmyheart, trzymaj się, Kochana.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 20:00   #3750
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem co bedzie w przyszlosci, ale jak narazie jestem bardzo zadowolona bo wszystkie wyniki mam w normie, w koncu nie cierpie podczas miesiaczki (a cierpialam baaardzo)no i cera lepsza. Wiem ze kazdy ma inne podejscie do tego, ale mysle ze pod stala kontrola lekarza krzywdy nie zrobi. No i jak ktos planuje miec dziecko to juz inna sprawa

A tak troche w temacie: byla ktoras szczepiona przeciw HPV?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości